10-10-2022, 10:15 PM
- לפי האינסיידר, הגוד בראדרס, לוק גאלוס וקארל אנדרסון ככל הנראה נמצאים בדרכם חזרה לWWE.
לאחר שגאלוס ואנדרסון עזבו את אימפקט רסלינג דווח שהשניים מחוייבים לNJPW לפחות עד חודש ינואר, עם זאת הדיווחים שעולים עכשיו אומרים שיכול להיות שנראה אותם חוזרים לWWE כבר בחודש הקרוב.
קארל אנדרסון צפוי להגן על אליפות האופנווייט נגד היקוליאו ב5/11, וכרגע נראה מאוד סביר שזה יהיה הקרב האחרון שלו בNJPW.
האמונה הרווחת בקרב אנשים בWWE היא שגאלוס ואנדרסון יחזרו לראו ויתאחדו מחדש עם AJ סטיילס לפיוד נגד פין באלור ויום הדין.
- בראיון עם Associated Press, דניאל קורמייה דיבר על ההופעה שלו באקסטרים רולז נשאל בנוגע לקרב פוטנציאלי נגד ברוק לסנר:
Daniel Cormier כתב:"אני בפרישה כבר כמה שנים ואני נראה בהתאם. אני אצטרך להכנס לכושר אם איי פעם ארצה לעשות משהו כזה. הדלת לא סגורה על שום דבר בחיים שלי כרגע."
- בראיון עם סאם רוברטס, MJF דיבר על התקרית לפני DON ועל כך שהוא החמיץ אירוע חתימות עם המעריצים והסביר מה קרה שם. כמובן שזה MJF שמאוד שומר על קייפייב, כך שאת הכל צריך לקחת בעירבון מוגבל:
MJF כתב:"החברה שלי הפסידה 10 אלף דולר באותו יום, ואני אומר 'החברה שלי' כי הם מעסיקים אותי לבינתיים. לא הלכתי בגלל שהבוס שלי, באותה תקופה, היה פאקינג מארק. אם אתה לא תשלם לי מה שאני שווה, אני לא אגיע לעבודה. לאבא יש את הכסף. עכשיו אני וטוני קהאן חברים הכי טובים. טוני קהאן, בחור נהדר. כשנשארתי בחדר המלון ההוא, הם בדקו לשלומי והמאבטחים של AEW, זה סיפור אמיתי לגמרי, ניסו לפרוץ לי את הדלת. כבר עזבתי באותו הזמן. הם עשו את הבדיקה, הוא הלך לשבור את הדלת של המלון בשביל לבדוק לשלומי. זה היה החשש של כולם, 'האם זה רגע בריאן פילמן של MJF?'. לא, זה היה MJF שמנסה להרוויח את מה שמגיע לMJF להרוויח. אני מבין שיש אנשים שהתאכזבו או נפגעו. מה שיש לי לומר לכם זה שלא אכפת לי, תתגברו על זה. אני מאושר עכשיו. אם אתם מעריצים שלי, אתם צריכים לשמוח עכשיו כי... הייתי עשיר קודם, עכשיו אני כל כך עשיר שאני לא יודע מה לעשות. אם אתה רוצה שהמעריצים יגיעו ויחוו אותי בכל רמה שהיא, תשלם לי מה שאני שווה. הוא עשה את זה, עכשיו אנחנו בסדר."כאשר נשאל לגבי השמועות שהוא קנה כרטיס טיסה ותכנן לעזוב את לאס וגאס ולחזור הביתה, MJF אמר שהוא מסרב להרחיב בנושא ולא מאשר או מכחיש שום דבר.
- דייב מלצר ציין בWOR שהוא שמע ממקור שלו שהבעיות מאחורי הקלעים בAEW עדיין לא פתורות, בגלל שהמתאבקים שעושים בעיות הם אלה שרוצים לעזוב בחזרה לWWE, אבל טוני קהאן לא מאפשר להם לעזוב. אותו מקור ציין שלדעתו חלק מהבעיה היא שטוני קהאן לא עשה מספיק בשביל להעניש את הגורמים הבעייתיים.
- בראיון עם 'הרינגר', קאריון קרוס דיבר על כך שהוא מקווה שרומן ריינס יהיה היריב הבא שלו בWWE, וערך את ההשוואה בינו לבין ברונו סמארטינו:
Karrion Kross כתב:"אני מרגיש כולם צריכים לרצות להיות בזירה עם רומן ריינס. בעיניי, ואני מקווה שלאף אחד לא אכפת שאני משווה בניהם, אבל בעיניי הוא הברונו המודרני שלנו. מה שהוא עושה עכשיו, לדעתי זה היסטורי להיסטוריה של החברה. אמנות הסטוריטלינג שלו היא מדהימה, וזה עובד טוב. אנשים נהנים ממה שהם רואים. זה משהו שונה בכל שבוע. אני יכול להמשיך עוד ועוד, אבל הוא האחד שאני רוצה להיות איתו בזירה."
- במהלך אירוע Declaration of Power שלהם, יוג'י נגאטה הציג את המוחתם החדש לדוג'ו של NJPW - אולג בולטין, מתאבק מקזחסטן עם רקע בהיאבקות חופשית. בולטין סיים לאחרונה במקום החמישי באליפות העולם לשנת 2022, ובשנה שעברה זכה במקום הראשון באליפות אסיה לבוגרים.
בנוסף לכך, נראה שמתאבק CMLL, טיטאן, יצטרף עכשיו לNJPW על בסיס קבוע, לאחר שלקח חלק בטורניר BOSJ מספר פעמים בשנים האחרונות כנציג של הארגון המקסיקני. טיטאן עזר לLIJ לנצח את היונייטד אמפייר בקרב רביעיות, ואחרי הקרב ביקש מטטסויה נאיטו להצטרף לסטייבל שלו וקיבל את ההסכמה.
- בנוסף להחתמות החדשות, NJPW הציגו במהלך האירוע אליפות חדשה - אליפות הTV. נשיא הארגון, טקאמי אובארי הכריז שהמטרה של האליפות החדשה תהיה לשים דגש על מתאבקים צעירים בחברה. לקרבות על אליפות הTV תהיה מגבלת זמן של 15 דקות, והם יעלו במלואם לרשתות החברתיות של NJPW. האלוף הראשון יוכתר בטורניר שפרטים עליו יוכרזו בקרוב.
- במהדורה האחרונה של הפודקאסט שלו, טאמה טונגה אישר שטנגה לואה ספג פציעת ברך ויהיה בחוץ לשארית 2022:
Tama Tonga כתב:"יש את האח האחר שלנו, טנגה לואה, אבל הוא פצוע, קרע את הMCL שלו ועבר ניתוח לפני כמה חודשים אז הוא יהיה בחוץ עד סוף השנה, אבל הוא מתקדם. הוא עדיין לא יכול לרוץ, אבל הוא יכול ללכת ולעשות כמה דברים. החלק של הריצה הוא החלק הכי קשה עכשיו, אבל הוא מתקדם. אני מצפה לראות אותו חוזר."
- לפי שון רוס סאפ, החוזה של מיה יים באימפקט רסלינג הגיע לסיומו ביום ראשון, וגם היא סיימה עם הארגון ביחד עם מספר חברי הונור נו מור וכרגע מוגדרת כפרי אייג'נט.
- בראיון למיאמי הרלד, הית' חשף שיש לו עוד שנה אחת נוספת לחוזה הנוכחי שלו באימפקט רסלינג:
Heath כתב:"להתאחד עם ריינו באימפקט רסלינג היה מגניב בעיניי, גם לקבל קרב על אליפות העולם נגד מוס. כל האווירה באימפקט היא כיפית ומשוחררת ואתה לא צריך ללכת על קליפות ביצים. אתה יכול לנשום, להירגע, לעשות חיים, לצחוק. אני אוהב את העובדה שבאימפקט הם מקשיבים לרעיונות שלך. אתה יכול להיות עצמך, אתה יכול להביע את עצמך ואתה יכול לעשות כיף תוך כדי. זה הדבר העיקרי שאני אוהב באימפקט, שהם תומכים בך וברעיונות שלך. ועדיין, אני מרגיש שהטוב עוד לפנינו, כי יש לי עוד שנה לחוזה שלי באימפקט, אז אני מרגיש שאנחנו רק מתחילים עכשיו. יש לי עוד המון זמן והמון מה לעשות, אז אני מתרגש לקראת השנה הקרובה יותר מהשנה החולפת."באותו ראיון, הית' סיפר על חוויה שלילית שהייתה לו עם חבר היכל התהילה החדש של אימפקט, רייבן, במופע אינדי לפני 20 שנה:
Heath כתב:"אתם יודעים מה מצחיק? אני אספר את זה. תמיד חשבתי שרייבן הוא חתיכת חמור. אני זוכר שנתקלתי בו כשהייתי באינדיז, הייתי דיי אובר בארגון קטן, ושוב, זה היה ארגון קטן וזה היה לפני יותר מ20 שנה. הוא היה הכוכב האורח והכל. היינו בקרב זוגות ושאלתי אותו במופע, 'מה אתה רוצה לעשות?'. הוא אמר 'אני נכנס, אני נותן לך כמה אגרופים, קח באמפ באגרוף השלישי, אני נותן לך בעיטה לבטן ונותן לך DDT'. אני אומר לו 'וואו, מה? לא. אנחנו יכולים לעשות יותר מזה'. אני זוכר שחזרתי אליו והוא אמר 'ילד, אני הולך לתת לך שלושה אגרופים, קח באמפ בשלישי ואני אתן לך DDT'. זה מה שזה היה. אני לא יודע אם סתם היה לו יום רע, ויש מיליון סיבות אחרות, אבל זו הייתה הטעימה הראשונה שלי ממנו. חשבתי שהוא ממש שמוק. אבל אז, ראיתי אותו... אני לא זוכר מה היה המופע שעשינו. אני חושב שזה היה האחד שAMW התאחדו איתי ועם הגוד בראדרס נגד הונור נו מור. הוא היה במופע הזה ואני זוכר שראיתי אותו, לחצנו ידיים והכל. אני לא חושב שהוא זכר את זה בכלל, הוא פשוט אמר 'טוב לראות אותך'. אבל זה היה לפני 20 ומשהו שנה והייתי נובאדי. זה סתם מצחיק אותי."