Wrestling-IL

גרסה מלאה: חדשה מרעישה | זה היה הדבר היחידי שנשאר לו... וגם את זה הוא הפסיד
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3
(03-28-2022, 08:17 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]ואני מוכרח לומר - להסתכל מלמעלה על לידור, סלביק, עומר ובמיוחד במיוחד - רועי, זה אחלה נוף. 

[Image: Screenshot-1.png] [Image: Screenshot-2.png]

- הוא חשב שג'יי וייט יהיה מיינאיבנטר רק כדי לגלות שהפך לעוד מתאבק שהלך לאולמות הריקים והפך למלך השישיות של ROH.
- הוא חשב שג'ף הארדי יחזור לעצמו רק כדי לגלות עוד ריצה גרועה שלו, חזרה ל-TNA לצד האח היותר מוכשר מאט הארדי.
- הוא חשב שהוא ינצח תחרות הימורים בפורום רק כדי לגלות שהוא לא מסוגל לעשות זאת, הוא נכשל בכל פעם מחדש.

אבל... תמיד היה לו את הדבר הזה להחזיק בו, הדבר הזה שגרם לו להתבלט מעל כולם, להשאיר את הראש מעל המים, להזכיר לכולם מי הוא ומה הוא... גיא תמיד היה מלך הלייקים של הפורום. נו... זה שחושב שהוא מצחיק שהוא מזכיר את רייבאק פעם בחודש(ומקבל לייק מבאם באם). הוא הראשון שהגיע ל-1000 לייקים, 2000 לייקים, 3000 לייקים. הוא תמיד התגאה בדבר הקטן הזה שלו, החום שלו, הפינה הקטנה שלו.
אבל גיא כמו גיא... מתבגר, נחלש, פחות מצחיק, פחות... אני גאה לקחת לגיא את הדבר האחרון שנשאר לו בפורום - הלייקים.
זה רשמי : גיא כבר לא מלך הלייקים. עקפתי אותו. אבל זה לא רק אני, אני מרגיש שזה אנחנו עקפנו אותו, כולנו משפחה אחת גדולה.

[Image: giphy2.gif]
מרגיש אשם טיפה. לא ממש מכיר אותו מצד אחד ונותן לך יחסית הרבה לייקים מצד שני.
גיא מתחיל סיפור redemption חדש
הייפ!
לידור אדיר - ספטמבר 2020:

Sooner or later, I am going to start beating SwitchBlade. It’s not going to be every week, but I bet you over the next 2-4 months, maybe 4-6, I am going to start beating SwitchBlade, and that’s my prediction
שמע מאז גיא היה בנפילה חופשית יותר גדולה מג'יי ווייט. זה באמת sooner or later. הייפ לגיא מסיים את הסיפור שלו?
[Image: 0__0669bbb4af1dd7.jpg]
NEW ERA.
(07-20-2024, 03:00 PM)lidoradir כתב: [ -> ][Image: Screenshot-1.png] [Image: Screenshot-2.png]

- הוא חשב שג'יי וייט יהיה מיינאיבנטר רק כדי לגלות שהפך לעוד מתאבק שהלך לאולמות הריקים והפך למלך השישיות של ROH.
- הוא חשב שג'ף הארדי יחזור לעצמו רק כדי לגלות עוד ריצה גרועה שלו, חזרה ל-TNA לצד האח היותר מוכשר מאט הארדי.
- הוא חשב שהוא ינצח תחרות הימורים בפורום רק כדי לגלות שהוא לא מסוגל לעשות זאת, הוא נכשל בכל פעם מחדש.

אבל... תמיד היה לו את הדבר הזה להחזיק בו, הדבר הזה שגרם לו להתבלט מעל כולם, להשאיר את הראש מעל המים, להזכיר לכולם מי הוא ומה הוא... גיא תמיד היה מלך הלייקים של הפורום. נו... זה שחושב שהוא מצחיק שהוא מזכיר את רייבאק פעם בחודש(ומקבל לייק מבאם באם). הוא הראשון שהגיע ל-1000 לייקים, 2000 לייקים, 3000 לייקים. הוא תמיד התגאה בדבר הקטן הזה שלו, החום שלו, הפינה הקטנה שלו.
אבל גיא כמו גיא... מתבגר, נחלש, פחות מצחיק, פחות... אני גאה לקחת לגיא את הדבר האחרון שנשאר לו בפורום - הלייקים.
זה רשמי : גיא כבר לא מלך הלייקים. עקפתי אותו. אבל זה לא רק אני, אני מרגיש שזה אנחנו עקפנו אותו, כולנו משפחה אחת גדולה.

[Image: giphy2.gif]

האמת לא קרב הוגן היחס תגובה/לייק שלו הרבה יותר מרשים במיוחד אם מסתכלים על כלל התגובות ולא על תגובות שקיבלו לייקים.
אני מרגיש שאני אצטרך לבחור צד בסוף, אבל אולי אני אנסה לעשות הוריקן שניסה להדיח את טרפיל H וסטון קולד סטיב אוסטין ברויאל ראמבל. (אומנם הוא נכשל אבל אני לא אכשל אם אבחר לעשות זאת).
(07-20-2024, 04:12 PM)תנולהיותאורח כתב: [ -> ]האמת לא קרב הוגן היחס תגובה/לייק שלו הרבה יותר מרשים במיוחד אם מסתכלים על כלל התגובות ולא על תגובות שקיבלו לייקים.
אני מרגיש שאני אצטרך לבחור צד בסוף, אבל אולי אני אנסה לעשות הוריקן שניסה להדיח את טרפיל H וסטון קולד סטיב אוסטין ברויאל ראמבל. (אומנם הוא נכשל אבל אני לא אכשל אם אבחר לעשות זאת).

תבחר בי Smile
תכף עוקף את לידור. רק עוד 3,700 לייקים. בקטנה Smile
(07-20-2024, 04:12 PM)תנולהיותאורח כתב: [ -> ]האמת לא קרב הוגן היחס תגובה/לייק שלו הרבה יותר מרשים במיוחד אם מסתכלים על כלל התגובות ולא על תגובות שקיבלו לייקים.

יחס תגובות/לייקים? נשמע מוכר
עמודים: 1 2 3