Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות| Stardom big winter
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: GATLwHPbcAAhElS?format=jpg&name=small]
קרב 1:
מיו אמסאקי והנאקו נגד מינה שיראקווה ויוזוקי.
מנצחות: מיו אמסאקי והנאקו.

קרב 2:
רואקה נגד מאי סקוראי.
מנצחת: מאי סקוראי ברול-אפ.

קרב 3:
ווינג גורי (סאיה אידה והנאן) נגד קוסמיק אנג'לס (יונה מיזומורי וסאורי אנו).
מנצחות: קוסמיק אנג'לס, סאורי אנו הצמידה את הנאן אחרי טאנטאנדול.

קרב 4:
קרב על אליפות ההיי ספיד.
מיי סיירה© נגד טקלה.
מנצחת: מיי סיירה בהצמדה אחרי לה מג'יסטראל.

קרב 5:
אודיי טאי (נטסוקו טורה, מומו וואטאנבה וסטארלייט קיד) נגד גוד'ס איי (שיורי, מיראי ואמי סוריי).
מנצחות: אודיי טאי, נטסוקו טורה הצמידה את אמי סוריי אחרי סוואנטון בומב.
אחרי הקרב סאורי אנו מאתגרת את מיראי לקרב חוזר על אליפות הוונדר אוף סטארדום.

קרב 6:
קרב בחוקיי UWF.

סקנדינביאן הוריקיין נגד ננאה טקהאשי.
מנצחת: ננאה טקהאשי ב-TKO אחרי באק אלבואו.

קרב 7:
קרב על אליפות הנשים של סטרונג.

ג'וליה© נגד AZM.
מנצחת: ג'וליה בהצמדה אחרי נורת'ן לייטס בומב.

קרב 8:
קרב על אליפות הזוגות הפנויה.

אפרודיטה (סאיה קאמיטאני ואוטאמי היאשישיטה) נגד דיויין קינגדום (מאיקה ומגאן ביין). 
מנצחות: אפרודיטה, מאיקה מנסה לתת קלוטליין לקאמיטאני אבל פוגעת במגאן ביין בטעות ואוטאמי מצמידה אותה אחרי ג'רמן סופרפלקס.
אחרי הקרב נטסוקו טורה ומומו וואטאנבה מאתגרות את אפרודיטה לקרב על אליפות הזוגות.

מיין אבנט:
קרב על הספוט בקרב המרכזי של דרים קווינדום.

סוזו סוזוקי נגד האזוקי.
מנצחת: סוזו סוזוקי בהצמדה אחרי 3 ג'רמן סופרפסלקס רצופים.
לא אירוע מאוד גדול אבל זה האירוע האחרון לפני דרים קווינדום אז החלטתי לפתוח לזה אשכול בכל זאת.

קודם כל לסטארדום יש את הבעיה שהם חייבים להכניס את כל מי שהם יכולים לקארד כדי שכולם יופיעו מה שמוריד מהרמה של האירוע. אני בכיף הייתי מוריד את 2 הקרבות הראשונים מהקארד. ציפיתי להגיד אותו דבר גם על הקרב של קוסמיק אנג'לס נגד ווינג גורי אבל כאן הופתעתי לטובה דווקא אז לא מפריע לי, לא קרב שהתעלה לרמה מאוד גבוהה אבל כן קרב נחמד לצפייה.

מיי סיירה נגד טקלה היה טוב לזמן שהן קיבלו. אני שמח שטקלה קיבלה צ'אנס להראות מה היא מסוגלת בקרב יחידים כי היא מתאבקת טובה גם אם היא לא מיין אבנט אבל היא אחת שיכולה בקלות להוציא קרבות טובים.

אודיי טאי נגד גוד'ס איי הרגיש כמו קרב שלשות טיפוסי של סטארדום, שום דבר מיוחד או שונה מהרגיל. הדבר היחיד שגורם לקרב להיות ברמה של ppv אלה השמות שמופיעים בו וגם זה לא הפך את זה לקרב גדול. מה שכן נהנתי מהאינטרקציה של שיורי עם מומו וואטאנבה ומסטארלייט כמובן שתמיד מצויינת.

הקרב בין ננאה להוריקיין עניין אותי כי אני עוד רוצה לראות מה הוריקיין מסוגלת אבל אני יכול לראות שלמרות שהיא מקבלת נרבה קרדיט לא ממש בונים עליה, היא שלטה ברוב הקרב מול ננאה כמו מול שיורי אבל בשונה משיורי שהרגיש לי שהשיגה את הניצחון בצדק לא הרגשתי שננאה הייתה צריכה לנצח בהתחשב באיך שהקרב הלך. ננאה למרות שהיה לה אופנס לא הרגשתי שזה היה צריך להיות מספיק כדי לנצח את הוריקיין שעשתה הרבה יותר טבל כנראה הייתי צריך לצפות לזה, בכל זאת ננאה היא אגדה של סטארדום ואלופת העולם הראשונה שלהם.

אני קצת חותך מהקרבות ומשנה נושא למינה שיראקווה. במהלך האירוע לא זוכר בדיוק איפה מינה הצטרפה לשולחן השדרנים וזה גרם לי לחשוב כמה קשה היא נפלה. מינה זכתה בחגורה הלבנה, קיבלה סטייבל משלה ופוש לטופ של סטארדום אבל איך זה הלך לה? היא איבדה את החגורה אחרי הגנה אחת כי הייתה גרידית וניסתה לקחת לטאם את החגורה האדומה, הסטחיבל שלה נכון לעכשיו זה רק היא וטסוקיאמה והמקום שלה בטופ? אחרי שהיא איבדה הכל בכזאת מהירות היא לא מרגישה רלוונטית מבחינתי בכלל וקשה לי לראות אותה חוזרת לשם בקרוב.

ג'וליה נגד AZM היה קרב טוב, היה להם חלק קטן שהתפקשש קצת אבל חוץ מזה הופעה טובה של שתיהן. במהלך טורניר הGP של סטארדום AZM הצליחה לנצח ולהצמיד את ג'וליה ב55 שניות והפעם היא באה בשביל החגורה שלה וניסתה לסיים את זה מהר שוב אבל זה לא הלך. AZM מתאבקת מצויינת ואני בטוח שבסוף היא גם תשיג את הרגע שלה ותזכה באליפות גדולה. ג'וליה עשתה עבודה טובה כרגיל אז אין הפתעות כאן.

קרב אליפות הזוגות היה טוב וכמובן בחירה נכונה לתת לאפרודיטה את אליפות הזוגות. אוטאמי וקאמיטאני מוקדם יותר השנה לא יכלו להסכים על כלום וזה כמעט נגמר באחת מהן עוזבת את קווין קווסט אבל עכשיו הן עובדות יחד שוב וזאת סגירת מעגל טובה מבחינתי שאחרי כל מה שהיה ביניהן לאחרונה הן זכו יחד באליפות הזוגות. מצד שני יש את מאיקה שעם עוד הפסד גדול אחרי שהוצמדה בקרב הדורות של סטארדום, גמר טורניר הGP וכאן למרות שלא הוצמדה זה עוד הפסד גדול בטווח זמן לא ארוך כל כך ואני לא יודע כמה אמינות נשארה לה לקראת קרב אליפות העולם בדרים קווינדום.

האזוקי וסוזו סוזוקי היה מיין אבנט מצויין בלי ספק. כיף לראות את האזוקי בספוט גבוה בקארד ועוד בקרב יחידים, לצערי אנחנו לא מקבלים אותה במספיק קרבות יחידים כי היא מתאבקת מצויינת שתמיד מרגישה לגיטימית. סוזו עם הופעה מתויינת מגנה על הספוט שלה במיין אבנט של דרים קווינדום ותהיה נגד מאיקה על אליפות העולם הפעם אחרי שכבר ניצחה אותה בגמר הGP ואני לא יודע מה לחשוב על זה. מצד אחד אני לא חושב שסוזו מוכנה להיות אלופת העולם של סטארדום, היא אחלה מאתגרת לחגורה אבל לא מרגישה שם עדיין. היא יכולה לזכות בחגורה הלבנה שנראה לי יותר מתאימה לה כרגע ובנוגע למאיקה רשמתי כבר בתגובה הקודמת שלי, אני מאוד רוצה לראות אותה עם אליפות העולם אבל היא באמת יכולה לזכות בה אחרי כל ההפסדים שהיא ספגה לאחרונה?

בכל אופן אירוע בסדר של סטארדום, אני ממליץ למי שמעוניין לתת צ'אנס לשלושת הקרבות האחרונים אבל השאר לא היו מאוד טובים, חלקם כן אבל לא משהו שחובה צפייה.
המיין אבנט באמת היה מעולה, האזוקי עם אחלה שואוקייס וסוזוקי מרגישה כמו הכוכבת הכי גדולה כרגע עם הנסיקה המטורפת שלה השנה והפציעות של שאר הכוכבות, סוזוקי - מאיקה זה הקרב הכי גדול שאפשר לקבל בהתחשב בנסיבות והבנייה אליו מצוינת.

2 הקרבות שקדמו לו היו פחות טובים, קרב הזוגות היה מתוזמן מדי בין 2 הצמדים והייתה בו יותר מדי כוריאוגרפיה, הזכייה של סאיה ואוטאמי בכל זאת הייתה מרגשת, נראה איך זה ישפיע על מייגן ביין לקראת קווינדום עם הפוש האחרון שמקבלת ותוצאות התיקו שהוציאה מג'וליה וסוזוקי לאחרונה.

ממש קיוויתי לקבל משהו גדול מג'וליה ואזומי, חשבתי שזאת תהיה ההזדמנות שלי להמליץ לגיא על קרב טוב של ג'וליה שאולי יעיר אותו עליה אבל זה לא הקרב הזה ואצטרך לחכות לצ'אנס הבא. ההסבר שלך על המפגש ביניהן ב-GP קצת עושה לי סדר בראש ומסביר את כל הנסיונות של אזומי לסיים את הקרב במהירות, היא דווקא נתנה הופעה לא רעה בקרב פשוט לא היה פה משהו מעבר וזה נגמר מהר מדי לטעמי.
(12-03-2023, 04:22 PM)orgibor כתב: [ -> ]המיין אבנט באמת היה מעולה, האזוקי עם אחלה שואוקייס וסוזוקי מרגישה כמו הכוכבת הכי גדולה כרגע עם הנסיקה המטורפת שלה השנה והפציעות של שאר הכוכבות, סוזוקי - מאיקה זה הקרב הכי גדול שאפשר לקבל בהתחשב בנסיבות והבנייה אליו מצוינת.

2 הקרבות שקדמו לו היו פחות טובים, קרב הזוגות היה מתוזמן מדי בין 2 הצמדים והייתה בו יותר מדי כוריאוגרפיה, הזכייה של סאיה ואוטאמי בכל זאת הייתה מרגשת, נראה איך זה ישפיע על מייגן ביין לקראת קווינדום עם הפוש האחרון שמקבלת ותוצאות התיקו שהוציאה מג'וליה וסוזוקי לאחרונה.

ממש קיוויתי לקבל משהו גדול מג'וליה ואזומי, חשבתי שזאת תהיה ההזדמנות שלי להמליץ לגיא על קרב טוב של ג'וליה שאולי יעיר אותו עליה אבל זה לא הקרב הזה ואצטרך לחכות לצ'אנס הבא. ההסבר שלך על המפגש ביניהן ב-GP קצת עושה לי סדר בראש ומסביר את כל הנסיונות של אזומי לסיים את הקרב במהירות, היא דווקא נתנה הופעה לא רעה בקרב פשוט לא היה פה משהו מעבר וזה נגמר מהר מדי לטעמי.
כל הקרבות באירוע הזה היו קצרים, הקרב הכי ארוך היה 14 דקות אם אני זוכר נכון מה שדיי פגע באירוע, אם שלושת הקרבות האחרונים היו מקבלים יותר זמן אני בטוח שהאירוע עצמו היה טוב יותר.