Wrestling-IL

גרסה מלאה: דיון | סיכום שנת 2022 - WRESTLING IL
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4 5 6
[Image: Slammy-1021-Photo-056.jpg]

משתמש השנה :

משקיען השנה :

אשכול השנה :

תגובת השנה :

פיוד השנה :

קצ'פרייז של השנה :

חתימת השנה :

ציני השנה :

אנדרייטד השנה :

מארק השנה :

פריצת השנה :

המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו :

ראנט השנה :

אכזבת השנה :

קרינג' השנה :

הגימיק הכושל של השנה :

המשתמש הגרוע של השנה :

המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2023 :

מי לדעתכם יפרוץ ב-2023 ויהיה הדבר הבא :

-----

Heart
מה עם Lurker של השנה?
אולי נעשה טופ 3 חחחח אולי אצליח להגיע למקום שלישי לפעמים. לפחות טופ 3 במשתמשי השנה
חסר פייס השנה וגם היל השנה
וגם פייס טרן והיל טרן השנה

משתמש השנה : סוויטצ'. גם מאסטר וגם RM PUNK ועוד כמה טובים Smile

משקיען השנה : לידור

אשכול השנה : תגידו את האמת

תגובת השנה : https://wrestling-il.com/showthread.php?tid=1058&pid=35591#pid35591
(03-27-2022, 05:43 AM)karusi כתב: [ -> ]
(03-25-2022, 08:04 PM)lidoradir כתב: [ -> ]כשאתה פותח אשכול מפגר, תצפה לתגובות מפגרות.
אתה הובלת תהליך של לעבור מהפורום האחר אל פורום חדש רק בגלל הנהלה טוקסית וקצת אירוני, אתה יודע, שאתה הפכת להנהלה טוקסית שאתה כל כך סלדת ממנה

ממש סיפור של בייביפייס שמורד ב authority עד שהוא הופך להיל authority

(04-09-2022, 12:55 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]גרמת לי לחשוב על אלה שכתבו את התנ"ך כזה יושבים בישיבת קריאטיב..
מישהו מהם אומר שצריך לשים את דויד המלך אובר כדי שיהיה האלוף הראשי הבא של היהודים, אבל שאול מסרב לקחת את ההצמדה בשלב הזה, אז הם בונים את גוליית כמונסטר היל נטו כדי שדויד ינצח אותו, ואז דויד מקבל קרב אליפות ואשכרה מנצח את גוליית בסקוואש. 

צוות הקריאטיב של התנ"ך > צוות הקריאטיב של WWE

פיוד השנה : רוג'ר נגד AEW

קצ'פרייז של השנה : ריטינג WWE ואז רייטינג AEW

חתימת השנה : שלי (או פואגו של לידור חחחחח החליף את החתימה אחרי יומיים ולא עמד בהסכם)

ציני השנה : אנשים יורים פה חופשי חחחח

אנדרייטד השנה : באם באם

מארק השנה : לידור לתאגידים, החל מWWE וכלה בShe Hulk של מארוול

פריצת השנה : master of doom

המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו : סוויטצ'בלייד

ראנט השנה : אחפש ציטוט מדויק עם לינק

אכזבת השנה : רוג'ר לא מצליח לרשום תגובות ענייניות על AEW חוץ מhate העלאת גירה של קורנט אפילו כשכל האנשים שהוא לא אוהב היו מושעים. אני מאזין לקורנט אז אני לא צריך בטקסט מה ששמעתי כבר. דווקא נראה שיש לו הרבה דברים מעניינים להוסיף

קרינג' השנה : אנשים סבבה פה

הגימיק הכושל של השנה : אנשים סבבה פה

המשתמש הגרוע של השנה : כולם טובים

המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2023 : באם באם. היה את Kamigoye שנעלם לחודשים וחזר

מי לדעתכם יפרוץ ב-2023 ויהיה הדבר הבא : Moxley
משתמש השנה : רז המאסטר, נותן תגובות שאני אוהב לקרוא על נושאים שאני אוהב לקרוא

משקיען השנה : לידוראדיר ללא ספק

אשכול השנה : אשכול ההיכרות של דראגי

תגובת השנה : עשיתי חיסון כדי לראות ספיידרמן

פיוד השנה : רעי מוריד את גיא מהכס

קצ'פרייז של השנה : פרק אש

חתימת השנה : הבחירה של לידור מוקסלי ללידוראדיר, זאת אומרת ללידורדלסול

ציני השנה : גיא זה שלך

אנדרייטד השנה : אורי בטירוף

מארק השנה : עומר ctrl f

פריצת השנה : אהרון עושה פאנק

המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו : רוג'ר לגמרי

ראנט השנה : גיא על קודי

אכזבת השנה : סלביק שמאלץ אותנו לשאת את חדשות ערוץ 14 של לידור ואותי ואת עומר יוטה לשרוד את אימפקט לבד

קרינג' השנה : מפרגן לתומר שמגיע לו מקום ברשימה, אנחנו לא יכולים לצפות בהיאבקות יפנית מבלי להיות קרינג'

הגימיק הכושל של השנה : הוף בגימיק של טכנופוב

המשתמש הגרוע של השנה : hbk לצערי, תגובות שקצת קשה לכבד לפעמים

המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2023 : את נדב היקר שהשאיר אותי להתבוסס לבד בסטארדום

מי לדעתכם יפרוץ ב-2023 ויהיה הדבר הבא : העתיד של עידן וזיין שזור אחד בשני, אז אם העתיד של זיין ורוד כך גם של עידן

אני מהטלפון אז זה אולי יצא קצת מגעיל בלי בולד וכאלה
משתמש השנה : LIDORADIR
אין הרבה משתמשים שנמצאים כל כך הרבה זמן באתר ודואגים להגיב ולפתוח אשכולות כמו שלידור עושה. תוסיפו לזה שהוא תפס את מקומו של רעי בפתיחת אשכולות הימורים ולאחרונה גם אשכולות חדשות ותקבלו את המשתמש שנמצא בכל מקום בפורום. 
תודה לידור.
משקיען השנה : את התואר הזה אני אתן לסלביק.
סלביק אמנם נמצא לאחרונה פחות בפורום מסיבות אישיות אבל כל פעם שהוא נמצא מרגישים בנוכחות שלו.
באשכולות חדשות, תוצאות או תגובות מנומקות. גם היה ניסיון עם המשחק של רויאל ראמבל 2012 שפחות הצליח אבל ההשקעה ניכרת בכל מה שסלביק עושה.

אשכול השנה : היו השנה המון אשכולות נהדרים 
אני הולך עם אשכול ההדחות של עומר
אני אוהב את הרעיון להוסיף משחקים לאתר (במידה, ולא 3 משחקים במקביל כמו שהיה לנו לא מזמן) 
זה מוסיף עוד דיונים ועוד דעות לפורום ולדעתי זה משהו שיכול להוסיף הרבה
אני בוחר באשכול של עומר כי הוא התחיל את הטרנד הזה של המשחקים

תגובת השנה : האמת שאני לא זוכר הרבה תגובות אבל זה בטוח משהו בפיוד של רעי וגיא

פיוד השנה : רעי נגד גיא בקלות פיוד השנה שלי

קצ'פרייז של השנה : באם באם ביגולו יושב בחדר חשוך

חתימת השנה : 

ציני השנה : לא רואה משהו אחר חוץ מרוג'ר שהוא מדבר על AEW

אנדרייטד השנה : גיא
לא הרבה משתמשים היו שורדים את ההפסד בפיוד מול רעי.
גיא נכשל בהימורים פעם אחרי פעם, הניסיון שלו להקים סטייבל משלו נכשל כמו רטרביושן, ליג אוף נישיון או אפילו הנייטמאר קולקטיב (כן השוואתי אותך לברנדי רודס). אבל, זה בדיוק מה שהופך אותו למיוחד, גיא לא מוותר וממשיך להיות רלוונטי למרות "הכישלונות" שלו והשינוי מהמשתמש ההייטר שהוא היה למשתמש שנותן תגובות ענייניות ומנומקות משאירות אותו בתמונת המאיין איבנט של האתר.
גיא תמשיך ככה! אני נהנה לקרוא את התגובות שלך ומסכים עם רובן לאחרונה.

מארק השנה : הלוואי שמשהי תאהב אותי כמו שלידור אוהב את WWE, מארק השנה ללא ספק

פריצת השנה : נפרגן למאסטר

המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם בפיוד איתו : סלביק

ראנט השנה : כל ראנט בפיוד בין רעי לגיא

אכזבת השנה : לא יודע אם זה הוגן להגיד עליו אכזבת השנה אבל רעי מאז הניצחון גל גיא והפיכתו לפארט טיימר והמחסור באשכולות סטטיסטיקה.

קרינג' השנה : לידור כועס על המשתמשים שלא הצביעו כמוהו באשכול מלך הזירה

הגימיק הכושל של השנה : אולי אזכר במשהו בהמשך

המשתמש הגרוע של השנה : המשתמש שניסה להטריל את הפורום לפני שחסמו אותו

המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2023 : NovemberMan (ואם אפשר אז גם לקבל את החלק השני של האשכול שלו על פאנק)

מי לדעתכם יפרוץ ב-2023 ויהיה הדבר הבא : באם באם

(12-27-2022, 01:04 PM)KB24 כתב: [ -> ]אכזבת השנה : לא יודע אם זה הוגן להגיד עליו אכזבת השנה אבל רעי מאז הניצחון גל גיא והפיכתו לפארט טיימר והמחסור באשכולות סטטיסטיקה.

הוא לא אמר שהוא הולך לחזור לעשות אשכול הימורים לכבוד הרויאל ראמבל?

(12-27-2022, 04:58 PM)DarkArts כתב: [ -> ]הוא לא אמר שהוא הולך לחזור לעשות אשכול הימורים לכבוד הרויאל ראמבל?

יכול להיות, לא זוכר הודעה כזאת
משתמש השנה : באם באם. 
בשנה שעברה נתתי את זה לרז, שהפך להיות מישהו שאני קבוע קורא את הדעות שלו ומתרשם מהן, שואב מהן השראה ומתייחס אליהן. הפעם זה אתה. נתת תגובות שגרמו לי לצחוק, דעות שהתעניינתי בהן, קונטרה כשצריך, השקעת באשכולות של תוצאות, וכמובן - המון המון אופי. מה חסר לך? כלום. משתמש השנה שלי.

משקיען השנה : לידור האפס. אתה משקיען השנה שלי.
עם כל הכבוד לאשכולות הימורים, לתוצאות ולחדשות (ואני נותן המון כבוד לאשכולות האלה), אין השוואה להשקעה שלך בפורום. הקונסטנט החזק ביותר ברסלינג ישראלי, אני לא יכול לדמיין מה זה רסלינג בלי לידור. כמובן שאתה אפס, גרוע, דיווה, וכל הדעות שלך ברסלינג לא נכונות.   

אשכול השנה : מלך הזירה של KB. לצד האשכול המעולה של עומר, זה היה אשכול עצום שניצח את כל המשחקים בפער בזכות המחשבה מאחוריו, האיכות שלו והניהול שלו. 

תגובת השנה : הפרומו של רועי.

פיוד השנה : עם כל הכבוד לרועי ואליי, רוג'ר מול הקוקמנגה.

קצ'פרייז של השנה : זה שלך באם באם.

חתימת השנה : שנת 2022 הייתה שנה רעה לחתימות. החתימה המאכזבת של השנה - החתימה החדשה של לידור. 

ציני השנה : אהרון כשהוא כותב 'אוהב אותך גיאצ'וק' באמצע ויכוח. 

אנדרייטד השנה : KB24, אתה אנדרייטד השנה שלי. כשאתה כותב דעות הן מצוינות, כשאתה נותן אשכולות או תגובות הן מעולות, תמיד שם אליך לב. אנדרטייד השנה בפער. מקום שני אגב מבחינתי זה אורי. 

מארק השנה : עומר מבטיח לשלוח לך הודעה כשאדם קול חוזר לדינמייט. 

פריצת השנה : אור הגיבור. אני את הדעות שלך תמיד קראתי, בשנה האחרונה אני מרגיש שאני מצפה לקרוא אותן. זו אחלה קונטרה, ואתה קבוע רואה רסלינג ברזולוציה יותר גבוהה ממני. לקחתי ממך כמה המלצות לקרבות ואף פעם לא התאכזבתי. 

המשתמש שלא תרצו למצוא את עצמכם ביריבות איתו : אף אחד. אני יכול לקחת כל אחד פה. שנה שעברה זה היה רועי, השנה לקחתי את הפחד הזה לנסיעת מבחן והבנתי שאני יכול ליפול ולחזור לגדולה. Line 'em up, כמו שריקי סטארקס אמר. 

ראנט השנה : איגוד של כל התגובות של אביב על AEW. משוכנע שהוא הפסיק לצפות למשך כמה חודשים, כבר עשרות פעמים השנה. אני בעד להמשיך את הסייקל הזה, אני נהנה מהתגובות.  

אכזבת השנה : לא. 

קרינג' השנה : לידור פורש ממשחק ההצבעות כשרומן ריינס מודח. קרינג'. 

הגימיק הכושל של השנה : אורי בגימיק של 'אני מיין איבנט'. אין עליך אורי, אתה מיין איבנט, אבל למה אתה תמיד מקלל אותי כשאני מפרגן לך? 

המשתמש הגרוע של השנה : שליו. אתה ואני היינו אמורים לכבוש את פסגת ההימורים ביחד, מה קרה לך? 

המשתמש שתרצו לראות פעיל יותר ב-2023 : אני חייב את עמרי שיתן לי קונטרה ויתריע בפניי כשאני מטומטם. מצד שני, אני גם חייב את עידן כדי שיעצבן אותי. נלך על אביב. 

מי לדעתכם יפרוץ ב-2023 ויהיה הדבר הבא : אני מרגיש שKB24, קארוסי או אור הולכים לתת שנה מפחידה. 

המשתמש האהוב עלייך של השנה: לידור מוקסלי המלך. אני לא יכול בלי לציין אותך. השקעה ללא סוף, תמיד גישה חיובית של מלך, כשאתה כותב דעה אני קורא. ללא דופי, רק ללמוד ממך ולהתרשם. אתה הלידור האהוב עליי בפער, וגם הלידור הטוב בפער באופן כללי. 
(12-27-2022, 08:53 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]אשכול השנה : מלך הזירה של KB. לצד האשכול המעולה של עומר, זה היה אשכול עצום שניצח את כל המשחקים בפער בזכות המחשבה מאחוריו, האיכות שלו והניהול שלו. 

אנדרייטד השנה : KB24, אתה אנדרייטד השנה שלי. כשאתה כותב דעות הן מצוינות, כשאתה נותן אשכולות או תגובות הן מעולות, תמיד שם אליך לב. אנדרטייד השנה בפער. מקום שני אגב מבחינתי זה אורי. 

מי לדעתכם יפרוץ ב-2023 ויהיה הדבר הבא : אני מרגיש שKB24, קארוסי או אור הולכים לתת שנה מפחידה. 

מעריך מאוד!
דרך אגב תתכוננו כי המשחק הגדול הבא עוד רגע מתחיל.
אם כולם יזרמו על הרעיון אני חושב שזה יכול להוסיף הרבה עניין לפורום לטווח הארוך, ובתקווה להעיר קצת את חוסר הפעילות של הרבה משתמשים בתקופה האחרונה.
(12-27-2022, 08:53 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]אין עליך אורי, אתה מיין איבנט, אבל למה אתה תמיד מקלל אותי כשאני מפרגן לך? 

פשוט כיף ללכלך עלייך ולהגיד לך את האמת, לא כך?
(12-28-2022, 06:57 PM)Mad King כתב: [ -> ]פשוט כיף ללכלך עלייך ולהגיד לך את האמת, לא כך?

יאללה, פרוגרם השנה 2023.
עמודים: 1 2 3 4 5 6