Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Dynamtie 03/07/24
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: g9q5crgqfokpvzkqcqdw.jpg]

התוכנית נפתח עם ראיון בבאקסטייג' של רנה פאקט עם דניאל גרסיה ומאט מנארד לקראת המיין אבנט של הפרק. גרסיה מבטיח שהוא לא מפסיד את הקרב הערב. MJF נכנס לתמונה ושואל את גרסיה אם הוא יכול ללוות אותו לקרב הערב, גרסיה מאשר לו לבוא.

קרב 1 – חצי גמר הטורניר לזכרו של אואן הארט – פאק נגד בריאן דניאלסון
מנצח: דניאלסון
ברולאפ.
[Image: image.png]

רנה פאקט בבאקסטייג' מראיינת את ווילו ניייטינגייל שעושה הייפ לקרב שלה בהמשך הפרק.

מארק בריסקו בזירה מכריז על עצמו כחבר הראשון בטים AEW בבלאד&גאטס.
ג'ק פרי תוקף אותו מאחורה, קייל אוריילי נכנס גם הוא ומצליח לנטרל את פרי אבל אז אוקדה מגיע ונותן לו ריינמייקר. ה-EVPS מצטרפים גם הם ונותנים EVP טריגר לבריסקו, האקליימד ובילי גאן יוצאים אחר כך להבריח את האליט מהזירה.

ראיון של רנה פאקט עם טוני סטורם, מריה מיי ולות'ר, הן מדברות על קרב חצי הגמר של מריה מול היקארו שידה בראמפייג' הקרוב וטוני מביעה תמיכה במריה.

קרב 2 – חצי גמר הטורניר לזכרו של אואן הארט – קריס סטטלנדר(ע' סטוקלי האת'וואי) נגד ווילו נייטינגייל
מנצחת: ווילו
ברולאפ אחרי שקריס ניסתה לתקוף אותה ללא הצלחה עם שלשלת ברזל שסטוקלי הביא לה מאחורי גבו של השופט.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם הג'ארטים לקראת הקרב של ג'ף בהמשך הפרק.

טוני שיאובני בזירה מזמין את בריט בייקר.
בריט נכנסת ואומרת שהיא רוצה לדבר על שלושה דברים: כבר, הווה ועתיד.
היא מדברת על כל תהליך ההחלמה שלה בעשרת החודשים האחרונים, אומרת שעכשיו היא פה ובריאה ושלמה ומדברת על ההצטרפות של מרסדס מונה לחברה.
רואים על המסך הגדול את הרכב של מרסדס מגיע לאולם, היא יוצאת ופוגשת את הבאקס שאומרים לי שחגיגות האליפות שלה ממתינות לה בפנים.
עובדי הפקה מכניסים בלונים ותמונות של מרסדס בזמן שבריט עדיין בזירה.
מרסדס מונה נכנסת גם היא לאחר מכן.
בריט בייקר אומרת למרסדס שהיא מנסה להאפיל על הרגע שלה אחרי שבריט האפילה על הרגע של מרסדס בFD. מרסדס עונה שמה שבריט עשתה לא רלוונטי והיא רוצה שהיא תקבל מבט טוב על איך כוכבת אמיתית נראית. בריט מאתגרת את מרסדס לקרב באול-אין, מרסדס עונה שבריט צריכה לחזור לסוף התור, בריט שואלת על איזה תור היא מדברת? מרסדס עונה בקאצ'פרייז הדבילי של "יש מחיר לשלם כשאתה מתעסק עם מרסדס מונה" ועוזבת את הזירה.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם וויל אוספריי וקייל פלטשר.
דון קאליס מתערב לפני שוויל מספיק לענות לשאלה שלה ואוספריי מבקש מרנה לעזוב.
אוספריי אומר שההפסד הוא לא באשמתו של קאליס והוא יודע שהוא היה צריך להשתמש בטייגר דרייבר אבל הוא כבר לא חושב שהוא הבחור הזה יותר. הוא מודה לקאליס על שהביא לו את אומגה וג'ריקו בשנה שעברה אבל אומר שהלב שלו שבור עכשיו והוא מבקש לעזוב את משפחת קאליס.
קאליס אומר שהוא בדרך כלל לא מוכן לשחרר אנשים מהחוזה שלהם אבל הוא גאה במה שאוספריי השיג והוא ישמח לעשות לו את הטובה הזאת ואולי יום אחד הוא יבקש מאוספריי טובה בחזרה.
הם מתחבקים וקאליס עוזב יחד עם קייל פלטשר.

כריס ג'ריקו נכנס לזירה עם אנשי אבטחה ומסמך ביד.
הוא אומר שהוא לא היה בתוכניות לפרק של הערב אז הוא חשב לבוא ולהצטרף לשולחן השדרנים כי הוא רוצה קצת זמן מסך. הוא מדבר על קרב השלשות ב-FD ועל כך שהוק הצמיד אותו עם הג'ודאס אפקט. הוא אומר שאפילו נורא יותר היה טאז שאמור היה להיות אובייקטיבי אבל במקום זה הוא התנהג כמו מארק של הוק ובגלל זה הוא דיבר עם ה-EVPS כי הוא לא מוכן לשבת לידו בשולחן השדרנים והם כתבו לו הוראה שטאז מורחק מהאולם להמשך הפרק.
אנשי האבטחה מלווים את טאז החוצה וג'ריקו מצטרף לשולחן השדרנים.
קרב 3 – קייג' אוף אגוני(בריאן קייג', טואה ליאונה ובישופ קאון) נגד סמואה ג'ו, קאטסויורי שיבאטה והוק
מנצחים: ג'ו, שיבאטה והוק
אחרי ששלושתם מכניעים את קייג' אוף אגוני במקביל.
אחרי הקרב ביג ביל ובריאן קית' תוקפים אותם עם כיסאות מאחורי הגב וג'ריקו מצטרף לתקיפה, הוא נותן אגרוף להוק עם אגרופן וביג ביל נותן לו צ'וקסלאם דרך שולחן.

קרב 4 – רבע גמר הטורניר לזכרו של אואן הארט – ג'ף ג'ארט נגד הווילדקארד
הווילדקארד מתגלה להיות "האנגמן" אדם פייג'.
מנצח: פייג' עם דד-איי אחרי שסירב להצמיד את ג'ארט במספר הזדמנויות שהיו לו לאורך הקרב.

רואים את הוק מקבל טיפול בבאקסטייג'.
ביג ביל ובריאן קית' מגיעים לתקוף אותו, ג'ריקו מצטרף ושולח כדור אש לפנים שלו.

רנה פאקט מראיינת את אדם פייג'.
היאנג באקס מגיעים לחגוג את הניצחון שלו ומבקשים ממנו להיות השותף החמישי שלהם בבלאד&גאטס.
פייג' אומר שהוא כבר לא ילד, לא בובה ולא באליט, הוא הולך לזכות בטורניר לזכרו של אואן הארט, דוחף את הבאקס ועוזב.

קרב 5 – קרב על האליפות הבינלאומית – וויל אוספריי(א') נגד דניאל גרסיה(ע' MJF)
מנצח: וויל אוספריי
עם הידן בלייד אחרי שגרסיה סירב להשתמש בטבעת היהלום שמג'ף הציע לו ואוספריי ניצל את ההיסוס של גרסיה בשביל ההידן בלייד.
אחרי הקרב אוספריי מנחם את גרסיה ועוזב.
אחר כך מג'ף נכנס לעודד את גרסיה ולחבק אותו ואז נותן לו לואו בלואו.
הוא ממשיך לביטדאון אכזרי על גרסיה עם טבעת היהלום כשהוא תוקף איתה גם את מאט מנארד ומאבטחים שניסו לעצור אותו.
לבסוף אוספריי חוזר לזירה ומג'ף נוטש אותה בזמן שמפנים את גרסיה על אלונקה.
מה לעזעזל זה אומר שלא ממשיכים את היריבות של אדם קול וmjf?????
(07-04-2024, 05:44 PM)Adamcole99 כתב: [ -> ]מה לעזעזל זה אומר שלא ממשיכים את היריבות של אדם קול וmjf?????

הם היו אמורים להמשיך את הפיוד וגם האליפות הראשית הייתה אמורה להיות מעורבת אבל אדם קול עדיין פצוע
פאק - בריאן היה קרב נהדר ומומלץ לצפייה
הפרומו של בריט התחיל חלש מאוד אבל ברגע שמרצדס הצטרפה היה שיפור רציני והקרב הזה מתחיל להיבנות
דון קאליס הוא הדבר הכי גרוע ב-AEW
אדם פייג' חוזר והופך ברגע לאחת הדמויות הכי מעניינות בחברה. הוא יהיה בבלאד אנד גאטס ברגע שסוורב יצטרף לקרב למרות איך שהוא דיבר עם הבאקס.
שינוי דמות מצויין, אני רוצה לראות ככה את פייג' בלי יותר מדי בולשיט של האליט. שאפו לג'ף ג'ארט על הקרב.
דניאל גרסיה היחיד ברוסטר שיכול להוציא מאוספריי קרב של פחות מ-4 כוכבים (לדעתי), גם הוא צריך שינוי דמות דחוף, מספיק עם הריקודים המפגרים האלה. השאלה אם הוא יעשה את זה ב-AEW כי החוזה שלו נגמר בקרוב ויכול להיות שזאת הדרך שלהם להוריד אותו מהמסך.
MJF חוזר להיות MJF, ביטדאון אכזרי על גרסיה שאומנם היה צפוי אבל צפוי זה לא בהכרח רע.
אוספריי - MJF זה מאצ' אפ ענק שבקלות היה יכול להיות הקרב המרכזי באול אין ובכללי להיות הסטוריליין המרכזי של החברה בחודשים הקרובים.
(07-04-2024, 05:50 PM)KB24 כתב: [ -> ]הם היו אמורים להמשיך את הפיוד וגם האליפות הראשית הייתה אמורה להיות מעורבת אבל אדם קול עדיין פצוע

אז מה יקרה שהוא יחזור הוא עדיין יהיה היל וימשיך את היריבות עם מקס?
אדם פייג' מזכיר לי את ריינס אחרי שחזר מהקורונה בסאמרסלאם רגע לפני שהסיפור התחיל, ואין ספק שהוא היה האלוף הכי משכנע בחברה, הוא חייב להצטרף לסטייבל של ג'ק פרי ולהשלים את תמונת האלופים.
לעומת זאת במקרה של MJF לא ברור בכלל, היה נראה שהסיבה שלא עזב לWWE היא שמשלמים לו עתק בשביל למתג אותו כפנים הגדולות של AEW, גם בנו אותו כ"Your scumbug" וכל העבודה עם גופים יהודים, אפילו התחדש בחולצה עם מגן דוד פרק קודם. מה נסגר עם היריבות מול קול? וגם זה לא שהייתה לו סיבה לתקוף את גרסיה, אם כבר חשבתי הפוך, בדרך כלל המפסיד מתעצבן ותוקף. לפחות אוספריי נהפך למאיין איבנטר מיום ליום.
(07-04-2024, 08:35 PM)בליסטרה כתב: [ -> ]וגם זה לא שהייתה לו סיבה לתקוף את גרסיה, אם כבר חשבתי הפוך, בדרך כלל המפסיד מתעצבן ותוקף. לפחות אוספריי נהפך למאיין איבנטר מיום ליום.
בפרק הקודם הוא הציע לגרסיה קרב בוומבלי ולפני שקיבל תשובה אוספריי יצא והציע לו קרב אליפות בפרק הזה ובעצם גנב לו את הספוטלייט.
מג'ף כועס על גרסיה שאחרי כל המחמאות שהוא הרעיף עליו הוא בסוף הסתנוור מהאור של כוכב אחר אבל הוא בעיקר פרק על דניאל את התסכול שלו מאוספריי שכמו שכולנו אומרים בתקופה האחרונה הופך להיות פתאום הפנים של החברה על חשבונו של מג'ף.
פייג' כאילו ויזואלית נראה רע מאוד, אבל אני מחבב את הגישה החדשה.
הבעיה שלי היא שג'ף ג'ארט הופיע בדינמייט כש.. מצטער, אבל יש שורה של עשרות מתאבקים שהייתי מעדיף לראות אותם על חשבונו. אני לא מבין למה זה צריך להיות ג'ארט. 
הקונצנזוס הוא להחמיא לג'ארט על הופעה טובה, כשבפועל זה לא מעניין בכלל, מתאבק שנותן הופעה טובה ובכך מפתיע את כולם כנראה לא צריך להיות בתכנית מלכתחילה. לTNA יש אובססיה כזו למתאבקים שזה נס לראות אותם עדיין בזירה, לא צריך שזה יהיה קבוע גם בAEW. אפשר בשמחה לתת לו ניצחון בדיוק כזה על אורנג' קאסידי, ככה גם הקרב יהיה יותר טוב.

MJF מחזיר את השעון אחורה בזמן ל2021 זה חמוד, אבל אני חושב שהדבר הטוב ביותר שMJF יכול לעשות כרגע הוא לתת לרסלינג לנוח ממנו.
מצטער, אבל אני רק רואה את MJF ואני כבר נהיה מותש. הוא משום מה מעייף אותי, ולא בגלל שהוא משעמם, אלא בגלל שהוא כל כך "אני אני אני" שאין לי כוח לראות אותו מנסה עכשיו לעשות עוד פרק מייגע בראן המייגע הזה. 
גרסיה היה נחמד בביטדאון והעביר את המסכנות שלו יפה דרך המסך. זה סבבה.

בכל אופן, אני מרגיש שצריך בAEW איזו תקופה בה מתאבקים אחרים מקבלים זמן מסך.
עוד פעם בריאן, עוד פעם MJF, עוד פעם האליט ופייג'.
כיף לי כשאני רואה את סוורב ואת אוספריי ואת אוריילי ומתאבקים שאני לא רואה אותם בדרך בה אני רואה את כל האלה שהגיעו 'לשנות את הביזנס'. לשים את העיניים על דניאל בריאן ב2024 זה כמו ההיפך מלשתות כוס קפה, זה פשוט מוציא לי את האנרגיות. בטח ובטח שלראות את היאנג באקס אפילו על המסך לדקה אחת גורם לי להתעייף. הרבה אנשים בצמרת המאיסו את עצמם מאוד ואני אשמח לראות אותם פחות על המסך כרגע.

בריט הייתה סבירה מינוס אבל המאצ'אפ שלה ושל סשה מתבקש. אז הנה זה. 

אוספריי ממשיך להיות הדבר הכי טוב על המסך.