Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 20.10.2023
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3
[Image: 20231013_SD_IyoCharlotte_FC_Tonight--723...31c255.jpg]

פול היימן פותח את התוכנית בזירה, היימן שואל אם כולם ראו מה ג'ימי אוסו עשה בראו, היימן אומר שג'ימי לקח את המוטיבציה של ראש השבט רומן ריינס ולבדו גרם לג'יי אוסו וקודי רודס להפסיד את אליפות הזוגות המאוחדת. היימן אומר שלפני מספר שעות הוכרז שרומן ריינס יגן על אליפות ה-WWE האוניברסאלית המאוחדת בקראון ג'ול נגד אל איי נייט. היימן אומר שהם כולם מעריצים של אל איי נייט, היימן אומר שכולם צריכים לראות את קראון ג'ול כי זאת הפעם האחרונה שיראו את אל איי נייט בזירה בגלל שאל איי נייט יפורק על ידי אלוף ה-WWE האוניברסאלי המאוחד, ראש השולחן, ראש השבט : רומן ריינס.
אל איי נייט יוצא החוצה, נייט אומר שהוא צריך את ריינס כאן ומזמין אותו החוצה אך ריינס לא כאן. נייט אומר להיימן שהוא שמע ממנו איומים על מה ריינס יעשה לו, נייט שואל את היימן מה ריינס יעשה לו, היימן רוצה לצאת מהזירה, נייט אומר לו שאם הוא יעשה צעד אחד מחוץ לזירה הוא יכה אותו כל כך חזק שהשיער שלו יחזור להיות אפור. נייט אומר להיימן שהדיבור ברחוב היה שהספיר בשבוע שעבר היה אזהרה, נייט שואל את היימן אם הוא חושב שזה היה מהלך נכון. נייט אומר שאם רוצים להפיל אותו צריך לעשות זאת אחד ולתמיד אחרת הוא יעשה מייקל מאיירס וימשיך לחזור ולא יעצור עד שהוא ישלוט ברומן ריינס ויהפוך לאלוף ה-WWE האוניברסאלי המאוחד. נייט אומר להיימן שאם ריינס מפחד שיגיד זאת, הוא לא ראה מישהו כמוהו בעבר, נייט אומר שבאותה המהירות שהוא זרח הוא יזכה באליפות הזאת. נייט אומר להיימן שבשבוע הבא הוא ורומן ריינס יחתמו על החוזה. נייט אומר להיימן שיוודא שריינס יודע ב-100 אחוז של מי המשחק הזה... הקהל עונה : אל איי נייט יהההההה. נייט אומר להיימן שיגיד לו את האמת הבלתי מעורערת שהיא אל איי נייט. יההההה. נייט עוזב, היימן מתקשר לרומן ריינס.
[Image: 1.jpg]

הסטריט פרופטס ובובי לאשלי בלוקר רום, מונטז פורד מתכונן לקרב שלו הערב נגד סאנטוס אסקובר.

מונטז פורד ניצח את סאנטוס אסקובר, לקראת סוף הקרב דוקינס מוציא את פורד מהזירה. אסקובר מחזיר את פורד לזירה, דוקינס מעיף את אסקובר לרינג פוסט כאשר השופט לא רואה. חואקין ווילד וקרוז דל טורו מנסים לתקוף את דוקינס אך לא מצליחים, דוקינס מעיף אותם לברקייד ולמדרגות. אסקובר נותן לדוקינס ג'אמפינג ני, אסקובר חוזר לזירה ופורד מצמיד אותו לניצחון ברולאפ כאשר הוא מחזיק לו את המכנס. אחרי הקרב הסטריט פרופטס תוקפים את אסקובר, קרליטו יוצא החוצה לעשות את ההצלה כאשר הוא מחזיק כיסא, הסטריט פרופטס יוצאים מהזירה בזמן.
[Image: 2.jpg]

אחרי הפרסומות LWO מאחורי הקלעים, ריי מגיע ומודה לקרליטו על העזרה. ריי אומר שהוא שמע שלוגאן פול בדרך לאולם אז הוא הולך לטפל בעסקים, זלינה וגה שואלת אותו אם הוא צריך שהם יהיו איתו, ריי אומר שהוא יטפל בזה לבד ומודה להם.

משודר סרטון על פריטי דדלי, פריטי דדלי נמצאים בספא, הם מדברים על הניצחון שלהם בשבוע שעבר על הברולינג ברוטס. פריטי דדלי אומרים שהם לא יראו אותם שוב, הברולינג ברוטס מופיעים בהפתעה ותוקפים אותם.

פול היימן וסולו סיקואה מאחורי הקלעים, ג'ימי אוסו מגיע ומתיישב ליד היימן, ג'ימי מתרברב על מה שהיה בראו, הוא שואל את היימן אם הוא צפה בראו... ג'ימי אומר שג'יי וקודי כבר לא אלופי הזוגות המאוחדים בגללו. הבלודליין מסתכלים על המסך ורואים את ג'ון סינה מגיע לאולם.

ג'ון סינה יוצא החוצה, סינה פונה לקהל בסאן אנטוניו ואומר שהם סולד אאוט. הקהל נותן צ'אנטים של 'תודה לך סינה'. סינה אומר לקהל שאין להם מושג מזה אומר בשבילו, סינה מודה להם. סינה אומר שזה היה יום קשה ולצערו הוא קיבל אמת קשה... סינה אומר לקהל שהוא צריך להיות אמיתי איתם ועצמו, סינה אומר ששבוע שעבר הוא דיבר על הרצף של ריינס : 1138 ימים כאלוף. סינה אומר שהוא גילה היום שיש לו רצף משלו : 2002 ימים. סינה אומר שזה הרבה זמן, עברו 2002 ימים בדיוק מאז שהוא ניצח קרב יחידים בטלוויזיה. סינה אומר שהניצחון האחרון שלו היה ב-2018, סינה אומר שהוא דיבר הרבה על פרישה והגיע הזמן שנקבל את העובדה... עבר הרבה זמן מאז שהיה לו ניצחון. הקהל נותן צ'אנטים של 'עדיין יש לך את זה'. סינה אומר שהוא מאמין בעצמו, מאמין בקהל, מאמין בהם, מאמין ביופי של כל השיגעון הזה. סינה מאמין שהוא עדיין יכול להמשיך, מאמין שהוא עדיין יכול להביא את זה, מאמין שהזמן עכשיו לשנות את המתמטיקה. סינה נותן עובדה ואומר שזה יהיה לילה גרוע לאידיוט הבא שיצא החוצה כי מי שזה יהיה... סינה אומר שהוא יחסל אותו. סולו סיקואה יוצא החוצה, פייסאוף בין השניים, סולו נותן אגרוף ראשון לסינה והם נכנסים לברול, ג'ימי אוסו מיד יוצא החוצה ונותן לסינה סופרקיק. סולו מתחיל לתקוף את סינה, מתאבק מיסתורי מגיע מהקהל ותוקף את ג'ימי אוסו, הוא מתגלה כג'יי אוסו. ג'יי תוקף את ג'ימי ואבטחה מנסה להפריד אותם, ג'יי נותן לג'ימי סופרקיק שמעיף אותו מעבר לברקייד, אבטחה מפרידה אותם. בזירה סולו מנסה לתת לסינה סמואן ספייק, סינה מתחמק ונותן לסולו AA. סינה חוגג.
[Image: 4.jpg]

משודר סרטון על אלבה פייר ואיילה דאון, הן מדברות על אלופות זוגות הנשים של ה-WWE צ'לסי גרין ופייפר ניבן, הן אומרות להן שהן יראו אותן בקרוב.

אבטחה מנסה להחזיק את ג'יי אוסו מאחורי הקלעים במשרד של ניק אלדיס, אלדיס אומר לג'יי שהוא לא יכול להגיע ככה לסמאקדאון, אדם פירס מגיע ואומר שהייתה לו הרגשה שזה יקרה, פירס אומר שזה קרה בגלל שאח שלו הגיע לראו והרס את הקרב על אליפות הזוגות המאוחדת. אלדיס אומר שזאת לא האחריות שלו מה שקורה בראו... הוא אחראי על סמאקדאון. אלדיס מעניש את ג'יי ונותן לו קנס 10 אלף דולר. פירס אומר לאלדיס שאם הוא נותן קנס לג'יי שיתן קנס גם לאח שלו... אלדיס אומר לאבטחה שילוו את ג'יי החוצה מהאולם. ג'יי אומר להם לא לגעת בו, פירס שואל את אלדיס אם הוא חושב שזה הכרחי. פירס אומר שהוא ילווה אותו. אלדיס אומר לפירס שהוא צודק... אלדיס אומר לאבטחה שילוו גם את פירס. פירס שואל את אלדיס אם הוא מעיף אותו מהאולם, אלדיס עונה שכן. פירס מחייך ואומר : תנו למשחקים להתחיל.

לוגאן פול יוצא לזירה, לוגאן אומר שלפני 6 ימים הוא היה באנגליה וכיסח זבל. לוגאן אומר שהוא ניצח את הקרב שלו, לוגאן אומר שלקרוא לזה קרב יהיה תירוץ לקרב וללוחם כי הוא הגיע לריב והוא היה צריך לדעת שאם הוא רוצה תחרות אמיתית הוא יכל לקבל עוד קרב ב-WWE. לוגאן אומר שהוא ניצח טרול באינטרנט, פחדן שמתחבא תחת מסיכת האינטרנט. לוגאן עובר לדבר על אנשים שמתחבאים מאחורי מסיכות... לוגאן אומר שהוא יודע מה כולם חושבים אבל הוא לא פה בשביל ריי מיסטריו, לוגאן אומר שהוא כבר ניצח את ריי. הוא ניצח את ריי בקרב הראשון שלו אי פעם ב-WWE. לוגאן אומר שבפעם האחרונה שהוא ניצח את ריי דומיניק עדיין היה הבן שלו, בפעם האחרונה שהוא ניצח את ריי רומן ריינס היה מגיע להתאבק, בפעם האחרונה שהוא ניצח את ריי לא היה לאל איי נייט עבודה. לוגאן אומר שהרבה השתנה מאז, הוא מאורס, יש לו ניצחון באגרוף, עסק שתייה פריים שמגלגל מילארדים. לוגאן אומר שהוא כבר לא ילד קטן שמנסה להבין את החיים שלו, הוא יודע מי הוא וזה כוכב ב-WWE. לוגאן אומר שהוא לא פה בשביל ריי מיסטריו... אבל לריי יש משהו שהוא צריך, לריי יש כבוד, הוא לא צריך את הכבוד שלו. לריי יש שושלת, לוגאן אומר שיש לו שושלת. לוגאן אומר שיש לריי את אליפות ארה"ב והוא צריך אותה. לוגאן אומר שנראה שבקראון ג'ול הוא יצטרך לנצח אותו. אלוף ארה"ב ריי מיסטריו יוצא החוצה, ריי אומר ללוגאן שהוא מזכיר לו את הבן שלו דומיניק, יכולות טבעיות מדהימות, תשוקה, קריירה מדהימה לפניו ופה גדול בדיוק כמו של דומיניק. ריי אומר ששניהם מפגרים. ריי אומר ללוגאן שהוא צריך להיות צנוע, ריי מדבר על הפעם האחרונה שהוא היה צריך להכניס היגיון בדומיניק... ריי אומר ללוגאן שנגדו הוא לא יהסס לקרוע לו את התחת, ריי אומר ללוגאן שהוא רוצה את אליפות ארה"ב... לוגאן עונה כן בספרדית. ריי אומר ללוגאן שהוא יתן לו את ההזדמנות : לוגאן פול נגד ריי מיסטריו על אליפות ארה"ב בקראון ג'ול. לוגאן פול אומר לריי בספרדית : בהצלחה חבר. לוגאן מושיט את ידו לעבר ריי, ריי לוקח את הזמן אבל בסוף לוחץ ללוגאן את היד.
[Image: 5.jpg]

אוסטין ת'אורי וגרייסון וולר ניצחו את קמרון גריימס ודרגון לי, לקראת סוף הקרב וולר מעיף את דרגון לי מעבר לברקייד, בזירה גריימס מנסה להצמיד את ת'אורי לניצחון ברולאפ אך וולר חוזר לזירה ותוקף את גריימס. ת'אורי נותן לגריימס ATD ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 6.jpg]

מוקדם יותר קת'י קלי מראיינת את קווין אואנס בתוך האולם הריק, אואנס אומר שזה לא מרגיש מעולה להיפרד מסמי זיין, הוא אומר שהם עבדו תקופה ארוכה להגיע לאן שהגיעו, להיות בקרב המרכזי של רסלמניה ולזכות באליפות הזוגות המאוחדת, אואנס אומר שהם טיילו בכל העולם ביחד ולהיפרד ככה... כואב. אואנס מדבר על המעבר שלו לסמאקדאון, קת'י קלי מדברת איתו על הפרצופים בסמאקדאון. אואנס אומר שיש לו היסטוריה עם הבלודלדיין, הוא אומר שיש פרצופים חדשים, הוא אומר שבחיים לא היה לו קרב יחידים נגד ריי מיסטריו וזה משהו שהוא חייב לעשות לפני שהקריירה שלו תסתיים, לא היה לו קרב יחידים נגד שיימוס, לא באמת היה נגד הברולינג ברוטס ו-LWO. יש הרבה פרצופים שהוא יכול להרביץ להם. אואנס שואל אותה אם יש לה פרצוף כזה, קת'י לא יכולה לענות. אואנס מזכיר את וולר ות'אורי. אואנס אומר שלא משנה איפה הוא, כל מה שהוא מנסה לעשות זה שאנשים ידעו שזה הקווין אואנס שואו.

מוכרז לשבוע הבא - התוכנית תשודר ב-FS1 :
- אלוף ה-WWE האוניברסאלי המאוחד רומן ריינס ואל איי נייט יחתמו על החוזה לקרב בקראון ג'ול.
- הסטריט פרופטס נגד אלוף ארה"ב ריי מיסטריו וסאנטוס אסקובר.

קרב על אליפות ה-WWE של הנשים
איו סקיי ניצחה את שארלוט פלייר ושמרה על אליפות ה-WWE של הנשים, לקראת סוף הקרב איו מנסה מונסולט אך שארלוט בועטת בה מהאוויר, שארלוט נותנת לאיו ספיר ומצמידה אותה אך ביילי מניחה לאיו את הרגל על החבלים. ביילי עולה לאפרון, שארלוט פלייר נותנת לה אגרוף, שארלוט תוקפת את ביילי מחוץ לזירה ומעיפה אותה מעבר לשולחן השדרנים. דקוטה קאי נותנת לאיו את האליפות שלה, איו מחזיקה את האליפות, דקוטה עולה לאפרון ומסיחה את דעתו של השופט. שארלוט נותנת לאיו ספיר נוסף אך פוגעת באליפות, איו מצמידה את שארלוט לניצחון. אחרי הקרב איו סקיי וביילי תוקפות את שארלוט פלייר... ביאנקה בלאייר עושה את החזרה שלה, ביאנקה תוקפת את איו וביילי, בינאקה מנסה לתת KOD לאיו אך ביילי מורידה את איו, איו יוצאת מהזירה. ביאנקה נותנת לביילי KOD, ביאנקה עוזרת לשארלוט לקום והתוכנית מסתיימת כאשר הן עומדת באמצע הזירה.
[Image: 20231020_SD_final--844085d58942f2abd0929c77bac8a5aa.jpg]
[Image: Screenshot-1.png]

[Image: dj-khaled-another-one.gif]
תוכנית מאוד סבירה

סגמנט פתיחה מצויין, באמת שפשוט תענוג, היימן גאון על המיק !
היימן פשוט הכין את הקהל שרק חיכו לאל אי, ברגע שהוא יצא פופ אדיר.
סגמנט אדיר של נייט, הוא פשוט הרים את הקהל לשמיים, הפך את היימן למסכן, העביר מסר ברור לריינס, פשוט תענוג.
עכשיו רק נשאר ללמוד להתאבק וזהו.

לוגן פול גם מצויין, כיף לראות אותו, כיף לשמוע עקיצות לדילן.
״בפעם האחרונה שהייתי פה דמיאן עוד היה הבן שלך״, גמר אותי.
ריי נתן גם פרומו אדיר, אהבתי גם את ההשוואה לדמיאן, ״עליך אני לא ארחם כמו על הבן שלי״

סולו - סינה
ג׳ימי - ג׳יי

כל שאר התוכנית לא מעניינת.
(10-21-2023, 01:51 PM)Ariel כתב: [ -> ]לוגן פול גם מצויין, כיף לראות אותו, כיף לשמוע עקיצות לדילן.
״בפעם האחרונה שהייתי פה דמיאן עוד היה הבן שלך״, גמר אותי.
ריי נתן גם פרומו אדיר, אהבתי גם את ההשוואה לדמיאן, ״עליך אני לא ארחם כמו על הבן שלי״

דומיניק הבן שלו לא דמיאן  Tongue
מיין אבנט מצוין עם הופעה גדולה של שארלוט בפרט, כמתאבקת היא עדיין שייכת לטופ ולהתעלם מזה זה פשוט לטמון את הראש בחול, איו קצת פקששה את הסיום אבל זה לא גורע מהקרב עצמו.

גם האנגל של לוגאן וריי היה אחלה, כאילו הדבק שהחזיק את הפרומואים שלהם היה בכלל דומיניק שנמצא מחוץ לתמונה אבל אין לי בעיה עם זה.
- פרומו פותח היה בסדר, הקהל שידרג את זה אבל בגדול לא היה פה משהו מיוחד. נייט רותח והקהל נותנים לו גב ויפה לראות את זה.

- פורד נגד אסקובר: היה קרב מוזר כי היו הרבה מאוד רגעים שהם פשוט עמדו וחיכו שהשני יפגע בהם, במיוחד אסקובר. זה ממש פגע לי בקרב, נגיד בסוף הוא עומד כמה שניות עם הגב לדוקינס עד שדוקינס נזכר לדחוף אותו לעמוד והיו עוד דברים כאלה במהלך הקרב שאסקובר פשוט חיכה שפורד יחזיר לו.
הסגמנט מאחורי הקלעים היה טוב, המבטים של אסקובר כלפי ריי שלא בא לעזור לו.

- ג'ון סינה אחחחחח לרגע חשבתי שנגמרה השביתה של השחקנים והוא הולך לנו. הצליח לשחק בקהל שוב כמו שהוא יודע, רק כדי שאז הוא ידליק אותם עוד יותר ויוציא מהם פופ אדיר. חבל שלא היה לו איזה קרבון קטן מול משהו כדי שינצח ואז הסטריק של 2002(שאפשר לקרוא הפוך) אבל שסולו יצא חשבתי שהוא ינצח איכשהו אבל בסוף היה ברול טוב, ג'יי ממש הופתע מהפופ שהוא קיבל חחחחח חיסל יפה את ג'ימי.

- הפרומו מאחורי הקלעים היה ממש מוצלח, ניק אלדיס מביא איתו תחושה של מקצועניות לתפקיד של הג'נרל מנג'ר ולא סחבק כזה כמו פירס.
אלדיס מתעצבן על זה שג'יי מגיע לסמאק כי הוא לא שייך לפה(תגובה טובה כי יש פיצול בראנדים), קונס אותו(כמו שצריך). מצחיק אותי שפירס בא ואלדיס עוקץ אותו, "אני לא אחראי על מה שקורה בראו", במקום שפירס יתבכיין שם הוא יכול באותה מידה לקנות את ג'ימי אבל הוא מעדיף להתבכיין לאלדיס שבצדק מסלק אותו מהבניין. נראה איך זה יתפתח שם, נראה מעניין.

- לוגאן פול עם אחלה פרומו, מצחיק אותי שהוא נותן כיפים לאנשים שמחזיקים את המוצר שלו חחחחחח ענק זה כמו ריי והילדים עם המסיכות.
אחלה פרומו, עקץ את ריינס, עקץ את נייט ועקץ את ריי. הקרב יהיה מעולה ולא אתנגד לראות את לוגאן אלוף(במידה ויגיע כל תוכנית במהלך הריין).
לדעתי אם לוגאן ינצח אז נייט יקח לו במניה.

- ת'אורי ווולר נגד גריימס ודרגון לי: וואלה קיבלו קצת זמן אבל מאוד נהנתי לראות את הדינמיקות בניהם. גריימס מרגיש סתם מתאבק ומקווה שיצליח לקבל במה כמו שקיבל בNXT. דרגון לי כרגיל מצויין, ת'אורי ווולר אחלה טאג, אני נהנה מהם.

- אואנס נותן טיזינג לקרבות עם ריי, שיימוס, בראולינג ברוטס וLWO עם עקיצות לת'אורי וגרייסון וולר. וואלה אני בעד שיתעסק איתם ולא שוב עם ריינס, מקווה שאואנס יחזור להיות איום בסינגלס כי הוא יכול להיות מטורף.

- אליפות נשים: כל הכבוד לקהל שנשאר עד הסוף, כל התוכנית הוא היה פעיל אבל פה הוא היה פושר ובצדק כי לא היה פה משהו מיוחד. חשבתי יהיה פה סטייל שארלוט נגד ריפלי ממניה אבל היה פה סתם קרב עם איו שצריכה עזרה כי היא לא יכולה לבד. חבל חבל איו יכולה להיות איום בלי עזרה וזה רק פוגע בה.
ידעתי שכל הפרסומים של באלייר לאחרונה על הפוסטרים זה סימנים לא טובים והינה היא חוזרת למסך, באלייר מנצחת LOL, אהבתי שהיא בחוץ.
כרגיל חוזרת ומחסלת את כולן כי היא סופר באלייר.
ריינס לא הופיע כאילו? 
(10-21-2023, 02:33 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]ריינס לא הופיע כאילו? 

הוא הופיע בסרטון על מה שהיה שבוע קודם.

שובע הבא הם משדרים בFS1 אז הוא יופיע כדי להביא רייטינג.
(10-21-2023, 02:21 PM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]נראה איך זה יתפתח שם, נראה מעניין.

השורה האחרונה שפירס אמר לאלדיס.
Let the games begin.
וור גיימס של ראו נגד סמאקדאון?
פשוט בדיחה שהדפקט הזה נייט מקבל קרב אליפות
עמודים: 1 2 3