רציתי לעשות שאלה כזאת לחברי הפורום, מעניין אותי הדעה של המשתמשים פה :
נניח וכל המתאבקים הבאים יהיו זמינים לקרבות ברסלמניה 40, איזה קארד חלומית הייתם בונים מכל המתאבקים האלה?
סינה, לסנר, אדג, ריינס, פאנק, רולינס, אורטון, דה רוק, קודי, סטיילס, רייבאק, מקינטייר
ובונוס - מי מהמתאבקים הבאים לדעתכם אכן ישתתף ברסלמניה 40 בסופו של יום?
אני אתחיל :
ריינס - רוק
רולינס - פאנק
אדג - לסנר
סינה - אורטון
קודי - סטיילס
מקינטייר - רייבאק
מי ישתתף באמת - סינה, לסנר, אדג, ריינס, רולינס, אורטון, דה רוק, קודי, סטיילס, מקינטייר
(09-26-2023, 11:59 AM)NaRRative כתב: [ -> ]מה הקשר רייבאק
הוא בונה פיוד עם גיא על אש קטנה
(09-26-2023, 12:42 PM)master of doom כתב: [ -> ]הוא בונה פיוד עם גיא על אש קטנה
זה לפורבידן דור
אני הייתי שמח לשלב בקארד אנשים כמו וולטר, LAK, ג'יי רוסו, כריסטיאן קייג' ופין באלור
אבל אני בעד קרב "הרייבאק שעומד אחרון" בין רייבאק לריק בוגז.
וואלה אני יותר מאשמח שלא יהיה בקארד שמות כמו: רוק, סינה,אדג' כי חוץ מסטאר קוואליטי הם די מעבר לשיא כבר ואני אעדיף לראות במניה קרבות יותר ארוכים וכנראה גם טובים יותר.
הקארד שהייתי רוצה לבינתיים:
ריינס אורטון
רוק סינה
מקינטייר רולינס
לסנר אדג'
קודי פאנק
(09-26-2023, 11:59 AM)NaRRative כתב: [ -> ]מה הקשר רייבאק
לא יודע יש לי תחושה שהוא יעשה איזה קאמבק, מנסה לחשוב על מתאבקים פוטנציאליים שבארגון יכולים להחזיר לתקופה והוא אחד מהשמות שעלו לי כשנזכרתי בתקופה שהייתי עוקב הדוק ביותר
(09-26-2023, 03:00 PM)Yovel כתב: [ -> ]וואלה אני יותר מאשמח שלא יהיה בקארד שמות כמו: רוק, סינה,אדג' כי חוץ מסטאר קוואליטי הם די מעבר לשיא כבר ואני אעדיף לראות במניה קרבות יותר ארוכים וכנראה גם טובים יותר.
הקארד שהייתי רוצה לבינתיים:
ריינס אורטון
רוק סינה
מקינטייר רולינס
לסנר אדג'
קודי פאנק
רוק סינה שוב פעם?
לסנר אדג זה קרב חלומות שבאמת יכול לקרות והלוואי וילכו על זה בארגון, זה יכול להיות קרב מטורף לרסלמניה וגם מגיע ללסנר יריב ראוי אחריי הבדיחה ברסלמניה הקודמת
אני אישית חושב שאם פאנק חוזרת (בעזרת השם) יהיו חייבים ללכת על קרב שלו נגד רולינס, שניהם ביחד זה יהיה פשוט מדהים
(09-26-2023, 03:20 PM)Cenation כתב: [ -> ]לא יודע יש לי תחושה שהוא יעשה איזה קאמבק, מנסה לחשוב על מתאבקים פוטנציאליים שבארגון יכולים להחזיר לתקופה והוא אחד מהשמות שעלו לי כשנזכרתי בתקופה שהייתי עוקב הדוק ביותר
אני חושב שאם רייבאק הוא שם שאתה חושב עליו לקאמבק, אולי צריך להפסיק עם קאמבקים ולהתחיל להסתכל על מה שיש בחברה. שיהיו מתאבקים דיוכלו לעשות קאמבק בעוד 10-15 שנה