Wrestling-IL

גרסה מלאה: חדשות| מלאכי בלאק לא מרוצה? WWE מוותרים על סטיבסון, מלחמת מילים בין HHH לג'ריקו ועוד
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: f161fd49bcce1a3dad769ca9d8f7cc3a35b77e43.gifv]

- בהמשך לדיווחים והשמועות על כך שWWE יצרו קשר עם מספר מתאבקי AEW בשבועות האחרונים, מה שהוביל לתגובה מצד AEW ואיום בנקיטת צעדים משפטיים, דייב מלצר מדווח שמרבית המתאבקים שWWE יצרו איתם קשר היו כאלה שעבדו בNXT תחת טריפל H בעבר. מלצר ציין שלפחות מתאבק אחד בAEW ביקש את השחרור שלו, אך AEW החליטו לא לשחרר אותו כרגע. לאותו מתאבק נשאר עוד המון זמן בדיל שלו.
לפי ראג' גירי, המתאבק שביקש את השחרור שלו מAEW היה מלאכי בלאק, עם זאת הנסיבות לא לגמרי ברורות כרגע. לפי שון רוס סאפ, בלאק אכן לא היה מרוצה בתקופה האחרונה, אך הרושם מאחורי הקלעים הוא שהבעיות שהיו לו כבר טופלו במידה מסויימת. 
לפי האינסיידר, בלאק מתמודד לאחרונה עם סיטואציה שמאוד מכבידה עליו בחייו האישיים, ודיבר עם אנשים מקורבים אליו על האפשרות שהוא יקח הפסקה ארוכה מפרו רסלינג או יפרוש לגמרי בשביל לטפל בזה. 

- למרות כל ההייפ סביב ההחתמה שלו, למרות שהיה בחירה בדראפט וההופעה שלו ברסלמניה, גייבל סטיבסון עדיין לא ערך את הבכורה שלו בWWE. 
לפי דייב מלצר, כל מה שנוגע לסטיבסון בWWE כרגע נורא קר. WWE כן מרוצים מאחיו הצעיר, בובי סטיבסון שמתאבק בNXT תחת השם דיימון קאמפ, אך לא מגייבל עצמו ומחוסר ההתקדמות שלו באימוני הרסלינג. מלצר ציין שWWE רצו לרוץ עם גייבל לאחר שסיים את קריירת ההיאבקות החובבנית שלו בחודש מרץ, אך מאז השם שלו לא עלה יותר מידי.
לפי רינגסייד ניוז, צוות הקריאטיב קיבל הנחיה מלמעלה לא לדבר על גייבל סטיבסון. לצורך הבהרה - לא מדובר בסיטואציה שבה לקריאטיב אין רעיונות בשבילו, אלא מצב שבו סטיבסון לא נמצא ברשימת השמות שצריך לחשוב על רעיונות בשבילם. 

- בראיון עם אריאל הלוואני, טריפל H נשאל האם השינוי לNXT 2.0 היה עונש על ההפסד במלחמת הרייטינג לAEW. 
Triple H כתב:"לא, אנשים שמים יותר מידי לחץ על זה, "המלחמה התחרותית" הזאת. קודם כל, הם ניצחו את מחלקת הפיתוח שלנו, יופי להם. זה מעולם לא היה זה. מעולם לא היה את הלחץ של 'אתה חייב לנצח אותם', רק להעלות את המוצר הכי טוב שאפשר."
בראיון לInside the Ropes, כריס ג'ריקו הגיב לאמירות של טריפל H:
Chris Jericho כתב:"זה שוב שינוי של הנראטיב ושינוי של ההיסטוריה, זה מצחיק אותי. כשזה התחיל, זה לא היה פיתוח, זה היה בראנד שלישי. זה לא היה ספרינט, זה מרתון, ושאר הבולשיט שהם אמרו. אז כמובן שניצחנו את מחלקת הפיתוח או מה שזה לא יהיה, אבל למי אכפת? אלה חדשות ישנות, והתוכנית הזאת גרועה. NXT מסריחה, זו לא תוכנית טובה והם יודעים את זה. אם הם נענשו או לא... הם כנראה נענשו. זאת כנראה הסיבה שטריפל H אמר את הדברים האלה, כי הוא כועס שניצחנו אותם והוא כנראה ממש כועס שאנחנו קיימים. לא אכפת לנו מWWE, אכפת לנו מהתוכנית של עצמנו, אכפת לנו להעלות את הסיפורים הכי טובים שאנחנו יכולים, אכפת לנו מלבנות את הפאנבייס והרייטינג שלנו. אנחנו נמשיך להתקיים, ואני אגיד לכם ככה - לבוס שלי יש יותר כסף מאשר לבוס שלו. הרבה יותר. אנחנו נמשיך להתקיים ואנחנו נמשיך לגדול. זה מעצבן אותם, ולמה שלא יעצבן? היה להם מונופול במשך כל כך הרבה זמן, והם לא אוהבים שאנחנו קיימים וזה בסדר. לא אכפת לנו שהם קיימים, שיהיה להם לבריאות. הם מריצים מופע מול 50 אלף איש, למה שיהיה לו אכפת מאיתנו? אבל אכפת לו, בגלל זה הוא אומר את הדברים האלה."

- בנקודות נוספות מאותו ראיון, טריפל H נשאל לגבי חזרה פוטנציאלית של סשה בנקס לWWE:
Triple H כתב:"הזמן יידע לגלות. משברים בתקשורת הם נוראיים, מהמון סיבות. מסיבה כזו או אחרת היה שם משבר בתקשורת. החידוש של התקשורת הזאת הוא לא תהליך קשה, אבל הוא תהליך וצריך לעבור אותו. היא אישה צעירה ונורא מוכשרת שיכולה לעשות כל מה שהיא רוצה. זה מסתכם במה שהיא רוצה לעשות עם החיים והקריירה שלה. התשוקה למה שאנחנו עושים קיימת, אבל יש גם תשוקה לדברים אחרים. זה תלוי מה היא תרצה לעשות. זה צריך להתאים לה וזה צריך להתאים לכולם. כמו שראינו מאז תחילת הקריירה שלה בNXT, היא פרפורמרית מדהימה ואני מאמין שהיא אחת הכוכבות הגדולות בביזנס. זה רק תלוי מה היא רוצה לעשות."
האנטר נשאל גם בנוגע לבריי וויאט והשמועות בנוגע לחזרה שלו לחברה:
Triple H כתב:"אני מתכוון לזה בצורה הכי טובה שאפשר, הוא אחד האנשים הכי מטורפים ויצירתיים שאיי פעם יצא לי להיות בסביבתם. הראש שלו לא מפסיק לחשוב על יצירתיות, אבל לפעמים זה כמו להיות בתוך סערה. בלי רסן ומישהו שימקד את הטורנדו, הוא מאוד מבולגן. הוא קורבן של המוח שלו והיצירתיות שלו, אבל אהבתי לעבוד איתו, אפילו אם זה היה רק חלק קטן ביצירה של הדמות של בריי וויאט ולרסן אותו באותו הרגע. אין לי מושג מאיפה חלק מהרעיונות והמחשבות מגיעים לראש שלו, איזה מקום מטורף, אבל הם מטורפים בצורה נפלאה. פשוט צריך בנקודה מסויימת להגיד 'בוא נפסיק לחשוב ונעשה את זה', כי 5 דקות אחרי זה הוא יבוא ויגיד 'לא משנה, יש לי רעיון אחר' ויעבור למשהו שונה לגמרי. הוא מוח יצירתי נפלא וזורם. כל עוד אתה יכול לרסן אותו זה דבר מדהים, אבל לרסן אותו דורש המון עבודה. זה צריך להיות ברור שאני רואה כישרונות, ולפעמים קשה לעבוד עם הכישרונות האלה. אני תמיד עבדתי בגישה של 'הוא שמוק, אבל הוא השמוק שלי'. מישהו יכול להיות קשה, אבל זה חלק מהכיף. לכל אחד יש שיגעונות ומחשבות, אבל כשאתם מתקשרים ויוצרים בשיתוף פעולה, אז התוצאות הן הכי טובות. אני רוצה לקבל רעיונות מכל מקום, לעבוד ביחד ולהבין איך אפשר לרסן את הרעיונות האלה, להביא אותם למסך ולרוץ איתם. לא אכפת לי מי חשב על הרעיון."

- לפי דייב מלצר, אדם קול כשיר לחזור לזירה מהפציעה שלו כעת, ויש סיכוי שהוא יעשה את חזרתו כבר באול אאוט.
בחדשות הפחות טובות בנוגע לאנדספיוטד אליט - קייל אוריילי פרסם באינסטגרם שלו שהוא עבר השבוע ניתוח צוואר. כרגע לא ידוע מה היה טבע הניתוח וכמה זמן אוריילי ייעדר, אם כי השמועות כרגע אומרות שהפעם הבאה שנראה אותו בזירה תהיה כנראה רק בשנת 2023.

- לפי האינסיידר, מתאבקי AEW קיבלו הנחיה לשמור יותר על שפה נקיה במהלך הפרומואים שלהם השבוע. 
אייס סטיל, שפלט קללה במהלך הפרומו שלו עם CM פאנק, לקח אחריות על הטעות מייד ברגע שחזר אל מאחורי הקלעים והסכים לשלם קנס. AEW יתרמו את סכום הקנס של אייס לצדקה.
נאמר שהבכירים בAEW מאוד העריכו את ההתנהלות של סטיל וציינו אותו כדוגמא להתנהגות נכונה לאחר שעושים טעות.

- בראיון עם SHAK רסלינג, מר MITB הנוכחי נשאל לגבי האפשרות לחזרה של שמו המלא. ת'אורי אמר שהוא מרוצה מהשם הנוכחי שלו:
Theory כתב:"אני אוהב את ת'אורי. בעיניי אוסטין תמיד היה התוספת, השם האמיתי שלי. 'ת'אורי' זה מה שיצרתי בחצר בתור ילד. אני אוהב את זה. ת'אורי זה כל מה שאנחנו צריכים."

- דייב מלצר ציין באובזרבר שאחד הבכירים בWWE אמר לו שוולווטין דרים הוא אחד השמות שאין שום סיכוי שנראה בחזרה בWWE. הדיווח מגיע כמובן לאחר שדרים נעצר פעמיים בחודש אוגוסט באשמות תקיפה, הסגת גבול והחזקת סמים.

- בראיון עם NBC שיקאגו, טוני קהאן נשאל לגבי השמועות על כך שלא כולם מסתדרים מאחורי הקלעים בAEW:
Tony Khan כתב:"יש המון תחרות על ספוטים. בנוגע למקצועיות של כולם - זה פרו רסלינג. המילה הראשונה היא מקצועיות, המילה השניה היא רסלינג. זה לא מפעל בובות או מקום עסקים רגיל, המוצר שלנו כאן הוא קרבות רסלינג. זה שאנשים לא אוהבים אחד את השני או לא מסתדרים יכול להיות חיובי, לעומת מקומות עבודה אחרים שם זה עובד לרעתם. לא כולם צריכים להסתדר בפרו רסלינג, לא כולם צריכים להיות חברים. המון מתאבקים לא אוהבים אחד את השני וזה בסדר בעיניי. אני לא חושב שאנשים צופים ברסלינג בשביל לראות אנשים בתור חברים."

- רשימת האייג'נטס לקרבות בראו השבוע:
דולף זיגלר וAJ סטיילס נגד דמיאן פריסט ופין באלור - ג'יימי נובל
ביאנקה בלאייר, אסקה ואלכסה בליס נגד 3 מתאבקות מקומיות - מולי הולי
הסטריט פרופיטס נגד אלפא אקדמי - כריס "אביס" פארק
בובי לאשלי נגד המיז - אדם פירס
ראקל רודריגז ואליה נגד דקוטה קאי ואיו סקיי - פיטי וויליאמס

- לפי שון רוס סאפ, אלוף הזוגות של NXT לשעבר, ווסלי בלייק עבד כמאמן אורח בPC השבוע. הביקור של בלייק בPC מגיע שבוע לאחר שעבד בהקלטות דארק בשביל AEW. 
SRS ציין שבלייק קיבל לאחרונה עניין ממספר ארגונים שונים, אך נכון לעכשיו הוא עדיין פרי אייג'נט ולא חתום בשום מקום.

- לפי דייב מלצר, ג'ף ג'ארט וקונרד ת'ומפסון צפויים לבקר במקסיקו בקרוב לעיסוקים כלשהם עם AAA, אם כי כרגע לא ידוע מה בדיוק השניים מתכננים.
ג'ארט ות'ומפסון היו בין המארגנים המרכזיים מאחורי מופע הפרישה של ריק פלייר לפני כחודש. ת'ומפסון אמר מאז שהמופע הזה היה רק ההתחלה של משהו גדול יותר, אך לא הרחיב בנושא.
ג'ארט התאבק בAAA באופן קבוע בעבר וככל הנראה גם יחזור לארגון באופן פעיל עכשיו כשהוא לא עובד יותר בWWE.
תודה על החדשות.

בקצרה, ג'ריקו צודק.
העניין עם בלאק נשמע רציני. אני מקווה שלא מדובר בבעיה רפואית שלו או של זלינה שתאלץ אותו לפרוש.

מצד אחד, ברור שטריפל אייץ' משקר. NXT הפסידה, המנהלים ב-WWE עטו על זה למרות שזה מטופש והאנטר עזב. מצד שני אני מבין גם שהוא לא יכול להגיד "הפסדנו". לגבי ג'ריקו אני לא יכול להגיב על NXT כי רק קורא תוצאות, אבל ב-AEW צריכים להיות לא מרוצים מהמוצר של החצי שנה האחרונה. אם הם מנסים להעלות את המוצר הכי טוב שלהם וזה מה שיוצא אז יש כאן בעיה של מודעות.

אדם קול היה צריך את הרענון הזה. אפילו לחכות עוד זמן בחוץ כדי שהקהל יצבור הייפ לפני חזרה שלו, ולשלב אותו באנגל שיתאים לו.

מעניין מה עבר על בריי וויאט בזמן הזה. הפעם האחרונה שראינו אותו הייתה בקרב ההזוי מול רנדי במניה 37, מאז אני זוכר שהוא לקח הפסקה כדי להתאושש מהמוות של ברודי לי ולא חזר. אם יהיה סדר באיך שישתמשו בו הוא יהיה אחלה תוספת לרוסטר. אני אוסיף שבסה"כ הרוסטר של ה-WWE מלא, אין הרבה מתאבקים שהייתי מוסיף כדי לרענן את הרוסטר. יש שם המון מתאבקים שלא ניצלו אותם וקל לשכוח כמה הם טובים (קווין אואנס לדוגמה או סמי זיין).

תע"ה.
שקרן אתה כריס ג'ריקו... "לא אכפת לנו מהwwe" אבל באותו ראיון אומר שיש לבוס שלו יוצא כסף מהבוס של הwwe, יורד על nxt שבעצם aew ממש דומה למהות שלה. אתה קורא לnxt חרא בזמן שהתוכניות של החברה שלך באותו הסגנון אז מה זה אומר על התוכנית שלך?
"לא אכפת לנו מהwwe" אבל איפה שהם יכולים לעקוץ אותם הם יעקצו. במיוחד טוני בטוויטר.
חתיכת חמור.
מה יש לאדון בלאק להתמרמר? הוא מדבר בחדר חשוך, יש לו סטייבל שמקבל זמן מסך ופרומואים בחדר חשוך, הוא ירק מי פה על ג׳וליה הארט ועכשיו גם היא בחדר החשוך, יש לו כניסה מאוד מאוד ארוכה… אם הוא צריך לכעוס על מישהו זה על ברי וויט, שמראה איך עושים את השיט הזה מגניב, ולא עושים פשוט שיט.
אני הייתי נותן לו את השחרור במקום ואת רובי סוהו שיהיה לו צידה לדרך.

ג׳ריקו הזה…. Wwe לא מעניינים אותי אבל ניצחנו אותם. אם לHHH הייתה צמה הוא גם היה מושך אותה ובורח. אולי הוא כועס כי הוא לא מהמתאבקים שקיבלו הצעה?

אשמח לחזרה של וויט, אולי הוא יצליח להוציא את יום הדין מהשלולית שהם טבעו בה. מה שכן, עולים הרבה שמות שמתקשרים לwwe, וטריפל ה צריך להזהר, שהוא לא יגמור כמו מוטי בננה בציריך, או יותר גרוע, עם הטראסטבאסטר.
טריפל ה באמת נשמע בלתי נסבל
כריס ג'ריקו, כמו שאר המעריצים האולטרא-מארקים שלו, מקבל טריגר גם מהדברים הכי קטנים.

רק מהטקסט שלו אפשר לראות שהוא נשמע כמו זקן עם תהילת עבר שמנסה בכוח ובכל מחיר להיות רלוונטי, כולל רכיה גסה על טרנדים ועל מתאבקים אחרים שיש עליהם באז, ספק על קראק/קוק, שהרי כל כך לא אכפת לו מWWE שהוא חפר עליהם עם הדיבור הטריגרי העלוב של ילד ערס צעצוע בן 13, אחרי שטריפל H בקושי אמר 2 מילים עליהם.

כל כך לא אכפת לו מהWWE והם כל כך לא בראש שלו והוא נורא "CREATIVE" שזו מילה שהוא מרבה להגיד בטון שנשמע כאילו הוא הסניף נאד של עצמו שהוא כנראה שומר בצנצנות בבית במרתף, שוואלה, כל הגימיק האחרון שלו בAEW בעצם מנגן על סנטימנט השנאה לWWE המטומטם של המעריצים המארקים הלא מפותחים שלו. אבל הוא נורא יצירתי ונורא לא אכפת לו מWWE.

וכריס, תניח את הפייפ, HHH "דיבר עליכם", כי פאקינג שאלו אותו!$@!$@ חשבת על זה? אתה והמוח הנורא יצירתי שלך?
באסה לשמוע על בלאק. מקווה שהוא יהיה בסדר ויוכל להמשיך להתעסק ברסלינג.

אני חלילה לא שמח על הפציעה של אוריילי, אבל זה כנראה הטיימינג המושלם להחזיר את אדם קול למסלול.
פיש עזב, אוריילי בחוץ, זה הזמן של אדם קול אחרי שהוא היה בחוץ למשך תקופה. רק בבקשה, בבקשה שזה לא יהיה לתוך המערבולת של היאנג באקס וקני אומגה. אין לי כוח.
(09-04-2022, 03:22 PM)Adam Cole כתב: [ -> ]באסה לשמוע על בלאק. מקווה שהוא יהיה בסדר ויוכל להמשיך להתעסק ברסלינג.

אני חלילה לא שמח על הפציעה של אוריילי, אבל זה כנראה הטיימינג המושלם להחזיר את אדם קול למסלול.
פיש עזב, אוריילי בחוץ, זה הזמן של אדם קול אחרי שהוא היה בחוץ למשך תקופה. רק בבקשה, בבקשה שזה לא יהיה לתוך המערבולת של היאנג באקס וקני אומגה. אין לי כוח.

לא יודע, לי מרגיש שאדם קול היה הגורם שהוריד עניין מה-UE ולא להיפך
בלאק הוא פלופ ענק, מכל הבחינות.
מאחל לו להיות בסדר ולחזור לידיים של האנטר שידע איך לנהל את הדמות שלו פי 10000 יותר טוב ממנו.
לצערי AEW הוכיחו לנו שחופש קרייאטיבי ברוב המוחלט של המקרים זה רע.

לא חושב ש-KO אי פעם יממש את הפוטנציאל שלו, מבאס. לפחות תמיד תהיה לנו את הריצה הקצרה ההיא ב-NJPW...
"כריס ג'ריקו אמר..." דילגתי.

אין באמת סיבה להחזיר את דרים. חוץ מהבעיות מאחורי הקלעים הוא נראה גמור פיזית לקראת הסוף שלו ב-NXT בגלל פציעת גב כרונית.
בכל אופן אחרי מה שהוא עשה זה רק צדק פואטי שהוא ימצא את עצמו מתחרה על תואר עובד החודש בטאקו בל מול ג'ימי האבוק, ג'ימי ריאן וג'ייק אטלס.

תודה על החדשות!
עמודים: 1 2