זירו–האוור:
אקשן אנדרטי, ליו ראש, דנטה מרטין, דאריוס מארטין, רוקי רומרו, טומי בילינגטון, קיפ סביאן וקייל פלטשר נגד ג'יי לית'ל, סנת'ם סינג, אנתוני אגוגו, אריה דווארי, אייזיאה קאסידי, מארק קווין, ג'ון סילבר ואלכס ריינולדס
מנצחים: החבר'ה הראשונים
ווילו נייטינגייל וטומוהירו יישי נגד קריס סטטלנדר וסטוקלי האת'וואי
מנצחים: ווילו ויישי
דסטין רודס, סאמי גווארה, קאטסויורי שיבאטה, מארשל ורוס ואן אריק נגד בריאן קייג', טואה ליאונה, בישופ קאון, מייק בנט ומאט טייבן
מנצחים: דסטין, סאמי, שיבאטה והואן אריק
אנגל של
סראייה בזירה יחד עם המשפחה שלה והארלי קמרון.
ג'יימי הייטר עושה את החזרה שלה ומנקה את הזירה.
קארד ראשי:
קרב 1 – קרב סולם על אליפות השלשות – הפטריארכיה(כריסטיאן קייג', ניק ווין וקילסוויץ')(א')(ע' שיינה ווין) נגד האוס אוף בלאק(מלאכי בלאק, באדי מת'יוז וברודי קינג) נגד הבאנג באנג גאנג(ג'וס רובינסון, אוסטין וקולטן גאן) נגד פאק וה-BCC(ווילר יוטה וקלאודיו קסטאניולי)
מנצחים: פאק, יוטה וקלאודיו
קרב 2 – קרב על אליפות הנשים – טוני סטורם(א') נגד מריה מיי
מנצחת: מריה מיי עם סטורם זירו
קרב 3 – קרב על אליפות FTW – כריס ג'ריקו(א')(ע' בריאן קית' וביג ביל) נגד הוק
מנצח: הוק בהכנעה עם סליפר
קרב 4 – קרב על אליפות הזוגות – היאנג באקס(מת'יו וניקולס ג'קסון)(א') נגד האלקיימד(מקס קאסטר ואנתוני בואנס)(ע' בילי גאן) נגד FTR(דקס הארווד וקאש ווילר)
מנצחים: הבאקס עם EVP טריגר על הארווד
אחרי הקרב
GYV מגיעים לסטיירדאון עם הבאקס ואז תוקפים את קאש ווילר
קרב 5 – קזינו גאונטלט לקרב על אליפות העולם
סדר כניסות:
1) אורנג' קאסידי
2) אוקדה
3) נייג'ל מקגינס
4)ZSJ
5)קייל אוריילי
6)רודריק סטרונג
7)מארק בריסקו
8)האנגמן פייג'
9)ג'ף ג'ארט
10)ריקושט
11)כריסטיאן קייג'
12)קילסוויץ'
מנצח: כריסטיאן אחרי צ'וקסלאם של קילסוויץ' לאוריילי שמאפשר הצמדה של כריסטיאן
קרב 6 – קרב על האליפות הבינלאומית – MJF(א') נגד וויל אוספריי
מנצח: אוספריי אחרי ש
דניאל גרסיה עצר את MJF מלהשתמש באגרופן ונתן לו אגרוף, אוספריי ניצל את זה להידן בלייד וטייגר דרייבר 91'
קרב 7 – קרב על אליפות TBS – מרסדס מונה(א')(ע' קאמיל) נגד בריט בייקר
מנצחת: מרסדס עם המונמייקר
קרב 8 – קרב ארון קבורה על אליפות TNT – ג'ק פרי(א') נגד דארבי אלין
מנצח: פרי ע' ראנינג ני על דארבי הכפות בתוך שק
אחרי הקרב הבאקס יוצאים לשפוך דלק על דארבי ופרי מתכוון להצית אותו אבל
סטינג יוצא לתקוף את האליט ולשחרר את דארבי
קרב 9 – קרב על אליפות העולם – סוורב סטריקלנד(א')(ע' פרינס נענע) נגד בריאן דניאלסון
מנצח: בריאן דניאלסון בהכנעה עם הלבל-לוק
![[Image: image.jpg]](https://i.postimg.cc/kGxQ223p/image.jpg)
לא ראיתי את האירוע או aew כבר מאז שפאנק עזב אבל שמח לראות את בראיין דניאלסון כאלוף עולם. רציתי לראות את זה אז כשהוא רק הגיע. מגיע לו הרגע הזה שהוא קיבל.
מצד שני ראיתי סרטון של מרצדס "אני יודעת להתאבק" מונה ובריט בייקר וזה היה מזעזע. ניסו לשחזר את הספוט של רולינס ואורטון במניה שאורטון עושה קאונטר לסטומפ ומביא לו rko משוגע אבל זה בוצ'בצ' ואז שניה אחרי זה יש מהלך מוזר שמסתבר שהיה אמור להיות קאטר. 2 בוצ'ים מזעזעים ב15 שניות ואכן כן זה החלק שaew מעלה מהקרב הזה. בדיחה.
מקווה שריקושט יתן שם ראן טוב ושלא יפצע ממהלך מסוכן. ראיתי את כמה מהלכים שלו בקאזינו רויאל ומדהים אותי כמה הוא יכל לתת בwwe וכמה הגבילו אותו, אפילו הדרופ קיק שלו נראה יותר טוב.
רצתי לפה לפני הצפייה, הייפ לתגובה של KB. מחכה גם לתגובה של אורגיבור שכנראה תהיה מושקעת, אולי גם של עומר קוקינה קלאץ' שנראלי גם עוקב אחרי המוצר.
אולי זה כי אני לא עוקב אבל אני מרגיש שדניאלסון אלוף הרבה יותר מדי מאוחר. הוא פשוט התעסק בקקה כל כך הרבה זמן ועד שזה קרה הוא והארגון לא כל כך מעניינים אותי. מהמעט שראיתי מסוורב אני חושב שהוא סגר ריין לא רע. הוא לא היה אלוף מושלם ולא קרוב לזה אבל חלק מהסגמנטים שלו היו טובים וגם הקרב המשולש עם האנגמן וג'ו היה טוב ממה שאני זוכר.
תנו לי קצת להתאושש ולעכל את האירוע ואני מבטיח תגובה מפורטת בהמשך.
בינתיים אני אשמח לקרוא איך אתם חוויתם את האירוע ומה אתם חושבים עליו בשביל להדגיש את ההבדלים בין צפייה בלייב לצפייה בטלוויזיה.
בינתיים אני אצטט משהו מארגון אחר: wrestling is cool again
חוץ ממרצדס נגד בריט, אני ברצינות אהבתי את כל המופע.
אבל למה להחזיר את ג'יימי הייטר בפאקינג זירו האוור?

סוף סוף בריאן זוכה... היה צריך להיות אלוף עולם כבר מזמן מול mjf הליצן.
סטינג חזר שוב? הוא לא אמר שזהו? חחח
באם באם קרא את התגובות לאוספריי-מג׳פ ורץ לראות את האירוע בדיוק שהקרב של בייקר-מונה התחיל…
טוב, באם באם ייתן צ׳אנס, הוא כבר פה. והצ׳אנס הזה יעלה לכם בהרהורים וערעורים על שלושת הקרבות האחרונים, או כמו שאוהבים להגיד - שלושת המיין אבנט.
נשאלת השאלה למה tbs קיבלה מקום גבוה יותר מאליפות הנשים (אמנם האליפות קיבלה מעמד עצום בעקבות הראן המעולה של ג׳וליה, אבל מאז הדרדר) והתשובה היא שבייקא-מונה היה כנראה הקרב שנועד להוריד את הריגוש מהקרב הקודם - וככזה הוא עשה את זה. תמיד טוב לראות את בייקר, אפילו עושה את אדי, אבל הקרב לא זרם. הוא הרגיש מאוד טכני, במובן הרע של המילה. באם באם רק התחיל את האירוע וכבר הלך לשירותים. הציון - באם אחד.
ילד ג׳ונגל מול סטינג הקטן היה מאכזב - הקרב היה מאוד קצר והרגיש שקוצץ בלפחות 7 דקות. האמת - באם באם מבסוט על ג׳ק פרי - הוא אשכרה הצליח לצאת מהבור אליו השליך עצמו לפני שנה והיום הוא ניתן לצפייה.
הקרב היה פוטנציאל להארדקור זיקוקים ותמרות עשן - ובפועל קיבלנו סקייטבורד, סלוטייפ וזכוכיות.
הסוף היה מטופש ומעצבן - למה סטינג אחרי שפרש - צריך לחזור ולהציל את סטינג הקטן ששוב לא מסתדר בכוחות עצמו? הילד בחיים לא יהיה ביג ניים אם הוא לא ידאג לעצמו.
וסטינג - אפס ברמות. כבר פרשת. אם אתה חוזר (אחרי 3 חודשים, כן?) אולי פעם אחת תוציא את סטינג הקטן אובר?
הייתי מאחל לאלין לעזוב לנקסט, אבל אין לו ביצים ויכולת להצליח שם. חבל.
הציון - ג׳וניור. וגם זה בקושי.
בראיין - סוורב לא הרגיש כמו קרב הפרישה האפי של דניאלסון, ולמזלינו הוא לא היה כזה. אבל קרב פרישה צריך להיות רגשי, רגיש ואפי. זה היה קרב טוב - אבל לא אף אחד מאלה.
לא יודע אם דניאלסון צריך את החגורה עכשיו. אבל בסדר.
כשהוא חגג עם המשפחה רק חיכיתי לקאות איזה בד-אס רץ עם המזוודה וקצת שמחתי לרגע שטוני הוא בוקר גרוע שלא חשב על זה אפילו ונתן לנו לחגוג עם המשפחה.
ברכות לדניאלסון - אשכרה הבאת את המשפחה וניצחת את הקרב. גואט.
הציון - באם באם.
צפיתי פעם ראשונה אי פעם כדי לנסות להבין איפה הם עומדים.
* קרב אליפות השלשות מבחינתי היה ברמה בינונית ולא התעלה יותר מדי.
הרבה מהלכים נעשו באיטיות וממש היה אפשר לראות מה מתאבק הולך לעשות עוד לפני שעשה זאת.
כמו כן קרב סולם הייתי מצפה שסולמות יהיו האטרקציה המרכזית וזה לא היה קרוב לזה.
ובהתחשב בזה שבAEW יש יותר חופש פעולה להסתכן הייתי מצפה ליותר.
*טוני סטורם כוכבת. החזיקה קרב נהדר עם מריה מי שגם היא לא רעה בכלל.
הגימיק של טוני זה משהו שכבר לא עושים אבל נראה שזה עובד לה. לא אהבתי בכלל שהיא הפסידה
כאשר ספגה את הפינישר שלה זה השפלה מבחינתי ומעניין אם הארגון מעניש אותה על משהו.
*הוק הצליח להרשים אותי מאוד. לא הבנתי את המכירה של העיוורון מהאצבע בעין שזה המהלך הראשון שהומצא ברסלינג.
ועל מי הוא עבד בדיוק ולמה עם הרטייה על העין כל הקרב למה לא להפתיע ולהסיר אותה ישר? בכל מקרה ארסנל מהלכים
מרשים מאוד שלו. ג'ריקו נראה מזעזע ועצוב שמתאבקים לא יודעים מתי לזוז הצידה. ביג קאס נראה מדהים גופנית.
השאלה היא האם הוא טוב בזירה היה בוסר בWWE והיה חלש על המיק.
*היאנג באקס מרשימים אבל לא נפלתי מהכסא אולי כי דיברו עליהם כצמד הטוב בעולם אז הציפיות היו גבוהות.
הידיעה שהם חזקים מאוד בארגון הצליחה לעזור לי להבין שהם לא יפסידו, וגם שליטה רצינית שלהם מאוד בקרב
כאשר גם שהם חטפו זה גרם להם להיראות טוב ולהציג ארסנל אווירי וטכני גבוהה.
*לדעתי ריקושט יסיים חוזה בAEW וירוץ חזרה לWWE וזה מה שהוא מתכנן בכל מקרה. הבעיה היא שלדעתי הוא הולך
להיבלע ברוסטר שלהם במיוחד שחצי רוסטר מתאבק בסגנון שלו ולמורות שהוא טוב יותר הוא מוקשר הרבה פחות מהם
והפוליטיקה שם עושה רושם עובדת שעות נוספות.
*קרב הערב לדעתי. MJF ואוספריי נתנו שעות נוספות בקרב הזה שהיה מהנה מאוד.
*מזעזע. מרסדס מונה לא ניתנת לצפייה. הגילוי שלא רק שהיא מחזיקה 2 חגורות אלא גם בלתי מנוצחת
מאז שהגיע יותר מרומזת שמחלקת הנשים של AEW מתה רק שעוד לא יודעים את זה. הבחורה תדרוש לזכות
בכל תואר שיאפשרו לה להתמודד עליו לא תסכים להפיל אף אחד מהם ומסתבר שלא תסכים להפסיד קרבות גם.
היא הרי צריכה להוכיח שהיא הטובה בעולם.
*מאכזב מאוד. שמעתי הרבה על דרבי אלן הזה בהקשר של סטינג והייתי בטוח שאני יראה יורש שלו.
מה שקיבלתי זה מזוכיסט שאוהב ליפול בצורה מסוכנת ממקומות מסוכנים. ג'ק פרי החזיק את הקרב כמעט לבד.
ואחרי שהייתי בטוח שראיתי הכל ניסיון לשרוף אדם חי (פחדתי עוד שזה יקרה בגלל הרושם שדרבי אלן השאיר עלי)
מגיע אדם בן 60 ומכסח 3 מתאבקי עלית של הארגון כאשר גם כסא לגב לא מזיז לו.
*מדהים כמה דניאל אוהב את הביזנס הזה, הבן אדם סוחב פציעה שמסכנת אותו בשיתוק כל פעם שהוא עולה לזירה
אם יעשה באמפ לא טוב (זה הסיבה שאין לו אישור להתאבק בWWE) נראה שהוא גם הכי אובר בארגון והמתאבק הטוב ביותר
(בקארד שנתנו לפחות) שלהם. אבל הוא מבוגר וממה שהבנתי הוא כבר סיים חוזה ומתאבק מעבר לחוזה שלו בקרב הזה.
אז החלטה מוזרה לתת לו לזכות אלא אם הוא מתוכנן לפרוש עם החגורה.
לסיכום. AEW נמצאת מעל NXT מבחינת יכולות זירה אבל לא מגיעה לסמאק וראו.
יש שם מתאבקים איכותיים אבל אם אני מחפש להם מקום בWWE יהיו לא מעט שיוסיפו
צבע ואיכות לרוסטרים של התוכניות אבל כאשר אני מחפש מישהו למקם בטופ ביחד עם דרו
רנדי ריינס ואחרים אני לא מוצא מישהו כזה (לא ראיתי את מוקסלי בקרבות ולא יודע מי עוד נעדר)
במיוחד שלוקחים בחשבון שבWWE יותר זהירים עם הארסנל תרגילים שמאשרים למתאבקים.
כסף יש שם, אפשרות לבנות משהו טוב בהרבה מהקיים בטח שיש שם. אבל משום מה שמים שם
מתאבקים זקנים בטופ הקארד ואת אלו שהארגון עצמו בנה או אלמוניים יחסית שהחתים ואוהדי הWWE
יחסית לא מכירים שמים מתחת. תוסיפו את ההזיה שנקראת וטו קיראטיב שמשום מה עדיין קיים שם ותקבלו כאוס שלם.
נ"ב מצחיק שמדברים על ההתערבויות בWWE כאשר לא זוכר קרב שהשופט לא התעלף או דעתו הוסחה בALL IN.
סה"כ אירוע די מהנה אבל אני לא בטוח שבמתכונת הנוכחית המוצר הזה בשבילי.
(08-26-2024, 06:39 AM)gilam כתב: [ -> ]נ"ב מצחיק שמדברים על ההתערבויות בWWE כאשר לא זוכר קרב שהשופט לא התעלף או דעתו הוסחה בALL IN.
סה"כ אירוע די מהנה אבל אני לא בטוח שבמתכונת הנוכחית המוצר הזה בשבילי.
הי

אכן חלק מהמקומות שלך נכונות, יש מתאבקים שמקבלים יותר מידי קרדיט וזמן מסך למרות שהם לא אמורים להיות באירוע. ג'ריקו, ג'ארט, כריסטיאן קייג' נהיה מאוס, ועוד ועוד. מדובר בארגון עם הרבה מחלות אבל גם הרבה כוכבים.
דניאלסון- סטריקלנד ומג'ף-אוספריי אלו קרבות שלא תראה בwwe ובסופו של דבר צריך לדעת שהמוצר ושנה ואפשר להינות מדברים בaew שאפשר למצוא רק שם. הספוט של דייב קנדיאן דסטרויר (yoshi tonic drive) זה משהו שממש יפה לראות.
וגם- שים לב שריקושט עם אור בעיניים כי עכשיו הוא יכול לעשות איזה מהלך שהוא ירצה. כמובן שהוא חכם ומנוסה יותר אבל עדיין, הולכים לראות ממנו טירוף כאן
[quote='orgibor' pid='123395' dateline='1724622188']
קארד ראשי:
קרב 1 – קרב סולם על אליפות השלשות
הספוט של ניק וויין מדהים!!!!!!
ווינר יוטה לא עובר מסך. אהבתי שהם ניצחו.
קרב טוב עם מלא ספוטים שאיכשהו לא ממש היו בוטצ'ים. מפתיע לטובה
קרב 2 – קרב על אליפות הנשים – טוני סטורם(א') נגד מריה מיי
איזה קרב טוב זה היה. סיפור, היאבקות, טופ היל מומנטס . מריה מיי מצטרפת לדומיניק מיסטיריו לרשימת ההילים שאין להם בעיה לפגוע באימהות. טוני כוכבת על! זה רק אני או החזה שלה נהיה קטן יותר?
קרב 3 – קרב על אליפות FTW – כריס ג'ריקו(א')(ע' בריאן קית' וביג ביל) נגד הוק
ג'ריקו לא עובר מסך. הוק מרשים. הרגע בסוף שטאז עזר לו והם התחבקו היה מרגש!!!
קרב 4 – קרב על אליפות הזוגות – היאנג באקס(מת'יו וניקולס ג'קסון)(א') נגד האלקיימד(מקס קאסטר ואנתוני בואנס)(ע' בילי גאן) נגד FTR(דקס הארווד וקאש ווילר)
קרב סבבה שהרצתי הרבה ממנו. אני רק הערה- אל תתנו לקאסטר מיקרופון בפתיחה אם אתם מצונזרים את השיר, כי אני בסטרים בלי כתוביות ואם מצונזרים יותר מידי אז לא מבינים את המשפט וצריך להריץ שוב. וגם שמתי לב שקאסטר לא יכול לפתוח יותר מידי על הבאקס במיקרופון שזה מעצבן קצת.
קרב 5 – קזינו גאונטלט לקרב על אליפות העולם
סיום גרועעעעעעכ. נקודת אור- ריקושט מראה למה מה ההבדל בין טופ פלייר לטופ דולה.
הוא עלה על החבל לרברס שוטינג סטאר המחבל העליון ואז כמעט מעד אבל הצליח להתייצב. ולסיים את המהלך. לזה קוראים ניסיון וכשרון.
קרב 6 – קרב על האליפות הבינלאומית – MJF(א') נגד וויל אוספריי
קרב טוב. רק מה- אובר בוקינג. לואו בלואו אמור לסיים קרב , חגורה לראש מסיימת קרב.
אוספריי טוב אבל הוא חייב להפסיק עם הקיקאאוטים המיותרים בקרובים שלוק הקרבות שלו נהיו זולים ומשעממים בגלל זה. הקרב צריך להיות לא צפוי ויכול להגמר בכל רגע. אחרי שרואים המון קרבות שלו אז הנוסחא נהיית משעממת.
החלטה טובה שהוא ניצח.
נקודת חושך- גרסיה לא עובר מסך ואילו בnxt לא הייתי שם אותו
קרב 7 – קרב על אליפות TBS – מרסדס מונה(א')(ע' קאמיל) נגד בריט בייקר
טעות קולמוס נגררת. זה היה אמור להיות בפרישואו בטעות זה נכנס לראשי ועוד במקום הזה
קרב 8 – קרב ארון קבורה על אליפות TNT – ג'ק פרי(א') נגד דארבי אלין
ג'ק פרי -_- נמאס ממנו
דרבי כמו אוספריי ואחרים נפל למלכודת הגימיק שלו והוא לא יכול לעשות קרב רגיל. צפוי ומשעמם והוא פשוט ג'ף הארדי פחות כישרוני ובלי הסמים
קרב 9 – קרב על אליפות העולם – סוורב סטריקלנד(א')(ע' פרינס נענע) נגד בריאן דניאלסון
מנצח: קרב טובבבבבבב
בריאן אחרי 2 ברכיות לסוורב יכל לסיים את זה אבל רצה להוכיח נקודה ולהיות הראשון שמכניע את סוורב
איזה קרב. איזה רגע. באיחור של יותר משנה, הוא האלוף