MID
רועי אתה מלך אחי כרגיל, תודה על התוצאות.
שמח לראות שזכיתי, בדיוק כמו שהבטחתי בתוצאות ההימורים של סאמרסלאם.
אני לעומת כל הג'אברוניז למיניהם מקיים הבטחות
תודה שזכינו - שובר הלבבות של הפורום.
שון>ברט
יופי ריי, יופי אדג'.
מה יהיה.. גם אתם עכשיו לא מוכנים לעשות ג'וב? אפילו הכי קטן?
ליטרלי: You had ONE JOB to do!!
הייתי כל כך קרוב.
כל כך קרוב לאירוע מושלם.
ומי דפק אותי? מי המתאבק שהחליט לשים לי רגל? מי החליט לתת לי לואו בלואו?
לא אחר מאשר הנמסיס שלי, סת' "3.25 פריקין כוכבים" רולינס.
כמובן שהמתאבק השני שהכי מזוהה עם גיא יהיה הארכיטקט של הכישלון שלי. האחראי לשוד המאה עשה זאת שוב.
ואני אמור לכעוס. אני אמור להתעצבן.
אבל אני לא, כי אני נכנס היום לפורום כשאני מכין את עצמי נפשית למגילה ארוכה של גיא על אותו משיח שקר, אבל במקום הצחנה הזאת ממלא את ראותיי אוויר הרים נקי.
"הנבל" הובס. רועי יכול לקחת את הכדור והניצחון וללכת הביתה. לידור יכול להתגנב למטוס של WWE בתוך אחת המזוודות של רומן ריינס ולהישאר שם.
רולינס יקבל את שלו באירוע הבא.
המארק של שון מייקלס יכול לחגוג, בדיוק כמו שהמתאבק האהוב עליו חגג ניצחון לא ראוי במונטריאול בנובמבר 97.
שחר של יום חדש עולה על הפורום.
שחר שבו האינסטנט קלאסיק מזכיר לכולם שהוא הבוס כאן.
![[Image: christian-world-heavyweight-champion.gif]](https://c.tenor.com/wxleGN0hfbgAAAAd/christian-world-heavyweight-champion.gif)
האינסטנט קלאסיק מזכיר לנו שהוא הבוס עם מקום שביעי מרשים. שביעי. SAVE US GUY2J
אני רוצה להבהיר משהו.
אני נכנסתי להימורים לא מזמן ובכל הפעמים שהשתתפתי הגעתי לטופ 5, והיום סיימתי מקום ראשון. אני מכבד ומעריך אותך סלביק, אתה אגדה של פורומי הרסלינג הישראלים, זה לא סוד. אני לא משווה את עצמי לגיא או למישהו אחר שמסיים נמוך, עם כל הכבוד ויש כבוד, אני אוהב את רולינס אבל זה עוד שון מייקלס וונאבי, ואני הגואט. תמיד כיוונתי גבוה וזה השתלם, לומר לך את האמת לא חששתי ממך..לא ראיתי ממך פייט רציני לבנתיים, אולי עכשיו שאתה מארק של כריסטיאן זה יעזור? אולי. כל חודש אתה מארק של מישהו אחר. כמו שאמרתי בכל סיכום של תוצאות אני מכוון רחוק, למעלה יש מישהו בין הכוכבים והגמירות שצועק הו בייבי. את המקום שלו אני רוצה לתפוס, ואם אמשיך כנראה זה יקרה.
אך כל מי שיעמוד בדרכי יטעם את הקצה של המגף שלי כי סופרקיק קטלני זה הנשק הגדול ברסלינג. אני לא שון מייקלס, אני חוגג על דברים שאני אכן ראוי אליהם וכך אמשיך..
וגם אם לא, אני לא אבכה על זה אחרי 30 שנה..
כי הפעם באמת עידן חדש גדל פה בפורום, עידן שנמאס לו מכל השטיקים והטריקים והחפירות. הפעם זה נגמר.
עוצר ההצגה
מר. הימורים
בכבודו ובעצמו
SaHBK