Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Revolution 2021
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3
[Image: Ev-HFj-NTWg-AQVOk5.jpg]

קרב על אליפות הזוגות של AEW
היאנג באקס
ניצחו את כריס ג'ריקו ו-MJF ושמרו על אליפות הזוגות של AEW.

קזינו רויאל - המנצחים יזכו בקרב עתידי על אליפות הזוגות של AEW
ריי פיניקס
הדיח את ג'אנגל בוי, ריי פיניקס ופאק המנצחים של הקרב.

קרב על אליפות הנשים של AEW
היקארו שידה
ניצחה את ריו מיזונמי ושמרה על אליפות הנשים של AEW.

קרב זוגות
מירו וקיפ סביאן
ניצחו את אורנג' קאסידי וצ'אק טיילור.

קרב כסף גדול - המנצח יזכה בכל הרווחים של המפסיד מהרבעון הראשון של 2021
האנגמן אדם פייג'
ניצח את מאט הארדי.

קרב סולם - המנצח יזכה בקרב עתידי על אליפות TNT
סקורפיו סקיי
ניצח את קודי רודס, פנטה אל זירו מיידו, לאנס ארצ'ר, מקס קסטר ואית'ן פייג'(המתאבק המיסתורי).

כריסטיאן קייג' יוצא החוצה לחתום על חוזה ב-AEW, כריסטיאן קייג' הוא המתאבק המיסטורי שפול וויט דיבר עליו.

קרב רחוב
סטינג ודארבי אלן
ניצחו את בריאן קייג' וריקי סטארקס.

קרב על אליפות AEW
Exploding Barbed Wire Deathmatch

קני אומגה ניצח את ג'ון מוקסלי ושמר על אליפות AEW, גאלוס ואנדרסון יצאו לקראת סוף הקרב ועזרו לקני לנצח את מוקסלי, אחרי הקרב הם אוזקים את מוקסלי וממשיכים לתקוף אותו, הספירה לאחור מתחילה, 30 שניות, קני והגוד בראדרס עוזבים את הזירה ומשאירים את מוקסלי לבד, אדי קינגסטון יוצא לזירה ומגן על מוקסלי, הוא שוכב עליו והספירה מסתיימת, בעקרון היו אמורים להיות פיצוצים וכו' אבל זה התפקשש להם והיה כמה זיקוקים קטנים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה סוף מטומטם.
דעות מהירות למה אני עוד שנייה נרדם :
- יאנג באקס נגד ג'ריקו ו-MJF היה טוב, קרב זוגות קלאסי של יאנג באקס, גם נגד עציצים הם יוציאו קרב טוב.
- קיזנו רויאל, זה היה אמור להיות בקיקאוף, נחמד ולא יותר.
- נשים משעמם.
- מירו וסביאן נגד טיילור ואורנג' קאסידי משעמם.
- האנגמן פייג' נגד מאט הארדי גם היה משעמם, יותר מידי זמן, מאט גרר את פייג' לקרב ברמה שלו.
- קרב סולם היה נחמד פלוס כזה, אית'ן פייג' הוא המתאבק המיסתורי הראשון, נחמד, לא יותר, הזכייה של סקורפיו הייתה מפתיעה.
- כריסטיאן קייג' מגיע לדינמייט, כל הטוויטר רצה את לסנר או CM פאנק והתבאס, כמובן שהם יעשו מזה הייפ פסיכי ובסופו של דבר זה כריסטיאן, השיר כניסה שלו מאימפקט רסלינג... גמרתי. אני אוהב את כריסטיאן.
- קרב רחוב היה מושלם, הכל היה פה פאקינג מצוין.
- מרכזי, לא יודע איך לאכול את זה, זה היה טוב, ברוטאלי, אבל כל הפיצוצים סתם אפקטים, כמעט בכל המקרים הם סתם נדלקו רחוק מהם וזה היה מפגר כזה... ההתערבות בסוף מטומטמת ובכלל חיסלה תמומנטום... והסוף... אחד הבוצ'ים הגדולים בהיסטוריה של הרסלינג, פאקינג זיקוקים, זה היה מביך, האירוע נגמר בהיטים כבדים מאוד של הקהל.

ראיתי את זה בלייב וזה יותר הרגיש כמו פרק סביר של דינמייט מאשר אירוע, חבל.
הדבר הכי טוב שהיה באירוע היה ההייפ אליו.
קמתי בחמש וחצי בבוקר בשביל לצפות באירוע לפני הלימודים.
עד לפני כמה חודשים הייתי מארק של גריקו ואני חושב שmjf ההיל הכי טוב בביזנס כיום אבל כמתאבקים הם פחות מעניינים (לפחות גריקו כיום) ולכן לצוות אותם זה לא רעיון טוב.
קזינו רויאל היה קרב חביב אבל הוא יותר מתאים לדינמייט.
כנל מירו
על הנשים דילגתי כדי לא לאחר לישעור
הנגמן היה קרב סביר
הקרב סולם היה טיפה מאכזב אבל קרב לא רע ושמחתי שסקורפיו זכה
זה היה ברור שכריסטיאן הוא ההחתמה. בתאכלס אני מאמין שאהנה ממנו יותר בaew מקורט אנגל או rvd
פאנק ובטיסטה לא יחזרו להתאבק
נהנתי מאוד מהקרב רחוב
מיין איבנט- אני פחות אדם של קרבות אקסטרים מידי ואני ממש לא אוהב חוטי טיל אז דאגתי שלא אהנה מהקרב ולמרות זאת הקרב היה טוב והשימוש בנשקים היו בטעם טוב.
כמובן שהפיצוצים היו מאכזבים.
עצוב לי על אדי שלחצי דקה הוא היה הפייס הכי טוב בביזנס ואז הכל נהרס לו. אני מקווה שהוא לא עשה הרבה בלאגן מאחורי הקלעים.
מצד שני הבוטצ הזה יכול להוביל לסטוריליין מעניין שמראים שלאדי יש pstd או משהו בסגנון והוא עכשיו אחרי הפיצוץ משתקם.
אירוע מאכזב ממש אני שמח שלא נשארתי ער בשביל זה
מתאבק נוסף בשורת ההחתמות המעייפת של AEW.
את שאר האירוע אשלים בקרוב, לפי התוצאות נשמע רע. 
חוץ מהזכייה של סקורפיו סקיי צדקתי במה שכתבתי באשכול לקראת האירוע:

- אליפות הזוגות: היאנג באקס סחבו את הקרב ועשו עבודה נהדרת, MJF הרגיש לא קשור לקרב, הוא אולי דמות טובה אבל הוא עדיין לא קנה אותי בתור מתאבק. כריס ג'ריקו לקח את ההצמדה ואני מאמין ש-MJF הולך להוציא אותו מהאינר סירקל בדינמייט הקרוב.

- באטל רויאל: החלטה נכונה לתת לפיניקס ופאק לנצח וקרב שלהם נגד היאנג באקס יהיה מדהים.
בהתחלה לא הבנתי למה לא הכניסו את לוצ'ה ברוס לקרב אבל זה כנראה בגלל שכבר ראינו אותם כמה פעמים נגד היאנג באקס, לעומת זאת פאק ופיניקס ירגיש כמו יריבות חדשה מולם.

- מירו - בסט פרינדס: לא היו לי ציפיות לקרב הזה והרצתי את רובו, אף אחד מהארבעה שהשתתפו בקרב לא מעניין אותי במיוחד.
חבל שלא הכניסו את הזוגות האלה לבאטל רויאל.

- קרב כסף פייג' - הארדי: כתבתי לפני שאני לא מצפה לקרב גדול בעיקר בגלל הארדי וצדקתי, כתבתי שזה יסתיים אחרי התערבות של פרייבאט פארטי והדארק אורדר וזה גם מה שקרה.
הגיע הזמן לתת לפייג' והדארק אורדר פיוד בפרופיל גבוה ולהחזיר קצת לפייג' את הרלוונטיות שלו.

-קרב סולם: לא ברור לי למה סקיי זכה פה, הוא לא עשו שום דבר בדינמייט בתקופה האחרונה ונכנס לקרב בלי סיבה למרות שמתאבק כמו ריי פיניקס היה צריך להילחם על המקום שלו. 
הקרב עצמו היה פחות טוב מהקרבות סולם שכבר ראינו ב-AEW, איתן פייג' תוספת נחמדה לרוסטר.

- תסלחו לי כל המארקים של כריסטיאן אבל הוא לא מצדיק את ההייפ שיצרו סביב ההחתמה שלו.

- קרב רחוב: קרב הערב מבחינתי, השתמשו מצויין בקונספט של קרב סינימטי מהכניסות של המתאבקים, דרך הצילום של הקרב ועד הסיום עם הקפיצה המטורפת של דארבי על קייג'.

-קרב אליפות: גם פה ההייפ שהיה לקרב לא התאים למה שקיבלנו. 
הבחירה בסוג הקרב הזה מאוד הגבילה אותו למהלכים מסויימים וזה הורגש בקרב, הפיצוצים במהלך הקרב היו מאוד קטנים ורחוקים ולא באמת עזרו לקרב חוץ מההשתחררות של מוקסלי מהוואן ווינג אנג'ל.
ההתערבות של אנדרסון וגאלוס הייתה ברורה ולא תרמה לקרב ואפילו קצת פגעה בו.
הסיום היה הזוי, הייפ לפיצוץ שאמור "לחסל" את מוקסלי, הפעילו טיימר של דקה, השמיעו אזעקות ברקע, אדי קינגסטון מנסה לעזור למוקסלי לצאת מהזירה לפני הפיצוץ ושהוא לא מצליח לעשות את זה הוא מחליט להגן עליו בגופו. כל זה מצוייין ומכניס אותך למתח מה הולך לקרות, ומה שקורה זה שיצאו כמה זיקוקים מהפינות של הזירה שלא התקרבו בכלל למוקסלי או קינגסטון. קינגסטון מכר את זה יותר מדי, כולנו ראינו שהפיצוצים לא היו קרובים אליכם לא צריך לעשות אובר סלינג.
אם הפיצוצים לא באמת יכולים לתרום לקרב אין שום סיבה להשתמש בהם.

- בשורה התחתונה אירוע פחות טוב מהאירועים שאנחנו רגילים לקבל, אני חושב שההייפ המטורף שהיה פגע בהם יותר ממה שהוא תרם.

מיין איבנט - אף אחד הרי לא הולך לזכור את הקרב עצמו וכל מה שידברו עליו בעתיד זה הסיום, אבל מגיע לו גם את הספוטלייט שלו:
זה ללא ספק היה קרב ייחודי. הפיצוצים היו החשש העיקרי שלי לקרינג' לפני הקרב ודווקא רוב הזמן הם עבדו סבבה, בעיקר כשהם צולמו מהזווית הנכונה שטשטשה את המרחק בין המתאבקים לפיצוץ עצמו (היוצא מן הכלל היה הפיצוץ על הרצפה שסתם הסיח את הדעת אחרי פאקינג פרדיים שיפט על משטח תיל, שזה ספוט של שני פסיכופטים חולניים). אבל מה שגרם לסטיפולציה לעבוד אלו הברוטאליות והרצינות שהם הכניסו בשאר הקרב. ספציפית ה-OWA על הכיסא והמחבט המתפוצץ היה מגניבים, אבל גם בספוטים ה"פשוטים" יותר אומגה ומוקסלי הוכיחו פעם נוספת שהם מוכנים לתת מעצמם את האקסטרה מייל, גם אם זה אומר לדמם בטירוף בכל רחבי הזירה. על כך - ריספקט. פחות הפריעה לי ההתערבות בסיום כי זה כן התאים לסיפור לפיו קני לא מסוגל לנצח את מוקסלי בלי התערבות חיצונית, נוסף על הרצון שלו לחסל את מוקסלי ולהעלים אותו אחת ולתמיד.

אבל אז הגיע הסיום. ואלוהים ישמור, הסיום הזה יכנס למקום גבוה בהרבה רשימות לא מחמיאות. כאילו כל החששות שלי שלא התגשמו לאורך הקרב נשמרו והתאחדו במיוחד לרגע הזה. אני לא יודע מה קרה שם, אם זה סתם היה ביצוע כושל או שקרתה תקלה, אבל בשורה התחתונה התמונה שתישאר מהערב הזה היא זיקוקים סביב אדי קינגסטון. באסה.
רנדי שולח אותם אחד אחד :

[Image: 1.jpg]
ההסבר של טוני קהאן לסיום זה שהפצצה שאומגה בנה פשוט לא התפוצצה
עמודים: 1 2 3