- ג'ון מוקסלי ואלופי הזוגות של AEW, היאנג באקס, נגד אלוף העולם קני אומגה והגוד בראדרס.
- ג'ורסיק אקספרס נגד בייר קאנטרי.
- החזרה של האינר סירקל, אחרי ההתקפה שלהם בשבוע שעבר על הפינקל.
- קרב אליפות TNT, דרבי אלן (א') נגד JD דרייק.
- הבאני נגד טאי קונטי.
- חזרתו של מייק טייסון לAEW.
- "האנגמן" אדם פייג' נגד "פלטינום" מקס קאסטר.
מתחת לראדר כשיש טייקאובר ורסלמניה, הם הרימו פה קארד אדיר, יש הייפ להיום עבור 2 התוכניות.
הולך להיות אחלה פרק כרגיל, קצת חבל לי על דרבי אלן שמקבל קרב כזה, היה ראוי שהוא יתחיל פיוד הרבה יותר מעניין ועדיף כמה שיותר מהר, וזה שהוא התחיל פיוד עם מאט הארדי לדעתי קצת מוריד מההייפ שיש עליו.
(04-07-2021, 10:22 PM)Nirm08 כתב: [ -> ]הולך להיות אחלה פרק כרגיל, קצת חבל לי על דרבי אלן שמקבל קרב כזה, היה ראוי שהוא יתחיל פיוד הרבה יותר מעניין ועדיף כמה שיותר מהר, וזה שהוא התחיל פיוד עם מאט הארדי לדעתי קצת מוריד מההייפ שיש עליו.
הארדי כן יכול לתת לו משהו ברמה הבידורית, פחות מעניין בקרב עצמו, למרות שדארבי יכול לסחוב אותו לקרב יותר טוב מפייג'.
ברור שזה יהיה קרב אחד לקראת יריב שבאמת יהווה תיגר בPPV הבא.
הולי שיט מה זה הקארד הזה?<
זה כמו PPV . וואט דה פאק בטלויזיה בחינם? מהההההההה
(04-07-2021, 10:22 PM)Nirm08 כתב: [ -> ]הולך להיות אחלה פרק כרגיל, קצת חבל לי על דרבי אלן שמקבל קרב כזה, היה ראוי שהוא יתחיל פיוד הרבה יותר מעניין ועדיף כמה שיותר מהר, וזה שהוא התחיל פיוד עם מאט הארדי לדעתי קצת מוריד מההייפ שיש עליו.
דווקא אני אהבתי. הוא צריך ניצחונות רגילים להתייצב כאלוף
הולך להיות תקופה מעניינת עם האינר סירקל והפיקאל
ברור לי שברמה הבידורית מאט הארדי זו בחירה טובה כי הוא יודע לתת שואו על המיק, אבל בזירה כבר לא נשאר לו יותר מידיי, ולשמחתו דארבי יודע למכור מעולה את הקרבות שלו.
לגבי היריב היום - אפשר היה להביא יריב אחר, אבל בוא נראה את הפרק ואז נשפוט
וואלה איזה פרק
ג'ריקן עם מיקרופון =זהב
טייסון ממש הוסיף
לוצ'אזאורוס זז מהר זה מפחיד. גם ענק גם זריז.
לדעתי לא נותנים מספיק מקום להייגר, בו זמנית זה בסדר שיש לו את המקום שלו והוא עושה מה שהוא עושה.