Wrestling-IL

גרסה מלאה: פרסום | ליב מורגן נעצרה
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3
[Image: Gionna-Daddio.jpg]

ליב מורגן נעצרה ביום חמישי האחרון ב-6 וחצי בערב אחרי שמצאו ברכב שלה מריחואנה, לא יותר מ-20 גרם.
ליב מורגן נעצרה על הסעיפים הבאים : החזקת במריחואנה, החזקה בסמים כנראה קנבינואידים סינתטי.
ליב שוחררה מהמעצר בשעה 10 בערב אחרי ערבות של 3000 דולר.

ליב מורגן תעבור שימוע ב-12 בפברואר שם תדע אם היא אשמה או לא, בפלורידה הדבר נחשב כעבירה שאפשר לקבל עליה במקסימום שנה בכלא או על תנאי בתוספת קנס של 1000 דולר. הרשעה גם יכולה להביא לשלילת רישיון לחצי שנה ובדיקת סמים אקראית.
והכל כי לא עצרה בתמרור עצור...
האם זה עלול להוביל להשעיה מהארגון? או שלא מדובר במשהו משמעותי?
כמו כן מה איתה היא הרבה זמן מחוץ למסך לא?
(12-16-2023, 01:13 PM)gilam כתב: [ -> ]האם זה עלול להוביל להשעיה מהארגון? או שלא מדובר במשהו משמעותי?
כמו כן מה איתה היא הרבה זמן מחוץ למסך לא?

היא סבלה מפציעה בכתף.
אם אני לא טועה באופן כללי זו העבירה הראשונה שלה, אז לרוב זו השעיה מהWWE ל30 יום. יכול להיות שהתוכניות שלה היו לחזור בראמבל. אז ככה היא לא נפגעה יותר מדי.

אפרורו המעצר, היא מבלה הרבה עם CJ פארקר (AKA לנה) אז אני לא אתפלא אם AEW יעביר אותה גם בדיקת סמים.
(12-16-2023, 01:17 PM)Triple T כתב: [ -> ]היא סבלה מפציעה בכתף.
אם אני לא טועה באופן כללי זו העבירה הראשונה שלה, אז לרוב זו השעיה מהWWE ל30 יום. יכול להיות שהתוכניות שלה היו לחזור בראמבל. אז ככה היא לא נפגעה יותר מדי.

אפרורו המעצר, היא מבלה הרבה עם CJ פארקר (AKA לנה) אז אני לא אתפלא אם AEW יעביר אותה גם בדיקת סמים.

לא חושב שאכפת לטוני מזה כל כך
ליב נראית מעולה גם בתמונת המעצר שלה  Cool
אני לא יודע למה אבל מרגיש לי שבארה"ב מתישהו כל בן אדם עובר שלב עם תמונת מעצר. 
בכל אופן כל הכבוד לליב ושתתחדש על המעצר, מאחל לה להפסיק להיות מתאבקת כזו משעממת. 
(12-16-2023, 03:12 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]אני לא יודע למה אבל מרגיש לי שבארה"ב מתישהו כל בן אדם עובר שלב עם תמונת מעצר. 
בכל אופן כל הכבוד לליב ושתתחדש על המעצר, מאחל לה להפסיק להיות מתאבקת כזו משעממת. 

ובארצנו הקטנטונת, אדם יכנס לחצר של אדם אחר, יכנס למרפסת שלו, יפרוץ את המנעול של האופניים ויגנוב אותם - המשטרה לא תעשה כלום ותסגור מחוסר עניין לציבור (מזכיר שמדובר בפריצה וגניבה).

אדם יזרוק שקית של נדמה לי חב"ד שבתוכה אולי נמצא תפילין - כל המשטרה על הרגליים, מוצאים אותו ומביאים אותו למשטרה (לא יודע איך זה הסתיים).
(12-16-2023, 03:31 PM)wwehof כתב: [ -> ]ובארצנו הקטנטונת, אדם יכנס לחצר של אדם אחר, יכנס למרפסת שלו, יפרוץ את המנעול של האופניים ויגנוב אותם - המשטרה לא תעשה כלום ותסגור מחוסר עניין לציבור (מזכיר שמדובר בפריצה וגניבה).

אדם יזרוק שקית של נדמה לי חב"ד שבתוכה אולי נמצא תפילין - כל המשטרה על הרגליים, מוצאים אותו ומביאים אותו למשטרה (לא יודע איך זה הסתיים).

עכשיו לכל אזרח שני יש אקדח בבית, אני מניח שמשפטי שדה יהיו הרבה יותר נפוצים.
בן גביר וה14 מנדטים האומללים שלו.... 
(12-16-2023, 03:34 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]עכשיו לכל אזרח שני יש אקדח בבית, אני מניח שמשפטי שדה יהיו הרבה יותר נפוצים.
בן גביר וה14 מנדטים האומללים שלו.... 

לצערי ראינו מה קרה בירושלים כשמשיחיסט כל כך להוט לחסל ערבים.

אבל עזוב כרגע את בן גביר. הסיפור שסיפרתי כאן מאוד מקומם ומכעיס. מרגיש כאילו המשטרה היא קישוט אם זה לא עבירות מאוד מאוד גדולות או דברים שקשורים לדת (המקרה של האופניים קרה לפני כמה שנים טובות כשהמשטרה היתה פחות גרועה ממה שהיא עכשיו).
עמודים: 1 2 3