Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE NXT 2.0 - 13.9.2022 - one-year anniversary
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: 20220906_NXT_Match_CarmeloHayes_fc_Tonig...94a52b.jpg]

קרב כלוב על אליפות הזוגות של NXT
פריטי דדלי ניצחו את האחים קריד ושמרו על אליפות הזוגות של NXT, לקראת סוף הקרב דמון קמפ יוצא החוצה ואוזק את היד של ג'וליוס לכלוב, פריטי דדלי משתלטים על ברוטוס ומצמידים אותו לניצחון אחרי ספילד מילק שני.

מאחורי הקלעים מקנזי מיטשל נמצאת ליד ואן ואגנר, ווס לי וג'ו גייסי, היא חושפת במי הקהל בחר שיפגוש את כרמלו הייז הערב לקרב על אליפות צפון אמריקה, הקהל בחר בווס לי. ג'ו גייסי מברך את ווס לי ואומר לו שהוא מקבל את הצבעת הקולות, ווס לי הולך להתכונן, ג'ו גייסי אומר שזה בסדר כי יש עבודה חשובה לעשות הערב.

משודר סרטון הייליט על השנה שהייתה ב-NXT 2.0.

פאלון הנלי ניצחה את לאש לג'נד, הנלי הצמידה את לג'נד לניצחון אחרי פלייניג בוט.

יוליסה לאון מעדכנת את ולנטינה פרוז וסאנגה שהיא נפצעה ותחמיץ 9 חודשים, מר. סטון לצד ואן ואגנר מופיעים והם אומרים שגם הם עצבניים, העיניינים מתחממים בין ואגנר וסאנגה, סטון מרגיע את ואגנר והם הולכים.

טוקסיק אטרקשן יוצאות לזירה, אלופת הנשים של NXT מנדי רוז אומרת שהיא חזרה מחופשה, היא מרגישה טוב ונראית עוד יותר, היא אומרת שהיא ניצחה את 2 המתאבקות הכי טובות בהיסטוריה של NXT UK, היא אומרת שאם היא תרצה היא תשלוט גם ב-NXT אירופה. ג'ייסי ג'יין וג'יג'י דולין מדברות על כך שהן הכי גדולות ב-NXT, הן מדברות על השנה שעברה עליהן. הן מדברות על קיידן וקאטאנה ואומרות שהאליפות רק בהשאלה שם, הן ממשיכות לרדת על אייבי וטייטום וכל שאר המחלקה. מנדי רוז אומרת שהן הוכיחו במשך שנה שהן הכלבות הכי קשוחות. מנדי אומרת שהיא בדרך להחזיק בריין הכי ארוך בהיסטוריה של NXT. מנדי אומרת שברון וכרמלו אלופים טובים אבל הם לא החזיקו את האליפות שלהם במשך אותו זמן כמוה. אלבה פייר יוצאת החוצה, היא אומרת למנדי שאין לה מושג מאיפה היא מגיעה, היא אומרת למנדי שהיא תסתכל לה בעיניים היא תראה לוחמת ואת האלופה הבאה. אלבה פייר נכנסת לזירה ומאיימת על מנדי בעזרת המחבט שלה, היא מכה את ג'יגי וג'ייסי, מנדי מנסה לתקוף את אלבה פייר בעזרת החגורה אך פייר נותנת לה סופרקיק ו-KLR בומב. אלבה פייר מתכוננת לסואנטון אך ג'ייסי וג'יג'י מוציאות את מנדי מהזירה בזמן.

משודר סרטון על קורה ג'ייד, קורה ג'ייד מדברת על השנה שעברה עליה, במהלך הסרטון קורה ג'ייד יורדת על כל מחלקת הנשים.

מיד אחרי הסרטון מקנזי מיטשל מראיינת את ונדי צ'ו, ונדי צ'ו אומרת שקורה ג'ייד מקנאה ברוקסן פרז, לאש לג'נד מגיעה וונדי צ'ו אומרת לה שהיא לא תפריע לה, ונדי מזכירה ללאש לג'נד מה קרה לאחרונה שהפריעה לה והולכת.

קווינסי אליוט ניצח ג'ובר, סקוואש של קווינסי אליוט בדביוט שלו.

מקנזי מיטשל מראיינת את קמרון גריימס מאחורי הקלעים, היא שואלת אותו מי השותף המיסתורי שלו הערב, גריימס עונה שהוא לא צריך אף אחד, הוא אומר שהשותף שלו יהיה מי שהוא יכול לסמוך עליו וזה הוא בעצמו.

ווס לי מתכונן לקרב נגד כרמלו הייז בלוקר רום, טריק ויליאמס מגיע לדבר איתו, טריק אומר לווס לי שאין לו סיכוי הערב, כרמלו הייז מפתיע את ווס לי ודופק לו סופרקיק, טריק ויליאמס וכרמלו הייז מחסלים את ווס לי בלוקר רום, הם מעיפים אותו על הלוקרים ואחר כך פוצעים אותו, כרמלו הייז סוגר את הלוקר מספר פעמים על הראש של ווס לי.

קמרון גריימס וג'ו גייסי ניצחו את טוני דאנג'לו וצ'נינג לורנזו, קמרון גריימס התחיל את הקרב לבד ורק לקראת סוף הקרב ג'ו גייסי יצא החוצה והפך להיות השותף שלו, קמרון גריימס לא מרוצה שהוא רואה את ג'ו גייסי, הוא צועק עליו שהוא לא צריך אותו. ג'ו גייסי מצמיד את לורנזו לניצחון אחרי לאריאט. אחרי הקרב גייסי מחבק את גריימס, גריימס מזיז אותו וצועק עליו שוב שהוא לא צריך אותו או רוצה אותו, ג'ו גייסי רוצה חיבוק ממנו, גריימס לא מסכים. הדיאד נכנסים לזירה ותוקפים את גריימס, גייסי מחסל את גריימס בלאריאט.

משודר סרטון על JD מקדונה, מקדונה מדבר על התקיפה שלו משבוע שעבר על טיילר בייט וברון ברייקר, מקדונה מדבר על ברייקר ואומר שהוא לא שכח אותו ושזה יסתיים בקרוב.

משודר סרטון ממוקדם יותר השבוע בו ראיינו את אלוף NXT ברון ברייקר על השנה שעברה עליו ב-NXT 2.0.

מקנזי מיטשל מראיינת את טיילר בייט מאחורי הקלעים, בייט מדבר על השנה הגדולה שעברה על ברון ברייקר, בייט אומר שהוא רוצה קרב חוזר נגדו, בייט מדבר על מקדונה ואומר שהוא נמצא לפני המטרה שלו, בייט אומר שאם מקדונה רוצה קרב על אליפות NXT הוא יצטרך לעבור דרכו קודם.

זואי סטארקס וניקיטה ליונס ניצחו את קיאנה ג'יימס ואריאנה גרייס, ליונס הצמידה את גרייס לניצחון אחרי ספליט לגד דרופ.

בחניה מתאבק מיסתורי מסתכל על הסקר מי המתאבק הכי גדול ב-NXT 2.0, המתאבק מדבר עם בלייד ואנופה, הדיאד מגיעים ונכנסים לברול עם בלייד ואנופה.

מקנזי מיטשל מראיינת את גרייסון וולר מאחורי הקלעים, היא מכריזה על הפיינאל פור שהגיעו בסקר למתאבק הכי גדול : טוקסיק אטרקשן, כרמלו הייז, ניקיטה ליונס והאחרון... גרייסון וולר מכריז על שמו. מקנזי אומרת שהאחרון הוא ברון ברייקר. גרייסון וולר מתעצבן.

האנק ווקר ניצח את חאבייר ברנל, האנק הצמיד את חאבייר לניצחון אחרי ראנינג קלוזליין/לאריאט.

סול רוקה מגיעה בקרוב.

נחשף המתאבק הכי גדול ב-NXT 2.0 : אלוף NXT ברון ברייקר.

מוכרז לשבוע הבא :
- N1C לאליפות NXT : טיילר בייט נגד JD מקדונה.
- קורה ג'ייד נגד ונדי צ'ו.
- ואן ואגנר נגד סאנגה.
- הטוב מ-3, קרב מספר 2 : נייתן פרייזר נגד אקסיום.
- אייבי נייל וטייטום פקסלי נגד טוקסיק אטרקשן.
- אורו מנסה מגיע ל-NXT. (אוליבר קרטר) 

אלוף צפון אמריקה כרמלו הייז וטריק ויליאמס יוצאים לזירה, טריק אומר שהם חוגגים שנה ל-NXT 2.0, הוא אומר שהם טובים מדי כדי להיות כאלה צנועים, כרמלו הייז אומר שווס לי לא יגיע לקרב ושהוא עשה לו טובה, הייז אומר שהוא מכיר בחורים כמו ווס לי ושהוא לא יכול להתמודד עם זה, הוא לא יודע מזה להיות ה-A צ'מפיון, הייז אומר שכולם מאחורי הקלעים מתפללים לנפילה שלו, הם לא רוצים שהוא ינצח, הוא אומר שמתאבקים מבראנדים שונים מנסים לקחת את מה שהוא בנה. סולו סיקואה יוצא החוצה, סיקואה אומר שכמו שהוא כבר אמר בעבר... הוא הבא בתור. סיקואה תוקף את כרמלו הייז ומעיף את טריק ויליאמס מהזירה, זה מוביל לקרב הבא.

קרב על אליפות צפון אמריקה
סולו סיקואה ניצח את כרמלו הייז וזכה באליפות צפון אמריקה, לקראת סוף הקרב טריק ויליאמס עולה על האפרון ומנסה שוב להפריע, סולו סיקואה מוריד אותו בסופרקיק. הייז מנסה לתקוף את סיקואה, סיקואה נותן לכרמלו הייז יורנגי ואחר כך מצמיד אותו לניצחון אחרי ביג ספלאש מהטופ רופ.
[Image: 20220913_NXT_FinalFC--6d40d89e1b9f9e128f...e3f542.jpg]

התוכנית מסתיימת בעוד סרטון חגיגי של NXT 2.0, ברקע שון מייקלס מדבר ומסיים ב- WE ARE NXT, הלוגו משתנה מ-NXT 2.0 ללוגו חדש של NXT :
[Image: giphy.gif?cid=790b761110654cf7261be15831...p;amp;ct=g]
[Image: Fcnp-HGJX0-AIQXn-J.jpg]

[Image: Screenshot-1.jpg]

[Image: Screenshot-2.jpg]

[Image: Screenshot-3.jpg]

[Image: giphy.gif]
טוב אז הציפיות שיקבל את אליפות ארהב נגנזה, האמת זה היה רעיון טוב. ככה הוא יוכל למשוך קהל לnxt כשיופיע בראשי עם האליפות ויוכרזו קרבות, הדבר היותר טוב זה שהייז פנוי ללכת על ברייקר ולהיות אלוף nxt.
תוכנית נהדרת עם בשורה נהדרת!

פנטזי בוקינג- כרמלו מאתגר את ריינס!
אחלה פרק, החזרה לבאלק אנד גולד נשמעת מעניינת.
שחור זהב( ולבן) איז בק בייבי!
[hr[Image: 0__063220ba3caf72.jpg]

הבלאדליין מלאים באליפויות, קרמלו הייז לרוסטר הראשי, חתיכת תוכניות
אז הלוגו החדש הוא פשוט פשרה על הלוגו הישן? קצת מעפן
פרטי דדלי נגד האחים קריד היה קרב טוב, פשוט מלא בבוקינג WWE מעצבן. התערבות מבחוץ בקרב כלוב שנועד למנוע התערבויות מבחוץ, כמובן. איך אפשר בלי...
כשנתנו לכולם להתאבק זה היה מעולה - במיוחד ג'וליוס קריד. הוא כוכב. אני לא חושב שהפער בין האחים קריד גדול כמו הפער בין הסטריט פרופיטס, אבל זה ברור מי יכול לפרוץ כמתאבק יחידים. רק צריך לעבוד על הפרומואים שלו.

לשמור את הקרבות של לאש לג'נד קצרים זה רעיון טוב. היא ירוקה בטירוף ובכל פעם שנותנים לה קרבות של 8 דקות זה פשוט סבל. מקווה שגם וונדי צ'ו תנצח אותה בסקוואש.
פאלון הנלי ממש בסדר ויכולה להיות יריבה טובה למנדי לקרב TV, אבל אני מקווה מאוד שאחד השינויים שיהיו בNXT 3.0 או וואטבר יהיה להוריד את בריגס וג'נסן מהמסך, או לפחות שינוי משמעותי לגימיק שלהם. כל השטיק של "אני לא יודע לדבר עם נשים" זה פשוט קרינג', וכל הקרבות שלהם בינוניים ומשעממים. 

טוקסיק אטרקשן ממשיך להיות אקט מעייף. אפס התייחסות בפרומו לשני ההפסדים האחרונים של ג'יג'י וג'ייסי, והדמות של מנדי ממשיכה להיות הדבר הכי שטחי בעולם. "אני חשובה כי אני יפה" זו לא דמות מעניינת מספיק לריין כל כך ארוך. הדמות הזאת יכולה להיות פול און רג'ינה ג'ורג', חתיכת כלבה בריונית ומניפולטיבית, אבל היא תקועה בבסיס של הבסיס. 
מרגיש לי מוזר לחזור עכשיו לאלבה פייר, אבל הפרומו של אלבה גורם לי לחשוב שאולי הכיוון שלהם הוא טריו של מתאבקות סקוטיות עם ניקי קרוס ופייפר ניוון (בבקשה לא ניקי ASH ודודרופ).

אחרי הדיווח שאין לWWE שום דבר בשביל ויר - אני חושב שאני רוצה לראות אותו חוזר לNXT ומתאחד עם סאנגה. לא בתור מפלצות סטריאוטיפיות משעממות, אלא בתור משהו דומה יותר למה שסאנגה עושה עכשיו. שניהם מאוד השתפרו בזירה מתחילת דרכם ולשניהם יש קול פאקטור מסויים לדעתי, הם פשוט תקועים במשבצת רעה של להיות מתאבקים גדולים וזרים בWWE.

קורה ג'ייד עברה הרבה יותר טוב בפרומו מוקלט שכנראה צילמו לו כמה טייקים. בלייב היא לא נשמעת טוב. אני חושב שכרגע צריך לשמור אותה בסטינג כזה ולתת לה לעבוד על הדמות שלה. 
נכון לעכשיו אני לא קונה אותה ואת הדמות הזאת, וזאת לא בהכרח אשמתה - זה היה טרן מאולץ ומטומטם והיא צריכה לנסות לגרום לזה לעבוד.

אני לא מת על מה שהם עושים עם קווינסי אליוט. לא בגלל קווינסי עצמו, הוא אחלה והוא אובר עם הקהל. הם פשוט מאוד מקצינים את הדמות שלו, ולתת לשדרן ההיל לחרבן על ההתנהגות של מתאבק קוויר ולהציג שהשופט נגעל ממנו ולא רוצה שייגע בו, זה שהם דיברו על הגיר שלו כאילו זה הדבר הכי מוזר שהם ראו בחיים שלהם, כשזה רסלינג והיו מתאבקים שלבשו דברים הרבה יותר מוזרים וצבעוניים - זה בטעם רע. 
מוזר לי להצביע על סוני קיס ואפי בתור דוגמאות טובות למשהו, אבל WWE יכולים ללמוד דבר או שניים מהפרזנטציה של סוני קיס ושל אפי.

כל הסטוריליין עם גריימס וגייסי השבוע היה פשוט מטומטם.
נתחיל מזה שהם החליטו להרוס את המומנטום של טוני ד'אנג'לו בלי סיבה. לפני רגע היה לו ניצחון גדול והוא העיף את לגאדו דל פנטזמה מNXT ועכשיו הוא פשוט מפסיד קרב חסר משמעות. ולא, לא אכפת לי שהוא לא הוצמד. המומנטום הלך לפח.
הנה בוקינג חכם יותר שמגיע לאותה נקודה סופית - גריימס נכנס לקרב בלי שותף כי הוא לא סומך על אף אחד, מפסיד כי זה 2 על 1, ואז גייסי אומר "אם היית בוטח בי היית מנצח", גריימס מתעצבן עליו ואז גייסי מתהפך עליו ותוקף אותו. קלי קלות. 
מה שקרה בקרב גם מטומטם לחלוטין - גייסי פשוט נעמד על האפרון והשופט מקבל אותו בתור השותף של גריימס, למרות שהוא האדם האחד שגריימס הבהיר שלא יהיה השותף שלו. לפי ההגיון הזה אני יכלתי לרוץ ולהעמד על האפרון ולהיות השותף של קמרון גריימס. ככה זה עובד עכשיו?

חשבתי שדומיניק מסטריו וריה ריפלי יהיה הסגמנט הכי טוב בחדר החשוך השבוע, אבל ג'ורדן דבלין מקבל גילוח של רבע סנטימטר מהזקן שלו בזמן שהוא חותך פרומו על היגיינה אישית היה משהו מיוחד. שאפו לספר שהסכים לגלח אותו שם. לא מבין למה דבלין התעצבן עליו, הוא יכל להתגלח בברבר שופ מואר כמו בנאדם נורמלי.
הגימיק הזה עדיין לא עובד בשבילי. הקרב נגד בייט יהיה טוב. 
הפרומו של ברון סטיינר בעיקר הזכיר לי שהם גרמו לו לבזבז בערך 4 חודשים על חרא כמו הפיוד עם דבלין והפיוד עם גייסי, עד הקרב המעולה נגד בייט. זו גם עוד הוכחה שהם מנסים לדחוף אותו בכוח לתבנית של ג'ון סינה. תקשיבו למילים שיוצאות לו מהפה על זה שהוא רוצה לייצג את החברה והשיט הזה, ואני מרגיש שזה פשוט נועד להיכשל. אני מרגיש שכל הדיבורים עליו בתור העתיד של החברה ירדו מאז שהם התחילו לדחוף אותו לתבנית הזאת, וזה לא סתם.

אני כמעט מרחם על זואי סטארק שהייתה צריכה לסחוב 3 מתאבקות ירוקות על הגב שלה לקרב סביר, רק בשביל שכל הספוטלייט יילך למתאבקת הכי אוברייטד בביזנס. 
בגדול אני חושב שזואי טובה טכנית, אבל חסרת אישיות, וזה כנראה הולך להכניס אותה לנצח למשבצת של המתאבקת שצריכה לגרום לפרוייקטים להיראות טוב יותר. אני פשוט לא חושב שניקיטה ליונס היא פרוייקט מוצלח.

האנק ווקר זה סטוריליין מאוד משונה. הוא כבר התאבק בלבל אפ, אבל הם מציגים אותו בתור מאבטח בלי ניסיון רסלינג. אז בקייפייב שון מייקלס נתן לבחור לא מאומן להכנס לזירה ולהתאבק?
הוא ידע שיש לו קרב השבוע, אבל במקום להשקיע במשהו שדומה לגיר רסלינג או לפחות להתאבק במדי אבטחה, הוא בא עם ג'ינס וחולצה מכופתרת.
אני מבין מה הם מנסים לעשות, הם פשוט לא עושים את זה בצורה אמינה מספיק או מעניינת מספיק והתוצאה היא פשוט meh.

ווס לי נגד כרמלו הייז זה קרב שחשבתי שהם יגיעו אליו באופן טבעי, אבל אז ווס לי הפסיד פעמיים לטריק וויליאמס וזה גרם לי להרגיש שאין להם שום אמון בו. ההפסדים לטריק גם גורמים לתקיפה מאחורי הקלעים להיראות מוזר - למה בעצם כרמלו מפחד מווס לי? אין שום סיבה.
בכלל לא אהבתי את זה שהם נתנו לקהל להצביע ליריב של כרמלו הייז, רק בשביל לעשות מה שבא להם בסוף ולתת קרב אליפות לסולו סיקואה. למה בעצם סולו סיקואה קיבל קרב אליפות שלא היה מיועד לו?
שוב, הנה בוקינג אלטרנטיבי: במקום הצבעת הקהל, מכריזים על אתגר פתוח של כרמלו הייז. ווס לי חותך פרומו בתחילת התוכנית על כך שהוא עונה לאתגר. מאוחר יותר מחסלים אותו, ואז נותנים את השוט לסולו סיקואה. אולי אפילו הייתי נותן לסולו להיות זה שיחסל את ווס לי, יש לו מניע הגיוני שאין להייז, אבל הם מנסים לשמור על דינמיקה מוזרה שסיקואה היל ברוסטר הראשי ועדיין פייס בNXT. בכל אופן - אותה תוצאה סופית, אבל עם דרך שלא מחרבנת על הצופים בדרך.

בגדול אני מקווה שהשינוי לNXT 3.0 יוביל גם לשינוי משמעותי בבוקינג, כי בכל תוכנית כזאת אני מוצא יותר חורים מגבינה שוויצרית. 
אין לי נוסטלגיה לNXT של טריפל H בגלל הצבע של הלוגו, יש לי נוסטלגיה לבוקינג טוב וסטוריליינים מעניינים.
(09-14-2022, 09:40 PM)KillSwitch כתב: [ -> ]דומיניק מסטריו וריה ריפלי יהיה הסגמנט הכי טוב

אחי WTF
(09-14-2022, 09:46 PM)Mad King כתב: [ -> ]אחי WTF

שמעתי מלידור שזה היה סגמנט מצויין וברגע שדומיניק אמר שהוא גבר עכשיו, גם הזחלים בבטן שלו הפכו פתאום לפרפרים. 
עמודים: 1 2