Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות| AEW Rampage 12.8.22
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3
[Image: 8f640775-82c3-4d6a-b628-2e00c775104e.webp]

בריאן דניאלסון פותח את התוכנית לראיון בזירה עם טוני שובאני. דניאלסון אומר ששום דבר לא גורם לו להרגיש חי יותר מאשר רסלינג, והוא לעולם לא יפרוש מבחירתו. בריאן אומר שדניאל גרסיה לא יסיים את הקריירה שלו בשבוע הבא.
דניאל גרסיה יוצא החוצה. גרסיה אומר שבריאן דניאלסון היה פעם הגיבור שלו, אבל זה נשמע כאילו הגיבור שלו ממציא תירוצים עכשיו ומכין את עצמו להפסיד. גרסיה אומר שהפרישות של בריאן פגעו בו, וזה גורם לו לרצות לפגוע בבריאן. גרסיה מבטיח שבשבוע הבא הוא יסיים את הקריירה של בריאן דניאלסון וכולם יצטרכו לקרוא לו הספורטס אנטרטיינר הטכני הטוב ביותר. דניאלסון אומר שאין לו בעיה עם אנשים שרוצים לסיים את הקריירה שלו כי הוא אוהב אלימות, אבל נמאס לו מהבולשיט של הספורטס אנטרטיינמנט. בריאן אומר שגרסיה היה אחד השמות הראשונים שהוא רצה לBCC, כי הוא ראה אותו מתאבק עם כמה מהטכניקות הכי מרשימות שהוא איי פעם ראה. בריאן  פונה לגרסיה ואומר שבשבוע הבא כשהוא יבעט את הראש שלו פנימה, גרסיה יצטרך לקבל את ההחלטה - האם הוא רוצה להיות ספורטס אנטרטיינר או שהוא רוצה להיות מתאבק.
בריאן עוזב ומשאיר את גרסיה לחשוב על מה שנאמר.

קרב 1:
אליפות הזוגות המעורבת של AAA
סמי גווארה וטאי מלו (א') נגד דנטה מרטין וסקיי בלו
מנצחים: 
גווארה וטאי. טאי הצמידה את סקיי בלו אחרי טאי-KO.

מראים פרומו מוקלט של הלוצ'ה בראדרס עם אלכס אברהנטז לצידם. פנטה אומר שהם לא סיימו עם רוש ואנדראדה, אבל בינתיים דת' טריאנגל יהפכו לאלופי השלשות הראשונים.

קרב 2:
סוני קיס נגד פארקר בודרו (ע' סלים J)
מנצח: 
פארקר בודרו אחרי באק סופלקס. קרב סקוואש קצר.

מאחורי הקלעים, אנדראדה מציג את רוש לחברי הAFO. אנדראדה מדבר על כך שהוא, רוש ודרגון לי יזכו באליפות השלשות, ומסיבה כלשהי מנצל את ההזדמנות להזכיר לאייזיה קאסדי שקית' לי השפיל אותו בפעם האחרונה שהם היו בזירה ביחד. קאסדי מתעצבן ואומר שזה ישתנה בשבוע הבא. אנדראדה אומר לפרייבט פארטי שהוא רוצה שהם יביאו את אליפות הזוגות.

קרב 3:
בירדהאוזן (דנהאוזן ואריק רדבירד) נגד גאן קלאב (ע' בילי גאן)
מנצחים: 
גאן קלאב. אוסטין גאן הצמיד את דנהאוזן אחרי פיימאסר לאחר עזרה מבחוץ של בילי.
אחרי הקרב, בילי גאן נוזף בבנים שלו ואומר שהם צריכים להיות קשוחים יותר. בילי אומר שבשבוע הבא בדיינמייט יהיה לגאן קלאב קרב נוסף והוא מצפה שהם יוכיחו את עצמם. בילי גאן עוזב את אוסטין וקולטן בזירה. סטוקלי האת'וואי מגיע ומציע לגאן קלאב את הכרטיס שלו, אבל אוסטין וקולטן לא לוקחים אותו.

מאחורי הקלעים, לקסי נייר מראיינת את קית' לי וסוורב סטריקלנד לקראת הקרב שלהם נגד פרייבט פארטי בשבוע הבא. קית' לי מזכיר שהוא פירק את פרייבט פארטי בכוחות עצמו בדביוט שלו בAEW ושואל מה גורם להם לחשוב שיש להם סיכוי נגדו ונגד סוורב ביחד. סוורב אומר שפרייבט פארטי בכלל לא מדורגים בטופ 5 כרגע, אבל הם יאפשרו להם להיות בנוכחות האלופים בכל זאת.

הוק יוצא החוצה לראיון עם טוני שובאני. טוני שובאני שואל את הוק האם זה נכון שאליפות FTW תמיד תוגן באתגר פתוח. הוק עונה שכן. 
זאק קלייטון יוצא החוצה ומציג את עצמו בתור כוכב ריאליטי מניו ג'רזי. קלייטון מבטיח שהוא יקח את אליפות FTW מהוק ויביא אותה לניו ג'רזי. הוק קורא לקלייטון להכנס לזירה עכשיו, אבל קלייטון אומר שמגפי הרסלינג החדשות שלו לא מוכנות עדיין והוא רוצה לעשות דברים בזמן שלו. קלייטון מאתגר את הוק לקרב בראמפייג' והוק מסכים לאתגר.

לפני המאין אבנט, מארק הנרי מראיין את הטראסט באסטרס ובסט פריינדס במסך מפוצל. ארי דיווארי אומר שאורנג' קאסדי הוא המתאבק הכי טוב בAEW והוא היה מוכן לשבור את הקופה ולהציע לו להצטרף לטראסט באסטרס, אבל בגלל שקאסדי סירב הוא הולך לכסח אותו ולהביס אותו. אורנג' קאסדי אומר את הקאצ'פרייז של מארק הנרי ואומר שהם דיברו מספיק, אבל הנרי קוטע אותו בשביל לומר את השורה בעצמו.

קרב 4:
אורנג' קאסדי (ע' בסט פריינדס) נגד ארי דיווארי (ע' טראסטבאסטרס)
מנצח: 
אורנג' קאסדי אחרי אורנג' פאנץ'.
אחרי הקרב, סלים J תוקף את קאסדי. בסט פריינדס מפנים את סלים J מהזירה, אבל פארקר בודרו נכנס לזירה ומחסל את טרנט וצ'אק בכוחות עצמו. סוני קיס מגיע לעשות את ההצלה ולעזור לקאסדי, אבל אז מתהפך עליו עם לואו בלואו. פארקר בודרו מוריד את קאסדי עם באק סופלקס. סוני קיס מצטרף לטראסט באסטרס וחוגג איתם לסיום התוכנית.
איך תוכנית TV שנפתחת עם בריאן דאנילסון נסגרת עם אריה דיווארי וסוני קיס?!
יש להם את מירו וסזרו והם שמים את הקארד חרא הזה?
(08-13-2022, 03:19 PM)Asaf כתב: [ -> ]איך תוכנית TV שנפתחת עם בריאן דאנילסון נסגרת עם אריה דיווארי וסוני קיס?!

במשפט אחד תיארת את הבעיה בAEW.
(08-13-2022, 03:19 PM)Asaf כתב: [ -> ]איך תוכנית TV שנפתחת עם בריאן דאנילסון נסגרת עם אריה דיווארי וסוני קיס?!

התגובה הזאת שאבה לי את המילים מהמקלדת.
זה בדיוק זה.

- - - - 

אני לא יודע כבר..
המוצר של AEW מעביר אותי תלאות בתקופה האחרונה. אני מרגיש כאילו טוני קאהן לוקח את המונה ליזה ופשוט מחליט לצייר עליה צורות משונות עם טושים. אני לא מאמין שזה מוצר שאתה רוצה להעלות לTV, אני לא מבין את זה. 

אני חושב שסוני קיס אחלה טאלנט. אבל מכאן ועד לסגור תכנית TV?
מה זה הטראסטבאסטרס? זו בדיחה? הם אשכרה קיבלו סגמנט + מיין איבנט + סגירת תכנית בTV?

משהו בAEW מרגיש לי רקוב, והכל מרגיש מבולגן, זול, ארעי, חסר משמעות. מרגיש לי כאילו מנדים אותי ממוצר שהיה אמור להיות עבורי. ביקשתי רסלינג, לא הרבה יותר מזה, במקום אני מקבל ריקושטים של זבל לפרצוף, ומצפים שאני אחשוב שזו המהפכה שרציתי כל השנים האלו. 

אני הולך לתגובות בסרטונים ביוטיוב, מצפה לראות שם קצת היגיון, וכל מה שאני רואה זה דברים כאלה:
ציטוט:I love this whole stable. Everybody has something to offer and there are so many personalities that make it so interesting
ציטוט:Great showing for all involved. Crazy to think Davari is a veteran and he's just gotten better with age. Parker looks like a monster. Glad to see Sonny getting some screen time again.
ציטוט:Sonny Kiss as the front piece of a heel stable would be awesome. Especially having Brock Parker as the muscle is perfect.
ציטוט:Sonny Kiss' heel turn was needed.

ואני לא מבין אם אני זה שטועה או שכולם נפלו על השכל.
אגב, לקחתי את התגובות עם הכי הרבה לייקים למיין איבנט האחרון.

גרסיה/בריאן היה פרומו ממוצע ומאכזב. אני חושב שבריאן נפגע מכל הJAS והוא לא מרגיש גדול כפי שהרגיש כשהגיע לAEW. 
גרסיה/בריאן שוב, תוך שבועיים? למה לא למשוך את זה קצת? 
בריאן לא היה כל כך טוב הפעם, גרסיה היה סביר, אני מניח. זה פרומו כמו שMJF חתך על פאנק רק גרסת המקדונלד'ס.

גאן קלאב מוצלחים כרגע, 
הוק מוצלח כרגע. אגב, לא מבין את זה.. יש להם מאות טאלנטים מאחורי הקלעים, למה להביא איזה ליצן מתכנית ריאליטי ולתת לו זמן TV? תביאו את מאט סיידל להפסיד להוק אחרי 10 דק', החלטה כל כך קלה.

פארקר בודרו לא בשל לTV, אבל אני מניח שראמפייג' זה הTV הכי זול שאפשר לקבל, אז שיהיה. 
זה, זה הבחור שאמרו עליו "ברוק לסנר 2"? הוא יותר דומה ללארס סאליבן מאשר לברוק לסנר הצעיר. 

אורנג' קאסידי ממשיך להיות תהומי. מייצג בעיניי הרבה ממה שרע בקהל של AEW.
הוא לא טוב ברסלינג, הוא לא אובר, הוא לא מעניין, אין לו אישיות, הוא גימיק. הוא 100% גימיק, אפילו לא 99. 

בגדול תכנית לא שווה צפייה.
טוני קאהן מעדיף את טאי קונטי על מירו, את סאמי גווארה על באדי מת'יוז, את אריק רדבירד על פאק ואת סוני קיס על לאנס ארצ'ר. 
(08-13-2022, 08:50 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]התגובה הזאת שאבה לי את המילים מהמקלדת.
זה בדיוק זה.

- - - - 

אני לא יודע כבר..
המוצר של AEW מעביר אותי תלאות בתקופה האחרונה. אני מרגיש כאילו טוני קאהן לוקח את המונה ליזה ופשוט מחליט לצייר עליה צורות משונות עם טושים. אני לא מאמין שזה מוצר שאתה רוצה להעלות לTV, אני לא מבין את זה. 

אני חושב שסוני קיס אחלה טאלנט. אבל מכאן ועד לסגור תכנית TV?
מה זה הטראסטבאסטרס? זו בדיחה? הם אשכרה קיבלו סגמנט + מיין איבנט + סגירת תכנית בTV?

משהו בAEW מרגיש לי רקוב, והכל מרגיש מבולגן, זול, ארעי, חסר משמעות. מרגיש לי כאילו מנדים אותי ממוצר שהיה אמור להיות עבורי. ביקשתי רסלינג, לא הרבה יותר מזה, במקום אני מקבל ריקושטים של זבל לפרצוף, ומצפים שאני אחשוב שזו המהפכה שרציתי כל השנים האלו. 

אני הולך לתגובות בסרטונים ביוטיוב, מצפה לראות שם קצת היגיון, וכל מה שאני רואה זה דברים כאלה:

ואני לא מבין אם אני זה שטועה או שכולם נפלו על השכל.
אגב, לקחתי את התגובות עם הכי הרבה לייקים למיין איבנט האחרון.

גרסיה/בריאן היה פרומו ממוצע ומאכזב. אני חושב שבריאן נפגע מכל הJAS והוא לא מרגיש גדול כפי שהרגיש כשהגיע לAEW. 
גרסיה/בריאן שוב, תוך שבועיים? למה לא למשוך את זה קצת? 
בריאן לא היה כל כך טוב הפעם, גרסיה היה סביר, אני מניח. זה פרומו כמו שMJF חתך על פאנק רק גרסת המקדונלד'ס.

גאן קלאב מוצלחים כרגע, 
הוק מוצלח כרגע. אגב, לא מבין את זה.. יש להם מאות טאלנטים מאחורי הקלעים, למה להביא איזה ליצן מתכנית ריאליטי ולתת לו זמן TV? תביאו את מאט סיידל להפסיד להוק אחרי 10 דק', החלטה כל כך קלה.

פארקר בודרו לא בשל לTV, אבל אני מניח שראמפייג' זה הTV הכי זול שאפשר לקבל, אז שיהיה. 
זה, זה הבחור שאמרו עליו "ברוק לסנר 2"? הוא יותר דומה ללארס סאליבן מאשר לברוק לסנר הצעיר. 

אורנג' קאסידי ממשיך להיות תהומי. מייצג בעיניי הרבה ממה שרע בקהל של AEW.
הוא לא טוב ברסלינג, הוא לא אובר, הוא לא מעניין, אין לו אישיות, הוא גימיק. הוא 100% גימיק, אפילו לא 99. 

בגדול תכנית לא שווה צפייה.
טוני קאהן מעדיף את טאי קונטי על מירו, את סאמי גווארה על באדי מת'יוז, את אריק רדבירד על פאק ואת סוני קיס על לאנס ארצ'ר. 

כל פעם שיש משהו ממש רע בwwe או בaew אני הולך לתגובות ביוטיוב לראות אם כולם מחרבנים על הסגמנט. תמיד אלה תגובות חיוביות. באמת שנראה לי שמדובר בבוטים, לא יכול להיות שהרוב נהנים משיט כזה
(08-13-2022, 11:18 PM)GuyN98 כתב: [ -> ]כל פעם שיש משהו ממש רע בwwe או בaew אני הולך לתגובות ביוטיוב לראות אם כולם מחרבנים על הסגמנט. תמיד אלה תגובות חיוביות. באמת שנראה לי שמדובר בבוטים, לא יכול להיות שהרוב נהנים משיט כזה

ייתכן ובוטים, אבל גם צנזורה יפה מאוד של התגובות השליליות.
(08-13-2022, 08:50 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]ואני לא מבין אם אני זה שטועה או שכולם נפלו על השכל.

מארקים.
(08-13-2022, 11:18 PM)GuyN98 כתב: [ -> ]כל פעם שיש משהו ממש רע בwwe או בaew אני הולך לתגובות ביוטיוב לראות אם כולם מחרבנים על הסגמנט. תמיד אלה תגובות חיוביות. באמת שנראה לי שמדובר בבוטים, לא יכול להיות שהרוב נהנים משיט כזה

זה לא יפתיע אותי.
אני לרוב סומך על התגובות ביוטיוב, אבל משהו בזה מרגיש לי לא אמיתי.
זה אגב רק בערוצי רסלינג, אני תמיד מוצא דברים אמיתיים מאנשים אמיתיים בכל מקום אחר.
אני לא מסוגל להאמין שבן אדם אנושי כתב "הסגמנט הזה היה מוצלח, כבר שנתיים חיכיתי להיל טרן של סוני קיס + לסטייבל של סוני קיס" וש200 אנשים אנושיים עשו לייק לתגובה שלו. מרגיש כאילו הבועה סביב "AEW טוב" גדלה וגדלה, תחושה מאוד לא נעימה. 
(08-13-2022, 11:39 PM)Roger כתב: [ -> ]מארקים.

אני תוהה אם זה יותר מזה.
תמצא לי בן אנוש אחד שחיכה שנתיים לסטייבל של סוני קיס, תמצא לי בן אנוש אחד שבהייפ לדאסטרבאסטרס האלה או איך שהם לא נקראים. מרגיש כאילו מכריחים אותי לאהוב מוצר גרוע במקרה הטוב, ועובדים עליי עם בוטים ואהדה מומצאת במקרה הרע. תלכו לתגובות ביוטיוב של הדברים הכי מסריחים בAEW, זה לא אמין בשום צורה. 
עמודים: 1 2 3