Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 12.8.2022
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3
[Image: 20220805_SD_MatchPreview_GuntherShinsuke...2fa09f.jpg]

טורניר אליפות זוגות הנשים - רבע גמר
ראקל רודריגז ואליה ניצחו את זאיה לי ושוטזי, ראקל הצמידה את שוטזי לניצחון אחרי טהאנה בומב.

קאריון קרוס וסקארלט מאחורי הקלעים, קרוס אומר שבמהלך הכיאוס אפשר למצוא הזדמנות וזה מה שקרה בשבוע שעבר, קרוס מדבר על דרו מקנטייר ורומן ריינס וקורא להם הנבחרים והוא אומר שזה נחמד. קרוס אומר ששכחו אותם כמו צעצוע שבור, קרוס אומר שהם לא שכחו, הוא אומר שהם חיכו להזדמנות הנכונה לתקוף ולנקום. קרוס אומר שכולם מכירים את הבלודליין אבל עכשיו הם יראו להם את הטיימליין החדש. קרוס אומר שבסוף כולם משלמים, טיק טוק. רואים את קרוס מציץ על דרו מקנטייר שעושה את דרכו לזירה.

דרו מקנטייר יוצא לזירה, מקנטייר אומר שזאת תקופה מרגשת ב-WWE ויש פרצופים חדשים, מקנטייר מדבר על קאריון קרוס ועל זה שהוא תקף אותו בשבוע שעבר, מקנטייר אומר שהוא מבין את זה... הוא אומר שקרוס חיכה לזה שנה ועשה אימפקט גדול שתקף את ה-N1C והסתכל על האלוף המאוחד. מקנטייר מעביר מסר לקרוס ואומר לו שהוא כרגע עסוק אבל שהזמן יהיה נכון הם ישחקו משחק והוא יתן לו 3 אפשרויות : נוקאוט, בית חולים ובית קברות. מקנטייר אומר שהוא ישלח את קרוס בחזרה לצינוק שהוא הגיע ממנו, מקנטייר אומר שיש חדשות מרעישות ורומן ריינס לא כאן הערב, מקנטייר בהלם, מקנטייר אומר את האמת לריינס וזה שבשביל לנצח את לסנר הוא היה צריך את עצמו, המשפחה שלו, חפצים, להקריב את פול היימן כדי לעשות את העבודה. מקנטייר אומר שהוא נכנס לקרב המרכזי ברסלמניה וניצח את ברוק לסנר בעזרת הידיים שלו, מקנטייר אומר שאי הרלוונטיות לא מקום אמיתי. סקארלט יוצאת החוצה ונכנסת לזירה, האוסוס מפתיעים את דרו מקנטייר מצד שני ותוקפים אותו. מקנטייר מנסה לתקוף אותם אך מקבל מהם סופרקיק ו-1D. האוסוס אומרים לסקארלט שתגיד לגבר שלה שאם הוא יתעסק בראש השבט הם יפילו אותו, הם אומרים לה שזאת הטריטוריה שלהם. סקארלט עונה שזה מצחיק ושזה אותו המסר של קרוס.

שינסקה נקאמורה מאחורי הקלעים, מייגן מוראנט מגיעה לראיין אותו אך הוא עוצר אותה ואומר לה להגיד לגונת'ר שיתכונן.

הוייקינג ריידרס יוצאים לזירה, קופי קינגסטון מפתיע אותם במהלך הכניסה שלהם ותוקף אותם בעזרת קינדו סטיק, קופי מנסה להמשיך לתקוף אותם אך בסופו של דבר הוייקינג ריידרס משתלטים עליו ותוקפים אותו בעזרת המגנים שלהם, אייבאר נותן לקופי קינגסטון ספלאש מהברקייד.

סמי זיין הולך מאחורי הקלעים ודופק על הדלת של רומן ריינס, האוסוס יוצאים משם, סמי זיין אומר לאוסוס שהוא חשב על מה שהיה שבוע שעבר ושהם צודקים, דרו מקנטייר מגיע ותוקף את האוסוס, סמי זיין רואה מה קורה והולך. דרו מקנטייר אומר לאוסוס שלא יתעסקו בעסק שלו, הוא אומר להם שכל שבוע שהם יתערבו הוא יחסל אותם.

היט רו ניצחו ג'וברים, היט רו עושים את החזרה שלהם ל-WWE : טופ דולה, אשאנטי די אדוניס ובי פאב. היט רו הצמידו אותם לניצחון אחרי האבי היטר. אחרי הקרב בי פאב שואלת את הקהל אם הם התגעגעו אליהם, הקהל נותן להם פופים. השלושה מציגים את עצמם.

גונת'ר ולודוויג קייזר מאחורי הקלעים, קיילה ברקסטון מגיעה לראיין את גונת'ר, גונת'ר אומר לקיילה שתגיד לנקאמורה שהערב הוא יסבול.

חתימת חוזה בין שיינה בייזלר ואלופת הנשים של סמאקדאון ליב מורגן ל-CATC - רונדה ראוזי יוצאת לזירה דרך הקהל ומחזיקה בתיק, רונדה אומרת שהיא יודעת שהיא לא צריכה להיות פה בגלל שהיא מושעת אחרי מה שעשתה בסאמרסלאם, רונדה אומרת שהיא קיבלה קנס גבוה אז היא הכפילה את זה... רונדה פותחת את התיק ושופכת כסף על השולחן. רונדה אומרת שזה לא תיהיה הפעם האחרונה. רונדה אומרת שלהיות הכי קשוחה זה יקר אבל היא יכולה להרשות את זה לעצמה. אבטחה מגיעה ורונדה ראוזי יוצאת מהזירה, מאבטחת שמה את היד על רונדה, רונדה הופכת אותה ומתכוננת לארמבר אך בסוף לא עושה זאת. רונדה עושה את דרכה אל מאחורי הקלעים, שיינה בייזלר יוצאת החוצה ואומרת לרונדה שהיא לא יכולה לעשות את זה והמקום לא עובד ככה. בייזלר אומרת לרונדה שככה היא לא תשיג את מה שהיא רוצה, בייזלר אומרת לרונדה שתשחק לפי החוקים. רונדה אומרת לבייזלר שפעם היא הייתה קילרית... רונדה הולכת. בייזלר נכנסת לזירה ואומרת ששבוע שעבר היא ניצחה את הגאונטלנט נגד כל הלוקר רום, בייזלר אומרת שליב מורגן הבאה ליפול, בייזלר חותמת על החוזה. בייזלר מזמינה את ליב מורגן החוצה ואומרת שהיא לא יכולה לחכות לקארדיף כי היא תקרע אותה. אלופת הנשים של סמאקדאון ליב מורגן יוצאת לזירה, ליב אומרת לבייזלר שהיא לא תנצח אותה, ליב אומרת לבייזלר שהיא כמו חיקוי רונדה ראוזי, ליב אומרת שהיא ניצחה את הדבר האמיתי פעמיים ובקארדיף היא הולכת לנצח גם אותה, ליב חותמת על החוזה. בייזלר תוקפת את מורגן ודופקת לה את היד הפצועה בשולחן, בייזלר מעקמת לליב את המרפק ואז דורכת עליה, בייזלר ממשיכה לתקוף לליב את היד הפצועה, בייזלר מנסה להרים את ליב לטופ רופ אך ליב מורגן מתחמקת ונותנת לבייזלר בולדוג דרך השולחן.

סמי זיין מאחורי הקלעים, האוסוס מגיעים ושואלים אותו לאן הוא ברח, סמי זיין אמר שהוא חיפש אבטחה וזה לא תירוץ, ג'יי אומר לסמי כמו שבוע שעבר... במידה והוא לא ישתפר הוא ישאר מאחור.
אלופי הזוגות המאוחדים האוסוס יוצאים לזירה, ג'יי לוקח את המיקרופון ואומר לדרו מקנטייר שימצא שותף ויצא לזירה לקרב זוגות.

דרו מקנטייר ומדקאפ מוס ניצחו את אלופי הזוגות המאוחדים האוסוס, דרו מקנטייר התחיל את הקרב לבד ורק באמצע הקרב מאדקאפ מוס יצא החוצה והצטרף אליו, לקראת סוף הקרב מקנטייר מתכונן לקליימור אך סמי זיין נכנס לזירה ומסיח את דעתו ואז יוצא ממנה. דרו מקנטייר הצמיד את ג'ימי אוסו לניצחון אחרי קליימור. אחרי הקרב ג'יי אוסו מנסה לתקוף את מקנטייר, מקנטייר נותן לג'יי DDT. מקנטייר מתכונן לתת לג'יי קליימור אך סמי זיין מגיע, מעיף את ג'יי ומקריב את עצמו ומקבל את הקליימור בעצמו.

MMM מצטלמים מאחורי הקלעים, אנג'ל והומברטו מגיעים, מקס דופרי אומר שזה סט סגור ושואל איך אפשר לעזור להם, אנג'לו והומברטו אומרים שהם הכי חתיכים ב-WWE, מקס דופרי אומר להם שהם לא חומר ל-MMM. הם עונים לו שהם לא דיברו אליו... הם דיברו אל מקסין דופרי, אנג'ל אומר למקסין שתתקשר אליהם.

קיילה ברקסטון מראיינת מאחורי הקלעים את ריקושט, ריקושט מדבר על הניצחון שלו על האפי קורבין משבוע שעבר והוא מראה את מה שהיה על המסך, ריקושט אומר שהוא מוכן לדבר הבא, הוא אומר שזה לא משנה אם זה נקאמורה או גונת'ר כי כל אחד מהם צריך לדעת שהוא מחכה בתור, האפי קורבין מגיע משום מקום ומוריד את ריקושט באגרוף, קורבין אומר לריקושט שהם רק התחילו.

מוכרז לשבוע הבא - סמאקדאון במונטריאול, קנדה :
- דרו מקנטייר ואלוף ה-WWE האוניברסאלי המאוחד רומן ריינס FACE-TO-FACE.
- הוייקינג ריידרס יערכו הלוויה ויקינגית לניו דיי.
- טורניר אליפות זוגות הנשים רבע הגמר : סוניה דוויל ונטליה נגד זואי סטארק וניקיטה ליונס.

משודר סרטון על זואי סטארק וניקיטה ליונס לקראת טורניר אליפות זוגות הנשים.

קרב על האליפות הביניבשתית
גונת'ר ניצח את שינסקה נקאמורה ושמר על האליפות הביניבשתית, גונת'ר הצמיד את נקאמורה לניצחון אחרי פאוורבומב.
[Image: Screenshot-1.jpg]
פרק מצוין השבוע, דעות :

- אופנר זוגות היה סבבה, הייתי בטוח שהקהל לא יתעניין בקרב הזה ואני שמח לטעות, הקהל היה פה ממש חזק ובעיקר נתן פופים ממש חזקים לראקל רודריגז בהוט טאג. ראקל רודריגז מתאבקת נהדרת והרגישה פה מעל כולן בפער, שמח בשביל אליה שהיא תאסוף קצת נצחונות לצידה, סיכוי טוב שהן יהיו בגמר.

- פרומו קצר וטוב של קאריון קרוס מאחורי הקלעים.

- מקנטייר רותח. הפרומו שלו היה מצוין ויש וייבים אצלו של פוסט הניצחון שלו בראמבל, הקהל ממש נותן לו תגובות חזקות, כל הפרומו של מקנטייר היה ממש טוב, בהתחלה נתן כמה מילים לגבי קאריון קרוס. אחר כך נכנס ברומן ריינס חזק, חיכיתי לשמוע ממנו את ההשוואה לאיך ריינס ניצח את לסנר ואיך הוא, טוב שהוא אמר את זה. סקארלט פצצה. שתופיע כמה שיותר על המסך. תקיפה טובה של האוסוס שמפתיעים את מקנטייר.

- וייקינג ריידרס שוב מחסלים את קופי קינגסטון ? מעלה לי חיוך. מחכה לראות את ההלוויה הויקינגית שיעשו להם.

- היטטטטטטטטטטטטטטטטט רווווווווווווווווו, קיבלו פופים ענקיים ! שמח מאוד שהם חזרו, עוד החלטה נהדרת של טריפל, היט רו חיזוק נהדר למחלקת הזוגות שהייתה צריכה רענון. טריפל לאט לאט נוגע בכל הנושאים האלה. אפילו זה שיש פיוד בין אנג'ל/הומברטו ל-MMM זאת החלטה טובה למחלקת הזוגות.

- רונדה ראוזי חוזרת דרך הקהל, אהבתי ממש את הלוק שלה השבוע, רונדה מקבלת יותר פופים וצ'אנטים מהקהל מאז סאמרסלאם, הפרומו שלה היה טוב, היא פאקינג רונדה ראוזי, היא מיליונרית, הקנסות האלה זה דמי כיס בשבילה וזה מוציא ממנה רק דברים טובים. הנה הם מתחילים בטיזינג של רונדה ראוזי-שיינה בייזלר, הו בייבי זה יהיה זהב.
הסגמנט של שיינה בייזלר וליב מורגן היה מעולה, השינוי של שיינה בייזלר כל כך מהיר וטוב, בזמן קצר היא כבר חזרה להיות לגיטימית, וייבים של שיינה בייזלר מנקסטי, תוקפת את היד הפצועה של ליב מורגן בלי הפסקה, ליב מורגן ממשיכה בדמות האנדרדוג שלה ומצליחה שוב לגנוב את המכה האחרונה. אני ממש מקווה שליב מורגן לא הולכת לגנוב ניצחון מסריח בקארדיף כי היא תקבל היטים מ-70 אלף צופים.

- מקנטייר ומוס נגד האוסוס היה טוב, טוב לראות את מקנטייר נכנס לקרב לבד ולא באמת מעניין אותו מי יהיה השותף שלו, המטרה שלו היא לפגוע באוסוס ולצבור מומנטום לפני הקרב נגד רומן ריינס וזה בדיוק מה שקרה. אחלה מאדקאפ מוס.
כל הסיפור של סמי זיין והאוסוס פשוט מצוין ונראה איך הם מתקדמים הלאה, שבוע הבא סמאקדאון בקנדה וסמי זיין בטח יקבל שם תגובות ממש חזקות מהקהל.

- גונת'ר נגד שינסקה נקאמורה היה MOTN כמובן. קרב מטורף של הרינג גנרל ונקאמורה. אין לי יותר מדי מה להוסיף פה... הם פשוט הפציצו והם ראויים לסגור את התוכנית הזאת. הופעה גדולה של שניהם, גונת'ר מכר מעולה, האליפות הביניבשתית סוגרת סמאקדאון. אליפויות המידקארד עברו שינוי גדול ומרגישות ברמה.
הייתי בטוח שאחרי הקרב שיימוס יצא החוצה ויקבע לו קרב נגד גונת'ר בקארדיף... נמתין עוד שבוע כדי לגלות מי יפגוש את הרינג גנרל.
פרק גדול נתנו לנו

שמח שהתחילו לתת לנו ישר קרבות בהתחלה מאשר פרומו חונק

נשים זוגות כן אני לא צופה נשים אבל נשארתי לייב ואני חייב להגיד שהם לא איכזבו אותי יופי של קרב הם נתנו

קאריון קרוס היל מספר שתיים אין מה לדאוג אחלה פרומו

טוב הכוכבי של החברה כרגע זה דרו מקנטייר הוא פשוט זהב ובאמת משדר שהוא הולך לנצח את ריינס פרומו מעולה שלו
תקיפה טובה של האוסוס מאחור ההחלפת מילים עם סקארלט הייתה טובה

איזה כיף היה לראות את קופי מושמד תענוג

כל הסגמנטים הקצרים של סמי זיין והאוסוס מעולים אבל חייבים להגיע לנקודה כבר

היט רו יס היה שלט בקהל אפשר לראות אותו בכניסה של גונתר תודה לך HHH אז פשוט תודה

לא יודע החתימת חוזים לא הייתה משהו זה היה חלש

דרו מקנטייר לא אכפת לו קרב זוגות או אינדיקפ הוא רוצה לפרק את האוסוס יפה מאדקפ מוס מה הקשר לא מבין אתה זה אבל טוב איך שסמי זיין הקריב את עצמו בשביל לחטוף קליימור אמלה זה היה זהב

גונתר נאקמורה נתנו עבודה ויצרו קרב מצוין שהיה צפוי להיות גונתר אמלה איזה צ'ופים הוא מחלק רחמים על נאקמורה גונצר שומר מצוין הוא חייב לפחות עד סוף השנה להחזיק בחגורה חייב להגיד שהקהל היה טוב בקרב ובכלל בכל הפרק שמח שסוף סוף אליפות הבניבשתית מקבל נאיין איבנט ומצוין ששידרו את הסרטון על האלפים שהיו

ההייפ ממשיך שבוע הבא פייס טו פייס מקנטייר ריינס הולך להיות אש
אז טריפל אייץ החליט להחתים את כל המתאבקים ששוחררו מהWWE ואף חברה לא רצתה לגעת בהם, השאלה שלי זה למה??

הבעיה של הWWE זה לא המחסור בטאלנט אלא הבעיה שאין לאף אחד שם מושג איך להישתמש נכון בטאלנט שיש להם מוותיקים כמו אדג וAJ עד למתאבקים פחות מבוססים כמו ריקושט ווולטר.

היט ראו זה בינוני מינוס ועוד בלי סוורב אז בכלל אין לי עניין בהם.
קרוס זה בינוני.
גארגנו יהיה נחמד אבל הם חייבים להפסיק להחזיר נוובאדיס כאילו הם ביג דיל פתאום ולהתרכז בטאלנט הקיים ואיך להציג אותם בצורה טובה, שיתמקדו בוולטר AJ דרו דאן ועוד הרבה טובים ואחרים ופחות ב"ילדים של טריפל אייץ".
תוכנית טובה שעברה מהר.

מקנטייר היה מצוין לאורך התוכנית ומרגיש כמו מישהו שיכול לסחוב את התוכנית כאלוף ראשי. כמו שלידור אמר מזכיר את ההייפ עליו לפני הקורונה.
וזה היה הלם לשמוע אותו אומר את ה-h word ולא לוקל מדיקל פסיליטי #רוחות_של_שינוי.
גם השימוש בקרוס היה מינימלי ומוצלח. סקרלט מעולה בתפקיד שלה. רק שיוותרו על הכניסה הקרינג'ית מ-NXT והם יהיו בסדר.

כשטופ ג'ברוני יהיה גדול הוא יהיה ברודוס קליי. היט רואו זה אחד מהאקטים הפחות מוצלחים ולא אותנטיים שראיתי בשנים האחרונות.
ויקינג ריידרס וגארזה אלו שמות שלגמרי שכחתי מהקיום שלהם. יהיה נחמד לראות יותר מהם. לריקושט לא התגעגעתי.

מיינאיבנט נהדר. וולטר מבריק, להוציא קרב כזה משינסקה בשנת 2022 זה הישג יפה.
בכלל נראה שמתייחסים לוולטר כמו שצריך ברוסטר הראשי בניגוד לציפיות והוא עדיין מרגיש מיוחד ושונה. ריין של וולטר כאלוף דומינניטי כשכולם רודפים אחריו תמיד יהיה DRAW ענק בשבילי.
אחלה תוכנית
טופ ג'ובה כל כך לא בכושר. הוא נראה מתנשף וגמור אחרי קרב סקוואש קצר של דקה וחצי שהוא לא עשה בו יותר מידי. יש לו חתיכת כרס והידיים שלו גם לא נראות כאילו הוא העביר זמן בחדר כושר מאז NXT. ההחתמה הכי גרועה של טריפל H עד עכשיו. 
B-פאב גם טאלנט שלא שייך לרוסטר הראשי כרגע. יש לה כריזמה, אבל אין לה ניסיון. שני הקרבות שהיו לה בTV היו רעים וזה לא שהיא הלכה לצבור ניסיון באינדיז אחרי השחרור שלה. היא מישהי שצריכה עוד זמן בPC.
כל האקט הזה היה מוצלח בזכות סוורב שהיה במרכז. סוורב לא שם עכשיו. 
בינתיים למעט דקוטה קאי, כל המתאבקים שטריפל H החזיר זה הטאלנטים הבינוניים שלא אהבתי גם בNXT. אני מניח שגרגאנו בדרך, אבל למה אנחנו לא יכולים לקבל את ליאו ראש או אוני לורקן במקום הטראש הבינוני? בקצב הזה אני מרגיש ששבוע הבא אנחנו מקבלים את לארס סוליבאן.

המאין אבנט פשוט מצויין.
מרגיש לי שהאנטר סימן לעצמו כמטרה להעלות את הערך של אליפויות המידקארד, לפחות בזמן שרומן מחזיק באליפות הראשית, ובינתיים הוא עושה עבודה מעולה בזה. זאת הדרך - קרבות TV טובים עם ביג פייט פיל. ראינו את זה בראו ועכשיו בסמאקדאון.
וולטר הוציא מנקאמורה את הקרב הכי טוב שלו מזה שנתיים לפחות. חלק מזה בגלל שוולטר עד כדי כך טוב, חלק מזה בגלל שהוא היה מוכן להתגמש ולעבוד יותר בסגנון שמותאים לשינסקה ופחות WWE סטייל טיפוסי של מאין אבנט.

פרק אש
לא היה צורך בהחתמה של היט רואו, כמו שנאמר הם היו אקט מוצלח בזכות סווראב שעכשיו לא איתם.
אבל כן מצד שני צריך להתחיל להגדיל את מחלקת הזוגות אז כל החתמה כרגע היא מבורכת.

ועכשיו לתוכנית:
סך הכל הייתה תוכנית טובה, אפשר לצפות בה במלואה בכיף, מתחילים לראות לאט לאט את הנוכחות של טריפל H.

נשים זוגות דילגתי

מה שאהבתי בפרומו של קרוס זה איך שהוא משקיף על מקנטייר שיוצא לעשות את הכניסה שלו, זה היה חזק.

אהבתי שבאמת מתחילים לשים דגש על אליפויות ״מידקראד״ כאל אליפויות בעלי משמעות, וגם שמים את קרב האליפות כתור הקרב הסוגר ולא באמצע התוכנית כמו שעשו קודם לכן.
עכשיו שיתחילו לשים אותם גם בPPV.

כנופיית פיקי בליינדרס של שיימוס חסרה לי ואני מקווה שהם יחזרו ושיהיה להם משהו לעשות בבריטניה.
פרק טוב של סמאק.

הקרב הפותח של הזוגות היה טוב באופן מפתיע, ראיתי את עצמי מריץ אבל הן הצליחו לייצר עניין, מלבד ראקל אני גם אוהב את שוטזי וחושב שהיא עושה עבודה טובה. הבוץ' של ראקל על שוטזי היה נראה אכזרי, שוטזי גם דיממה קצת, אבל אני מאמין שהיא בסדר. ראקל היא המתאבקת הכי חזקה בטיר השני ב-WWE כרגע (הטיר הראשון זה כמובן ביאנקה, בקי, רונדה), העבודה איתה בינתיים טובה מאוד לדעתי.

הפרומו של קרוס מאחורי הקלעים היה טוב, אבל שלא יתערב לי עם מקינטייר.

הפרומו של מקינטייר בזירה היה מעולה, מקינטייר יודע להשתמש במיק. אני מחכה לרגע שרומן ריינס וקאריון קרוס יאכלו קליימור לתוך הפרצוף שלהם. כשסקארלט יצאה קיוויתי לקליימור, אבל אז דווקא האוסוס יצאו ותקפו את דרו וזה בוצע טוב. גם הדיבורים בין האוסוס לסקארלט היו טאץ' טוב, צריך לזכור שהעובדה שיש אויב משותף לא הופכת את קרוס וריינס לשותפים. מחכה לשבוע הבא לפייסאוף של ריינס ודרו, ולהופעה של קרוס.

וייקינג ריידרס וקופי היה מצחיק, השימוש במגן היה ההיילייט של הסגמנט.

הסגמנטים של סמי זיין והאוסוס היו טובים, בנוהל. אחלה אוסוס, אחלה סמי.

לא התלהבתי מהחזרה של היט רואו. כמו שסלביק אמר סוורב היה הכוכב שם והם איבדו סטארפאוור, לא עפתי עליהם. אני אתן צ'אנס, זכרתי את טופ ג'ובר יותר טוב מאיך שהוא היה היום בפרק. ואני אשמח שמישהו יסביר לי למה ביפאב מתכוונת כשהיא מסבירה למה קוראים לה ביפאב, אף פעם לא הבנתי את זה.

הפרומו של רונדה היה קצר, חד וחלק. אני עדיין לא קונה את בייזלר כמתאבקת MMA שהיא וכמפלצת שכתשה את הרוסטר בצ'יימבר של 2020. היא עברה שנתיים של הרס, חלק מהן כשותפה הפחות חזקה של ניה ג'אקס, ייקח לי זמן לקנות אותה. ליב הייתה מעולה בסגמנט הזה, הרגישה לגיטימית.

הקרב של מקינטייר ומוס מול האוסוס היה טוב, אני אוהב את מוס ושמח שהוא מקבל זמן ב-TV למרות שהוא לא דמות שמקבלת עלילה. לא יודע מה אני חושב על הניצחון של מקינטייר ומוס. האוסוס הם הטאג הכי חזק בעולם, לא הוצמדו הרבה זמן, ומקינטייר הוא מפלצת אבל עדיין לא חושב שזה נכון לתת להם להפסיד לפני שהם מפסידים את התואר. מצד שני, צריך שמקינטייר יצא חזק ואכפת לי ממנו יותר מאשר מהאוסוס.

הסיבה היחידה שאני צופה ב-MMM היא מקסין דופרי.

תע"ה.
עמודים: 1 2 3