Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Dynamite 21.6.2023
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4 5 6
-
-
בגלל קוליז'ן אני צריך לפתוח תוצאות פעמיים בשבוע
-
-
שמישהו יציל אותי
-
-
חוץ מאורי (אבל גם אורי)
-
-

התכנית נפתחת עם הכניסה של ההארדיז.

קרב 1: ההארדיז (ג'ף הארדי ומאט הארדי) מול הגאנז (קולטן ואוסטין גאן)
מנצחים: הגאנז בהצמדה, ג'ף הארדי מטפס על הקורה כדי לעשות סוואנטון בומב, ג'יי ווייט דוחף את ג'ף הארדיאוסטין גאן מצמיד את ג'ף הארדי אחרי פינישר משותף.

אחרי הקרב הגאנז, ג'יי ווייט וג'וס רובינסון לוחצים ידיים ותוקפים את מאט וג'ף הארדי.
ג'יי ווייט מבצע בלייד ראנר על מאט הארדי.
ג'יי ווייט תופס את ג'ף הארדי וזורק אותו לאגרוף מג'וס רובינסון.
ריקי סטארקס מגיע ותוקף את הגאנז וBCG, אבל הם משתלטים עליו.
FTR מגיעים לעזרתו של ריקי סטארקס, אבל הרביעייה משתלטים גם עליהם.
CM פאנק מגיע להצלה ומבריח את הגאנז וBCG.

פאנק אומר שהוא בכלל בחור של קוליז'ן, ולא אמור להיות פה.
אבל BCG תוקפים את כולם כבר כמה שבועות, והגיע הזמן לסיים את זה בקוליז'ן.
פאנק אומר להשמיע את המוזיקה שלו.
CMFTR וריקי סטארקס חוגגים בזירה.

[Image: FzMOCCwWcAUECbr?format=jpg&name=large] [Image: d736ee611d1c52dc77f3aa8050e96fdf]

קרב 2: מלחמה בדוכן האוכל
מארק בריקסו מול ג'ף ג'ארט
מנצח: מארק בריסקו ברול-אפ, 
אחרי עזרה מהלוצ'ה ברוס, BF וכריסטופר דניאלס.

מאחורי הקלעים, הבלאקפול קומבט קלאב, דון קאליס וקונוסקה טקאשטה חותכים פרומו על פורבידן דור.
ג'ון מוקסלי אומר שבFD הם הרכיבו דרים-טים של ג'ון מוקסלים, קונוסקה טקאשטה, שוטה אומינו מול האליט, בקרב של 5 מול 5. 
מוקסלי אומר שקרב החלומות הולך להפוך לסיוט כשהריינמייקר (אוקדה) יפגוש את הטוב ביותר בעולם - בריאן דניאלסון.
בריאן אומר שהוא ביקש מאוקדה להתעמת איתו היום בדינמייט, אבל הוא אפילו לא פה. בריאן אומר שזה הגיוני, כי בFD הוא יחשוף שאוקדה הוא לא יותר מחובבן. בריאן אומר שאם אוקדה לא יופיע בFD הוא יוכיח לכולם מה שבריאן תמיד אמר - שהוא לא הטוב בעולם, שהוא חובבן ושהוא פחדן. 

קרב 3:
3 מול 3
כריס ג'ריקו, סאמי גווארה ומינורו סוזוקי מול הבלאדליין (אקשן אנדרטי, דאריוס מרטין וAR פוקס) 

מנצחים: ג'ריקו, גווארה וסוזוקי בהכנעה, ג'ריקו מכניע את דאריוס מרטין עם הליונטיימר בזמן שסוזוקי מכניע את פוקס מחוץ לזירה.

רנה פיקאט מגיעה לראיין את ג'ריקו.
רנה אומרת שבשבוע שעבר הם ראו את ג'ריקו וסטינג פנים מול פנים בפעם הראשונה אי פעם, רנה שואלת איך זה היה בשבילו.
ג'ריקו אומר שזה היה רגע עצום בפרו-רסלינג. ג'ריקו אומר שכולם כל כך התרגשו - חוץ ממנו. ג'ריקו אומר שהוא מכיר את סטינג המון זמן, הוא יודע מי הוא, הוא יודע כמה הוא אנוכי. ג'ריקו אומר שסטינג טוען שהוא גיבור, אבל ג'ריקו יודע שסטינג יופיע אצל מי שישלם לו הכי הרבה. 
ג'ריקו אומר שזה נעצר עכשיו, ג'ריקו אומר שהסוזוקי-גודס מאתגרים אותו, את דארבי ושותף לבחירתם (אם הם יצליחו למצוא אחד) בפורבידן דור.

סטינג ודארבי אלין נכנסים לזירה.
סטינג מחבק את ג'ריקו ושואל אותו למה הוא כל כך מתוח. סטינג אומר שג'ריקו מקלל אותו עכשיו.
סטינג אומר שהיה להם רגע מיוחד בשבוע שעבר, אבל רגע זה לא מספיק. סטינג אומר שהוא רוצה קצת זמן עם ג'ריקו.
סטינג אומר שבראשון יהיה להם זמן ביחד, כי הוא ודארבי מקבלים את האתגר העלוב שלהם.
דארבי אומר שג'ריקו צריך לזכור שהוא קנה המון אויבים בקריירה שלו, ויש להם את הבחור שיצטרף אליהם ביום ראשון.
ג'ריקו שואל מי זה.
דארבי אומר לג'ריקו שהוא יגלה בקוליז'ן.

מאחורי הקלעים טוני שובאני וRJ סיטייי מגרילים את הזוגות לטורניר הטאג טים.
הם מגרילים שני שמות שיצוותו ביחד, והם צוחקים לעצמם.
שובאני אומר שבשבוע הבא הצוותים יוכרזו. 

מאחורי הקלעים האליט מדברים.
אדם פייג' אומר שהם שמעו את האתגר של הבלאקפול קומבט קלאב, ושהם שוב משחקים את משחק המספרים כי הם יודעים שלקני אומגה יש קרב מול וויל אוספריי בפורבידן דור. 
פייג' שואל אם לאליט יש חברים.
קני אומר שיש להם, אבל לפעמים זה מרגיש כאילו כל העולם שונא את האליט. קני אומר שלמרות הכל, יש המון אנשים ששונאים את הבלאקפול קומבט קלאב. 
אדי קינגסטון מופיע, אדי אומר שהוא לא חבר שלהם, שהוא לא מכבד אותם, שהם ניסו לפוצץ אותו פעם, אבל הוא יותר שונא את קלאודיו. 
אדי אומר שהתנאי שלו הוא שהבחור החמישי יהיה לבחירתו, מישהו שהוא לא סומך עליו, אבל הוא יעשה את העבודה. 

אדם קול נכנס לזירה.
אדם קול אומר שבשבוע שעבר הוא השתתף באחד מהקרבות הכי קשים בקריירה שלו, אבל הוא לא ניצח.
קול אומר שלמרות זאת, MJF לא יכול לומר שהוא אי פעם הביס את אדם קול.
קול אומר לMJF להגיע, כי הם צריכים לדבר על הקרב החוזר שלו.
MJF נכנס לזירה.
MJF אומר שהוא יודע שהחבר'ה בשיקגו טיפשים, אבל כשהוא מחזיק את המיק' - הם צריכים לשתוק.
MJF אומר שבפעם הראשונה מזה המון זמן, מישהו הגיע לרמה שלו. MJF אומר שהוא הוציא מאדם קול את הבחור שהוא העריץ פעם.
MJF אומר שהוא מודאג מאוד לגבי אדם קול - הוא חטף המון מכות לראש, והוא איבד תחושה של זמן. 
MJF אומר שאם השעון היה ממשיך, MJF היה מביס את אדם קול בשבוע שעבר.
MJF אומר שבתור מעריץ של אדם קול, בתור מישהו שהוא מכבד, בתור אחד מהחברים הכי קרובים של אדם קול - בגלל שMJF מודאג לגבי אדם קול והבריאות שלו - הוא מסרב לקרב חוזר.
אדם קול אומר שזה מה שהוא חשב. קול אומר שיש לו רעיון, אולי הם ילכו מכות עכשיו והוא יכסח אותו בשיקאגו.

טוני שובאני מפריע להם.
טוני אומר שיש לו הודעה, אבל גם קול וגם MJF אומרים לשובאני לשתוק.
טוני שובאני אומר שאדם קול וMJF הוגרלו בתור צוות לטורניר של הטאג טים.
אדם קול אומר שהוא לא עובד ביחד עם MJF.
MJF כועס ואומר שהם לא יכולים לצפות ממנו להתאבק כל שבוע. שזה הזוי, שזה נורא ואיום. הוא אומר שטוני שובאני הוא חולני.

הירושי טנהאשי מופיע על המסך.
טנהאשי אומר שMJF הוא פחדן.
טנא אומר שבפורבידן דור הוא יראה לMJF את הכוח של NJPW, ושל האס.

MJF אומר שהוא לא מבין איזה מופע הזוי טוני קאהן בונה פה, הוא מן הסתם לא הולך להופיע בFD.
אדם קול תוהה אם זה בגלל שMJF יודע שטנהאשי יותר טוב ממנו.
MJF אומר שהוא אלוף העולם, אף אחד לא טוב יותר ממנו.
אדם קול אומר שאם כך - הוא צריך לקבל את האתגר של טנהאשי.
MJF קורא לטנהאשי ואומר לו שהוא מקבל את האתגר שלו בפורבידן דור. 
אדם קול מאחל לחבר שלו MJF בהצלחה.

אדם קול עוזב את הזירה וMJF מתוסכל מכך שאדם קול הערים עליו פעם נוספת.

[Image: maxresdefault.jpg] 

קרב 4:
דניאל גרסיה וZSJ מול קטסויורי שיבאטה ואורנג' קאסידי

מנצחים: דניאל גרסיה וZSJ בהצמדה, גרסיה מצמיד את שיבאטה אחרי שקאסידי בטעות מבצע את האורנג' פאנץ' על שיבאטה. 
דניאל גרסיה מרים את האליפות הבין-יבשתית. ZSJ מנסה לקחת את האליפות הבין-יבשתית מגרסיה. שיבאטה מנסה גם הוא לקחת את האליפות הבין-ישבתית.
קרב מרובע על האליפות הבין-יבשתית מורכז לFD.

[Image: AEW-Dynamite-6-21-23-645x370.jpg]

מארווז נתקל בוויל אוספריי מאחורי הקלעים.
וויל אוספריי אומר שהוא מקבל איומים מאנשים לא מתורבתים בקנדה. אוספריי אומר שהוא מבקש מAEW אבטחה לפורבידן דור.
דון קאליס מגיע ואומר שהוא שמע שקני אומגה הממזר מלבה את השנאה של קנדה כלפי וויל אוספריי ומסיט את המעריצים שלו, דאליס אומר שאוספריי צריך אבטחה מיוחדת, במיוחד בטורונטו, איפה שכולם אלימים ופחדנים.
קאליס אומר שהוא מציע לאוספריי את הצבא הפרטי שלו לFD. אוספריי שואל מה קאליס רוצה ממנו, קאליס אומר שהוא רק רוצה קרב הוגן, קאליס מפציר באוספריי לקבל את הניצחון.

קרב 5: אליפות הTBS
טאייה וואלקירי מול קריס סטטלנדר (א')
מנצחת: סטטנלדר בהצמדה,
אחרי WNF (טומבסטון פיילדרייבר).

אדי קינגסטון מופיע בזירה כדי להכריז על השותף שלו.
קינגסטון אומר שהוא בדיוק עבר ניתוח והוא אכל המון אז הוא רוצה לשים עוד חולצה.
קינגסטון אומר שהוא לא מכבד את האליט, ויש המון דברים שקרו שהוא לא מחבב ולא מסכים איתם, במיוחד בן אדם שאמור להיות חבר שלו (מוקסלי) שכועס שהוא מתחבר לבאקס. קינגסטון אומר שהם חייבים להבין - הוא ממש ממש ממש לא סובל את קלאודיו קסטגנולי.
ג'ון מוקסלי נכנס דרך הקהל.
מוקסלי אומר לאדי שהוא יודע איך זה עובד - אם הם עומדים מאחוריך, תגן עליהם. אם הם עומדים לצידך, כבד אותם. אם הם עומדים נגדך - תשמיד אותם. 
מוקסלי אומר שבFD הוא מותח קו. קינגסטון קוטע אותו ואומר לו שהוא מתח את הקו כשהוא הצתוות לקלאודיו קסטגנולי, קינגסטון אומר למוקסלי שהוא אח שלו, הוא החליט לעשות את זה, לא הוא. מוקסלי לא יכול לדבר, קינגסטון אומר שאין לו זמן למוקסלי, האדם החמישי הוא טומוהירו ישיי. 
מוקסלי רץ לתקוף את ישיי, הבלאקפול קומבט קלאב תוקפים את קינגסטון.
הקהל רוצה את אוקדה, אבל בריאן דניאלסון אומר שאוקדה לא מגיע. בריאן שואל איפה אוקדה.
דניאלסון אומר שאם אוקדה לא מגיע, הוא ידרוך דרך ישיי.
קזוצ'יקה אוקדה נכנס לזירה. 
אוקדה עומד מול דניאלסון. ווילר יוטה תוקף את אוקדה. בריאן דניאלסון מנסה לבצע בוסייקו-ני בזמן שיוטה מחזיק את אוקדה, אוקדה מתחמק, יוטה חוטף ברך מדניאלסון. אוקדה מנסה לבצע ריינמייקר על בריאן, אבל הוא מתחמק. אוקדה מבצע ריינמייקר על יוטה.

[Image: AEW03217.jpg]  

התכנית יורדת כשדניאלסון מחוץ לזירה, מתוסכל, אוקדה מסתכל עליו מהזירה, ויוטה מעולף. 

[Image: okdaddaniel.png]
קרדיט לBB על אשכול התוצאות שלו,
זה קשה לפתוח אשכול תוצאות. תעשו לו לייקים כדי שיעקוף את רועי. 
(06-22-2023, 01:51 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]סטינג טוען שהוא גיבור
נמסתי
תוכנית מזעזעת. אובר בוקינג. קרקס. אין האבקות אמיתית הכל נראה מזויף .
הפרומואים גרועים.
הכל נראה לא רציני, בין תוכנית בידור/קומדיה לבין פארודיה להאבקות.
ברולים וראן ינס על כולם בלי שום טיפת היגיון. ואף אחד לא עוצר אותם - איפה אבטחה? היה בתוכנית הזה אותו ברול של 5 על 5 איזה 3 פעמים.
החברה מוציאה אובר גוצים ובחורים עם כרסי בירה וגלידה (זה הוא אמר) . הם נראים רע , לא מתאימים.

הקרב הראשון היה אי מפלט משם ואחריו...המה שזה לא היה עם דאבל ג'יי והשני , הבנתי שאין שום סיכוי לראות רמה כמו שהייתה בקולייז'ן.
mjf ואדם קול מזעזעים. פרומו שאפילו ילדים קטנים יצחקו עליו. לא רציניים, ילדותי. נשמעים כאילו רבים על מי אוכל את הגלידה שקינגסטון השאיר. ככה פיוד על אליפות ראשית לא אמור להיות.
MJF בפעם האלף נכנע למניפולציות שילדה בכיתה ג' לא נופלת להן. לא אמין, לא מתאים, לא מובן.
יפנים רנדומלים מופיעים בתוכנית ובזירה ללא הסבר. סתם ככה. לא ידעתי שליפנים שם אין אופי או רצון משלהם וככה סתם הם מוציאים עצמם בברולים ובקרבות אקראיים לחלוטין.
ואם כבר מדברים על אקראיים, ככה הורסים את פאנק. יאללה תכניסו אותו לקרבות אקראיים וברולים סתמיים . מעניין כמה החשיבות שלו תירד בחודש חודשיים הקרובים בקצב הזה.
לגבי פאנק אני תוהה אם הוא לקראת סוף חוזה ובגלל זה מחדירים אותו בכוח? בלי מחשבה?

התוכנית הכי גרועה של דינמייט שיצא לי להוריד ולראות.
ומכאן אני דווקא יוצא עם תקווה שקולייז'יין תמשיך להיות תוכנית מפלט של AEW ונראה שם את המתאבקים שכן רוצים להתפתח? אולי... אבל יש אירוע בראשון ... אז עד כמה אפשר להיות אופטימי שהתוכנית בשבת תקבל ספוטלייט טוב כמו הקודמת...
ג'יי ווייט, ג'ף הארדי וCM פאנק השתתפו באותו הסגמנט. 
אני עדיין צריך לחשוב קצת על זה, אבל זה כן קרה וזה כן קאנון עכשיו.

אני חושב שזו ללא ספק התכנית הכי עמוסה של דינמייט שאי פעם ראיתי.
מבחינת אנגלים, עלילות וכמות הטאלנט? זה פשוט פיצוץ עצום של דברים שקורים מכל עבר וצריך לעצור לרגע להבין מה קורה. 
היו דברים שמאוד אהבתי (מוקסלי-קינגסטון, ובאופן כללי 100% ממה שאדי עשה השבוע) והיו דברים שמן הסתם היו מזעזעים (בריסקו-ג'ארט). 
היו דברים שהפתיעו אותי לטובה, כמו ג'ריקו-סטינג.

אני חד משמעית מרגיש שהבנייה שלהם לאירוע היא כמו סטודנט מן המניין שצריך להכין את הסמינריון שלו ושומר את כל העבודה ללילה לפני. אבל יש גם דברים טובים שאני מחליט לא להתעלם מהם. בסופו של דבר נוצר משהו קצת מצחיק שAEW הם האלטרנטיבה לWWE, ואז אפילו AEW דינמייט היו צריכים את קוליז'ן שיהיו האלטרנטיבה לאלטרנטיבה. מה שאני מנסה לומר הוא שהרגשתי טוב עם הידיעה שיש תכנית רסלינג קצת יותר נקייה באופק במקום כל ה5-5 שאני רואה בדינמייט משבוע לשבוע. 
יש המון רסלינג לאחרונה, אני ממש מרגיש מותקף מכל עבר. יום ראשון FD, אתמול דינמייט, מחר קוליז'ן, תכף MITB, המון המון רסלינג. 

ושוב אני מתנצל בפני BB על הנעילה, אני פשוט מנסה להיות אובייקטיבי ולבחור באשכול שממצה יותר טוב את התכנית. שונא לנעול אשכולות, במיוחד לאחרים, זה כל כך לא כיף. 
רול אפים בומרים ובראולים. לא ראיתי- שווה לראות?
(06-22-2023, 07:00 PM)karusi כתב: [ -> ]רול אפים בומרים ובראולים. לא ראיתי- שווה לראות?

ראיתי ואז התבאסתי שראיתי, 90% מהפרק ראיתי בהרצה.
גם בגלל הפורבידן דור דוחפים מלא יפנים.
(06-22-2023, 07:00 PM)karusi כתב: [ -> ]רול אפים בומרים ובראולים. לא ראיתי- שווה לראות?

חלק מהדברים כן.
בתור אחד שמוביל את הסנטימנט נגד AEW פה בפורום אני רוצה כן לציין שיש דברים לגמרי טובים בתכנית.

- שיבאטה/קאסידי מול גרסיה/ZSJ היה טוב מאוד. 3 אנשים שמאוד טובים ברסלינג + דניאל גרסיה. 
הקרב נהנה מכמה יתרונות: קרב ארוך בסגנון שהוא לא לוצ'ה, הקרב הכיל את ZSJ המלך של העולם, שארלוט לא הייתה בקרב, קומאנדר לא היה בקרב. 
אני כן חושב שקאסידי הוא אקט ששווה צפייה לגמרי כל עוד הוא לא מתאבק נגד ליצנים או לצד BF.

- כל מה שמכיל 'קינגסטון' שווה צפייה.
לא ייאמן שהבחור הזה עדיין מגה-אובר אחרי שנה+ בה ניסו להוריד אותו (מסתכל עליך ג'ריקו).
קינגסטון/מוקסלי הרגיש מעולה, פעם ראשונה שראיתי מישהו פשוט.. משתיק את ג'ון מוקסלי ב100%. מוקסלי מלמל משהו, ואז קינגסטון אמר לו "נו, דבר כבר", אבל מוקסלי פשוט שתק ולא ידע מה לומר. קינגסטון מנצח גם את פאנק וגם את מוקסלי בפרומו.

- אם כבר מדברים על ג'ריקו, הפרומו שסטינג שחרר עליו היה טוב לאללה. 
לסטינג יש כריזמה של פעם. אני פשוט שם לב לכל הברה בדיבור שלו, כי הוא מדבר פשוט אחרת.
הוא עשה מג'ריקו צחוק השבוע והיה כיף לראות אותו חותך פרומו. הוא פשוט כל כך טוב, ואין עוד הרבה כמוהו. 

- הגאנז היו טובים השבוע, הכניסה שלהם הייתה 10/10 והקרב הצליח להסוות את העובדה שההארדיז שבורים לגמרי. 

כל השאר, במיוחד הג'ף ג'ארטס, שווה כלום.
גיא, זה מעט מדי.

יותר נכון, זה כמו חזרה למסעדה שפעם מאוד אהבנו, המנות עשויות מאותן חומרי גלם, אבל היד המבשלת היא לא אותה יד.

אתה אוכל, והכל ליד. אפילו יש 2 מנות שהן עדיין טעימות, אבל הארוחה לא משהו. (באם באם ביום פינוק בדיאטה, תסלחו לי, אני מזיל ריל על המקלדת ובקרוב יהגכחמצפםוככהחח).

[קצר במקלדת, באם באם נכנס דרל הטלפון]

קינגסטון מלך. אבל רק התעצבנתי. זה בן אדם שצריך חגורה סביב המתניים. לא חגורת שקר כלשהו כמו אליפות הבאם באם ביגלו, אלא חגורה ראשית.
והוא לא שם רק בגלל שזה בן אדם שלא יודע או לא רוצה לשחק את המשחק. ובאמת שלברם באם אין רצון לשחק במה היה קורה אם (היה עובר לwwe, נשאר ביפן, לובש מסכה, לבאם באם היה מקלדצ ספייר). אבל במצב הנוכחי, שאתה שולף מתאבק מהבוידם, והוא כל כך טוב, נשאלת השאלה למה מראש הבחור היה בבוידם.

הקרב זוגות היה טוב אם אתה מתנתק לחלוטין מהכל. אבל אם אנחנו מסתכלים עליו כחלק ממוצר, זה עוד מהדרך הקלה והצהירה שבה מכניסים לך פיודים. קח מתאבק, הכנס מתאבק נוסף, הכנס מתאבק שלישי ותשים את כולם בקרב מחומש.
אני לא מקבל את האהדה לאורנג׳ קאסידי, כי במבחן הזמן - הדמות שלו לא זזה במטר. הייתה פה הזדמנות זהב להכניס עומק בדמות חלולה, והנסיון הזה פוספס.

סטינג אכן על הכיאפק. אבל סטינג אמור להיות דמות משנה. עכשיו אין בעיות לסרב לזה, הוא יכול להיות דמות שמפעם לפעם מענישה מתאבקים חוטאים או אנאערף, להיות כמו קיין רק פייס. זה יכול לעבוד. אבל אנחנו מתעלמים מהעכבר שפעם היה פיל בחדר, וזה ידידנו דארבי, ששוב הוכיח שהוא ראוי ושוב נדפק והופך להיות שחקן משנה בסיפור (ובהנחה שמס׳ 3 לא יהיה סאבו, יש מצב שדארבי יהפוך לשחקן השלישי). תוסיף לפה את ג׳ריקו שנהנה למצוץ את הקריירה של 6 מתאבקים בסטייבל שלו (אם הם חמישה, ספרתי את טאי פעמיים, אם הם שישה אז צדקתי, אם הם שבעה, האמת לא אכפת לבאם באם).
ואנחנו מקבלים עוד פיוד שהיה באמת יכול להיות סבבה (ג׳ריקו מול סטינג, וואלה, יכול לצפות בזה). והופך לקרב חמולות.

באם באם מסיים את הפרק בדאגה, כי באמת שלפעמים אני חושב שאני צופה בaew בתור הרגל. זאת אומרת, שתופסים את באם באם כמובן מאליו. ואין דבר גדול יותר שמעיד על סוף קשר, כאשר צד אחד נתפס כך.
(06-23-2023, 01:10 PM)Bam Bam Bigelow כתב: [ -> ]גיא, זה מעט מדי.

יותר נכון, זה כמו חזרה למסעדה שפעם מאוד אהבנו, המנות עשויות מאותן חומרי גלם, אבל היד המבשלת היא לא אותה יד.

אתה אוכל, והכל ליד. אפילו יש 2 מנות שהן עדיין טעימות, אבל הארוחה לא משהו. (באם באם ביום פינוק בדיאטה, תסלחו לי, אני מזיל ריל על המקלדת ובקרוב יהגכחמצפםוככהחח).

[קצר במקלדת, באם באם נכנס דרל הטלפון]

קינגסטון מלך. אבל רק התעצבנתי. זה בן אדם שצריך חגורה סביב המתניים. לא חגורת שקר כלשהו כמו אליפות הבאם באם ביגלו, אלא חגורה ראשית.
והוא לא שם רק בגלל שזה בן אדם שלא יודע או לא רוצה לשחק את המשחק. ובאמת שלברם באם אין רצון לשחק במה היה קורה אם (היה עובר לwwe, נשאר ביפן, לובש מסכה, לבאם באם היה מקלדצ ספייר). אבל במצב הנוכחי, שאתה שולף מתאבק מהבוידם, והוא כל כך טוב, נשאלת השאלה למה מראש הבחור היה בבוידם.

הקרב זוגות היה טוב אם אתה מתנתק לחלוטין מהכל. אבל אם אנחנו מסתכלים עליו כחלק ממוצר, זה עוד מהדרך הקלה והצהירה שבה מכניסים לך פיודים. קח מתאבק, הכנס מתאבק נוסף, הכנס מתאבק שלישי ותשים את כולם בקרב מחומש.
אני לא מקבל את האהדה לאורנג׳ קאסידי, כי במבחן הזמן - הדמות שלו לא זזה במטר. הייתה פה הזדמנות זהב להכניס עומק בדמות חלולה, והנסיון הזה פוספס.

סטינג אכן על הכיאפק. אבל סטינג אמור להיות דמות משנה. עכשיו אין בעיות לסרב לזה, הוא יכול להיות דמות שמפעם לפעם מענישה מתאבקים חוטאים או אנאערף, להיות כמו קיין רק פייס. זה יכול לעבוד. אבל אנחנו מתעלמים מהעכבר שפעם היה פיל בחדר, וזה ידידנו דארבי, ששוב הוכיח שהוא ראוי ושוב נדפק והופך להיות שחקן משנה בסיפור (ובהנחה שמס׳ 3 לא יהיה סאבו, יש מצב שדארבי יהפוך לשחקן השלישי). תוסיף לפה את ג׳ריקו שנהנה למצוץ את הקריירה של 6 מתאבקים בסטייבל שלו (אם הם חמישה, ספרתי את טאי פעמיים, אם הם שישה אז צדקתי, אם הם שבעה, האמת לא אכפת לבאם באם).
ואנחנו מקבלים עוד פיוד שהיה באמת יכול להיות סבבה (ג׳ריקו מול סטינג, וואלה, יכול לצפות בזה). והופך לקרב חמולות.

באם באם מסיים את הפרק בדאגה, כי באמת שלפעמים אני חושב שאני צופה בaew בתור הרגל. זאת אומרת, שתופסים את באם באם כמובן מאליו. ואין דבר גדול יותר שמעיד על סוף קשר, כאשר צד אחד נתפס כך.

אתה צודק, 
וזהו, בתכלס.

אין לי דרך לסתור את זה ואני גם לא רוצה לנסות,
AEW נותנים דברים טובים, אבל קצת מידי, מעט מידי, ליד מידי, לא מספיק (מידי).
וגם כשזה קורה זה מלא בזבל. 

AEW של 2023 מזכירים לי את השלגון ההיסטורי, גומיגם:

[Image: axel.0.jpg]  [Image: b60763_6928837.png]

כל התקווה והשמחה שמתלווה עם קנייה של גומיגם היא בחוסר הוודאות בנוגע לכמה גומי-פר-גומיגם תקבל.
קיבלת 4 גומי? סטנדרטי בתחילת שנות ה-2000, סביר, נחמד, לא רע, ממוצע, 3.25 כוכב, ג'ון מוקסלי מדמם, עוד יום רביעי.
קיבלת 5 גומי? יפה מאוד, הצלחה, אתה מספר לחברים, מתלהב ומתרגש.
קיבלת 6 גומי? אלוהים ישמור, רוץ למלא לוטו. 

AEW של 2019 הייתה מלאה גומי, כמו גומיגם של 2005.
AEW של 2023 מביאה לי 2 גומי לפרק, בדיוק כמו גומיגם של 2012, לא מספיק כדי לקנות, אבל כן מספיק אם זה נמצא מול העיניים שלי גם ככה.

אז קיבלתי קצת קינגסטון, קצת ג'ף, 
אבל אתה צודק, זה מעט מידי, אנחנו סתם מורעבים לדברים שAEW ידעו לעשות פעם. בפועל אנחנו מקבלים הרבה יותר מארק בריסקו/ג'ף ג'ארט בדוכן האוכל, מאשר פרומו סוחף של ג'ון מוקסלי. אפילו אדם קול/MJF הפך עד מהרה לעוד יריבות הומוריסטית חסרת עוקץ. אין גומי. 
עמודים: 1 2 3 4 5 6