Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Dynamite 4.1
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
אזהרה: אורח יקר, אשכול זה לא מייצג נאמנה את הרמה בפורום. לרגע אל תחשוב ששאר התכנים ברמה זו. אתה מוזמן להכנס לאשכול הבא כדי להתרשם , או לרדת לתגובה הראשונה ולראות את התוצאות בלי תוספות.

קרב 1
ריקי סטארקס מול כריס ג׳ריקו (עם כל הצלליות)

במהלך הקרב כריס ג׳ריקו נועל את את סטאקס בחומות יריחו, סטארקס מצליח להגיע לחבלים, אבל ״2״ מסיח את דעתה של השופטת ו״אפס״ מוריד את היד מהחבל.
אבל סטארקס לא נשבר ומצליח להתחמק.
סטארקס נותן לג׳ריקו ספירס ומנצח
המנצח - ריקי סטארקס

כמובן שכל הצלליות מגיעות ותוקפות את סטארקס.
אקשן מן מגיע עם כסא ומבריח אותם, אבל אז באות אנה ג׳י וטאי. אנה ג׳י מסיחה את דעתו של אקשן, וטאי מלו תופסת לו באנדרטי. כל הצלליות מכות את הטובים. כריס ג׳ריקו זורק את סטארקס של שולחן ומבסוט על עצמו.

שובאני מראיין את אדם פייג׳ בזירה. אדם פייג׳ אומר שהוא לא כשיר הערב להלחם מול מוקסלי, אבל הוא מקווה לעבור את הסריקה האחרונה ולקבל אישור להלחם איתו בשבוע הבא. לא אכפת לו אם הקרב יהיה בזירה, על הגג או בקייטרינג (קיט לי בתגובה ״לי אכפת״) אבל הוא ידפוק את האיבר בחימר (ככה מתרגמים dick in the dirt?).
מוקס יוצא לזירה, מופתע מכך שפייג׳ הגיע הערב, ובגדול, הוא לא מבין את הסימפטיה לפייג׳ שמנסה לשחק אותה בטרגדיה שהוא למעשה נפצע. למעשה - אין מישהו שחטף יותר נוק אאוטים מפייג׳. מוקס היה צריך לאכול ערימות של אפר (נקווה שזה לא האפר שהוזכר קודם) ופייג׳ הוא הקורבן בגלל הנוקאאוט? זה גורם למוקס לבחילה! מוקס חטף כל כך הרבה נוקאוטים בקריירה מיריבים גדולים שהוא אפילו לא סופר את זה. פייג׳ חושב שמוקס מספר בדיחות קרש פה בגלל שלמעשה הוא מאויים. הוא יודע שיש בחדר של פייג׳ בקשוט לריאט עם השם שלו. מוקס חושב שהבדיחה היחידה שהוא שמע הוא שפייג׳ חושב שהמפגש הבא יסתיים אחרת. בשבוע הבא פייג׳ יקבל שוב נוקאאוט, והפעם לא יקום.

קרב 2 אליפות הזוגות:
האקליימד (עם בילי גאן) מול מקדמי הצעירים ג׳יי ליטל וריק פלייר (עם השניים האחרים)

במהלך הקרב ג׳יי הקטן מצמיד את אוונאס, השופט לא רואה שהרגל על החבל וסופר עד 3. רגע של אימה בקהל, אבל הקרב מתחיל מחדש. ג׳י הקטן מנסה להצמיד את אוונאס עם רגל על החבל אבל אוונאס הופך את זה לרול אפ
המנצחים
האקליימד

טוני שובאני מראיין את בריט בייקר וג׳ימי הייטר על הקרב שבוע הבא מול שאראייה והשותפה המסתורית. בייקר אומרת ששראיה לא מבינה איך דברים עובדים פה. היא והייטר הם AEW אורגינל, שעבדו קשה מאוד כדי להגיע לאיפה שהיום. איפה הן היום? אז ג׳ימי היא האלופה, בריט היא הבוסית, הייטר היא הרוצחת ובייקר היא העמוד הבניין.

ג׳ק פרי מתראיין ואומר ששבוע הבא הוא והוק יאחדו כוחות.

קרב 3
בראיין דניאלסון מול טוני נס

המנצח בראיין דניאלסון לאחר הכנעה.
לאחר הקרב דניאלסון אומר שטוב להיות בבית, הוא מרגיש היטב והוא מוכן לעוד קרב. הוא קורה למג׳ף לצאת לזירה.

מג׳ף יוצא, ואומר לדניאלסון איך נשמעת לו התשובה לא? הוא לא מארק שמוק כמוהו והוא גם ככה מקבל את הצ׳ק אם הוא נכנס לזירה או לא. הוא אומר שהילד של לאנס ארמסטונג ודין מלנקו יותר כריזמטי מדניאלסון, ודניאלסון כל כך דומה לעז, שהוא לא מבין את מאמא דניאלסון מצאה בכלל מחזר ב1981.
דניאלסון אומר שאם מערבים מחזרים ואמהות, כמות המחזרים של מאמא מקס הייתה יכולה למלא את כל הזירה. הוא עובר אחד אחד בקהל ושואל איפה היה הפרידמן שלו. מקס אומר שדיסקו אינפרנו, אריק בישוף והגדול בתורה ג׳ים קורנט - כולם עשו מבראיין צחוק. דניאלסון אומר חלאס ושיבוא לזירה. מג׳ף אומר שהוא סגר עם טוני מאחורי הקלעים. אם בראיין רוצה לפגוש אותו - הוא צריך לנצח כל שבוע עד רבולושיין. אם לא - שיילך בדרך הקשה עד שיהיה מתמודד מס׳ 1. דניאלסון מאתגר אותו שאם הוא ינצח את כל הקרבות הוא יבחר את הקרב - קרב איירון מן של שעה. בקרב הזה הוא יוכיח שמקס הוא לא חומר של אלופים.

קרב 3
א.ר פוקס מול סוורבי סוורב
המנצח סוורבי סוורב.

משודר פרק מתוכנית ה״רווקה״ עם שאריה. רנה פאקט מראיינת את שאריה, טוני סטורם והיקארו שידה.
שאריה אומרת שהיא לומדת כל כך הרבה דברים מאז שהיא הגיעה לAEW. והיא יושבת ליד המתאבקת הטובה בעולם והיא בוחרת אותה לקרב שבוע הבא, ונותנת ורד לטוני סטורם. היאקרו שידה מאוד מאוכזבת.

הגאן קלאב בזירה וצוחקים על FTR. המוזיקה שלהם נשמעת ושוב הגאן קלאב צוחקים כי הם בכלל ביפן!

קרב 4
ג׳ייד קארגיל ורד וולדט מול סקי בלו וקיארה הוגאן

לקראת סוף הקרב קארגיל רוצה לתת טאג לרד וולוט, אבל רד וולט יורדת מהזירה. קיארה הוגן מנצלת את זה עם בעיטה צידית והצמדה, אבל קארגיל מתחמקת, ובועטת בחזרה.
המנצחת רומן ריינס.

מאחורי הקלעים, ריק פלאייר מאלי אקספרס וחבורתו מאתגרים שוב את האקליימד לקרב בבאטל אוף דה בלטס. הורי!

קרב 5 - אליפות TNT
סמואה ג׳ו מול סטינג הקטן

לקראת סוף הקרב סמואה ג׳ו חונק את סטינג הקטן שכמעט ומתעלף, סטינג הקטן מקבל אמונה עצמית, מצליח להתחמק מבצע קוד רד ושני קופינג דרופ.
סטינג הקטן מנצח את ג׳ו, והאם זה הרגע שבו סטינג הקטן סוף סוף הופך לדארבי אלין? לא!
סטינג הגדול יוצא ושותה לו את התהילה בשנית.
  • ריקי סטארס מנצח את ג׳ריקו לאחר ספירס
  • אדם פייג׳ אומר שהוא ינצח את מוקסלי שבוע הבא, מוקסלי אומר שהוא ינצח את אדם פייג׳ שבוע הבא
  • האליימד מנצחים את ג׳ף ג׳ארט וג׳יי ליטל ונשארים אלופי הזוגות
  • בריט הייקר אומרת שהיא וג׳ימי מאוד חזקות.
  • בראיין דניאלסון מנצח את טוני נס. אם דניאלסון ינצח את כל הקרבות עד רבולושיין הוא ומקס ילחמו באיירון מן של שעה
  • סוורבי סוורב מנצח את אר פוקס
  • שאריה בוחרת בטוני סטורם בתור שותפה.
  • ג׳ייד קארגיל מנצחת את קארה הוגאן וסקי בלו
  • דארבי אלין מנצח את סמואה ג׳ו והוא אלוף הTNT חדש
רק לי מרגיש שהולך להיות פה היל טרן בקרוב של דארבי על סטינג או הפוך?
אני מחרים את התוכנית מאז שג'ף ג'ארט הגיע שזה היה השיא של שינוים שליליים בתקופה האחרונה
TNA 2.0
ריקי סטארקס הוא כמובן כוכב הערב עם ההופעה הטובה ביותר, הוא מדהים, הוא ענק, הוא אבסולוט, הוא מי שצריך לקחת ל-MJF את האליפות, טאלנט על. ג'ריקו מפסיד אבל הוא לא מסוגל לתת לטאלנט לצאת אובר כמו שצריך אז הוא חייב לפרק את ריקי עם הצוות שלו, זה עצבן אותי והיה מיותר. לפחות ריקי ניצח נקי.

מה שקרה עם דארבי גרוע. הסיפור עבר כל כך מהר שאין זמן להיות מושקע בו ואז הופ יש אלוף חדש. דארבי הפסיד לג'ו לפני חודש, למה מגיע לו שוט? לא התחברתי בקיצור. מאז מירו כל מה שקורה עם אליפות TNT נע בין בינוני לרע, וזה כבר שנה ככה.

ג'ייד קרגיל לא מעניינת כבר חודשים, אבל הסיפור שלה עם הבאדיז פגום ברמה שגם זה שהן עוזבות אותה לא מעניין. השאלה הראשונה שנשאלת היא למה לעזאזל שהן יהיו איתה. היא התייחסה אליהן חרא, הן לא קיבלו ספוט בכלל ומרגישות כמו מיניון חסר תועלת לידה, וזה במיוחד בא לידי ביטוי במקרה של וולווט שקיבלה טייטל שוט על אליפות הנשים לפני שצוותה לג'ייד והייתה מתאבקת לגיטימית. בקיצור, זה חרא של סיפור וג'ייד לא מספקת את הסחורה. שתפסיד כבר.

MJF נתן אחלה פרומו נגד דניאלסון, שנתן בעצמו פרומו מעולה. קרב איירון מן של שעה נשמע לי מתאים בול לסיפור. דניאלסון יחשוף את פרידמן בזירה, פרידמן ייאלץ להוכיח את עצמו. נקי זה לא יסתיים, אבל אני יכול להיות מושקע בסיפור.

מוקסלי-האנגמן נשמע לי אחלה. שני מתאבקים עם ערך גבוה שלא אוהבים אחד את השני, זה משהו שאני רוצה לראות בזירה.

תע"ה. בגדול אני מרגיש ששורר בלאגן בבוקינג ב-AEW, אין אחידות. קובעים יותר מדי קרבות שלא צריך לדעתי. יש דברים מעולים ויש דברים פחות טובים.
לא עפתי על האופנר, אני כן אוהב את הסטוריליין שמאחוריו אבל עדיין לא נתקלתי בקרב של סטארקס שגרם לי לראות בו כוכב עתידי, מצטער שאני עוד לא הולך שבי אחרי הכריזמה שללא ספק נוטפת ממנו, אני צריך רק קרב אחד שיגרום לי להתאהב בו וקיוויתי שאולי זה יגיע הלילה אבל ג'ריקו גם הוא פותח את 2023 ברגל שמאל ובכל זאת אני מרוצה שזה לא מסתיים כאן כי אני אשמח לתת להם הזדמנות שנייה.

MJF עם פרומו שעומד בסטנדרט הגבוה שהוא הרגיל אותנו, מהסאבטקסט שלו אני קצת פחות מרוצה, אני יכול לשרוד קרב איירון מן של שעה אבל הידיעה שדניאלסון הולך לנצח מהיום ועד רבולושן קצת מבאסת אותי, כבר ראינו את דניאלסון מביס את כל הDO כדי לפגוש את פייג' ואת וורדלו וקודי עומדים בכל האתגרים של MJF כדי לפגוש אותו, אני יודע כבר מראש שדניאלסון יצלח את כל הטוני ניסים שיעמדו מולו ולכן אין לי אינטרס לצפות בהם.

סמואה ג'ו סוגר תוכנית שנייה ברצף ומבחינתי מלך הטלוויזיה יכול לסגור גם את החדשות, קרתגו והופ קטנטנים. סמואה ג'ו הוא הגרסה של דודו טופז ביקום בו היה מחליט לבצע את זממו בעצמו, הוא ליטרלי הבן אדם הכי מפחיד ברוסטר כרגע ומולו עמד היום הבן אדם היחיד שלא מפחד מכלום. דארבי אלן הוא פשוט הגילטי פלז'ר שלי, הוא היה במרחק הפסד אחד מלעבור לגימיק ה-BOlieve של בו דאלאס והנה הוא עשה את זה ברגע שמשנה יותר מכל. נהנתי לכל אורך הקרב, לראות את דארבי יוצא מהקוקינה קלאץ' הרגיש לי כהפקת לקחים מהסיבוב שלו עם ברודי קינג, הדבר היחיד שפגע לי בקרב הוא שקופין דרופ מרגיש לי לא אפקטיבי על מישהו בגודל של ג'ו, לא משנה אם זה מתבצע פעמיים או 50 פעם כי זה נראה כמו נוצה שנוחתת על מונסטרטראק, הוא צריך למצוא מהלך אחר לסיים איתו קרבות מול ביגמנים כי צפויים לו עוד הרבה כאלה במסע ההגנות על TNT. ולסיום חברים, אני פשוט אוהב את סטינג, מבחינתי שירוויח את החוזה הכי שמן בחברה ורק יראה את הפרצוף שלו פעם בחודש כי לראות אותו מחבק את דארבי הרגיש לי כאילו אבא שלי אומר לי "אני גאה בך".
אהההה בתור מישהו שהיה בהייפ על דניאלסון-MJF ממש לא בא לי לראות אותם בזירה במשך שעה.
לא משהו נגדם ספציפית. פשוט לא בא לי לראות קרב רסלינג במשך יותר מ40 דקות... אף פעם. מרגיש שראיתי קרב אחד כזה יותר מדי בין 2016-2019 כשזה קרה על בסיס חודשי ב-NXT ו-NJ ומיציתי את העניין לגמרי.

סוורב-פוקס זה קרב שאם הוא היה באנדרקארד של PWG לפני כמה שנים זה היה יכול להיות באנגר של החיים.
אבל דיינמייט זה לא PWG והקרב היה שום דבר מיוחד. חובבי ז'אנר הפליפים והריקודים המתואמים יהנו מזה יותר ממני.

דארבי זכה שוב באליפות? been there, done that. תעירו אותי כשיהיה משהו מעניין וחדש בקריירה שלו.
גולת הכותרת מכל הפרק הזה- בשבוע הבא יש דניאלסון-טקשיטה. הייפ
פרק של קפה וסנדוויץ טוב בבוקר בדרך לעבודה. לא משהו לספר עליו לחברה, אבל משהו שפותח טוב את היום.

הדברים הטובים בפרק הם דברים שיקרו אחרי הפרק.
קרב איירון מן בין מג׳ף לדניאלסון הוא הקרב שמריך לתת. לגיטימציה למקס אחרי הקרב הרעוע מול מוקסלי.
מקס נתפס (ולא בצדק) בעיקר כפרומואיסט אבל ללא ספק הוא בעל יכולות זירה טובות. דניאלסון התאבק פעם מול נחום תקום והוציא אותו אובר.
אני מבין את הביקורת על נצחונות צפויים של דניאלסון בחודש הקרוב, אבל זה בדיוק מה שיחזיר לו את הלגיטימציה שאבדה.

סטינג הקטן אלוף… יכול להיות לא רע. כל עוד הוא יוריד את סטינג הגדול מהעורק הראשי שלו. לטעמי זה הצ׳אנס האחרון שלו להיות לגיטימי… ג׳ייק פרי כרגע במקום טוב ממנו.

לדברים הפחות טובים.
האקליימד הם הדבר החם הרגע. להצמיד אותם לג׳ף ג׳ארט זה בערך כמו להצמיד את סטארקס לג׳ריקו. למה? בחיית למה?
אני מעדיף את ג׳ריקו מול ליטל. ככה אני אריץ בלי להתבאס על מתאבק אהוב.
בהתעלפות של דרבי חשבתי שזה יסתיים שם, שניהם שיחקו אותה, נהנה מג'ו יותר מבWWE, הריין האחרון של דרבי סיפק את הקרבות הכי טובים של האליפות, ההקרבה, גדל לנו פה הארדי, הישן עיצב את עולם הרסלינג למרות השעיות בלתי פוסקות אז מי יודע איך נהנה מאלין. המתאבקים הגדולים צומחים מהמקומות הכי לא צפויים, יהיה לנו פה כל שבוע קרבות ענק, AEW חוזרת לימים הטובים אחרי הבלאגן, וורדלו? ברמה לקרב על האליפות הראשית, שלא כמו המוגבלות של ריינס, פה בא לידי ביטוי הכישרון של MJF, יכול לשחזר פיודים חופשי.
[Image: darby_allin.jpg] [Image: bfed96f2a282aa896560a3f5895e0ee062b8945f.gifv]

סטארקס הרוויח בצדק את הניצחון על ג'ריקו, ציפינו לראות אותו צומח בשנה האחרונה אבל הפירוק של טים טאז לא הוביל לשום מקום והינה הוא חוזר, מחכה כבר לשנת 2025 ככה לראות סטארקס נגד ת'אורי בבמה המרכזית
אני פה להזכיר שהריין של דארבי הראשון עם אליפות TNT הייתה זוועה והוא ניצח לרוב ברולאפים מסריחים.
עמודים: 1 2