Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Dynamite - Blood&Guts 2024 - 25/07/24
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: Blood-Guts-1-600x338.jpg]

התוכנית נפתחת עם אלכס מארבז שמנסה לראיין את וויל אוספריי בחניון של המלון של AEW.
אוספריי אומר שהוא יגיב לו כשהוא יגיע לאולם ומתכוון להיכנס לאוטו אבל מגלה שמישהו חתך לו את הצמיגים. הוא מבקש ממארבז את המפתחות לרכב שלו והם נוסעים ביחד לאולם.

MJF נכנס לזירה ויש בה שולחן מכוסה בבד שחור.
הוא יורד על אוספריי וקורא לו פחדן על שלא ביצע את הטייגר דרייבר 91', גם אומר שזה מצחיק שהוא חשב שהוא יכול לנצח אותו כשהוא אפילו לא ניצח את סוורב ואז אומר שהוא לא שכח גם מאליפות העולם שלו ורק מחכה לרגע הנכון.
MJF עובר לדבר על האליפות הבינלאומית ואומר שהקהל אוהב אותה כי היא מייצגת סוסי עבודה, מתאבקים שעובדים קשה והוחזקה על ידי מתאבקים בינלאומיים. הוא קורא לקהל לא פטריוטיים ובוגדים ואומר שהוא ראוי לאליפות שמייצגת אותו ולא זבל כמו גרסיה ואוספריי.
MJF זורק את האליפות הבינלאומית לפח.
MJF חושף את מה שמתחת לבד השחור – האליפות האמריקאית.

הוא קורא לעצמו גיבור אמריקאי, יורד קצת על נאשוויל שם נערך הפרק ומרים ללונד איילנד.
קונפטי אדום-כחול-לבן נורה לזירה ודגל ארה"ב ענק נפרש עם הפרצוף של MJF במקום הכוכבים.
אוספריי מגיע לתקוף את MJF שבורח מיד מהזירה.
אוספריי אומר שהוא דיבר עם טוני קאהן ו-CD והוא מקבל את הקרב החוזר שלו באול-אין!
[Image: 5-19-23-rampage-rc.jpg]

עוברים לשופט ברייס רמסבורג בבאקסטייג' מתכונן לעשות את הטלת המטבע לקבוע איזו קבוצה תקבל את היתרון בבלאד&גאטס, הוא פותח דלת ורואה את רביעיית האליט מקיפה את CD ששרוע על הרצפה. מת'יו אומר לברייס שהם הביאו מטבע משלהם ומטיל אותו, ברייס מכריז שטים אליט זכו ביתרון בקרב. מת'יו חושף שהמטבע עם 2 צדדים זהים והאליט קצת מודאגים מהיעדרותו של אדם פייג'.

קרב 1 – קרב על אליפות FTW – כריס ג'ריקו(א') נגד מינורו סוזוקי
מנצח: כריס ג'ריקו
עם הג'ודאס אפקט.
אחרי הקרב סוזוקי תוקף את ג'ריקו עם פיילדרייבר, ביג ביל ובריאן קית' באים לעשות את ההצלה, קאטסויורי שיבאטה יוצא לנקות אותם.
[Image: image.png]

רנה פאקט בבאקסטייג' עם ווילו נייטינגייל.
סטוקלי מגיע להסיח את דעתה וקריס סטטלנדר תוקפת אותה.
סטוקלי מציע שבשבוע הבא הן יקיימו קרב אלימינייטור לאליפות הנשים של CMLL של ווילו.

רואים ראיון של רנה פאקט עם בריאן דניאלסון מוקדם יותר היום.
ג'ף ג'ארט מתערב ומביע תמיכה.

קרב 2 – היקארו שידה נגד בריט בייקר
מנצחת – בייקר
עם הלוק ג'ו.
אחרי הקרב מרסדס מונה יוצאת החוצה ומודיעה שהיא לא מסכימה לקיים קרב ביניהן באול-אין.
קאמיל עושה את הדביוט שלה ותוקפת את בייקר, אח"כ היא ומרסדס מניפות ידיים.

פרומו של הפטריארכיה בבאקסטייג'.
כריסטיאן מכריז שניק ווין ישתתף בקרב הרויאל ראמפייג' בראמפייג' הקרוב בו המנצח מקבל קרב על אליפות העולם בגרנדסלאם בספטמבר.
ניק ווין מנסה לקדם את עצמו ואז קולט את קיפ סביאן עומד בצד, הוא אומר שהוא יודע שגם הוא בקרב הרויאל ראמפייג' והוא הולך להדיח אותו, הוא מסיים כשהוא אומר שלאף אחד לא אכפת שאבא שלו מת.

קרב 3 – פאק נגד בולדר
מנצח: פאק
עם בריינבאסטר.

פרומו של טים AEW בבאקסטייג', יש מתח בין סוורב לדארבי שמתווכחים ביניהם.

קרב 4 – מריה מיי נגד קייטלנד אלכסיס
מנצחת: מריה
עם סטורם זירו.
אחרי הקרב המוזיקה של טוני סטורם נשמעת אבל היא לא יוצאת, מריה צוחקת ואז טוני סטורם מתגנבת מאחוריה והן נכנסות לברול שמופרד מיד על ידי שופטים ועובדי הפקה. טוני צועקת שהיא מוכנה למות.

קרב 5 – קרב בלאד&גאטס
נכנס ראשון – ג'ק פרי
נכנס שני – דארבי אלן
נכנס שלישי – ניקולאס ג'קסון
נכנס רביעי – מארק בריסקו
נכנס חמישי – מת'יו ג'קסון
נכנס שישי – אנתוני בואנס
נכנס שביעי – אוקדה
נכנס שמיני – מקס קאסטר
נכנס תשיעי – אף אחד, אדם פייג' לא יוצא.
נכנס עשירי – סוורב סטריקלנד
, הוא מותקף על ידי אדם פייג' במהלך הכניסה ונאזק לכלוב מבחוץ.
אדם פייג' תוקף אותו ללא הפסקה עד שמת'יו אומר לו שאם הוא לא יכנס לזירה הוא יפוטר.
בהמשך ג'ף ג'ארט, בילי גאן ופרינס נענע מגיעים לשחרר אותו אחרי שהם מנטרלים בדרך את ברנדון קאטלר.
מנצחים: טים AEW אחרי שמת'יו מודיע שהם נכנעים לפני שדארבי מתכוון להבעיר באש את ג'ק פרי שאזוק לכלוב.
גיבור תודה על התוצאות

הקרב החוזר בין מג'ף לאוספריי הופך לרשמי, אחרי הקלאסיקה שהם נתנו בדינמייט אני לא יכול לחכות לקרב השני ביניהם במגרש הביתי של אוספריי עם הקהל הבריטי המטורף. בבקשה שזה לא יגמר עם בולשיט של דון קאליס או משהו בסגנון.
בהקשר לזה, לא ברור לי מה קורה עם פאק הוא מקבל פוש משום מקום, מכריז שהוא הולך אחרי האליפות הבינלאומית/אמריקאית ובינתיים קובעים לאליפות הזאת קרב בלעדיו. אולי הוא יקבל את הקרב שלו באול אאוט בשיקגו או ברסל דרים.

ג'ריקו בן 53 סוזוקי בן 56 והם סיפקו קרב נהדר של 14 דקות והם יכלו אפילו למשוך אותו יותר, הלוואי עליי כושר כזה בגיל 50+

כריסטיאן מחזיק בכל האליפויות - זהב

מרסדס מוסיפה לידה את קאמיל, בריט תביא איתה לאול אין את ג'ימי הייטר

אין לי הרבה מה להוסיף על טוני ומריה זה פשוט סטוריליין טוב שמבוצע נכון ובצדק כבר מדברים עליו בתור הסטוריליין הכי טוב שהיה במחלקת הנשים של AEW (לא שהתחרות קשה).

את ההמשך אני כותב בלבן כי יש ספויילרים מראמפייג'
כרגיל AEW מעולים בלייצר קרבות הארדקור וכאוס, הרבה ספוטים חדשים שעוד לא ראינו, בנייה נכונה להמשך תוך כדי הקרב ובעיקר בלי יותר מדי אוברבוקינג.
דארבי אלן סיים את הקרב וישר אחרי זה זכה בראמבל והוא הולך לפגוש את סוורב (כנראה) בגראנד סלאם. הבן אדם מטורף ואני מקווה שהגוף שלו יחזיק מעמד לאורך זמן עם הסגנון שהוא בוחר להתאבק. דארבי מקבל קרבות אליפות גם על אליפות TNT וגם על האליפות הראשית, הפוש הזה מגיע לו בהחלט.

האנגמן נמצא כרגע בסטורילייין מורכב עם 3 מתאבקים שונים והוא מצליח להחזיק את זה בצורה מצויינת.
הייתי בטוח שהאנגמן יצטרף לקרב המרכזי באול אין, בכל זאת יש פה משולש מעניין: דניאלסון לא מצליח לנצח את האנגמן, האנגמן לא מצליח לנצח את סוורב, סוורב לא הצליח לנצח את דניאלסון. מתוכנית לתוכנית זה נראה שהם הולכים לכיוון של האנגמן - אוקדה באול אין והאנגמן - ג'ארט בהמשך?
אני באמת לא יודע איפה הם מתכוונים לעשות שוב את האנגמן - סוורב עכשיו שגם דארבי נכנס לתמונה.
אני בכלל הייתי בטוח שנקבל אומגה - אוקדה באול אין ככה שאני באמת מבולבל מהבוקינג לאחרונה (וזה לא בהכרח רע)

(07-25-2024, 07:52 PM)KB24 כתב: [ -> ]דארבי אלן סיים את הקרב וישר אחרי זה זכה בראמבל והוא הולך לפגוש את סוורב (כנראה) ברסל דרים.

הקרב שהוא זכה בו זה לקרב אליפות בגראנד סלאם, לא?
(07-25-2024, 08:34 PM)DarkArts כתב: [ -> ]הקרב שהוא זכה בו זה לקרב אליפות בגראנד סלאם, לא?

כן טעות שלי
אני חושב שMJF/אוספריי כרגע הרבה מעל לציפיות שלי.
אני לא מבין את התלונות על האליפות האמריקאית, בעיניי זו אליפות הילית מצוינת ורעיון נפלא בשביל הריין הקצר שמתוכנן לMJF. האליפות נראית לא רע, הרבה יותר טוב מאליפות הג'ף הארדי של IWGP. בכל מקרה בסוף החודש נחזור לאליפות המקורית. 

אני חושב שMJF כן מקבל הצלחה חלקית ב"להזיז את השעון לאחור", שזה 100% האג'נדה שלו כרגע. אוספריי ממשיך להיות הפייס המוצלח ביותר בAEW ולסחוב חלק ניכר מהתכנית בעצמו. איי ג'יי סטיילס של AEW.

יש לי 0 עניין בB&G ואני פשוט לא מבין למה לקחת את הדברים המבריקים שהם עשו עם פייג' בחודש האחרון ולהצמיד אותו לערימת הזבל הבוער שהיא האליט + אוקדה. 
סוורב - מתאבק רציני, פייס בחסד, בנה את עצמו ב10 אצבעות בAEW לכדי המתאבק העיקרי בארגון.
ג'ק פרי - לקח תקרית אידיוטית למדי עם פאנק, ברח לNJPW והפך להיות המתאבק המעניין היחיד בארגון.

וכמובן פייג' - הם שלושתם מתאבקים (וכן, אני כולל את פרי, תרצו או לא הוא עשה ראן מעולה בNJPW) שצריכים לקבל במה כמתאבקי סינגלס. ואני לא מבין למה לגרור אותם למשחקים ולצחוקים ולבושות שהאליט התדרדרו אליהם בחודשים האחרונים. לפייג' ולסוורב היה משהו מיוחד שהתבשל, הם היו צריכים לקבל עלילה נקייה ואמיתית, ולא קרב כאוטי ומבולגן. וג'ק פרי.. בחור צעיר, לוקח כיסא ישר לראש. חוסר אחריות. הוא לומד מדארבי, שכמובן לא הזכרתי אותו ברשימת הכבוד שלי  כי הוא חסר תקנה שלא מבין את הכישרון של עצמו. 

מארייה מיי/טוני סטורם זו עלילה שמחלקת הנשים של WWE צריכה ללמוד ממנה. המתנה האחרונה שפאנק השאיר לAEW הייתה הרעיון לגימיק של טוני סטורם, ובינתיים זה כנראה היה הראן המוצלח ביותר במחלקת הנשים ב2024 אחרי ריה ריפלי וליב מורגן. מארייה עושה עבודה מצוינת.

בצד השני של השבחים - סשה בנקס ובריט בייקר לא מצליחות להרים את היריבות הזאת מעל לקרקע. סשה בנקס לא מתאימה לAEW בעיניי, בדיוק כמו אדג' זה פשוט לא מתחבר לי. זה לא מתאים. 

בגדול אני מוצא את עצמי רואה יותר ויותר AEW עם הזמן. אני חושב שהמוצר בעלייה וזה בלתי ניתן להכחשה. ג'ריקו מביך.