Wrestling-IL

גרסה מלאה: חדשה בינונית | קני אומגה בחוץ עד להודעה חדשה
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
-
-
-
שארלוט = זרג
קני = דרג
-
-

[Image: c2e85-16291080054761-800.jpg]

קני אומגה פרסם בטוויטר שמיד אחרי דינמייט השבוע הוא הגיע לבית החולים,
הוא אובחן עם diverticulitis, מחלה דלקתית של המעי הגס. 

אם המחלה הזו נשמעת מוכרת - ברוק לסנר סבל ממנה ב2009, זה ככל הנראה מה שגרם לו לפרוש בסופו של דבר מהקריירה בMMA.
במעי הגס נוצר כיס מסוים בגלל היחלשות השרירים - כשהכיס הזה הופך לדלקתי, מקבלים מקרה של diverticulitis. 
לרוב ניתוח הוא לא ההתערבות הראשונה במחלה, אבל במקרים קשים זה נדרש (כמו במקרה של לסנר), לפעמים מסירים חלקים שלמים מהמעי.
הבעיה במחלה הזו, אם לא מאובחנת בזמן, היא שהכיס יכול להתפרץ לאזורים אחרים, לגרום לדלקות רב מערכתיות, ולעתים אפילו להיות קטלני. קני אמר בציוץ שאצלו תפסו את זה מוקדם, ככה שיש מקום לאופטימיות.

מי שראה את קני בדינמייט האחרון יכל להבין שמשהו אצלו לא 100%.
אני מוסיף כאן את הסגמנט מדינמייט.

ברמה האישית כמובן שזה מבאס.
מקווה שהוא יחלים במהרה ושיהיה לו טוב.

ברמה המקצועית דעתי ידועה לכל.
(12-16-2023, 03:36 PM)lidoradir כתב: [ -> ]ברמה האישית כמובן שזה מבאס.
מקווה שהוא יחלים במהרה ושיהיה לו טוב.

ברמה המקצועית דעתי ידועה לכל.

מלך, מעריך. 
מרגיש כאילו איזושהי קללה נפלה על האליט בתקופה האחרונה.
תחשבו על זה - לפני שנה האליט חזרו בפול גיר בתור המנצחים הגדולים אחרי התקרית עם פאנק. עברה שנה והבאקס איבדו לגמרי את כל הרלוונטיות שלהם, ואפילו איבדו את החשק להמשיך את התכנית שלהם ביוטיוב. קני הזדקן באופן מואץ, איבד רלוונטיות והגוף שלו פשוט התפרק. פייג' פשוט נהיה meh אחד גדול.

ופאנק הולך למיין איבנט של רסלמניה.

בכל אופן, ראיתי את הסגמנט של קני בדינמייט והוא היה נראה אאוט לגמרי.
זה מרגיש כמו מקרה דומה לזה של ג'ף הארדי - שמעולם לא נפצע עד 2015, ומאז 2015 הגוף שלו פשוט קיבל הוראה להתפרק ולהישבר ונגמר הסיפור. מרגיש כאילו אומגה עובר מהפח אל הפחת, זה באמת מבאס לראות.

באופן אישי אין לי בעיה לא לראות את הגולדן ג'טס זוכים באליפות הזוגות. אומגה וג'ריקו היה אנגל משמים ועד לחדשה הזו על קני היה לי ראנט מוכן עליהם. קני צריך להיות אטרקציה, להתאבק בקרבות הארדקור בTV זה לא קוסט-אפקטיבי עבורו, והגוף שלו מרגיש כאילו לא נשאר לו הרבה לתת, אם בכלל. 
תודה על ההסבר, הייתי צריך את זה בשביל להבין יותר לעומק והתעצלתי לבדוק לבד.

מקווה בשבילו שיחזור במלוא הכח כי לפרוש ככה בגלל פציעה/מחלה זה מבאס רצח. מגיע לו לסיים את הקריירה עם קרב פרישה נגד יריב שהוא רוצה.
(12-16-2023, 04:48 PM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]תודה על ההסבר, הייתי צריך את זה בשביל להבין יותר לעומק והתעצלתי לבדוק לבד.

מקווה בשבילו שיחזור במלוא הכח כי לפרוש ככה בגלל פציעה/מחלה זה מבאס רצח. מגיע לו לסיים את הקריירה עם קרב פרישה נגד יריב שהוא רוצה.

ג׳ריקו יתנדב להיות היריב.
תוצאה ישירה של ג׳ריקו.