טוב זה אשכול שהייתי חייב לפתוח, הדעות של החברים פה בפורום מאוד מעניינות אותי
אני אישית חייב קודם כל להגיד שסינה זה הגיבור ילדות שלי מהWWE, אני בטוח שיש פה לכל אחד מתאבק שהוא גדל עליו והוא הפייבוריט שלו בכל הזמנים
אצלי זה חד משמעית ג'ון סינה, גדלתי עליו ולא היה קרב אחד שפספסתי שלו כשהייתי ילד קטן, עכשיו כשאנחנו מגיעים לשנת פרישה שלו זה פשוט בלתי נתפס עבורי
הייתי שמח לשמוע איך החברים פה בפורום חושבים שזאת תהייה הדרך הטובה ביותר לבנות את שנת הפרישה של סינה
כמו שאנחנו יודעים הוא צפוי לחזור מינואר 2025 (99% בראמבל) ולסיים בדצמבר 2024
מי לדעתכם צריך להיות היריב בקרב האחרון שלו?
מי לדעתכם צריך להיות היריב שלו בקרב ברסלמניה 41?
האם הוא צריך בשנה הזאת לזכות שוב באליפות ולרוץ איתה קצת?
האם הוא צריך לזכות בראמבל 2025?
תיקחו את זה לאן שאתם רוצים, מי שרוצה יכול ממש לפרט ולבנות תסריט שלהם מינואר עד דצמבר, ומי שרוצה גם סתם יכול לכתוב משפט-שניים ולא להרחיב הרבה
אני אתן בהודעה בהמשך גם את הפנטזי בוקינג שלי שאיך מבחינתי הייתי רוצה שזה יהיה, וגם את הבוקינג היותר ריאלי של מה אני חושב שיהיה ריאלי ויפה
יאללה, תנו בראש
לדעתי מהרגע שהוא חוזר הוא צריך להכריז שהוא מתכוון לרדוף אחרי שיא האליפויות ולסמן את האליפות של קודי, להפסיד בראמבל ובמהלך המרדף הטיפה אובססיבי שלו לקרב אליפות במניה הוא יתחיל להראות צדדים קצת אחרים בדמות שלו, לא היל טרן מלא כי אני לא חושב שיש סיכוי לזה אבל טיפה טיפה לכיוון הטווינר, הקהל עדיין מאחוריו לגמרי, הוא ישיג דרך הצ'יימבר או דרך אחרת קרב אליפות מול קודי במניה.
עכשיו לגבי האם הוא צריך לזכות באליפות ולשבור את השיא אני לא יודע, שאלה קשה מדי שאני לא מצליח להחליט לגביה.
אבל במקרה והוא מנצח אז הולך לריין אחרון ונותן לנו פיוד אחרון מול אורטון, ל.א נייט ולוגאן פול.
לבסוף בקרב האחרון שלו הוא מפסיד לברון ברייקר.
במקרה והוא מפסיד במניה, הוא מודה בכישלון שלו ואומר ששיא האליפויות ישאר 16 לנצח והולך לרדוף אחרי התואר היחיד שהוא לא השיג וזה אליפות הבין יבשתית, הוא זוכה באליפות, נותן ריין עד דצמבר שם הוא מפסיד את החגורה לברון ברייקר בקרב האחרון שלו.
בכל אופן בראן האחרון שלו הוא צריך לרדוף אחרי השיא או אחרי הבין יבשתית זה יהיה פשוט פספוס ענק אם לא.
לא בוקינג אבל כמה דברים שאשמח לראות:
לזכות באליפות ה -17
לזכות ב - IC
קרב מול רנדי במניה
קרב מול סטיילס
קרב מול פאנק
לשים אובר את ברייקר/הייז
(07-08-2024, 03:53 AM)Cenation כתב: [ -> ]טוב זה אשכול שהייתי חייב לפתוח, הדעות של החברים פה בפורום מאוד מעניינות אותי
אני אישית חייב קודם כל להגיד שסינה זה הגיבור ילדות שלי מהWWE, אני בטוח שיש פה לכל אחד מתאבק שהוא גדל עליו והוא הפייבוריט שלו בכל הזמנים
אצלי זה חד משמעית ג'ון סינה, גדלתי עליו ולא היה קרב אחד שפספסתי שלו כשהייתי ילד קטן, עכשיו כשאנחנו מגיעים לשנת פרישה שלו זה פשוט בלתי נתפס עבורי
הייתי שמח לשמוע איך החברים פה בפורום חושבים שזאת תהייה הדרך הטובה ביותר לבנות את שנת הפרישה של סינה
כמו שאנחנו יודעים הוא צפוי לחזור מינואר 2025 (99% בראמבל) ולסיים בדצמבר 2024
מי לדעתכם צריך להיות היריב בקרב האחרון שלו?
מי לדעתכם צריך להיות היריב שלו בקרב ברסלמניה 41?
האם הוא צריך בשנה הזאת לזכות שוב באליפות ולרוץ איתה קצת?
האם הוא צריך לזכות בראמבל 2025?
תיקחו את זה לאן שאתם רוצים, מי שרוצה יכול ממש לפרט ולבנות תסריט שלהם מינואר עד דצמבר, ומי שרוצה גם סתם יכול לכתוב משפט-שניים ולא להרחיב הרבה
אני אתן בהודעה בהמשך גם את הפנטזי בוקינג שלי שאיך מבחינתי הייתי רוצה שזה יהיה, וגם את הבוקינג היותר ריאלי של מה אני חושב שיהיה ריאלי ויפה
יאללה, תנו בראש
לא להיות קטנוני אבל הוא יסיים בדצמבר 2025 ולא 2024 אם כי אשמח שיתחיל משם.
אני איתך לגביי הדמות שלו, לא ראיתי רסלינג מ1997 עד 2005 בערך עם גיחה פה ושם לwcw אבל מאז סינה היה הדבר
שבשבילו אתה רוצה לראות היאבקות ונהנה מכל רגע עם הכריזמה המטורפת שלו והסמל שהוא הפך להיות.
אני אתחיל מהסוף - האירוע הגדול האחרון הוא Survival Series והוא חייב להיות מעורב בקרב אליפות שם, בין אם להפסיד או לנצח.
קרב במניה 41 חייב להיות נגד אורטון ומיין איבנט של אחד הלילות..
נתחיל מהראמבל - לדעתי הוא צריך לנצח, להשוות את השיא לאוסטין וזו הדרך הנכונה שלו למניה. רנדי עם טרן על קודי בסאמרסלאם וניצחון עליו בראמבל על החגורה, וסוף סוף נקבל אותם במניה פעם אחת במיין איבנט (היה ב24 אבל משולש עם האנטר). לא הייתי מתנגד לראן שלו עם החגורה שלו שוב אגב.
הכי טוב אם זה היה נגד אורטון על האליפות ה17 של שניהם אבל עד מניה אין מצב שזה יהיה ולא במניה זה פחות ריאלי.
אורטון מנצח אותו בפעם האחרונה בסאמרסלאם, קודי שזוכה במזוודה בMITB פודה על רנדי שנה אחרי הטרן וזוכה.
בsurvival series מפסיד לקודי ורשמית מעביר את הלפיד.
אחרי זה ברייקר מאתגר אותו לקרב על הIC, סינה מנצח ואם לא יהיה עוד PLE בדצמבר, מגיע בראו הראשון של השנה ופורש.
אם נגזים ממש - כיוון שיש 2 לילות של מניה, באיזשהי צורה הייתי מכניס את רומן לסיפור כי סינה אף פעם לא ניצח אותו וראינו שאפשא לעשות 2 לילות עם מיין איבנט עם אותם מתאבקים.
ואגב, לגביי קודי - במניה 41 הוא זוכה באליפות ארה"ב, גראנד סלאם ואמריקאן נייטמר ככה שזה לא יוריד מהערך שלו או מנצח בEC וזוכה בWHC במניה. צריך לזכור שאם נותנים לסינה ריצה עם אליפות זה חייב להשאיר את מי שבטופ היום רלוונטי ושכל סטוריליין יקבל את הבמה הנכונה שלו.
לחלופין, יכול לזכות בIC בראמבל, להפסיד אותה בEC בגלל התערבות של אורטון ואז במניה נגד אורטון בלי חגורה, רק שבמצב הזה הטרן שלו על קודי לא קורה או נדחה מדי...
וואו, יש פה חתיכת פאזל, אבל כיוון שזה יהיה ראן אמיתי של שנה הוא צריך לסיים אותו בהיי, ההפסד שלו לסופו הוציא אותו זקן חלש ועוד אחרי הפסד במניה לatown.
דבר אחד בטוח - כל הופעה שחו על המסך תהיה זהב.
(07-08-2024, 04:27 AM)BIG LG כתב: [ -> ]לזכות באליפות ה -17
לזכות ב - IC
קרב פרישה מול רנדי במניה
זה רק זה. תן לי את זה ואני שמח.
אני רוצה שפאנק יהיה אלוף וסינה יתאבק בפאנק בקרב האחרון שלו- ואם סינה מנצח הוא לוקח את האליפות איתו מחוץ לWWE
תגידו אתם רציניים לתת לסינה אליפות עכשיו? אתם מתלוננים שלא מקדמים צעירים ועכשיו אתם מוכנים לתת את האליפות לבחור שפורש בסוף השנה?
רק להזכיר לכם שסינה לא באמת היה בWWE בשנים האחרונות, הוא הלך לעשות את הקופה בהוליווד וחזר לגיחות.
עכשיו, אני שמח לראות את סינה לשנה שלמה הבן אדם אלוף על המיק ויודע להתאבק אבל לתת לו אליפות עכשיו? לא תודה... אולי את ה-IC בגלל שהיא חסרה לו, אבל גם זה לתקופה קצרה ובתקווה שמישהו כמו בייקר לוקח אותה ממנו, אולי גונת'ר אם דופקים לו את האליפות הראשית.
אם אתם כבר החלטתם להרוס את WWE אני אומר שסינה חוזר מצטרף לרומן ריינס נגד רוק ואז לפני הקרב הגדול בין ריינס לרוק, ריינס אומר אני מכיר מישהו שניצח את הרוק וקוראים לו סינה, אז הוא נותן לסינה קרב ברסלמניה נגד הרוק (איך זה נשמע לכם?) אההה וזה קרב על האליפות כי רוק לקח אותה מקודי רודס אחרי שהשפיל אותו כמו לסנר סינה ב-2014. - אם לא ברור הפסקה הזאת היא ציניות.
מקווה שסינה יתן לנו שנה מטורפת של קרבות ופרומואים והכי חישוב קידום צעירים אמיתי שבאמת יועיל להם.
רנדי מתהפך על קודי וזוכה באליפות כהיל.
סינה מתחיל איתו פיוד בקטע של "היו לך מספיק שנים בטופ עכשיו זה זמן של אחרים".
ברסלמניה קרב על האליפות עם הפרעות של דמויות שונות מהעבר של שניהם כמו לגאסי, רייבאק, פאנק, בטיסטה וכו'.. הופכים את זה לחתיכת קרב.
הפסד של רנדי לא באמת יפגע בו.
סינה זוכה וכבר בתוכנית אחרי הוא מאפשר למישהו מהדור החדש קרב על האליפות.
הגנרל זוכה ומתחיל ריין מפלצתי.
סינה לא צריך אליפויות.
הייתי נותן לנו להנות ממנו במשך שנה - לתת לו לנצח את אורטון ואת פאנק, נותן לו להפסיד לוולר או להייז (את השני לנצח) - ובעיקר - נותן לו להפסיד בקרב פרישה מפואר (חבל שהודיע מראש, אבל אפשר לפתור את זה).
אה כן, ולא צריך אליפות. אפילו לא צפון אמריקה.
בעיקר, לא רוצה לראות אותו לוקח יותר מדי תשומת לב, לא מחזיק שוב באליפות ראשית
ג'ון סינה לא איתנו באמת כבר מאז 2017, מאז שסטיילס לקח לו את החגורה בסדרת קרבות מופלאים,
וההפסד שנה אחר כך לריינס שסימן את העברת לפיד.
אם היינו ב-2019 הייתי בעד לתת לו ריצה אחרונה פול פאוור עם אליפות ראשית ופיודים מושקעים.
בגלל שאנחנו לא במצב הזה שהארגון זקוק לג'ון סינה, אלא אנחנו במצב הפוך - שג'ון סינה כופה את עצמו עם טור הפרישה הזה,
ובנוסף שעושה רושם שהוא הרבה מעבר לשיאו מבחינת כושר, יכולת האבקות, נראות כללית,
לא רוצה לראות אותו עם ריצת אליפות, לא רוצה לראות אותו לוקח יותר מדי ספוטלייט ממתאבקים אחרים, זה מרגיש מנותק מהמציאות.
אם אני מנסה לקלוע נכון לתכנונים ברסלמניה, והעובדה שריינס-רוק-קודי-פאנק-רולינס יהיו תפוסים ועסוקים,
זה מה שהייתי רוצה לראות:
סינה משתתף ברויאל ראמבל + בקרב הצ'אמבר בשביל להשיג קרב אליפות אחרון, נכשל ב-2 המקרים.
אז נותן לרסלמניה את הפיוד המיוחל של רנדי אורטון-ג'ון סינה, מצ'אפ שחייב לקרות,
כמובן על בסיס כבוד והדדיות ולא פייס-הייל, נותן לג'ון סינה את הניצחון.
נותן לו עוד שלושה קרבות גדולים, אחד בסאמרסלאם, אחד אצל הסעודים (כי חייב) והאחרון ב-SVS, שיהיה קרב הפרישה שלו,
פאנק בסאמרסלאם, דה רוק בסעודיה, והאחרון שיסגור - קודי רודס,
כל עוד לא מתכננים לעשות היל טרן לקודי, בהתחשב בדמות שלו ובמה שהוא מייצג - הוא הכי מתאים להפריש את ג'ון סינה.
גם כאן, לא הייתי רוצה לראות כאן יותר מדי פאנטזי בוקינג מהחלל, הכל נע על בסיס כבוד ואולי עקיצות פה ושם לקריירה ולעבר שיש לו
עם אותם מתאבקים, אם רוק ממשיך בגימיק של "הפיינל בוס", אין לי בעיה אם הוא קצת יחרוג ויתנהג כמו מניאק, אבל גם לא יותר מדי בהגזמה.
קרב הפרישה האולטימטיבי שלו צריך לראות אליפות VS קריירה,
סינה מקבל את הצ'אנס שלו לאליפות מספר 17 ואופציה לשבירת היסטוריה דווקא לכאורה בקרב האחרון שלו,
הוא מבטיח למעריצים שאם הוא מצליח לזכות באליפות, הוא לא פורש וממשיך להגן עליה עד שהוא יפסיד.
אבל כמו באגדות, לא תמיד הסיפור מסתיים בסוף טוב - סינה מפסיד, לא שובר את השיא, לא מגיע לאליפות, ופורש סופית.
בין לבין לא הייתי מתנגד לריצה של חודש-חודשיים ולא יותר עם ה-IC או אליפות USA,
כשהוא מופיע קבוע לקרבות TV מול ה-A ליסט הנוספים שיש בארגון (רולינס, מקינטייר, לוגאן פול, גאנת'ר וכו')