Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE NXT 5.9.2023
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: 20230830_NXT_James_Tiff_FC_Tues--139c313...3b241c.jpg]

קרב על אליפות הנשים של NXT
טיפאני סטראטון ניצחה את קיאנה ג'יימס ושמרה על אליפות הנשים של NXT, טיפאני הצמידה את קיאנה לניצחון אחרי PME. אחרי הקרב בקי לינץ' מופיעה על המסך, בקי מברכת את טיאפני על הניצחון. בקי אומרת שכולם שואלים אותה מה הדבר הבא בשבילה, בקי אומרת שהיא זכתה בכל דבר בחברה הזאת מלבד אליפות אחת... אליפות הנשים של NXT. בקי אומרת לטיפאני שהיא טיילה בראו ופייבאק... היא אומרת שהגיעה הזמן שלה להגיע ל-NXT. בקי אומרת שהיא שמעה מה טיפאני אמרה שאין לה מתחרות אז היא מצאה לה אחת... היא. בקי לינץ' מכריזה שבשבוע הבא היא תפגוש את טיפאני סטראטון לקרב על אליפות הנשים של NXT. בקרב המרכזי.
[Image: 20230905-NXT-becky-f325b6f9d7d68aabd7e0b7d4c1194a00.jpg]

אלוף NXT כרמלו הייז מגיע לאולם, ווס לי מגיע מיד אחריו והם נפגשים בדרך.

עוברים למתחם האימונים של דיימונד מיין, האחים קריד מסדרים את המקום מחדש ואומרים שטוב לחזור. האחים קריד אומרים לאייבי נייל שהם הזמינו את כל מחלקת הזוגות לפה כדי שכולם ידעו מה הם רוצים. אלופי הזוגות של NXT משפחת דאנג'לו מגיעים, הם צוחקים אחד עם השני, אחר כך מגיעים אדריס אנופה ומאליק בלייד שאומרים לאחים קריד שלא מגיע להם קרב חוזר ושהם רק חזרו.

איליה דרגונוב ניצח את אורו מנסה, דרגונוב הצמיד את מנסה לניצחון אחרי טורפדו מוסקבה. אחרי הקרב ווס לי יוצא החוצה, לי אומר לדרגונוב שהוא יצטרך לחכות כי הוא הבא בתור לפגוש את הייז. דרגונוב עונה לו שהייז שלו והוא זה שיצטרך לחכות. אלוף NXT כרמלו הייז יוצא החוצה, הייז אומר שזה משוגע שהם מדברים על זה שהם יכולים לנצח אותו, הייז אומר ששבוע שעבר הוא דיבר עם שון מייקלס והוא נתן לו עצה, הייז מכריז ששבוע הבא דרגונוב יפגוש את ווס לי לקרב N1C לאליפות NXT. הוא אומר להם שהמנצח יפגוש אותו בנו מרסי.
[Image: 012-NXT-09052023-AK-38644-dbde5c597af6ce...d68f65.jpg]

אלוף צפון אמריקה דומיניק מיסטריו בלוקר רום, דומיניק קורא ספר חוקים של שופט, הוא מתעצבן וקורע דף ואומר שהוא לא צריך את זה, אחר כך רואים חולצת שופט מיוחדת בצבע סגול-שחור, דומיניק מודה למאמי.

מקנזי מיטשל מראיינת מאחורי הקלעים את ניית'ן פרייזר, פרייזר אומר שהוא היה וראלי אחרי שכמעט הוריד לעצמו את הראש. פרייזר אומר שתמיד אומרים לו שהוא צריך להאט... הוא אומר שזה לעולם לא יקרה. פרייזר אומר שהוא חייב לנצח הערב, פרייזר אומר שהוא לא הולך להאט.

ג'ייסי ג'יין ות'יאה הייל מדברות מאחורי הקלעים, הן מדברות על כך שבקי לינץ' מגיעה ל-NXT בשבוע הבא. ת'יאה הייל נראית שונה ויש לה איפור כמו של ג'ייסי ג'יין, ג'יג'י דולין מגיעה ומתעצבנת על כך, ג'ייסי עונה לה שהיא קנאית שהיא משיגה חברות, בלייר דבנפורט מגיעה, דבנפורט אומרת לת'יאה שהיא ילדה. ג'יג'י ודבנפורט מתווכחות, ת'יאה אומרת שהיא בוגרת ושהיא תוכיח לג'יג'י שהיא לא ילדה הערב.

טורניר גביע המסורת
ניית'ן פרייזר ניצח את דוק הדסון, אלוף גביע המסורת נועם דר לצד מטה פור צופים בקרב מהקהל, פרייזר הצמיד את הדסון לניצחון אחרי פיניקס ספלאש.

חוזרים למתחם האימונים של דיימונד מיין, הצטרפו לשם האנק ווקר וטנק לדג'ר, לוסיאן פרייס וברונקו נימה מלווים בסקריטפס.

טיילר בייט ניצח את דאבה קייטו, בייט הצמיד את קייטו לניצחון אחרי טויסטינג ספלאש מהטופ רופ.

אלוף צפון אמריקה דומיניק מיסטריו הולך מאחורי הקלעים ופוגש את אלוף NXT כרמלו הייז, דומיניק אומר לו שקשה להיות אלוף, הייז מסכים איתו. דומיניק אומר להייז שהוא ידע מי היריב שלו לנו מרסי בשבוע הבא... דומיניק אומר שהוא הולך לבחור... לגלות את שלו.

עוברים ללוקר רום של הנשים, ליירה ואלקיריה ורוקסן פרז מדברות, קיאנה ג'יימס מתפרצת ללוקר רום וזורקת דברים, ליירה אומרת שלאתגר על האליפות ולזכות בה זה דברים שונים... קיאנה עונה לה שהיא צריכה לדעת. רוקסן אומרת לקיאנה שהיא צריכה להרגע ולהגיד תודה שהיא בכלל קיבלה הזדמנות. קיאנה אומרת לרוקסן שהיא זאת שלקחה תהזדמנות ממנה ואין לה בעיה לעשות זאת שוב. רוקסן נותנת לקיאנה אגרוף, קיאנה מחזירה לה ומתפתח ביניהן ברול עד שמפרידות אותן כולן.

מקנזי מיטשל מראיינת את בארון קורבין מאחורי הקלעים, קורבין עונה לגבי התחזית שלו הערב בין ואגנר וברייקר, קורבין אומר שיש להם מה להוכיח לו, קורבין אומר שאם ברייקר רוצה להיות האלפא הוא צריך לסיים את הקריירה של ואגנר. קורבין אומר שאם ואגנר רוצה שהוא יחשוב שהוא מיוחד ויכול לשחק עם הגדולים הוא צריך לנצח. קורבין אומר שלא אכפת לו מי ינצח, הוא הולך להנות ולראות אותם מחסלים אחד את השני.

לפני מספר דקות קלי קינקייד מנסה לראיין את אלופת הנשים של NXT טיפאני סטראטון מאחורי הקלעים, טיפאני אומרת לה לעוף לה מהפנים והולכת.

שופט מיוחד : אלוף צפון אמריקה דומיניק מיסטריו
מוסטפה עלי ניצח את דרגון לי, לקראת סוף הקרב לי נתן פאוורבומב לעלי והצמיד אותו אך דומיניק ספר לאט. לי מתעצבן על דומיניק, עלי מצמיד את לי ברולאפ לניצחון אשר דומיניק סופר מהר. אחרי הקרב דומיניק מרים לעלי את היד, עלי נותן לדומיניק אגרוף ומפיל אותו.
[Image: 032-NXT-09052023-EJ-24073-74592214f48a32...bb280e.jpg]

טריק ויליאמס בלוקר רום, איליה דרגונוב מגיע ואומר לו שהוא פה בשביל לדבר. דרגונוב אומר שהוא התכוון למה שאמר שבוע שעבר שהוא יותר מסתם מבדר, דרגונוב שואל את טריק למה הוא שיקר לחבר הכי טוב שלו כאשר אמר לו שהוא יכול לנצח אותו. טריק עונה שהייז ניצח אותו כבר בעבר ואם הוא ינצח את ווס לי... הייז יכול לנצח אותו שוב בנו מרסי. דרגונוב שואל אותו אם הוא בטוח... דרגונוב אומר שאחרי שהוא ינצח את ווס לי... הוא יכול להמשיך לשקר לחבר הכי טוב שלו או לשקר לעצמו.

דרו גולאק, צ'ארלי דמפסי ודמון קמפ מתאמנים. מיילס בורן מגיע, גולאק שואל אותו מה הוא עושה פה, בורן עונה שאת העבודה שלו. גולאק שואל אותו אם הוא לא מעדיף להסתובב עם בריגס וג'נסן, קמפ שואל אותו אם הוא חשב שהם לא יגלו. דמפסי אומר לו שהוא הלך מאחורי הגב שלהם, בורן עונה להם שהוא רוצה הזדמנות להתאבק ב-NXT. הם אומרים לו שהוא לא מוכן... גולאק אומר לו ששבוע הבא תיהיה ההזדמנות היחידה שלו לעשות רושם טוב... אז כדאי לו.

משודר סרטון משבוע שעבר, אדי ת'ורפ אומר שדייג'אק לא יכול לנצח אותו בלי עזרה. ת'ורפ אומר שזה לא נגמר.

טורניר גביע המסורת
בוץ' נגד אקסיום נגמר בתיקו, אלוף גביע המסורת נועם דר לצד מטה פור צופים בקרב מהקהל, בוץ' נתן לאקסיום ביטר אנד 8 שניות לסוף הקרב אך אקסיום יצא מזה, הקרב הסתיים בתיקו. אחרי הקרב בוץ' ואקסיום נותנים פיסט באמפ, טיילר בייט יוצא החוצה לפייסאוף איתם.

מוקדם יותר ואן ואגנר אומר שהוא מצטער לגבי הערב... הוא אומר שזה יותר יכאב לו יותר מאשר לך, ואגנר אומר שהכל השתנה לטובה מהרגע שהוא נכנס לחיים שלו, הקהל מעודד אותו וזה גורם לו להרגיש בדרך אחרת. ואגנר אומר שהוא מקווה שהוא יבין שהדבר שהוא רוצה לעשות זה לפגוע בו... המצלמה מתרחקת ורואים שואגנר דיבר לשולחן השדרנים. סטון מגיע ושואל את ואגנר אם הוא מוכן ברייקר, ואגנר עונה שכן.

חוזרים למתחם האימונים של דיימונד מיין, אלופי הזוגות של NXT משפחת דאנג'לו מדברים, אנג'ל והומברטו מגיעים ואומרים להם שהם יקחו מהם את אליפות הזוגות של NXT, האחים קריד מגיעים להרגיע את המצב... בסופו של דבר מתפתח ברול גדול של כל מחלקת הזוגות של NXT.

ת'יאה הייל ניצחה את ג'יג'י דולין, לקראת סוף הקרב דולין מכניסה את ת'יאה לזירה, ג'ייסי ג'יין מסיחה את דעתו של השופט, בלייר דבנפורט מגיעה ותוקפת את דולין ומכניסה אותה לזירה, ת'יאה מכניעה את דולין לניצחון בקימורה לוק.

ליירה ואלקיריה וקלאני ג'ורדן מדברות מאחורי הקלעים, דנה ברוק מגיעה ומתעצבנת על כך שליירה מדברת עם קלאני, דנה אומרת שקלאני החברה שלה והיא לא תפריד אותן, דנה אומרת לליירה שאם יש לה בעיה שתפגוש אותה בזירה, ליירה אומרת שאין לה מושג מה קורה ואין לה בעיה עם דנה ואם היא רוצה קרב שתבקש... ליירה אומרת שהיא לא ניסתה ללמד את קלאני כלום אבל אולי אחרי הקרב היא תגלה שהיא צריכה חברים חדשים.

לפני מספר דקות אלופת הנשים של NXT טיפאני סטראטון מחוץ לאולם, טיפאני אומרת שבקי לינץ' היא הקרב הכי גדול בקריירה שלה אך הקריירה שלה התחילה לפני שנתיים ובקי רודפת אחריה. טיפאני שואלת איפה בקי לינץ' הייתה בקריירה שלה אחרי שנתיים ואז אומרת שבשום מקום. טיפאני אומרת שבקי אולי הייתה בקרב המרכזי של רסלמניה והיא הכוכבת מספר אחת בראו וסמאקדאון ואולי היא ביג טיים בקס... טיפאני אומרת שהיא המרכז של היקום ושבוע הבא אליפות הנשים של NXT לא הולכת לשום מקום. טיפאני אומרת שהיא תראה את בקי לינץ' בשבוע הבא... כלבה.

מוכרז לשבוע הבא :
- קרב על אליפות הנשים של NXT : בקי לינץ' נגד טיפאני סטראטון.
- קרב N1C לאליפות NXT : איליה דרגונוב נגד ווס לי, המנצח יפגוש את כרמלו הייז בנו מרסי.
- טורניר גביע המסורת ממשיך : אקירה טוזואה נגד ניית'ן פרייזר, אקסיום נגד טיילר בייט.
- האחים קריד נגד אדריס אנופה ומאליק בלייד.

קרב בלי פסילות
ברון ברייקר ניצח את ואן ואגנר, בארון קורבין בשולחן השדרנים, לקראת סוף הקרב ואגנר מעיף את ברייקר דרך הסטייג', אחר כך ואגנר נותן לברייקר פאוורבומב על שולחן השדרנים שנשבר, ואגנר מכניס את ברייקר לזירה ומרים אותו, ברייקר מתחמק ונותן לואגנר לואו בלו, ברייקר נותן לואגנר ספיר ומצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב ברייקר לוקח כיסא ונותן לואגנר מכה לגב, ברייקר נותן לואגנר עוד מכה בעזרת הכיסא ואז מעיף אותו למדרגות, ברייקר מניח את הראש של ואגנר על המדרגות ואז מפיל את המדרגות על הראש של ואגנר כאשר השידור מוחשך, השדרן ויק ג'וזף מקלל את ברייקר : בן זונה. קורבין אומר שהוא לא מאמין שהוא עשה את זה. התוכנית יורדת מהאוויר.
[Image: NXT_09052023EJ_17360--9b258291f264250b69...13500a.jpg]
[Image: 1.gif]

[Image: 2.gif]

[Image: 3.gif]

[Image: 4.gif]

הולי פאקינג שיט, סיום חולני, קשה וגדול לתוכנית הזאת. WTF.

אני מקדיש את השיר הזה לזכר שתי האגדות שאיבדנו השבוע - ואן ווגנר וג'ימי באפט.
ואן ואגנר היה מתאבק שתמיד האמנתי בו והרגשתי צורך להגן עליו מגל הביקורות שקיבל, הוא לא נפרד מאיתנו לפני שסיפק עוד קרב נהדר ושמחתי לגלות שלמרות כל הסימנים המטרימים קורבין הצליח להתאפק ולא להתערב וככה קיבלנו מיין אבנט אדיר.
קצת חבל לי שככה מסתיימים החיים של ואגנר אחרי שהם גם התחילו לא משהו, באמת קאט חולני לסיום, אהבתי.
(09-06-2023, 08:21 PM)KillSwitch כתב: [ -> ]

אני מקדיש את השיר הזה לזכר שתי האגדות שאיבדנו השבוע - ואן ווגנר וג'ימי באפט.

Come Toosday no more
המיינאיבנט בNXT חזק מאוד כבר כמה שבועות רצוף שיש בנגרים, יותר מהרוסטר הראשי אפילו שמסתיים בקרבות מרובי משותתפים שחוזרים על עצמם לפעמים.
(09-06-2023, 08:20 PM)lidoradir כתב: [ -> ][Image: 4.gif]

כאילו לקחו לי את כל הקאטים המזעזעים בAEW והחליטו לפצות בקאט מדהים אחד.
שבוע הבא דרגונוב נגד ווס לי הולך להיות פצצה, מקווה שיהיה יותר טוב מווס לי - הייז.

אני רוצה את פיט דאן כאלוף גביע המסורת.
בנוהל... עוד תוכנית מעולה השבוע של NXT. דעות :

- טיפאני סטראטון נגד קיאנה ג'יימס על אליפות הנשים של NXT היה ספרינט מעולה, מפתיע שהקרב הזה פתח ישר את התוכנית, רק אחרי שראינו איך התוכנית הסתיימה זה הגיוני. הייתי בטוח שהקרב יהיה ארוך יותר אבל מה שקיבלנו היה מעולה. ספרינט של 5 דקות והן היו פשוט נהדרות, יופי של קרב, טיפאני כבר הוכיחה מה היא שווה בזירה, קיאנה ג'יימס הייתה נהדרת ואני ממש מבסוט עליה. בקי לינץ' נגד טיפאני סטראטון בשבוע הבא... בקרב המרכזי... הולך להיות מדהים.

- איליה דרגונוב נגד אורו מנסה היה ממש טוב, כל פעם שדרגונוב מתאבק זה תענוג, אורו מנסה אנדרייטד. הסגמנט אחרי הקרב בין דרגונוב, ווס לי וכרמלו הייז היה נהדר. עוד חתיכת בנגר נקבע לשבוע הבא... איליה דרגונוב נגד ווס לי כאשר המנצח יפגוש את כרמלו הייז בנו מרסי... שבוע הבא הולך להיות מאסט סי אדישן של NXT.

- טורניר גביע המסורת : ניית'ן פרייזר נגד דוק הדסון היה בסדר אך קצר מדי, חבל שלא נתנו לקרב הזה יותר זמן, תוצאה נכונה.
בוץ' נגד אקסיום הסתיים בתיקו והיה קרב נהדר, כיף לראות ככה את בוץ' ב-NXT, עכשיו ההייפ לקרב שחיכיתי לו וזה בוץ'-בייט.

- טיילר בייט מנצח את דאבה קייטו בקרב קצרצר, פה זאת החלטה טובה, הקרב הזה לא צריך לקבל הרבה זמן, הדבר היחידי שאני אזכור מהקרב הזה זה את הכח של טיילר בייט כאשר הרים את דאבה קייטו על הכתפיים שלו. דאבה קייטו לא מעניין אותי.

- מוסטפה עלי נגד דרגון לי היה טוב, דום דום השופט מיוחד. הצחיק אותי שריה ריפלי הכינה לו חולצה מיוחדת בעיצוב של יום הדין. כל מה שקשור לדומיניק מיסטריו, אליפות צפון אמריקה, מוסטפה עלי ודרגון לי פשוט נהדר. הכל עובד פה. דומיניק מפחד לפגוש את דרגון לי וסופר מהר לניצחון של מוסטפה עלי. בינתיים זה מוסטפה עלי-דומיניק מיסטריו בנו מרסי... נראה אם יכניסו את דרגון לי לתוך הקרב הזה בסופו של דבר.

- ת'יאה הייל נגד ג'יג'י דולין היה נחמד, עוד קרב שלא קיבל הרבה זמן אבל סיפק קידום סטוריליין טוב. גם השבוע אתן מילה טובה לג'יג'י דולין שהייתה בסדר גמור. וואלה אני יותר מתחבר לת'יאה הייל כאשר היא הילית לצד ג'ייסי ג'יין, אהבתי את השינוי בדמות שלה. עכשיו השאלה האם אנחנו בדרך לטוקסיק אטרקשן חדשות ? סטייבל של ג'ייסי ג'יין(בתפקיד מנדי רוז), ת'יאה הייל ובלייר דבנפורט ? או שזה משהו חד פעמי.

- ברון ברייקר נגד ואן ואגנר בקרב בלי פסילות היה מדהים, כאילו אמרו להם לפני שהם יוצאים לקרב : ''יש לכם רבע שעה לכו לפרק אחד את השני''. וזה מה שהם עשו... הם פשוט פיצצו אחד את השני וזה היה גדול, שימוש טוב בקינדו סטיק ובכיסאות, הם לא ריחמו אחד על השני, כל מכה נכנסה כמו שצריך וזה כאב. הדקות האחרונות היו פסיכיות... ואגנר מעיף את ברייקר דרך הסטייג' וזה היה מטורף... אחר כך הוא נותן לו פאוורבומב על שולחן השדרנים והשולחן פשוט התנפץ מדהים ודברים עפו באוויר, זה היה זהב. אחרי כל זה ברייקר מצליח לתת לואגנר לואו בלו ואז ספיר עוצמתי ומצמיד אותו לניצחון. ואז אחד הסיומים הכי חולניים שאני זוכר לתוכנית אי פעם, ברייקר זורק את המדרגות על הפרצוף של ואגנר והתוכנית מוחשכת ויורדת מהאוויר כאשר כולם בהלם והשדרן מקלל את ברייקר. הולי שיט מומנט מטורף. סיום פסיכי לתוכנית הזאת.

אתם זוכרים את הפרומו של ברייקר ?
(08-03-2023, 01:19 AM)lidoradir כתב: [ -> ]משודר סרטון על ברון ברייקר, ברייקר שואל את ואן ואגנר איך הוא מרגיש אחרי הספיר שנתן לו, ברייקר אומר שהוא צפה בסיפור של ואן ואגנר בשבועות האחרונים. ברייקר אומר בציניות שזה מרגש, ברייקר אומר לואגנר שהוא כלום בדיוק כמו אבא שלו, ברייקר אומר שאם ואגנר לא אוהב את הדברים שהוא אומר... שימצא אותו. ברייקר מבטיח שאם זה יקרה... התמונה מהילדות שלו עם הצלקות על הראש... אם הוא חושב שזה היה רע... שיחכה אחרי שהוא יסיים איתו.

הו בייבי.
(09-07-2023, 11:07 AM)lidoradir כתב: [ -> ]- ת'יאה הייל נגד ג'יג'י דולין היה נחמד, עוד קרב שלא קיבל הרבה זמן אבל סיפק קידום סטוריליין טוב. גם השבוע אתן מילה טובה לג'יג'י דולין שהייתה בסדר גמור. וואלה אני יותר מתחבר לת'יאה הייל כאשר היא הילית לצד ג'ייסי ג'יין, אהבתי את השינוי בדמות שלה. עכשיו השאלה האם אנחנו בדרך לטוקסיק אטרקשן חדשות ? סטייבל של ג'ייסי ג'יין(בתפקיד מנדי רוז), ת'יאה הייל ובלייר דבנפורט ? או שזה משהו חד פעמי.

אם וורגיימס חוזר לNXT, אולי בונים לזה?
עמודים: 1 2