Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | NXT Battleground 2023
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: Fx-Nw-S5-VWAAIPh58.jpg]

קרב על אליפות צפון אמריקה
ווס לי ניצח את ג'ו גייסי וטיילר בייט ושמר על אליפות צפון אמריקה, לקראת סוף הקרב ווס לי קפץ על טיילר בייט שהיה מחוץ לזירה, ווס לי חזר לזירה וג'ו גייסי נתן לו יורנאגי, ג'ו גייסי מנסה לתת לווס לי לריאט אך תוך כדי ווס לי נותן לג'ו גייסי קארדיאק קיק ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: Screenshot-2.png]

קרב על אליפות גביע המסורת
סיבוב 1 - נייתן פרייזר בפינה של דרגון לי, בסוף הסיבוב אורו מנסה מגיע והוא בפינה של נועם דר.
סיבוב 2 - נועם דר מצמיד את דרגון לי לניצחון ברולאפ, דר עולה ל 1-0.
סיבוב 3 - נועם דר נותן לדרגון לי מרפק לפרצוף אחרי שהפעמון מצלצל והסיבוב הסתיים.
סיבוב 4 - דרגון לי כמעט מכניע את נועם דר, דר מסמן למנסה לקרב את החבל אליו והוא עושה זאת, פרייזר מגיע לפייסאוף מול מנסה, מנסה תוקף אותו. דרגון לי מצמיד את דר לניצחון ומאזן את התוצאה ל 1-1, אחרי סיום הסיבוב פרייזר תוקף את מנסה, שופטים מגיעים להפריד אותם והשופט בקרב מרחיק אותם.
סיבוב 5 - ג'קרה ג'קסון מגיעה לזירה ומנסה לתקוף את דרגון לי אך השופט עוצר אותה, לאש לג'נד מגיעה דרך הקהל ומכה את דרגון לי בעזרת דלי, נועם דר מצמיד את דרגון לי לניצחון אחרי נובה רולר.
נועם דר מנצח 2-1 את דרגון לי ושומר על גביע המסורת, אחרי הקרב דר חוגג את הניצחון בזירה לצד ג'קרה ג'קסון, לאש לג'נד ואורו מנסה.
[Image: Screenshot-1.png]

קרב מי שעומד אחרון
איליה דרגונוב ניצח את דייג'אק, לקראת סוף הקרב דייג'אק מחסל בפינה של הזירה את דרגונוב בעזרת קינדו סטיק, דייג'אק מכה את דרגונוב בלי הפסקה, אחר כך דייג'אק לוקח כיסא וממשיך להכות את דרגונוב. דייג'אק מתכונן לעוד מכה אך דרגונוב נותן לו טורפדו מוסקבה. דרגונוב  קופץ על דייג'אק ונותן לו אגרוף לפנים, אחר כך דרגונוב קופץ מהמדרגות על דייג'אק ונותן לו אגרוף לפנים לתוך כיסא, השופט מתחיל את הספירה ודרגונוב קם ב-9 ומנצח.
[Image: Screenshot-2.png]

קרב על אליפות הזוגות של NXT
גאלוס ניצחו את האחים קריד ושמרו על אליפות הזוגות של NXT, לקראת סוף הקרב ג'וליוס מתכונן ללריאט, ג'ו קופי מתפרץ לזירה ומנסה לתקוף את ג'וליוס, ג'וליוס מעיף אותו לחבלים ואייבי נייל מפילה אותו, ג'וליוס מעיף את ג'ו קופי מהזירה בקלוזליין, אווה מגיעה ומעיפה את אייבי נייל לרינג פוסט, גאלוס מנצלים זאת ומצמידים את ג'וליוס לניצחון.

קרב על אליפות הנשים של NXT
טיפאני סטראטון ניצחה את ליירה ואלקיריה וזכתה באליפות הנשים של NXT, במהלך כל הקרב טיפאני עובדת לליירה על הברך הפצועה שלה, לקראת סוף הקרב טיפאני מנסה לתת לליירה PME אך ליירה מתחמקת, ליירה נותנת לטיפאני ראונדהאוס קיק ומצמידה אותה אך טיפאני מניחה את הרגל על החבלים, בהמשך השניים נמצאות על הטופ רופ, ליירה מנסה לתת לטיפאני פאוורבומב איך טיפאני מתחמקת, טיפאני מצליחה לתת לליירה PME ומצמידה אותה לניצחון.
[Image: Screenshot-3.png]

קרב על אליפות NXT
כרמלו הייז ניצח את ברון ברייקר ושמר על אליפות NXT, לקראת סוף הקרב הייז מנסה לקפוץ על ברייקר מהחבלים אך ברייקר נותן לו ספיר מהאוויר, ברייקר מצמיד את הייז אך הייז יוצא מזה בשנייה האחרונה, ברייקר בהלם. ברייקר מטיח את הייז מספר פעמים, ברייקר מרים את הייז לפאוורבומב אך הייז מתחמק לרולאפ וברייקר משתחרר מהר. הייז נותן לברייקר 3 סופרקיקס ברציפות, אחר כך הייז נותן לברייקר DDT אחרי קפיצה מהחבלים, הייז עולה לטופ רופ ונותן לברייקר NBN ומצמיד אותו לניצחון.
האירוע הזה הולך להתמודד על אירוע השנה של 2023, מההתחלה ועד הסוף... פשוט אירוע אדיר. דעות :

- קרב משולש על אליפות צפון אמריקה בין ווס לי, ג'ו גייסי וטיילר בייט היה אופנר מעולה וחזק, החלטה טובה מאוד לתת לקרב הזה לפתוח את האירוע, כולם הפציצו פה ונתנו חתיכת קרב, באמת הופעה נהדרת של כולם. ג'ו גייסי באחת ההופעות הכי טובות שאני זוכר ממנו, טיילר בייט היה נפלא, על ווס לי כבר כמעט אין מה להגיד... הוא פנטסטי, זהב. הקצב היה פה נהדר, ספוטים נהדרים, הדאבל קארדיאק קיק היה מושלם, אחרי זה הספוט שווס לי קפץ על טיילר בייט כאשר גייסי יושב בטופ רופ... תענוג. ואז הסיום של הקרב שהיה אדיר, גייסי מתכונן ללריאט ואז ווס לי דופק לו קארדיאק קיק ומנצח, שאפו. ווס לי ממשיך את הריין המושלם שלו כאלוף צפון אמריקה.

- נועם דר נגד דרגון לי על אליפות גביע המסורת היה מעולה, אני מת על הקונספט של גביע המסורת, ראיתי הרבה קרבות כאלה ב-NXT UK, כאן בבאטלגראונד זה היה הקרב הכי טוב שיצא לי לראות על גביע המסורת. נועם דר ודרגון לי נתנו יופי של בנגר, כל סיבוב בקרב היה מעניין והיה מתח, אורו מנסה מגיע לפינה של נועם דר. בהמשך הוא עוזר לו, אחר כך פרייזר ומנסה רבים ומרחיקים אותם. ואז הפתעה גדולה כאשר ג'קרה ג'קסון ולאש לג'נד עוזרות לנועם דר לנצח. סטייבל חדש ומגניב ב-NXT : נועם דר, אורו מנסה, ג'קרה ג'קסון ולאש לג'נד.

- איליה דרגונוב נגד דייג'אק היה MOTYC, אחד מקרבות השנה של 2023.
(05-24-2023, 10:18 PM)lidoradir כתב: [ -> ]אל תופתעו במידה ודייג'אק ודרגונוב הולכים לתת את אחד הקרבות הכי טובים ב-2023. הפיוד שלהם מדהים והם חולי נפש.

שלא תגידו שלא אמרתי לכם את זה בשבוע שעבר, מי שרואה NXT ועוקב אחרי המוצר ראה את זה מגיע. הפיוד שלהם באמת היה מדהים וכמו שרשמתי הם חולי נפש, הקרב הזה מבחינתי היה ברמה של גונת'ר-דרגונוב וגונת'ר-שיימוס. זה 5 כוכבים קליל והם עושים את זה בפאקינג קרב מי שעומד אחרון, אני לא זוכר מתי ראיתי קרב כזה בסטיפולציה הזאת. איך שהקרב התחיל הם הרגו אחד את השני, ספוט ראשון בקרב ודייג'אק פותח לדרגונוב את הסנטר, כל ספוט יותר חולני מהקודם, אם אמרתי על לסנר אתמול שהוא אחד המוכרים הכי גדולים שראיתי אי פעם ברסלינג... איליה דרגונוב גם נמצא ברשימה הזאת. כל מכה שדרגונוב קיבל לחזה שלו אני הרגשתי שלי כואב, כמה רגש הבחור הזה מוציא, כל קינדו סטיק שהוא קיבל לחזה ראו שהקהל לא מרגיש בנוח, היו חלקים שהקרב הזה לא היה פשוט לצפייה. שלא תבינו לא נכון... אני מרחיב פה על דרגונוב אבל דייג'אק היה פאקינג אדיר פה, זה דייג'אק של פעם. סיום מושלם לקרב הזה, הקפיצה של דרגונוב והאגרוף שהוא הוריד לפנים של דייג'אק ישר לתוך הכיסא.. מושלם. מאסטרפיס של קרב והופעה אדירה של המתאבקים האלה.

- גאלוס נגד האחים קריד על אליפות הזוגות היה ממש טוב אבל באירוע כזה... הקרב הזה יהיה הקרב הכי פחות טוב באירוע, עד כדי כך. קיבלו את הספוט הכי קשה בקארד וזה לעלות אחרי דרגונוב ודייג'אק. כמו שציינתי זה היה קרב ממש טוב, כולם הפגיזו פה ונתנו הצגה, ג'וליוס קריד לא אנושי... הקטע הזה שהוא נכנס למוד חולה נפש ודופק לכולם סופלקסלים תוך כדי קיפ אפ... מטורף. אני חושב שהאחים קריד כבר מוכנים לרוסטר הראשי, הם טאג אדיר. מגאלוס אני ממשיך להנות, הסיום של הקרב קצת עיצבן בעוד הפרעה של ג'ו קופי + אווה שתוקפת את אייבי נייל. אבל בכללי היה סבבה לגמרי.

- טיפאני סטראטון נגד ליירה ואלקיריה על אליפות הנשים של NXT היה מעולה, ביג פייט פיל בגמר טורניר הנשים. הופעה פנטסטית של שניהן פה, שיחקו אותה ובענק. במשך כל הקרב טיפאני סטראטון עבדה לליירה ואלקיריה על הברך הפצועה שלה, המון תקיפות על הברך בכל דרך אפשרית, חששתי שליירה אולי תדפוק איזה בוץ' פה או משהו אבל היא הייתה נפלאה והקרב היה חלק, היא מכרה נהדר את הפציעה. שטיפאני נתנה את המונסולט הראשון ופספסה היה אפשר לשמוע איך הקהל מתעצבן ומתבאס, אחר כך ליירה נתנה לה ראונדהאוס קיק והקהל נתן לה היטים. ברגע הזה היה אפשר להבין שכל הקהל רוצה רק דבר אחת לראות וזה זכייה של טיפאני סטראטון. ברגע שטיפאני שמה את הרגל על החבלים נרגעתי, ידעתי שזה שלה. מונסולט מושלם של טיפאני על ליירה ויש לנו אלופה חדשה. פופים גדולים מהקהל. טיפאני סטראטון אלופת הנשים של NXT. הו בייבי כמה שזה מגיע, איזה שיפור פסיכי היא עברה זה מדהים.

- כרמלו הייז נגד ברון ברייקר על אליפות NXT היה מעולה, קודם כל כמובן כניסות גדולות לברייקר והייז הכוכבים. הקרב הזה היה יותר טוב מהקרב הקודם שהם נתנו בסטאנד & דליבר. אציין שגם נהניתי יותר מהבנייה לקרב הזה. ברון ברייקר היל זה פשוט מושלם... יושב עליו כמו שצריך. מי שזוכר בקרב הראשון שלהם כרמלו הייז נתן בוץ' גדול... חיכיתי לספוט הזה שוב והפעם הוא נתן אותו כמו שצריך וראו שהוא היה מרוצה מזה. ברייקר שלט ברוב הקרב וכל ספוט שלו היה נהדר, לפעמים זה היה נראה כאילו זה לא כוחות. הייז מצליח להכניס קצת מכות ואז קופץ מהחבלים וברייקר פשוט שוחט אותו בספיר חולני, עוד ספיר פצצה של מלך הספירים ברון ברייקר. כרמלו הייז משתחרר מהספיר הזה היה הולי שיט מומנט, לא הרבה יצאו מדבר כזה... אחר כך הייז מצליח להתחמק מהפאוורבומב, נותן לברייקר 3 סופרקיקס ברציפות, DDT מהחבלים ומצמיד אותו לניצחון אחרי NBN. כרמלו הייז ניצח את ברון ברייקר נקי, הכי נקי שיש, בלי עזרה מטריק ויליאמס. זה ניצחון ענקי לכרמלו הייז. ברייקר חייב לעלות לראשי וחבל שמחכים איתו עוד... הוא מוכן. במסיבת עיתונאים לפני האירוע מייקלס אמר שיש להם את ברייקר לעוד תקופה ושיש לו עוד קרבות לתת, ראיתי שברייקר מפורסם ל-GAB ומופיע על הפוסטר, האירוע יהיה בסוף יולי... אז בטח נראה את ברייקר באוגוסט-ספטמבר מגיע לראשי.
את האירוע התחלתי להשלים אתמול בלילה עד לקרב של דרגונוב בהמתנה לNBA, את השאר השלמתי עכשיו בתחנת אוטובוס בניסיון לחזור הביתה מאוניברסיטת בר אילן, דרך אגב סיימתי את האירוע ואני עדיין פה בתחנה?

משולש פצצה, טיילר בייט בתקופה טובה מצליח להתאושש מהקאמבק המדשדש שלו, ג'ו גייסי גם הוא עם הופעה מוצלחת אחרי המון זמן שאני סובל ממנו וווס לי הוא ווס לי, בין היחידים שמצליח להצדיק ריין ארוך כל כך.

גביע המסורת גם אחלה קרב. אני עדיין לא מצליח ליהנות מדרגון לי ולא מוצא דבר להיאחז בו אצלו אבל נועם דר חיפה עליו עם הופעה גדולה, ניצול מירבי של כללי גביע המסורת שזאת תורה שלמה בפני עצמה להתאים את עצמך לסטיפולציה כזאת בדיוק כמו עם אליפות הפיור והוא עשה את זה בהצלחה רבה. ברור שאני לא מתלהב בכלל מהסטייבל המתגבש סביבו כי אני מעדיף אותו בכוחות עצמו ומגלגל עיניים כבר מעכשיו מהנצחונות המלוכלכים הבאים שלו.

דרגונוב נתן באנגר ובחדשות אחרות השמש זרחה היום. הבן אדם חולה נפש, מתאבק כאילו הוא נלחם על החיים שלו, כשהוא זרק את עצמו על השולחן שהחזיק דייג'אק אני התפוצצתי מצחוק אבל באותה נקודה גם נחשף שוב החיסרון הגדול של LMS כשהשופט נאלץ לעצור את הספירה באמצע כדי שיוכל לקבל טיפול. לדייג'אק הסטיפולציה דווקא החמיאה כי איפשרה לו לנוח אחרי כל פאוורמוב שביצע והתאימה לקצב היותר איטי שלו. איליה דרגונוב מתקדם עוד צעד קטן אחד בדרך להיות הפנים של ההיאבקות בעידן המודרני, נשים צריכות להסיר את הפוסטרים של האלק הוגאן, מאצ'ו מאן, שון מייקלס וג'ון סינה מהקירות שלהן על מנת לפנות מקום בקיר לפרצוף החדש בתעשייה.

אליפות הזוגות הייתה האכזבה הראשונה בקארד. הקריד היו שם ועשו את העבודה אבל גאלוס פשוט לא טאג טים מספיק טוב בשביל החגורות האלה, אין להם שוב דבר חדש להביא לזירה וכל הקרבות נראים אותו הדבר, להוסיף את אווה ריין לבלילה הזאת? חטא על פשע.

אליפות הנשים הייתה קרב רע, או לפחות לא מספיק טוב למעמד של גמר. ליירה נחתה לא טוב על הקרסול בתחילת הקרב ומשם הלכה למכור את הברך שהותקפה בשבוע שעבר ככה שהקרב היה כל כולו טיפאני. אני אוהב את טיפאני והיא נתנה פה הופעה מעולה אבל שוב, זה גמר טורניר על אליפות הנשים, אני מצפה ששתי מתאבקות יקחו בו חלק ושזה לא יהיה במעמד צד אחד, לפחות טיפאני השיגה את הרגע שלה.

מיין אבנט מעולה. ברייקר בהופעה מפלצתית נע בין גוליית לברוק לסנר וכרמלו הייז השתמש ברוגטקה שלו לניצחון, לא אחת שהוא בא איתה מהבית אלא אחת שהוא בנה ככל שהקרב התקדם. הכימיה בין כרמלו לברייקר היא לא גבוהה במיוחד כמו שראינו כבר בS&D אז פה הם החליטו ללכת על בטוח ולבצע מהלכים שהם בטוחים בהם מבלי לנסות לאלתר תוך כדי תנועה, זאת הייתה ההחלטה הנכונה והקרב הזה התעלה על המפגש הקודם ביניהם. מקווה ששניהם יוכלו להתקדם עכשיו ליריבים שמחמיאים להם יותר, עבור הייז זאת משימה קלה, עבור ברייקר זה אמור להיות קצת יותר מאתגר להשיג פיוד לטווח קצר בהנחה שבסאמרסלאם הוא כבר יעלה לרוסטר הראשי כי אחרת הצרות שלו חמורות הרבה יותר.
תודה רבה טיפאני אלופה