Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE NXT 16.7.2024
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3
[Image: 20240521_NXT_RoxBG_FC_Tonight--898b8bc2c...b029af.jpg]

הרסקאלז ניצחו את גאלוס, במהלך הקרב ג'ו הנדרי יוצא החוצה לשולחן השדרנים, בסוף הקרב טריי מיגל וזאק וונץ החזיקו את מארק קופי על גבו, ווס לי נתן לו סטומפ מהטופ רופ והצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב ג'ו הנדרי מסתכל למצלמה ואומר שאולי אם גאלוס היו מאמינים קצת יותר הם היו משיגים ניצחון.
[Image: 012_NXT_07162024RC_37362--d7176645db2ac5...22158f.jpg]

קלי קינקייד מראיינת את צ'ייס U בלוקר רום, ת'יאה הייל יוצאת מהחדר ברגע שהיא שמעה שרוקסן פרז אמורה להופיע, רידג' הולנד הולך אחריה. אנדרה צ'ייס אומר שיש לדוק הדסון הזדמנות הערב לזכות באליפות צפון אמריקה, הוא אומר שהוא יעשה זאת. ריילי אוסבורן אומר שהדסון יחזיר אליהם זהב.

אלוף NXT אית'ן פייג' במשרד של אווה, הוא אומר לה שהם בעידן האגו ובתור האלוף יש לו תלונה על כך ש-NXT הפכה למקום עבודה מסוכן. אורו מנסה נכנס למשרד ומאיים עליו, אווה צועקת עליהם, פייג' שואל אותה איך הוא יכול להגן על האליפות שלו ככה, מנסה אומר לו שיגן על האליפות נגדו, פייג' מסרב ואומר שזה לעולם לא יקרה וגם אין לו סיכוי להצמיד אותו. אווה אומרת למנסה שהוא לא בתמונת האליפות, מנסה אומר לפייג' שככל שהוא ימשיך לברוח ממנו כך יהיה לו רע יותר. אווה אומרת לפייג' שאם הוא כל כך רוצה להגן על האליפות שלו שיעשה זאת הערב. פייג' אומר שזה רעיון מעולה והוא יגן על האליפות נגד... הוא חושב על שם ואז אומר דאנטה צ'ן.

אלופת הנשים של NXT רוקסן פרז יוצאת החוצה, רוקסן שואלת מה צריך בשביל שכולם יתייחסו אליה כאלופה שהיא. היא אומרת שבאירוע האחרון היא ניצחה את האישה הכי באדאס שיש ל-NXT, שמרה על האליפות שלה והוסיפה עוד שם לרזומה. היא אומרת שהיא הייתה צריכה לקבל את הפרחים שלה, היא אומרת שהקהל עד לגדולה מול העיניים שלו ומה הם עושים ? הם נותנים סטנדינג אוביישן למפסידה לולה וייס. רוקסן אומרת שבגיל 22 היא כל כך טובה ועדיין לא הגיעה לפריים שלה, היא מדברת על כמה שלא יהיה אפשר לגעת בה עוד 5 שנים. היא אומרת שהיא לא מתחרה עם אף אחת בלוקר רום... היא מתחרה מול ספרי ההיסטוריה, רוקסן מזכירה היסטוריה ואומרת שלפני 13 שנה שארלוט פלייר התאבקה בפעם הראשונה בטלוויזיה ב-NXT ו-13 שנה אחר כך היא 14 פעמים אלופת עולם, המלכה, חברת היכל התהילה עתידית... רוקסן אומרת שהיא בדרך לנפץ את כל השיאים שלה. ביילי, אסקה, ריה ריפלי.... רוקסן שואלת מה באמת מעצבן אותה... היא אומרת שכל הדיבור ברשת הוא על כך שמתי שג'וליה תגיע ל-NXT רוקסן תכנס לצרות, מתי שסטפני ואקר תגיע היא תרוץ דרך כל מחלקת הנשים. רוקסן אומרת שאפשר לשים להן את השטיח האדום או לכל טאלנט אחר בכל העולם כי ברגע שהן יכנסו לזירה איתה אף אחת לא משתווה לה וזה למה היא מוצאת את זה מצחיק שת'יאה הייל היא היריבה הבאה שלה... היא אומרת שהסיכוי שלה לנצח אותה כמו הסיכוי של דוק הדסון לנצח את אובה פמי... ת'יאה הייל יוצאת החוצה, ת'יאה אומרת לרוקסן שאף אחת לא חייבת לה כלום, היא אומרת לה שהיא צריכה לדעת מזה שאנשים יטילו בה ספק, היא אומרת לה שתעשה זאת כי היא ניצחה אנשים כאלה, היא אומרת לה שב-GAB תפתח את ספר ההיסטוריה שלה ותביא לה את העיפרון כדי שהיא תוכל לרשום את השם שלה בתור אחת האלופות הכי צעירות של NXT. רוקסן אומרת לה שהיא אמיצה לצאת לפה בלי המלווים שלה, היא אומרת לה שכל עוד היא מחזיקה באליפות הזאת זה לא הזמן שלה או של כל אחת אחרת. רוקסן אומרת לת'יאה שהיא לא מוכנה, היא מזכירה לה שאנדרה צ'ייס זרק את המגבת בעבר, היא אומרת לה שהאליפות הזאת בשביל ילדות גדולות, היא אומרת לה שהיא לא יותר מאשר ילדה קטנה. רוקסן מכה את ת'יאה והן נכנסות לברול, השניים מנסות להכניע אחת את את השנייה, ת'יאה מחזיקה את רוקסן בקימורה לוק, רידג' הולנד מגיע ולוקח את ת'יאה ומרחיק אותה, רוקסן יוצאת מהזירה.
[Image: 7777777777777.png]

קלי קינקייד מראיינת בלוקר רום את אלופת צפון אמריקה קלאני ג'ורדן, קלאני אומרת שסול רוקה מדהימה והיא הייתה צריכה לתת מהלכים משוגעים כדי לשמור על האליפות הזאת, היא אומרת שאתגר אחד נגמר... תמיד יש עוד אחד מעבר לפינה. היא אומרת שהיא שמעה את רוקסן מזכירה את ג'וליה וסטפני ואקר מה שאומר שהמחלקה הזאת רק הופכת להיות חזקה יותר. ונדי צ'ו מופיעה לידה כאשר היא מחזיקה בבובה, היא מסתכלת על אליפות צפון אמריקה לנשים והולכת.

קלי קינקייד מראיינת את לולה וייס מאחורי הקלעים, לולה אומרת שהיא נתנה הכל בהיטוייב ורוקסן עדיין לא הצליה להכניע אותה, היא אומרת שהיא נתנה לה 5 פופ רוקס... היא מבטיחה שבפעם הבאה שום דבר לא יהיה מספיק בשבילה. פאלון הנלי, ג'ייסי ג'יין וג'סמין ניקס מגיעות ויורדות עליה. פאלון אומרת לה שהיא רוקי, היה לה את ההזדמנות שלה והיא הפסידה. ג'ייסי אומרת לה לחזור ל-MMA, לולה עונה שג'סמין רוקי והיא לא הולכת לשום מקום. ג'ייסי עונה שג'סמין שונה... היא איתם. ג'ייסי אומרת ללולה שהיא לוחמת.. אז שתילחם. לולה עונה לה שהיא מסתכלת על היריבה שלה.

ג'בון אוונס ניצח את ברוקס ג'נסן, ג'נסן מלווה לזירה על ידי ג'וש בריגס. לקראת סוף הקרב שון ספירס יוצא החוצה, בריגס מתקרב לספירס, ספירס עונה לו שהוא רק צופה בקרב. ג'נסן יוצא מהזירה ואומר לבריגס לא לבזבז את הזמן שלו על ספירס, ספירס הולך. ג'בון קופץ על בריגס מעבר לחבלים, מכניס אותו לזירה ואז מצמיד אותו לניצחון אחרי פלייניג קאטר. אחרי הקרב ג'נסן תוקף את ג'בון, בריגס נכנס מהר לזירה ומזיז אותו ממנו, הוא צועק עליו מה הוא עושה ואומר לו שהעבודה שלו על הכף, הם הולכים אל מאחורי הקלעים ובדרך רואים את ספירס מחייך.
[Image: 1.png]

משפחת דאנג'לו משחקת קלפים מאחורי הקלעים, צ'ארלי דמפסי מגיע לדבר עם טוני דאנג'לו. דמפסי רומז לו על מה שהם עשו בשבוע שעבר.. דאנג'לו צוחק ואומר שהוא יודע הכל, הוא אומר לו שהוא התרשם. דמפסי עונה לו שהוא עדיין רוצה את אליפות גביע המסורת. דאנג'לו שואל אותו מה הוא רצה, דמפסי עונה לו שהוא צריך עצה... הוא אומר לו שיש עד שראה אותו, דאנג'לו עונה לו שיקח אותו לשחות. דמפסי אומר שזאת אישה. דאנג'לו אומר לו שיפתור את זה לבד.

שרה שרייבר מראיינת את דאנטה צ'ן מאחורי הקלעים, צ'ן אומר שהוא לא נאיבי, הוא יודע שאית'ן פייג' חושב שהוא יריב קל, צ'ן אומר שהוא למד שברגע שאתה מקבל את הרגע שלך אתה צריך להוציא את המקסימום מזה.

טריק ויליאמס מאחורי הקלעים מדבר עם מישהו בפלאפון, הוא אומר לו שהוא עבד כל כך קשה בשביל אליפות NXT... הוא יודע שהאליפות לא מגדירה אותו אך בלעדיה הוא לא מזהה את עצמו. המצלמה מסתובבת ואנחנו רואים שהוא מדבר בפלאפון עם איליה דרגונוב. דרגונוב אומר לו שהוא הפסיד לו העולם שלו השתנה והוא עבר בדראפט, דרגונוב שואל את טריק מה הוא רוצה... טריק עונה שהוא רוצה את האליפות שלו בחזרה, דרגונוב אומר לטריק שהלוואי והוא היה יכול לעזור לו אבל זה מצב שונה. טריק קם והולך לפיט דאן, הוא אומר לו שהוא יודע שיש לו ניסיון בקטע הזה... פיט דאן עוצר אותו ואומר לו שיבין את זה לבד והולך.

קרב על אליפות NXT
אית'ן פייג' ניצח את דאנטה צ'ן ושמר על אליפות NXT, פייג' הצמיד את צ'ן לניצחון אחרי איגוס אדג'. אחרי הקרב אורו מנסה מופיע בהפתעה בזירה ומנסה לתקוף את פייג', פייג' נותן לו DDT, פייג' צוחק ויוצא מהזירה ומתחיל ללכת, מנסה מתאושש וחוזר לתקוף אותו, מחזיר אותו לזירה ונותן לו ספינינג היל קיק. מנסה מצמיד את פייג' ל-3.
[Image: 2.png]

גאלוס הולכים מאחורי הקלעים, ג'ו קופי מדבר על הליצן שהסתכל עליו משולחן השדרנים, הוא אומר שאם הוא ישמע את השם ג'ו הנדרי עוד פעם אחת... השיר של ג'ו הנדרי נשמע והוא מופיע לידם. הנדרי אומר להם שהם עובדים קשה שנים והוא גם היה מתעצבן אם מישהו אחר היה הכי מדובר בכל NXT, הוא אומר להם שהוא נשאר פה. ג'ו קופי אומר לו שאף אחד לא אוהב אותו, הוא אומר שאנשים חושבים על סקוטלנד הם חושבים על גאלוס, דרו מקנטייר ולא הוא... הנדרי אומר להם שהם היו מרגישים טוב יותר אם היו מאמינים בתשובה לכל הבעיות בחיים : ג'ו הנדרי.

טייטום פקסלי ניצחה את איזי דיים, במהלך הקרב ונדי צ'ו יוצאת החוצה. פקסלי הצמידה את איזי לניצחון אחרי פסייקו טראפ. אחרי הקרב פקסלי יוצאת מהזירה ומתקדמת לעבר ונדי צ'ו, ונדי מרימה את הבובה שלה, פקסלי מניחה את החלק של הראש שלה על הבובה ומחייכת. ונדי נותנת לה את הבובה והולכת.
[Image: 3.png]

ת'יאה הייל ורידג' הולנד מאחורי הקלעים, ת'יאה שואלת אותו למה הוא עצר אותה, הולנד עונה לה שאם היא הייתה שוברת לרוקסן את היד לא היה לה קרב על אליפות הנשים של NXT. היא אומרת לו שזאת נקודה טובה. צ'ייס U מגיעים, הדסון מודה להולנד על כך שהשיג לו את הקרב הערב נגד אובה פמי, הם מתכוננים לקראת הקרב שלו.

סדריק אלכסנדר ואשאנטי אדוניס הולכים מאחורי הקלעים, אשאנטי מסתכל על כל המתאבקות שעוברות לידו, סדריק אומר לו שיהיה בפוקוס. אשאנטי רואה את לאש לג'נד וג'קרה ג'קסון וניגש אליהן, לאש ישר אומרת לא ושהיא לא מעוניינת. אשאנטי אומר שהוא פה בשביל ג'קרה. אורו מנסה מופיע ועוצר אותו, הוא אומר לו ללכת. השניים מחליפים מילים ובסוף הולכים.

לולה וייס ניצחה את ג'ייסי ג'יין, לולה הצמידה את ג'ייסי לניצחון אחרי באקפיסט. אחרי הקרב פאלון הנלי מופיעה בזירה ותוקפת את לולה. פאלון, ג'ייסי וג'סמין תוקפות ביחד את לולה. סול רוקה וכרמן פטרוביץ' יוצאות לעשות את ההצלה ומעיפות אותן מהזירה. אחר כך פייסאוף ביניהן.
[Image: 42.png]

טייטום פקסלי מאחורי הקלעים משחקת בבובה שלה, אלופת צפון אמריקה לנשים קלאני ג'ורדן מופיעה, היא אומרת לה שנראה שהיא מצאה את שאר הבובה של ונדי צ'ו שהיא חיפשה מוקדם יותר. פקסלי עונה שזאת הבובה שלה, היא נוגעת באליפות צפון אמריקה ושואלת אותה אם היא רוצה לשחק. קלאני עונה לה שהן מבוגרות בשביל לשחק בבובות והולכת. פקסלי זורקת את הבובה שלה ואחר כך מחזיקה בובה אחרת שדומה לקלאני.

אלוף NXT אית'ן פייג' מתכונן לעזוב את האולם ומגיעים לראיין אותו, פייג' שואל על מה יש לו להיות עצבני ? הוא הגן בהצלחה על האליפות שלו הערב, אחר כך מנסה ניסה להרוס את זה. פייג' נשאל לגבי זה שמנסה הצמיד אותו, פייג' עונה שזה לא נחשב, הוא עדיין האלוף. פייג' אומר שזה לא מעצבן אותו וחוזר על זה שוב שהוא לא הצמיד אותו.

ה-OC ניצחו את OTM, גאלוס ואנדרסון הצמידו את ברונקו נימה לניצחון אחרי מג'יק קילר.
[Image: 222222222222222221.png]

NQCC מאחורי הקלעים, הייטס שואל את דמפסי אם הוא בסדר. רן סינקלר מופיעה, דמפסי מסמן לה להיות בשקט. סינקלר אומרת להם שהיא תיהיה חלק מהקבוצה שלהם, דמפסי צוחק ואומר שלא. סינקלר אומרת שהיא תספר לכולם... בורן אומר לה שלא יאמינו לה. סינקלר שואלת את דמפסי מה אבא שלו יגיד, דמפסי אומר לה שהיא לא תצטרף אליהם. סינקלר אומרת להם שבדרך כזאת או אחרת היא תצטרף אליהם.

משודר סרטון מאתמול, אדי ת'ורפ מתקלט במסיבה, לקסיס קינג מגיע ועוצר את המוזיקה, הם נכנסים לברול קצר עד שמפרידים אותם.

מוכרז לשבוע הבא :
- לקסיס קינג נגד אדי ת'ורפ.
- אשאנטי אדוניס נגד אורו מנסה.

קרב על אליפות צפון אמריקה
אובה פמי ניצח את דוק הדסון ושמר על אליפות צפון אמריקה, לקראת סוף הקרב אובה העיף את הדסון על שולחן השדרנים, החזיר אותו לזירה והצמיד אותו לניצחון אחרי פופ אפ פאוורבומב.
[Image: 20240716_NXT_still1--c2f39377280896399ce...c6ad2e.jpg]

התוכנית מסתיימת כאשר ג'וש בריגס וברוקס ג'נסן יוצאים מהאולם, ברקע מאחוריהם רואים את אלופי הזוגות של NXT אקסיום וניית'ן פרייזר מדברים עם הרסקאלז, NQCC מדברים עם רן סינקלר, טריק ויליאמס מדבר עם סדריק אלכסנדר. בריגס שואל את ג'נסן מזה היה... ג'נסן עונה לו שהוא הפסיד בגללו, ג'נסן מאתגר את בריגס לקרב בשבוע הבא, בריגס אומר לו שבפעם הקודמת הוא ניצח אותו והוא לא רוצה להעביר אותו את זה שוב. ג'נסן אומר לו שזה יהיה קרב בלי פסילות והולך, ג'נסן נכנס למכונית ומישהו מסיע אותו משם.
אני לא צופה בNXT אבל ההרגשה מהמעט שאני קורא ולפעמים רואה ביקורת
ההרגשה היא שאלופת הנשים ואובה פמי הם הפנים של NXT. אני מניח שאני טועה?
הבחור בכל זאת מחזיק את חגורת הביניים ולא את הראשית נכון?
(07-17-2024, 07:15 PM)gilam כתב: [ -> ]אני לא צופה בNXT אבל ההרגשה מהמעט שאני קורא ולפעמים רואה ביקורת
ההרגשה היא שאלופת הנשים ואובה פמי הם הפנים של NXT. אני מניח שאני טועה?
הבחור בכל זאת מחזיק את חגורת הביניים ולא את הראשית נכון?

[Image: image.png]

טריק ויליאמס - אלוף NXT לשעבר, המתאבק הכי אובר בחברה.
רוקסן פרז - אלופת הנשים של NXT, כרגע נמצאת בריין היסטורי שלה.
אובה פמי - אלוף צפון אמריקה, פסיכי, מתאבק פצצה, הדבר הבא ברסלינג.

טריק ויליאמס, רוקסן פרז ואובה פמי הם כרגע הפנים של NXT, כל אחד מהם יכול לעלות בדראפט הבא לרוסטר הראשי ואף אחד לא יופתע.
אית'ן פייג'(הכי שמאלי בבאנר) הוא האלוף הנוכחי של NXT, זכה באליפות רק לפני שבועיים אז אי אפשר באמת להכניס אותו לרשימה כזאת או אחרת.

בכללי הרוסטר של NXT מדהים, אני באמת יכול להרחיב על כל כך הרבה מתאבקים ומתאבקות, העתיד בידיים טובות.
(07-17-2024, 08:10 PM)lidoradir כתב: [ -> ][Image: image.png]

טריק ויליאמס, רוקסן פרז ואובה פמי הם כרגע הפנים של NXT, כל אחד מהם יכול לעלות בדראפט הבא לרוסטר הראשי ואף אחד לא יופתע.
אית'ן פייג'(הכי שמאלי בבאנר) הוא האלוף הנוכחי של NXT, זכה באליפות רק לפני שבועיים אז אי אפשר באמת להכניס אותו לרשימה כזאת או אחרת.

בכללי הרוסטר של NXT מדהים, אני באמת יכול להרחיב על כל כך הרבה מתאבקים ומתאבקות, העתיד בידיים טובות.

חייב הסבר על האינטראקציה בין ברוקס ג'נסן לג'וש בריגס, אני זוכר רק את התקופה שלהם עם קיאנה ג'יימס ופאלון הנלי ומשם כלום. מתי הם הפכו לחברים/אויבים?
(07-17-2024, 06:15 PM)lidoradir כתב: [ -> ]ג'נסן מאתגר את בריגס לקרב בשבוע הבא, בריגס אומר לו שבפעם הקודמת הוא ניצח אותו והוא לא רוצה להעביר אותו את זה שוב. ג'נסן אומר לו שזה יהיה קרב בלי פסילות והולך, ג'נסן נכנס למכונית ומישהו מסיע אותו משם.

ג'נסן מנצח בצורה אכזרית שפוצעת את בריגס, ונותנת לו דרך לעזוב את NXT לתקופה כדי להתאבק בNOAH?
(07-17-2024, 08:10 PM)lidoradir כתב: [ -> ][Image: image.png]

אני חייב להגיד שרוקסן פרז סופר משעממת אותי - היא גרסה טיפה יותר מוצלחת מזואי סטארק אבל לחלוטין אני רואה אותה בטאג עם כל החבורה הזאת. סגל הנשים כל כך מגוון מצד אחד עם הרבה מתאבקות צבעוניות, מצד שני אם השמועות נכונות בקרוב הולך להיות נעול עם ג׳וליה הפחות טובה, ג׳ורדן גרייס וווקר - שכל אחת מהן פשוט יותר בכמה רמות ממנה.

אני מבין שלטווח הקצר צריך לפחות אליפות אחת על מישהו ״מוכר״ אבל לטווח הארוך זה בעייתי.

אה כן - צ׳ייס U נהדרים! קדימה טיאה! מי יתן ותצליחי יותר מבאם באם בהימורים.
(07-18-2024, 01:30 AM)master of doom כתב: [ -> ]חייב הסבר על האינטראקציה בין ברוקס ג'נסן לג'וש בריגס, אני זוכר רק את התקופה שלהם עם קיאנה ג'יימס ופאלון הנלי ומשם כלום. מתי הם הפכו לחברים/אויבים?

בתחילת שנה היה סגמנט של פאלון הנלי, ג'וש בריגס וברוקס ג'נסן שבו הם נפרדו וכל אחד הלך לכיוון אחר.
בפברואר היה לבריגס וג'נסן קרב ובריגס פשוט חיסל אותו, חודש אחר כך אובה פמי נקנק את ג'נסן.
ברוקס ג'נסן לא מצא את עצמו, לא השתמשו בו, הוא התחיל פתאום לרשום ברשתות החברתיות שהוא פריי אייג'נט ושהוא עוזב את NXT, שינו לו את הגימיק ובחודשים האחרונים הוא הופיע בכמה ארגוני אינדיז קטנים ואחר כך שבוע אחרי שבוע הוא פרץ לאולם של NXT והאבטחה הייתה מרחיקה אותו, לא שידרו את זה ב-TV, הסרטונים האלה היו עולים לרשתות החברתיות דרך הקהל.
שון מייקלס הזמין את ג'נסן לשיחה עם אווה כי הם מאמינים בהזדמנות שנייה, בשיחה עם אווה ג'נסן התנצל על מה שעשה בחודשים האחרונים, היא אמרה לו שהם רצו לשחרר אותו אך כמה מתאבקים ערבו לו, אחר כך התגלה שג'וש בריגס הוא אחד מהאנשים האלה שערבו לו.
זה למה בריגס התעצבן השבוע על ההתנהגות של ג'נסן כי הוא ערב לו והעבודה שלו על הכף וכו'. נקבע להם קרב בלי פסילות לשבוע הבא.
בסוף התוכנית רואים שג'נסן עוזב את האולם ברכב והוא לא זה שנוסע... כנראה יש מישהו איתו. אולי שון ספירס.
(07-18-2024, 12:11 PM)lidoradir כתב: [ -> ]בתחילת שנה היה סגמנט של פאלון הנלי, ג'וש בריגס וברוקס ג'נסן שבו הם נפרדו וכל אחד הלך לכיוון אחר.
בפברואר היה לבריגס וג'נסן קרב ובריגס פשוט חיסל אותו, חודש אחר כך אובה פמי נקנק את ג'נסן.
ברוקס ג'נסן לא מצא את עצמו, לא השתמשו בו, הוא התחיל פתאום לרשום ברשתות החברתיות שהוא פריי אייג'נט ושהוא עוזב את NXT, שינו לו את הגימיק ובחודשים האחרונים הוא הופיע בכמה ארגוני אינדיז קטנים ואחר כך שבוע אחרי שבוע הוא פרץ לאולם של NXT והאבטחה הייתה מרחיקה אותו, לא שידרו את זה ב-TV, הסרטונים האלה היו עולים לרשתות החברתיות דרך הקהל.
שון מייקלס הזמין את ג'נסן לשיחה עם אווה כי הם מאמינים בהזדמנות שנייה, בשיחה עם אווה ג'נסן התנצל על מה שעשה בחודשים האחרונים, היא אמרה לו שהם רצו לשחרר אותו אך כמה מתאבקים ערבו לו, אחר כך התגלה שג'וש בריגס הוא אחד מהאנשים האלה שערבו לו.
זה למה בריגס התעצבן השבוע על ההתנהגות של ג'נסן כי הוא ערב לו והעבודה שלו על הכף וכו'. נקבע להם קרב בלי פסילות לשבוע הבא.
בסוף התוכנית רואים שג'נסן עוזב את האולם ברכב והוא לא זה שנוסע... כנראה יש מישהו איתו. אולי שון ספירס.

נשמע כמו אחלה אנגל, יפה שב-NXT משקיעים לטווח ארוך גם במתאבקים שנחשבים למידקארד של הבראנד. אני אעקוב שבוע הבא אחרי הקרב שלהם, מקווה שיפגיזו
תוכנית מצוינת של NXT השבוע. פשוט כיף לראות NXT כל שבוע.

- הרסקאלז נגד גאלוס היה חתיכת באנגר לפתיחת התוכנית, עוד הופעה מפתיעה של ג'ו הנדרי ושוב הוא מקבל פופים גדולים מהקהל, באמת סיפור הצלחה ונראה שהוא פה בשביל להישאר בתקופה הקרובה. התחלה נפלאה לאיחוד של הרסקאלז, מהלכים מדהימים שלהם, קצב מהיר, איזה אנרגיה הם מכניסים לאולם יאללה, באמת כיף לראות אותם ביחד. ווס לי, טריי מיגל וזאק וונץ... פשוט תענוג.

- רוקסן פרז פאקינג מדהימה. יש מצב שזה הפרומו הכי טוב שלה עד היום, היא באמת נותנת פה ריין היסטורי ואני נהנה מכל שנייה. העקיצה לשארלוט פלייר וההזכרה של שמות גדולים כמו ביילי, אסקה וריה ריפלי ועל כך שהיא הולכת לשבור את כל השיאים... מצוין. ואז ההייליט של הפרומו הזה כאשר רוקסן סוף סוף מתייחסת לשמועות ומזכירה את ג'וליה וסטפאני ואקר. לא מפחדת לדבר עליהן. ת'יאה הייל הייתה נהדרת פה, זה פיוד קטן וטוב שיסתיים בספיישל GAB, עוד שם שרוקסן תוסיף לרשימה שלה ואז נגיע לדבר האמיתי. ג'וליה/סטפני ואקר/קורה ג'ייד, אחת מהן תפיל את רוקסן פרז. לא יכול לחכות לזה.

- ג'בון אוונס נגד ברוקס ג'נסן היה קרב נהדר. קודם אתייחס לברוקס ג'נסן שזה הקרב הראשון שלו מזה כמה חודשים. השינוי בהופעה שלו עושה לו טוב, תראו את הגיר הקודם שלו ותראו אותו עכשיו... לפני כמה חודשים הוא היה נראה כמו איזה ג'ובר שהיית יוצר במשחק בסוני. עכשיו הוא נראה אחרת לחלוטין. רשמתי כבר שבסופו של דבר צריך לשפוט מישהו לפי מה שהוא עושה בזירה... ג'נסן היה נהדר בזירה בקרב הזה, הוא נתן כמה מהלכים שלא נתן בעבר, לא רע בכלל. ג'בון אוונס כמובן ממשיך להיות כוכב, נתן שם מהלך משוגע מחוץ לזירה לפני הסיום הגדול של הקרב. באמת שהוא נותן מהלכים משוגעים וכולנו צריכים להחזיק אצבעות שהילד הזה לא יפצע.

- חזרתי להתעניין ב-NQCC אחרי שהעיפו משם את דרו גולאק ודמון קמפ. כל הסטוריליין הזה שצ'ארלי דמפסי מנסה להיות כמו טוני דאנג'לו עובד אצלי, זה מצחיק אותי. אפילו רן סינקלר מקבלת פה ספוטלייט אחרי שהיא הייתה עדה לרצח, אני זורם... בינתיים אני אוהב את מה שאני רואה. נראה איך זה ימשיך.

- אית'ן פייג' נגד דאנטה צ'ן על אליפות NXT היה קרב טוב. אני אוהב כל דבר באית'ן פייג', הכניסה שלו מגניבה, האליפות יושבת עליו טוב. בכללי הדמות שלו נהדרת, על המיקרופון הוא מצוין ובזירה הוא מראה שהוא סבבה לגמרי. הצחיק אותי שהוא חשב על יריב שיהיה נגדו ואז משום מקום זרק את דאנטה צ'ן. הקהל אוהב את דאנטה צ'ן. הם נתנו קרב טוב וכמובן שפייג' משיג ניצחון קליל. כל מה שהולך בין פייג' ומנסה נהדר, שיתנו לנו קרב ב-GAB.

- טייטום פקסלי נגד איזי דיים היה סבבה, פקסלי אחת מהמתאבקות שאני יותר אוהב ב-NXT וכל זמן שהיא מקבלת ב-TV מבורך. אין לי מושג אם הם ילכו בעתיד על טאג של ונדי צ'ו ופקסלי... אבל זה יכול להיות טאג מעניין מאוד של הקריפיות האלה. השניים האלה שמו עין גם על אליפות צפון אמריקה של קלאני ג'ורדן... הרוסטר של NXT כל כך עמוק. תמיד יש סיפורים מעניינים.

- הסטייבל של פאלון הנלי, ג'ייסי ג'יין וג'סמין ניקס נהדר.

- OC נגד OTM, ראיתי את הקטעים של מיצ'ין וג'יידה פרקר, הן הדבר היחידי שמעניין אותי פה. כמו שרשמתי בעבר... מחכה לעוד קרב גדול שלהן.

- אובה פמי נגד דוק הדסון על אליפות צפון אמריקה היה MOTN. אובה פמי בקרב המרכזי של NXT ? תודה שזכינו. מה עוד אפשר לבקש ? מהרגע שהכריזו על הקרב הזה היה ברור שהם יתנו לנו באנגר רציני. אובה פמי לא יודע מזה קרב לא טוב, הופעה מצוינת של אובה פמי וגם של דוק הדסון. הדסון לאחרונה מפציץ חבל על הזמן. הכוח של אובה פמי מטורף... איך הוא הרים את הדסון והעיף אותו על שולחן השדרנים... ואז פאוורבומב לפינוק וניצחון. מי יעצור את אובה פמי ? לא יודע.
[Image: Screenshot-1.png]

רוקסן טעתה בפרומו שלה לגבי שארלוט פלייר, שארלוט תיקנה אותה ואמרה שהקרב הראשון שלה ב-NXT היה לפני 11 שנה ולא 13.
שארלוט נתנה טיזינג לקראת קרב עתידי שלהן, בשביל קרב כזה אני אצטרך קרם מיוחד. הו בייבי.
עמודים: 1 2 3