Wrestling-IL

גרסה מלאה: חדשות| העולם אחרי אול אין
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3
[Image: 9d7c354c7c0fa4f9145ebebf4de8a0cbfc09bb4b.gifv]

- כמובן שאי אפשר בלי דרמה מאחורי הקלעים בAEW...
ממש לפני שהאירוע עלה לאוויר, אירעה מאחורי הקלעים תקרית בין CM פאנק לבין ג'ק פרי שהובילה לעימות פיזי בין השניים. 
לפני מספר שבועות, ג'ק פרי רצה להשתמש בזכוכית בסגמנט בקוליז'ן. CM פאנק התנגד לכך, בין השאר בגלל שהוא חשב שפרי רוצה להשתמש בתירוץ של מכירת פציעה בשביל לא להגיע לעבודה וגם בגלל שהוא הרגיש שהאנגל לא מתאים לקוליז'ן. הנושא התדרדר לקרב צעקות בין פאנק לפרי. האנגל כמובן לא יצא לפועל בסופו של דבר.
במהלך הקרב בין הוק לג'ק פרי בפרי שואו, ג'ק לקח באמפ על זכוכית של אוטו. לפני הספוט, ג'ק דפק על הזכוכית, הסתכל למצלמה ואמר "זו זכוכית אמיתית, בוא תבכה לי נהר". 
לאחר שג'ק פרי חזר אל מאחורי הקלעים, העניין התפתח לתקרית בינו לבין CM פאנק. נכון לעכשיו, יש שתי גרסאות עיקריות לתקרית -- 
גרסא אחת אומרת שג'ק פרי חזר אל מאחורי הקלעים, התחיל את העימות עם פאנק ונכנס בו עם הכתף, מה שהוביל לכך שפאנק דחף אותו וחנק אותו לפני שהקטטה הופרדה.
בגרסא אחרת, פאנק היה זה שניגש לג'ק פרי בשביל לשאול אם יש להם בעיה. השיחה התדרדרה לצעקות ופרי אמר לפאנק שיעשה משהו בנוגע לזה, מה שהוביל לכך שפאנק דחף את פרי, פרי דחף אותו בחזרה ואז פאנק נתן לו אגרוף וחנק אותו.
לפי ווייד קלר, בלהט הרגע, CM פאנק איים להתפטר מAEW לאחר התקרית והיה חשש אמיתי שהוא לא יסכים לצאת לקרב שלו נגד סמואה ג'ו. צוות ההפקה אפילו קיבל הנחיה להערך לאפשרות שקרב אחר יפתח את האירוע, לפני שפאנק נרגע והסכים לצאת לקרב המתוכנן.
קלר ציין שהוא שמע מאנשים שמקורבים לג'ק פרי שג'ק הרגיש שCM פאנק ואנשים מקורבים אליו הדליפו את הסיפור על הריב בניהם בקוליז'ן במטרה לגרום לפאנק להיראות כמו "הוטרן החכם" ולקבור את ג'ק. 
קלר אמר שמתאבק ותיק בAEW אמר לו שהוא מרגיש שטוני קהאן יצר בAEW סביבה שבה מתאבקים צעירים ולא מנוסים מרשים לעצמם לעשות מה שהם רוצים בשביל "לסגור חשבונות" ברשת ומול המצלמות. אותו מתאבק אמר שלדעתו פאנק הגיב בצורה קיצונית והיה צריך להבליג, אבל חושב שטוני יכל לפעול בצורה שתמנע ממתאבקים להצית דברים כאלה מלכתחילה. קלר שמע מאדם נוסף ומקורב להנהלה בAEW שלדעתו ג'ק פרי יספוג את רוב האשמה על התקרית בגלל שהוא היה זה שהצית אותה עם ההערה שלו במהלך הקרב, כשהוא מודע לכך שפאנק יוכל להגיב לו.
קלר ציין שמספר אנשים בAEW, מתאבקים ועובדים אחרים, היו נורא מתוסכלים מכך שפעם נוספת תקרית מאחורי הקלעים עם CM פאנק מסיחה את דעתם של אנשים מהאירוע עצמו.
במהלך מסיבת העיתונאים אחרי האירוע, טוני קהאן אמר שהוא מודע לכך שהייתה תקרית מאחורי הקלעים ומתכוון לחקור אותה, אך סירב להרחיב מעבר.
גם CM פאנק וגם ג'ק פרי הורו לעזוב את וומבלי לאחר התקרית. אם כי ניק האוזמן מדווח שמהצד של CM פאנק נאמר לו שפאנק לא התבקש לעזוב, אלא בחר ללכת בעצמו בשביל למנוע עוד דרמה, חזר למלון והזמין אוכל למספר מתאבקים שהוא בילה איתם אחרי האירוע.
לפי בריאן אלברז, האמונה הרווחת בAEW היא שגם CM פאנק וגם ג'ק פרי הושעו מAEW עד לתום החקירה בנושא הקטטה, כך שיכול להיות ששניהם יחמיצו את אול אאוט בשיקאגו.

- בנוסף לכך, נראה שיש לCM פאנק מקור תסכול אחר מול AEW.
לפי ניק האוזמן, כאשר CM פאנק נחת בלונדון לאול אין ביום שבת בבוקר, אף אחד מAEW לא פגש אותו בשדה התעופה, הרכב שהיה אמור לאסוף אותו לא הגיע וכאשר פאנק ניסה להתקשר למספר שAEW נתנו לו לא היה מענה.
לאחר שהמתין זמן מה, פאנק החליט להגיע למלון בעצמו וקנה כרטיס ברכבת התחתית, אבל בגלל העומס הוא הלך לאיבוד והיה צריך את עזרתם של כמה מעריצים שפגש בשביל למצוא את המלון שלו. 

- במהלך הפרי שואו של אול אין, AEW הראו בקהל את מרצדס מונה. ההופעה של מונה עלתה לדיון בפאנל של הפרי שואו, ופול ווייט העלה שהיא "כריש שמחכה במים" לאלופת הנשים הבאה.
טוני קהאן הבהיר במסיבת העיתונאים אחרי אול אין שמרצדס עדיין לא כשירה להתאבק. לפי האינסיידר, מרצדס הייתה עם מגף הליכה גדול מאחורי הקלעים באירוע. צוות ההפקה קיבל הנחיה מפורשת לצלם אותה כך שזה יוסתר. 

- במהלך מסיבת העיתונאים אחרי אול אאוט, טוני קהאן הכריז שAEW יקיימו PPV חדש השנה בתאריך ה1/10 - WrestleDream. קהאן אמר שהאירוע יוקדש לאנטוניו אינוקי, "החולם הכי גדול ברסלינג". 

- לפי בריאן אלברז, ההדחה של AR פוקס מהמוגול אמבסי והכניסה של כריסטיאן קייג' לקרב הזוגות באול אין במקומו לא הייתה משהו שתוכנן המון מראש, אלא באה כשינוי מאוחר לאחר שהתברר שAR פוקס לא יכול להכנס לבריטניה מסיבות כלשהן. נאמר שיש היט מאחורי הקלעים על AR פוקס בגלל שהוא לא עדכן את החברה בנושא מראש.
ריי פניקס גם הוצא מהאירוע בשלב מאוחר בגלל בעיות ויזה, אך נאמר שבמקרה שלו זו הייתה בעיה ידועה מראש ואף אחד לא כועס עליו.

- לפי שון רוס סאפ, בנקודה מסויימת AEW תכננו לאול אין קרב שלשות של ההארדיז ופול ווייט נגד ג'ף ג'ארט, ג'יי לית'ל וסאטנם סינג. הרעיון היה שפול ווייט יעבוד בגימיק של קטפן אינסיינו וAEW הכינו לו גיר וכניסה מיוחדת. הרעיון לא יצא לפועל בסופו של דבר לאחר שהתברר שג'ף הארדי לא יוכל להכנס לבריטניה עקב הבעיות שלו עם החוק. 

- WWE הכריזו שעם החזרה של ג'ון סינה בסמאקדאון השבוע, סינה יופיע בכל תוכנית של סמאקדאון עד ה27/10. בסך הכל 9 הופעות. כרגע לא ידוע אם סינה יעבוד גם באירועים במהלך הראן הזה או שיהיה בלעדי לTV.

- רשימת האייג'נטס מהתוכנית האחרונה של סמאקדאון:
ריי מסטריו נגד גרייסון וולר - ג'יימי נובל
איו סקיי נגד זלינה ווגה - מולי הולי וקני דייקסטרא
ברולינג ברוטס נגד סטריט פרופיטס - ג'ייסון ג'ורדן
LA נייט נגד פין באלור - מייקל הייז ובובי רוד

- במהלך האירוע של אימפקט רסלינג, אמרג'נס, הוכרז שג'ורדן גרייס תעשה את חזרתה לארגון בויקטורי רואד ב8/9. גרייס עזבה את אימפקט בחודש מאי לאחר שהחוזה שלה הגיע לסיומו.
לפי שון רוס סאפ, ג'ורדן גרייס חתמה כעת על חוזה חדש של שנתיים באימפקט. החוזה כולל העלאה משמעותית בשכר מהדיל הקודם של גרייס וגם יאפשר לה לקחת הפסקות בשביל תחרויות של באדי בילדינג.

- במהדורה האחרונה של הפודקאסט שלו, ארן אנדרסון חשף שהחוזה של ברוק אנדרסון בAEW יגיע לסיומו בסוף חודש אוגוסט. 
שמתי לב שהרבה מהקרבות שאני לא נהנה בהם ג'ייסון ג'ורדן הוא המפיק.

סומך על בובי רוד שיהיה מפיק טוב, יש לו ניסיון בזירה ככה שהוא ידע מה לעשות.

לגבי פאנק, הוא דווקא הבטיח והוא קיים.
https://fb.watch/mIIM50oKAZ/?mibextid=Nif5oz

באמת טוני קהאן לא בסדר, הוא צריך משהו שידאג למשמעת של למה שמה כל אחד עושה מה בזין שלו. אצל וינס זה לא היה קורה, אפילו כשג'ריקו חשב שלסנר פתח לאורטון את הראש ולא ידע שזה מסוכם ורב שם עם לסנר אחר כך זה הסתכם בצעקות ולא במשהו פיזי(למזלו של ג'ריקו למה לסנר היה מחנג'ר אותו).
חייב שם גבולות משמעת ומשהו שיאכוף את זה וכל הקייטנה שם תגמר.
אגב הקריירה של ג'ק פרי בקוליז'ן נגמרה.
תודה על החדשות סלביק! מלך.

- אני מתעייף כל כך מהר מזה בשלב הזה. זה לא כיף ולא נחמד לקבל ידיעה כזו מסריחה ממש כשהאירוע עולה לאוויר. זה שאב כל כך הרבה אנרגיה ממני לדעת שהמתאבק שהיה אחראי ל90% מהתוכן האהוב עליי ברסלינג בחודשיים וחצי האחרונים שוב הולך להיעלם בגלל שאיזה פצלוח זב חוטם עם לשון עצלה, זקן דליל וסטאר קוואליטי שכן יעליב את בריאן פילמן ג'וניור מרשה לעצמו להתנגח במתאבק החשוב ביותר של AEW. אחרי ג'ף. 

גם האנגמן פייג' ועכשיו גם ג'ק פרי, מרשים לעצמם פשוט לקחת את הכביסה המלוכלכת ולכבס אותה לעיני כל העולם, כדי שכולם יראו. האנגמן פייג' מצליח איכשהו לשרוד את ההיט מזה, מבחינתי, אבל ג'ק פרי? מה הוא שווה בכלל? מאיפה הוא הקריץ את הזכות לעשות דבר כל כך חצוף? מתי הוא חשב שהוא מספיק גדול וחשוב כדי לחתוך פרומו שוט מול 80 אלף צופים כדי לנפח את עצמו ואחר כך לא להרוס אירוע ענק אחד - אלא שניים! - בטווח של שבוע. אול-אין ואול-אאוט, בלי הכוכב הכי גדול, בגלל שג'ק פרי לא מסוגל לקבל ביקורת מוצדקת אחת. 

אני קצת מבואס מזה שפאנק לא יהיה באירוע, אבל יותר מבואס מזה שהאליט וחבריהם חסרי האחריות הולכים לקחת את קוליז'ן ממני. קוליז'ן, התכנית שהייתה המקום הבטוח לרסלינג מאז ה18 ביוני, התכנית שחיכיתי לה כל שבוע, הולכת לתמלא בקרבות 5 מול 5 עם נעצים, וג'ון מוקסלי שובר לעצמו את הפרצוף עם זכוכית (אמיתית כמובן) בשביל ההנאה הפרטית שלו, למורת רוחם של 99% מהצופים השפויים ברסלינג. 

זה מאוד אירוני בעיניי שהאלטרנטיבה, אנשי ה"אנחנו רוצים שלכל מעריץ תהיה פלטפורמה שתתאים לרצונות שלו", לא מסוגלים לספוג את ההצלחה של קוליז'ן כאלטרנטיבה להם. לא מקובל על האליט שאני אהנה משעתיים מסכנות של רסלינג נקי. קצת מבאס. 

אני לא רוצה לדבר מהר מידי ונחרץ מידי, כמובן שיש סייגים - כמובן שטוני אשם בריבוע, כמובן שפאנק עוד פעם אידיוט שלא מצליח לשמור לעצמו את העצבים שלו. אין ספק. אבל אני ראיתי את הקרב של ג'ק פרי - ראיתי ותפסתי בלייב את ההערה שלו, הוא לא פוליטיקאי מחונן כמו האליט, הוא לא הצליח למצוא לשון דו-משמעית מספיק כדי שזה יחליק למישהו בגרון מבלי לחשוד שהוא מתכוון ב100% לפאנק. אני אשמח לראות את הפוש שלו נעצר ב100% ומכאן והלאה היישר למחוזות ברסלינג עליהם מנצחת טסה בלאנצ'רד. לשם הוא היה שייך בכל מקרה. 

- הנחיתה של פאנק בלונדון מסריחה מפוליטיקה. 
הוא בחור עם מטרה על הגב, יהיה קשה לשכנע אותי אחרת. אני יודע שפאנק תמיד יוצר נרטיב של 'כל העולם נגדו', אבל אני באמת מתקשה להגיב למידע שאני מקבל עם נרטיב אחר. זה באמת מרגיש ככה הפעם.

- כל הכבוד לג'ף הארדי שחסך ממני עוד קרב שלשות איום ונורא.
תמיד יודע לסמוך עליך (רק אל תסיע אותי לשום מקום).

- אז AR פוקס חסך ממני קרב בינוני, ובמקום קיבלתי כריסטיאן/סוורב מול דארבי/סטינג? קול. אין תלונות.
היה גם קרב מעולה. 

איך פאנק יודע פשוט לחרבן אירוע טוב
מה עם החדשה הכי מרעישה?
לידור עומד לפרסם הודעה שבה AEW נמצאים בגודל רגיל ואילו שיא הקהל של wwe נמצא בכתב פיצי + כריס ג'ריקו צדק.

איך לידור רושם? המספרים לא משקרים.

נ.ב.
הפסקתי לעקוב לחלוטין אחרי רסלינג. קראתי באחד הטופיקים ש-rvd מתאבק. הוא חזר? אם כן מתי?
(08-29-2023, 01:45 AM)wwehof כתב: [ -> ]מה עם החדשה הכי מרעישה?
לידור עומד לפרסם הודעה שבה AEW נמצאים בגודל רגיל ואילו שיא הקהל של wwe נמצא בכתב פיצי + כריס ג'ריקו צדק.

איך לידור רושם? המספרים לא משקרים.

נ.ב.
הפסקתי לעקוב לחלוטין אחרי רסלינג. קראתי באחד הטופיקים ש-rvd מתאבק. הוא חזר? אם כן מתי?

הוא מעולם לא פרש, הוא עובד באינדיז.
קפץ לAEW לקרב אחד נגד ג'ק פרי לאחרונה. הוא לא נורא יחסית לגיל 52. גידל כרס והקצב כבר לא מהיר כמו פעם, אבל עדיין יכול לעשות את רוב המהלכים שלו.
טוני קאהן אדיוט והגיע הזמן שהוא יתחיל לפטר מתאבקים.
ג׳ק פרי צריך לסיים את דרכו. ויפה שעה אחת קודם.
מדובר במתאבק שיכול לעשות מה שבז** שלו, והכל יתקבל ובנוסף הוא יקבל קרב באירוע - כי הוא פילאר. מושג מטומטם שאין לו שום משמעות.
ועל הדרך גם לפטר את סאמי.
מדהים שאחרי אירוע ענק עצום וטוב, יוצאים סיפורים מבחוץ ורואים כמה הארגון הזה עדיין ארגון קטן עם ניהול מביך.
עזבו את הקטטה שניחא אפשר להפיל את זה על המתאבקים, איך מה שקרה עם פאנק בשדה התעופה אמיתי? זה הכוכב הכי גדול שלכם והרגע נתתם לו אליפות ואין אף אחד שמוודא שיש לו איך להגיע למלון?, מזה הבדיחה הזו.
המקרה עם פאנק ממש מזכיר לי שחקן שמקבל צהוב ומחמיץ את המשחק החשוב הבא. 
לא אכפת לי מי צודק, לא אכפת לי מי אשם, נמאס לשמוע על הגנון הזה. בטח ובטח כשפאנק הוא זה שמעורב בכל פעם. "איים לעזוב את AEW" - תעזוב. מי אתה בכלל?
פאק CM פאנק, וג'ק פרי לא פחות מטומטם.
בכל אופן, לא רואה שום תסריט שטוני מגיע לשיקגו בלי פאנק.

העניין עם שדה התעופה רק מחזק עוד יותר את נושא הגנון.
פשוט מביך. אין מילה אחרת להתנהלות הזאת.
עמודים: 1 2 3