Wrestling-IL

גרסה מלאה: AEW Continental Classic 2023
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4 5 6 7
[Image: 815952_e75063ade8c14e4e909513a3ffe4462b~mv2.jpg]
(אשכול מתעדכן)

בקוליז'ן האחרון טוני קהאן ובריאן דנילאסון הכריזו על טורניר חדש ואליפות חדשה (כי מזמן לא היו ב-AEW הכרזות על טורנירים ואליפויות חדשות)
טורניר ה-Continental Classic
בטורניר ישתתפו 12 מתאבקים שיחולקו ל-2 בתים והם יתאבקו במשך 6 שבועות רצופים ביניהם.
המנצח מכל בית יעלה לגמר שיערך בדינמייט באורלנו ב-27.12
המנצח של הטורניר יוכתר באירוע האחרון של השנה - WORLDS END ב-30.12
זאת בעצם הגרסה של AEW לטורניר ה-G1 המסורתי של NJPW
חוקים:
ניצחון = 3 נקודות
הפסד = 0 נקודות
תיקו = 1 נקודות

טיים לימיט של 20 דקות לכל קרב
אסורה התערבות חיצונית

קבוצה כחולה (קוליז'ן):
אנדרדה -9
ברודי קינג -6
בריאן דניאלסון -6
קלאודיו קסטגנולי -3
אדי קינגסטון -3
דניאל גרסיה -0

קבוצה זהב (דינמייט):
ג'ון מוקסלי -12
סוורב סטריקלנד - 9
ג'יי ווייט -9
רוש -6
מארק בריסקו -0
ג'יי לית'ל -0

אין בעיה שיהיה טורניר, למה צריך אליפות חדשה לעזאזל? אני באמת לא עומד בזה, לא מצליח להבין איזה אליפות חשובה יותר ואיזה אליפות פחות. די
הוא הכריז גם על אליפות חדשה? לא זוכר ששמעתי את זה אבל אולי פספסתי את החלק הזה.
זה יהיה צל"ש או טר"ש הכל תלוי כמה משקל הם יתנו לטורניר הזה כי כרגע זה נראה כמו טורניר אגבי שסתם ירוץ ברקע של התוכניות השבועיות ולא רואה איך זה שונה מהטורניר לזכרו של אואן הארט.
מה שהופך את הG1 ליוקרתי כל כך הוא שהזמן עוצר מלכת בתקופה הזאת ובמשך חודש זכייה בטורניר הופכת להיות המטרה העיקרית של כל הרוסטר, מה גם שהפרס של קרב אליפות ברסלקינגדום שווה ערך לזכייה ברויאל ראמבל וכרגע לא הבנתי בדיוק מה הזוכה של הטורניר מקבל כאן.
מבחינת מתאבקים סוורב, מוקסלי, פאק, אומגה, האנגמן, דארבי, מג'ף, וורדלו, וויט, קינגסטון וריקי יכולים להרים חתיכת דבר לצד דניאלסון במידה ובאמת מייחסים חשיבות לשיגעוו התורן של טוני אבל יש עוד המון שמות שאהיה בסדר איתם כל עוד פנטאגון הוא לא אחד מהם.
אותי זה לא מעניין. לא הטורניר הזה, לא הטורניר לאואן הארט ולא KOTR.
היחידים שהצליחו לעשות טורניר מעניין בTV היו TNA כשהמנצח קיבל טייטל שוט באירוע הגדול של השנה.
בכל השאר זה הפך לאירוע אגבי שכולם מחכים שיגיע לסופו כבר בשבוע השלישי.

בAEW כבר אין משמעות לאף אליפות/הישג חוץ מהאליפות הראשית. כשלחצי רוסטר יש צעצוע על הכתף אז הצעצועים מאבדים מערכם.
חלק גדול מהסיבה לטורניר הזה זה שבריאן דניאלסון לא יכול להשתתף ב-G1 המקורי אז טוני נתן לו את הטורניר הזה.
הטורניר הזה גם מסביר למה לא היה את הטורניר השנתי שבדרך כלל קורה בפול גיר.

אני לא יודע אם זאת עוד אליפות כמו שאר האליפויות או שזה תואר כמו זכייה בראמבל לדוגמא.
בכל מקרה הם היו צריכים להכריז שהמנצח בטורניר יזכה בקרב אליפות באירוע בדצמבר.
מקווה שלפחות יתנו לנו שמות ומאצ' אפים מעניינים כי על הנייר הם יכולים להרים פה טורניר ענק.
הקונספט מהנה רק שבמקום אליפות סתמית עדיף גביע או כמו הטבעת של mjf משהו קבוע, ויותר זמן.
מה גם שמספר האליפויות הרחב מצמצם את המתאבקים הפנויים
לסוורב שקפץ מדרגה זה לא מתאים, יותר מתאבקים אינדוידואלים, כאלה שטובים בזירה אבל לא הביעו את הדמות לידי ביטוי כמו אנדרטי, ווילר יוטה, קית' לי הצולל.
חחח יהיה מצחיק עם יציגו אליפות רק בשביל לשים על דניאלסון כדי להגיד שהיה אלוף בריצה שלו, שיפרוש איתה ויפריש אותה.
אוהב את הקונספט, שימו אותו על המנצח זוכה בקרב אליפות עולם/זאת תהיה אליפות העולם של קוליזן אחרי הפרדת רוסטרים. כל השאר זה פשוט עוד טיפה אינפלציה לארגון עם אינפלציה בטאלנט, אליפויות, תוכניות ושיתופי פעולה עם ארגונים אחרים.
אני לא מבין על מה הספקנות, אני בעד. 
אידאלית הם יציגו אליפות ראשית חדשה, כמו זו שהייתה אמורה להיות של פאנק. הם גם ככה התכוונו לעשות את זה לפני, אז למה לא?
AEW צריכים קצת דברים כדי לרענן את עצמם, וטורניר זו ההזדמנות המושלמת לראות קצת רסלינג שפחות או יותר הולך לכיוון של רסלינג, עם סיום נקי (הלוואי) וקצת היגיון זירה.

זה עדיף פי 1,000 על לשייט סתם ככה בדינמייט וקוליז'ן בלי מטרה, במיוחד שעכשיו הם בנקודה מוזרה מבחינת עלילה. 
אני מאוד אוהב דברים מובנים ומסודרים, המבנה של NJPW קורץ לי דווקא כי הוא מסודר וכי זה נראה כמו ספורט. טורניר זה דבר ספורטיבי, ואני לא מבין מה הבעיה. 
האמת שתמיד עניין אותי טורניר בסגנון g1 בארגון גדול במערב ואיך הוא אמור להתנהל. כל תוכנית יש קרבות? הרי ב-g1 כל יום יש קרבות. אולי תקופת שידורים מיוחדת? אולי חוזרים ליוטיוב דארק לקרבות הפחות חשובים?
מסקרן אותי חבל על הזמן.
(11-13-2023, 10:15 AM)Agent O22 כתב: [ -> ]האמת שתמיד עניין אותי טורניר בסגנון g1 בארגון גדול במערב ואיך הוא אמור להתנהל. כל תוכנית יש קרבות? הרי ב-g1 כל יום יש קרבות. אולי תקופת שידורים מיוחדת? אולי חוזרים ליוטיוב דארק לקרבות הפחות חשובים?
מסקרן אותי חבל על הזמן.

מבחינת כמות המשתתפים זה לא טורניר גדול, זה 12 מתאבקים שמחולקים ל-2 בתים אחד בדינמייט ואחד בקוליז'ן.
סך הכל 3 קרבות שקשורים לטורניר בכל פרק במשך 5 שבועות, בשבוע ה-6 יערך הגמר.
טורניר מאוד קצר ומצומצם ביחס ל-G1.
עמודים: 1 2 3 4 5 6 7