Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | 2.1.2024 - NXT New Year's Evil
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: IJDUp4o.png]

קרב 1:
קרב על אליפות הנשים של NXT
בלייר דבנפורט נגד ליירה ואלקיריה(אלופה)
במהלך הקרב הוכרז הכרזה מיוחדת מיד לאחר הקרב.
המנצחת: ליירה ואלקיריה בהצמדה אחרי מיצ'ינוקו דרייבר והיא שמרה על האליפות.
אחרי הקרב לולה וויס יוצא עם החוזה ושופט, טטום פרסלי קופצת על וייס מהקהל והן נכנסות לברול. אלקטרה לופז מגיע לעזור לוייס אבל ליירה תוקפת אותה, שופטים מגיעים להפריד בין כולן.
[Image: 1.jpg]

קלי קינקייד מכריזה שאליה דרגונוב לא קיבל אישור להתאבק הערב עקב הפציעה לפני שבועיים, לכן הקרב עם טריק על האליפות לא יהיה הערב.

קרב 2:

NQCC נגד חואקין ווילד וקרוז דל טורו ו-???
השותף השלישי הוא: קרליטו
המנצחים: LWO אחרי 450 ספלאש של קרוז דל טורו על קמפ
אחרי הקרב דרו גולאק מדבר עם הקבוצה, קרליטו מגיע ויורק עליו תפוח.
[Image: 2.jpg]

קלי קינקייד בראיון מאחורי הקלעים עם טריק וויליאמס וכרמלו הייז. טריק מאוד מאוכזב מהחדשות כי הוא חיכה לרגע הזה, הוא מאחל לאיליה דרגונוב החלמה מהירה. מלו לא קונה את הפציעה הזו ואומר שדרגונוב מתחמק מהקרב כי הוא(מלו) אימן את טריק כל השבוע ודרגונוב יודע שזה סימן לא טוב, כי שניהם זה שילוב מנצח. גרייסון וולר מגיע. וולר יורד על טריק ואומר שהוא לא בלבל לא של דרגונוב, לא שלו ואפילו לא של כרמלו הייז. טריק מאתגר אותו לקרב אבל גרייסון אומר שהוא בסמאקדאון עכשיו מתאבק עם אגדות והוא לא צריך להיאבק בפלופ כמו טריק. טריק אומר שלפי הלבוש שלהם זה נראה כאילו וולר הוא הפלופ פה. מלו אומר שאף אחד לא מוכן יותר מטריק, אף אחד לא נראה יותר טוב מטריק, כרמלו מציג חולצה חדשה של טריק. כרמלו אומר שהוא בטוח שטריק יקרע את הייז ולא יהיה לטריק אכפת לשים את ה1# קונטנדר בקרב הזה, טריק מסתכל מופתע. הייז צוחק ומסכים. הייז הולך, טריק שואל את מלו מה קורה פה.

קרב 3:
אריאנה גרייס נגד רוקסן פרז
המנצחת: רוקסן בהצמדה אחרי פופ רוקס.
אחרי הקרב גרייס צועקת על רוקסן שיש לה בעיות והיא צריכה עזרה, רוקסן תוקפת את גרייס השופט מנסה להפריד ולא מצליח ומביא עזרה. לבסוף הם מפרידים בין רוקסן לגרייס. השופט הופך את ההחלטה שלו ואומר שבגלל שרוקסן לא הקשיבה להוראות שלו והוא הופך את ההחלטה והמנצחת היא גרייס.
[Image: 028-NXT-01022024-EJ-10341-ed45559c190c9d...00b1a6.jpg]

רואים את אווה יוצאת מהחדר של שון מייקלס, קלי שואלת אותה מה תפקידה כרגע כי רואים אותה מדברת עם מתאבקים וקובעת קרבות. אווה אומרת שלפני כמה חודשים איש חכם(היימן) אמר לה שהבראנד גודל אולי שון מייקלס צריך עזרה, ופה היא נכנסת לתמונה. אווה אומרת שיש לה קשר מיוחד עם המתאבקים והמתאבקות ויש לה רעיונות משלה שחלק עובדים וחלק לא. אווה אומרת שאחד הרעיונות שכן עובדים זה ששבוע הבא מתחיל ההדאסטי קאפ

רואים את בלייר דבנפורט מתאוששת מאחורי הקלעים, נקיטה ליונס מגיע ואומרת לה שהיא צריכה לתקוף אותה כדי שתחלים 10 חודשים כמו שהיא עשתה לה. הן מתחילות להתווכח עד שמפרידים בניהן לפני שיכנסו לברול.

סרטון על ריילי אוסבורן לקראת הגמר.

קרב 4:
משרתת ליום או עבודת כפיים ליום
פאלון הנלי נגד טיפאני סטראטון
לקראת הסוף טיפאני מביאה כיסא, השופט מנסה לקחת מימנה את הכיסא אבל טיפאני מושכת חזרה. לבסוף השופט לוקח ופאלון נותנת לטיפאני שיינינג וויזרד ומצמידה לניצחון.
המנצחת: פאלון הנלי
אחרי הקרב פאלון נותנת לטיפאני מגבת, טיפאני הולכת אחרי פאלון.
[Image: 3.jpg]

ברון ברייקר בחדר לבד, קורבין ניגש אליו. קורבין אומר לברייקר אם הוא שמע מה אווה הכריזה הערב, ברייקר אומר שלא. קורבין אומר לברייקר ששבוע הבא מתחיל טורניר הדאסטי קאפ והוא חושב שהם יהיו צוות טוב, ברייקר צוחק ואומר לקובין שהוא כנראה מיואש שהוא בא אליו עם ההצעה הזאת. קורבין אומר שאם המוח של ברייקר היה גדול כמו האגו שלו ואומר לו להסתכל מסביב והאם משהו אחר בא אליו עם ההצעה הזאת? התשובה היא לא, ולמה? כי הוא חתיכת זבל. ברייקר שואל אם הוא כזה רע למה הוא רוצה להיות שותפים? קורבין אומר כי הם דומים ובגלל זה הם ישמידו את כולם בדרך לגמר ואז יזכו באליפות הזוגות. ברייקר מתחיל לחשוב על זה ולבסוף מסכים.

סרטון על אובה פמי לקראת הגמר.

ג'יג'י דולין יושב בתא של קורה ג'ייד ומדברת עם מתאבקות. קורה מגיע ומתעמתת איתה, דולין אומרת שהיא יודעת לאן זה הולך. הבנות מפרידות.

ראיון עם רידג' הולנד: 
שרה שרייבר: ציינת שהתור הזה ב-NXT הוא כולו על הגאולה של רידג'. עכשיו, יש הרבה שנאמר ונעשה על הפעולות שלך מאז שהגעת ל-NXT. בשובך אמרת שאתה לא זר לתקלות בזירה. מה תוכל לספר לנו על המסע שלך להיום?

רידג' הולנד: כן, זה נכון, אני לא זר לפציעות, תקלות ותאונות בזירה. בדיוק כשהקריירה שלי התחילה לעלות כלפי מעלה ואני בזמן שבנינו ל-WarGames ב-2020. אני עמדתי להיות באותה קבוצה של פאט מקאפי, ואז התרחשה הטרגדיה , פרקתי את שתי הברכיים שלי, וקרסול שמאל נעקר ממקומו. קרעתי את פיקת הברך ברגל הימנית. באותו רגע חשבתי שהכל נגמר. אני זוכר ששכבתי על הרמפה, רק הסתכלתי למעלה אל האורות, וחשבתי אם ככה זה ייגמר, איך אני יכול ללכת הביתה ולספר לאשתי, שהייתה בהיריון באותה תקופה, שגררתי אותך מהמשפחה שלך, מהבית שלך, כדי לנסות את החיים החדשים האלה בארצות הברית. איך יכולתי להגיד לה שזה נגמר ושאנחנו חייבים לחזור. ככה אני מאכיל את המשפחה שלי. כך אני משלם את החשבונות. איך אני שומר להם קורת גג.

שרה שרייבר: אבל כן התאוששת. אתה חוזר ואתה יוצר את הבראולינג ברוטס איתך, בוץ' ושיימוס. כמה מרגש בסמאקדאון?

רידג' הולנד: זה קצת מתוק כי למרות שאני מעריך את ההזדמנות עם שיימוס ובוץ', אני מקבל פלאשבקים ל-PLE הראשון שלנו... היום הראשון(DAY 1 שנה שעברה) שבו ריסקתי את האף, חיידק הפציעה מכה שוב. אני חוזר הביתה ועושה ניתוח.

שרה שרייבר: אבל אתה מרים את עצמך בחזרה.

רידג' הולנד: אתה חייב כשכל האנשים סומכים עליך.

שרה שרייבר: אז לפני כמה שבועות, אתה חוזר ל-NXT. וקיבלת את ההזדמנות להראות איך אתה מתמודד מול אלוף ה-NXT, איליה דרגונוב. היה סוף פתאומי, והיו שאלות... אבל השאלה הגדולה ביותר היא, מיהו רידג' הולנד האמיתי שאתה רוצה ש-NXT תכיר?

רידג' הולנד: תראי, אני מכבד את איליה, מאוד. וכל מילה שיצאה לי מהפה, לפני שבועיים, התכוונתי לזה. וכשהפעמון הזה צלצל מאוחר יותר באותו לילה, מה שקרה, קרה. לא הייתה כוונת זדון. לא היה רצון רע. בסופו של יום, אני אבא, אני בעל, אני חבר. אני לא מפלצת שיוצאת לשם, ומנסה בלי סוף לפגוע באנשים ולקחת למישהו את הקריירה, כי אני יודע איך זה מרגיש. אני יודע כמה מהר אפשר לקחת דברים, זה הולך, פשוט ככה. אין בי את זה לעשות את זה למישהו אחר וזה לא ב-DNA שלי. הגעתי ל-NXT כדי להראות לכולם מי הוא רידג' הולנד באמת. אעבור על כל הרוסטר, איש איש, כדי להוכיח את עצמי, למצוא גאולה ולהראות ליקום NXT מי הוא רידג' הולנד באמת.

לפני הקרב רואים את ריילי בדרך, ג'סי דוחפת את ת'יאה הייל לכיוונו. ת'יאה הייל וריילי מדברים והיא מנסה לפלרטט איתו ולבסוף מאחלת לו בהצלחה. ריילי נותן לה כיף והולך. ת'יאה הייל מתלהבת ואומר שהיא לא תשטוף את היד יותר.

קרב 5:
גמר טורניר הפריצה של הגברים
אובה פמי נגד ריילי אוסבורן
בקהל רואים את ת'יאה הייל וג'ייסי ג'יין שמעודדות תא ריילי.
המנצח: אובה בהצמדה אחרי פאוורבומב, אובה זוכה בטורניר הפריצה ובחוזה.
[Image: 4.jpg]

יש סרטון של OTM לקראת הקרב שלהם נגד משפחת דירנג'לו שבוע הבא.

קלי קינקייד בראיון מאחורי הקלעים עם קיאנה ג'יימס ואיזי דאם. איזי אומר שלקיאנה יש את המוח העסקי הטוב ביותר ב-WWE, והיא קיבלה את ההחלטה הנכונה. קיאנה רואה סימני דולר כשזה מגיע לאיזי ובשנת 2024, כולם יידעו מי זאת איזי דאם.

טריק ומלו מאחורי הקלעים, מלו אומר שבתור אלוף הרבה יבואו וירצו קרב אליפות אז הם כרגע מתאמנים לרגע ההוא שיגיע. מלו אומר שהוא ניצח את וולר והוא יודע מי הוא, הייז אומר שאם הוא היה חושב שטריק לא ברמה של וולר הוא לא היה דוחף לקרב אבל טריק יכול להתגבר עליו. הייז מדבר על זה שהוא יהיה לצידו בקרב אבל טריק לא מוכן ואומר שהוא יעשה את זה לבד כמו שהו איעשה את זה לבד נגד דרגונוב. הייז מתעצבן ואומר שהוא לא התאמן לבד כל השבוע אלא איתו, טריק מסביר להייז שכמו שהוא התאבק לבד ולא רצה את טריק לצידו גם הוא רוצה את אותו היחס. הייז מבין ומאחל לו בהצלחה.

רואים את ת'יאה הייל וג'ייסי מדברות על הקרב, צ'ייס ודוק מגיעים ומדברים על איך ריילי ייצג אותם בכבוד. צ'ייס מדבר על הדאסטי קאפ אבל ג'ייסי קוטעת אותו ואומרת שהיא לוקחת פיקוד כרגע. ג'ייסי אומרת שרואים שצ'ייס לא מתמודד עם 2 דברים ביחד ולכן הוא יתעסק אך ורק במציאת פתרון לאונברסיטה שלו, ולכן בדאסטי קאפ זה יהיה דוק וריילי אוסבורן. תיאה הייל מתרגשת כשהיא שומעת את השם של ריילי. ג'ייסי אומרת שהיא יקח את צ'ייס U מהאפר ותרים אותה למעלה שוב. הם הולכים ורואים מאחורה את ליירה וואלקיריה יושבת. טטום פרסלי מגיעה אליה וליירה נלחצת, היא אומרת לה שהיא תהיה הגב שלה כל עוד היא אלופה והולכת. ליירה נראת מפוחדת ומופתעת ואומרת תודה?.

נייתן פרייזר ואקסיום נכנסים לדאסטי קאפ כצוותף פרייזר מדבר על המצב הגרוע של הטאג דוויז'ן ומאליק בלייד ואדריס אנופה נעמדים מאחוריו. פרייזר לא מאמין ששוב זה קורה לו, הם אומרים להם הם יראו אותם בטורניר.

טוני דיאנג'לו וסטאקס מציגים לנו את אדריאנה ריזו שהיא הדבק של המשפחה. הם מדברים על הקרב שבוע הבא נגד OTM.

קרב 6:
המנצחת יפגוש את דרגונוב כשיחלים
גרייסון וולר נגד טריק וויליאם
לקראת הסוף הייז רץ לאייפרון ומדבר עם טריק, בנתיים הייז מחוץ לזירה ויש פופ ענק הוא מסתובב ורואים את קווין אואנס ליד וולר. אואנס נותן לוולר אגרוף לפנים ומכניס אותו לזירה, טריק שעסוק בלהגיד להייז ללכת מסתובב ונותן לוולר פלאש ני ומצמיד לניצחון.
המנצח: טריק וויליאמס.
אחרי הקרב טריק חוגג בזירה.
[Image: image.jpg]
[Image: image.jpg]
תודה על התוצאות !!
תודה לאל עליון שגילה לי מאיפה להביא תמונות, חסכת לי מלא זמן חיפושים חחחחחחח  Heart
לא הבנתי את האנגל הזה עם דרגונוב. הם קבעו דרגונוב-טריק כדי לבטל אותו?
(01-03-2024, 02:13 PM)master of doom כתב: [ -> ]לא הבנתי את האנגל הזה עם דרגונוב. הם קבעו דרגונוב-טריק כדי לבטל אותו?

זה נקבע ב deadline, ואז דראגונוב ״נפצע״
(01-03-2024, 05:08 PM)Asaf כתב: [ -> ]זה נקבע ב deadline, ואז דראגונוב ״נפצע״

צודק אבל בתוכנית שבוע שעבר דרגונוב חתם על חוזה ואמר שהוא יכול להילחם וזה היה אחרי הפציעה, זה לא שלא העלו את האופציה לדחות את זה.
הקרב בין ליירה לדבנפורט היה ממוצע מאוד, השילוב ביניהן לא עבד לי מסיבה מסויימת. אני כן רוצה להגיד שאני מאוד אוהב את מה שקורה עם טטום כרגע אבל אני מקווה שהם לא ימשכו את זה יותר מדי כי זה עוד מעט יתחיל להימאס, היא צריכה בקרוב להיות עם או נגד ליירה ואני מאמין שזה הכיוון כרגע.

מעניין... קרב שלשות עם לוצ'דורים שחסר להם מתאבק שלישי ופתאום קרליטו בא, זה לא קרה פעם?
אבל עכשיו ברצינות היה קרב טוב בסך הכל, דמון קמפ היה ה-MVP של הקרב מבחינתי והוא היחיד מתוך NQCC שאני יכול לראות מצליח(גם אם רק בתור מידקארדר) ברוסטר הראשי. מיילס בורן(זה השם של הבלונדי נכון?) מרגיש לי כמו אחד שצריך להיות פייס שהקהל נמצא מאחוריו, נראה לי יעבוד לו יותר מהתפקיד שלו עכשיו.

אני לא אתייחס לקרב בין רוקסן לאריאנה אלא מה שקרה אחרי, זה טיפשי ומזלזל באינטיליגנציה שלי כצופה. הקרב כבר נגמר, רוקסן הצמידה את אריאנה, הכל היה חוקי אבל בגלל שאחרי הקרב רוקסן תקפה את אריאנה בלי לעצור אז אריאנה מנצחת? מה זאת הטיפשות הזאת?

אני מרגיש ששכחתי מזה אבל היה ברור שלא נקבל היום טריק נגד דרגונוב אז לא היו לי תקוות לזה אבל לא היה צריך לעשות את הקטע של החתימת חוזה שבוע שעבר ולהכריז על זה אם לא התכוונו לעשות את זה. זה לא עזר או הוסיף לסטוריליין בשום צורה, לפחות דרגונוב היה מופיע ומראה שהוא מתוסכל שלא נותנים לא להתאבק אבל גם את זה לא עשו.

הסיום בין טיפאני להנלי גם היה טיפשי וזה חבל כי עד אז היה קרב טוב. אין סיבה שטיפאני תנסה לרמות מול השופט ולגרום לפסילה בקרב שאם היא מפסידה בו היא תצטרך לעשות עבודת כפיים, למה שהיא תפסול את הקרב ותפסיד בכוונה? אני מניח שמנסים להגן על טיפאני אבל זה בוצע נורא.

קורבין וברייקר זה מצויין, אני מחכה לראות מה יצא מזה.

הגמר היה בפער הקרב הטוב בטורניר הזה וגם הקרב היחיד שבו אובה פמי הרשים אותי. אוסבורן היה מצויין בתפקיד האנדרדוג ומבחינת יכולות זירה יש לו את זה למרות ששינוי קטן במובסט לא יפגע בו אבל גם מה שיש לו עכשיו טוב.

הסטוריליין של צ'ייס U לא משהו אבל אני אוהב את הרעיון של לתת לג'סי ג'יין לקחת שליטה ולראות מה התכנית שלה, זה אולי יציל את הסטוריליין שלהם.
(01-03-2024, 10:09 PM)ANYS כתב: [ -> ]אני לא אתייחס לקרב בין רוקסן לאריאנה אלא מה שקרה אחרי, זה טיפשי ומזלזל באינטיליגנציה שלי כצופה. הקרב כבר נגמר, רוקסן הצמידה את אריאנה, הכל היה חוקי אבל בגלל שאחרי הקרב רוקסן תקפה את אריאנה בלי לעצור אז אריאנה מנצחת? מה זאת הטיפשות הזאת?

אין לי כח לחפש מקרים כאלה אבל בוודאות אני זוכר שזה נעשה בעבר.
ברגע שרוקסן תקפה את אריאנה אחרי הקרב ולא הקשיבה לשופט שאמר לה להפסיק, הוא יכול לשנות את ההחלטה.
באמת לא ספיישל בסטנדרט של נקסט, דווקא הגמר של טורניר הפריצה בלט הפעם לטובה והיה הכי טוב בטורניר עד עכשיו, שאר הקרבות לא עמדו ברף שהציבו.
אני כן מרוצה מהזוגות שנרקמים לקראת הדאסטי קאפ, שת"פים מגניבים ויצירתיים שיכולים להכניס המון עניין לטורניר.
המעורבות של הייז בפרק הזה הייתה ממש מוגזמת וכבר צורחת טרן, הייתי בטוח שזה יקרה היום וששומרים לנו איזה טוויסט לסיום לאור ההיעדרות של דרגונוב, ההופעות של וולר ואואנס לא הספיקו כדי לחפות על זה.
אולי זה המקום גם לציין את צ'ארלי דמפסי שהרגיש ממש בבית בקרב שלו מול נקאג'ימה בAJPW היום ונראה שסגנון הסטרונג סטייל האיטי היה ממש תפור עליו ולטעמי נתן הופעה ממש טובה. מקווה שזה לא משהו חד פעמי גם מבחינת קשרים עתידיים של הWWE עם ארגונים מעבר לים וגם מבחינת פוש אפשרי לדמפסי שאם ישחקו איתו נכון הם יכולים להרוויח עוף מוזר שמטיל ביצי זהב.
תודה על התוצאות קינג.

----

ספיישל מעולה של נקסטי, דעות :

- ליירה ואלקיריה נגד בלייר דבנפורט על אליפות הנשים של NXT היה אופנר נהדר. הדאבל סטומפ בתחילת הקרב של דבנפורט מהטופ רופ ליירה היה מפחיד מאוד, ליירה דפקה את הראש שלה חזק בזירה ולקחה כמה רגעים כדי לחזור לעצמה. הפלקון ארו של דבנפורט על ליירה היה משוגע. דבנפורט הייתה בשליטה לקראת סוף הקרב ואז הספוט המעולה שדפק אותה שהיא ניסתה לפגוע בליירה בני סטרייק אך ריסקה את הרגל שלה לתוך שולחן השדרנים, צ'אנט מוצדק של הולי שיט מהקהל. ספינינג קיק ומיצ'ונוקו דרייבר מעולה לסיום הקרב, אחלה הגנה לליירה ואלקיריה.
מה שהיה אחרי הקרב בכלל היה תענוג, זה מה שצריך להיות אצל כל מי שמחזיק ב-MITB/חוזה כזה, לולה וייס יוצא החוצה בהפתעה... ממש לא חשבתי שהיא תנסה לפדות ואז בום טייטום פקסלי משום מקום קופצת עליה ובכך עוזרת לליירה ואלקיריה. אהבתי.

- נשדדנו מאסטר. אשכרה ביטלו לנו סתם את הקרב המרכזי של הספיישל הזה, חיכיתי לראות את דרגונוב נגד טריק. ואז בתחילת התוכנית מודיעים לנו שדרגונוב לא כשיר... באסה רצינית, לא אהבתי את ההחלטה הזאת. אנחנו יודעים שזה סטוריליין, שבוע שעבר הם חתמו על החוזה ודרגונוב היה מוכן. נו באמת. אתנחם בזה שכנראה הולכים למשוך את זה לאירוע הבא והוא יהיה מחוץ ל-PC.

- LWO נגד NQCC היה סבבה לגמרי ומאוד כיפי לצפייה. קרליטו המתאבק המיסתורי, שמעתם את השיגעון של הקהל ? קרליטו קיבל פופים מפחידים מהקהל של NXT, ככה צריך לכבד אגדות כאלה. הקרב עצמו היה סבבה כמו שרשמתי אבל אני כמובן אתייחס ל-ספוט ה-משוגע שקיבלנו :
[Image: 212a64fd07ad444e872afb4ff1002b5f.gif]
הולי שיט, חואקיין ווילד פשוט עף באוויר חחחחחחחחחחחח, זה היה פסיכי. כבר קיבלנו את אחד הספוטים של 2024.

- רוקסן פרז נגד אריאנה גרייס היה קרב יחסית קצר אך טוב ומהנה. נראה שרוקסן פרז מקבלת איזה שינוי לדמות שלה, בשבועות האחרונים היא יותר עצבנית, אריאנה משחקת על זה שהיא צריכה עזרה ולעבור סדרה לעצבים וכו'. רוקסן תוקפת אותה בלי הפסקה אחרי הקרב ובגלל זה מפסידה בפסילה. תוצאה שעושה טוב לשניהן. אני כל כך נהנה מאריאנה גרייס.

- טיפאני סטראטון נגד פאלון הנלי היה קרב מאוד, הופעה טובה מאוד של שניהן. אם אני זוכר נכון החשיכו את המסך איזה 2-3 פעמים במהלך הקרב... הגיר הזה טיפאני סטראטון... היה לי ברור שהפיטמה תברח לה, היא הייתה עסוקה בזה מספר פעמים. לא אכפת לי מכל תוצאה בקרב הזה כי הסיפור ביניהן מעולה, עכשיו לדמיין איך פאלון הולכת להעביד את טיפאני... אנחנו הולכים לקבל זהב אחד גדול.

- וואלה לא חשבתי בכלל על זה שברון ברייקר ובארון קורבין יהיו ביחד בדאסטי קאפ, מגניב לגמרי.

- גמר טורניר הפריצה לגברים : אובה פמי נגד ריילי אוסבורן היה קרב מעולה. לא שהיו צריכים לתת יותר מדי בשביל זה אבל זה בקלות קרב הטורניר, הם גם קיבלו את ה-10 דקות שרציתי שיקבלו. אובה פמי וריילי אוסבורן הם המתאבקים הכי טובים בטורניר הזה. לכל אחד מהם יש סגנון מיוחד משלו והשילוב ביחד עבד. אובה פמי הזה הולך לעשות צרות לשאר המתאבקים בעתיד... הוא חתיכת מפלצת. רק בן 22. ביסט.

- טריק ויליאמס נגד גרייסון וולר היה כמובן MOTN. וואלה התבאסתי שלא קיבלנו דרגונוב-טריק. הכניסה של טריק הייתה אדירה כמו תמיד. מגניב מאוד לראות את גרייסון וולר משום מקום, הסטוריליין במהלך התוכנית היה נהדר, כרמלו הייז מנסה לחבל ב-N1C של טריק ויליאמס, קובע לו בשמו קרב נגד וולר, לקראת סוף הקרב יוצא החוצה למרות שטריק ביקש ממנו לעשות זאת לבד. ואז קווין אואנס מגיע בהפתעה, דופק לוולר אגרוף בפנים(זה תמיד יהיה מצחיק) וטריק מצליח לנצח שוב.

תמונה מעולה בסיום התוכנית :
[Image: 064-NXT-01022024-AK-20235-4fa4539f66147b...6a92c3.jpg]

טריק ויליאמס חוגג את הניצחון, כרמלו הייז מבין שגם השבוע הוא נכשל בניסיון שלו להזיז את טריק מתמונת האליפות.
פרידשן שנראה הגיוני :
- איליה דרגונוב נגד טריק ויליאמס מוכרז לאירוע ונג'ס דיי.
- כרמלו הייז דופק את טריק ויליאמס, עושה את ההיל טרן שלו.
- טריק ויליאמס נגד כרמלו הייז מוכרז לסופש רסלמניה, האירוע הגדול של השנה : סטאנד אנד דליבר.
- טריק ויליאמס מנצח, כרמלו הייז עולה לרוסטר הראשי.
עמודים: 1 2