Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Dynamite 3.8.2022
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
-
-
-
-
-

קרב 1:
אורנג' קאסידי נגד ג'יי ליט'ל (ע' סאנג'יי דאט וסאנת'ם סינג)
מנצח: ג'יי ליט'ל בהצמדה אחרי ליט'ל אינג'קשן, ג'יי ליט'ל עובד לקאסידי על הרגל, בסוף הקרב ליט'ל בועט לקאסידי ברגל לתוך פינישר והצמדה.

אחרי הקרב סאנג'יי דאט וסינג מגיעים לחתוך פרומו.
דאט צוחק על קאסידי.
דאט מבקש מליט'ל תגובה על וורדלו (שהגיע לעזור לקאסידי שבוע קודם), ליט'ל אומר שוורדלו תקע את האף שלו בעסקים שלהם כי הוא רצה להגן על החבר החדש שלו, אורנג' קאסידי. ליט'ל מציע לוורדלו להגיע שוב, כי הוא עומד לשבור לקאסידי את הרגל. 

ליט'ל מנסה לשבור לקאסידי את הרגל, אבל BF מגיעים וגם וורדלו. כולם מסתלקים מהזירה. 

דאט מציע קרב בBattle of the Belts - וורדלו נגד ג'יי ליט'ל.
וורדלו אומר שהתוצאה הסופית לא תשתנה, וורדלו הולך לנצח. 

וידאו פאקג' על שבוע שעבר - ההכתרה של הוק כאלוף FTW והבגידה של הובס.

האנדיספיוטד אליט מגיעים לזירה.
אדם קול, הבאקס, קייל אוריילי ובובי פיש.
קול אומר שזה מרגיש טוב לחזור לזירה. במיוחד עם החברים שלו.
אדם קול אומר שיש לו חדשות מצערות - הוא עדיין לא כשיר רפואית. אבל הוא לוקח את הזמן כדי לחשוב ולעבד דברים. 
קול אומר שבזמן שלו בחוץ הוא חשב על ההצלחות ועל הכשלונות של UE, שמנהיג אמיתי חושב על מה ניתן לתקן, על כימיה, טאלנט (והם 5 מהטובים ביותר), והכי חשוב - נאמנות. 
קול אומר שיש להם נאמנות - הוא הגיע לAEW בגלל היאנג באקס, זו נאמנות. הוא נסע בכל העולם עם קייל אוריילי ובובי פיש - זו נאמנות. אדם קול אומר שנאמנות זה כוח, הצלחה, נאמנות זה הכל.
קול מדבר על טורניר השלשות. קול פונה למאט וניק, הוא אומר שאין דבר שהוא ירצה יותר מאשר הUE מנצחים את הטורניר, אבל אם הוא לא כשיר רפואית, ואוריילי גם, והם לא בוחרים את בובי פיש - אסור להם להשתתף בטורניר. 
הוא מתקן את עצמו - זה לא ש'אסור' להם, אלא שהם לא יהיו כשירים רפואית כדי להיות בטורניר.

אוריילי, פיש וקול תוקפים את היאנג באקס, בובי פיש שם כיסא על הצוואר של מאט ג'קסון, 
האנגמן פייג' מגיע להצלה, קול אוריילי ופיש בורחים. 
פייג' מסתובב לאט ומסתכל על הבאקס, פייג' מציע יד למאט ג'קסון, מאט ג'קסון לוקח את ידו וקם. 

מאחורי הקלעים ג'ון מוקסלי חותך פרומו.
הוא אומר שהיום כריס ג'ריקו פוגש את ווילר יוטה. מוקס אומר שכולם שואלים אותו "מי אתה רוצה שינצח?" והוא אומר שלא אכפת לו.
הוא אומר שפשוט לא אכפת לו, זו לא תשובה אוטומטית, הוא אומר שברגע שהפעמון מצלצל - לא. אכפת. לו. לא משנה באיזה יום ומול מי, בשנייה שהפעמון מצלצל הוא מתכוון לפגוע. 
הוא אומר שכשהBCC יסיימו, הם יגרמו להארט דאנג'ן להיראות כמו צהרון. 
מוקס אומר שלא משנה מי מגיע בשבוע הבא לפגוש אותו - כדאי מאוד שיהיו מוכנים, כי עבורו זה לא משחק. 

טוני שובאני מראיין את כריסטיאן קייג' בחניון.
קייג' אומר שג'אנגל בוי גודל ע"י אנשים גרועים,
מכונית מגיעה לדרוס את קייג', ג'אנגל בוי יוצא מהמכונית אחרי שפספס את קייג', האבטחה עוצרת אותו מלתקוף את כריסטיאן.

קרב 2:
ד"ר בריט בייקר D.M.D וג'יימי היית'ר (ע' רבל) מול ת'אנדר רוזה וטוני סטורם 
מנצחות: ג'יימי היית'ר ובריט בייקר בהצמדה, היית'ר מצמידה את טוני סטורם אחרי פינישר, אחרי שסטורם מפספסת ופוגעת בטעות בת'אנדר רוזה. 

מאחורי הקלעים - אדי קינגסטון מאתגר את סאמי גווארה לAll Out. 

טאז מדבר על כך שהוא לא ידע שסטארקס יאתגר שוב אחרי הקרב מול דנהאוזן, שהוא לא ידע שהוק ינצח את סטארקס, שהוא לא ידע שהובס יבגוד בסטארקס.
טאז אומר שהוא לא היה מעודכן בענייני טים טאז - לכן טים טאז נסגרים מעכשיו. הוא אמר שהוא נתן להם את היחס הטוב ביותר עד כה, והוא מאחל להם בהצלחה.

קרב 3: 
פאוורהאוס הובס מול רן ג'ונס
מנצח: הובס בהצמדה, קרב סקוואש.

ריקי סטארקס יוצא לזירה, 
ריקי תוקף את הובס, הובס נותן ספיינבאסטר לסטארקס ומשתלט עליו, הובס יוצא עם ידו על העליונה, הובס יוצא מהזירה.

מאחורי הקלעים מירו מדבר,
מירו שואל את האל כיצד הוא יכול להבדיל בין מה שהוא יכול לבטוח לבין מה שהוא לא יכול לבטוח. 
מירו אומר שבסופו של דבר, כולם חושפים את עצמם - וגם המושיע יחשוף את עצמו בסופו של דבר.

דארבי אלין מדבר לברודי קינג,
דארבי חושף שהוא זה שאמר לטוני קאהן להחתים אותו.
דארבי אומר שברודי מחפש לבנות את שמו על חשבונו של דארבי.
דארבי מציע לברודי לזכור שהוא זה שביקש את הקרב הזה.
דארבי חושף קעקוע על היד שלו שכתוב "קופין דרופ על ברודי קינג". 

בזירה ג'ים רוס נכנס לשולחן השדרנים.

קרב 4:
כריסטיאן קייג' מול מאט הארדי
מנצח: כריסטיאן קייג' בהצמדה, אחרי קילסוויץ'. 

אחרי הקרב קייג' בא לתקוף את מאט הארדי, הוא לוקח שני כיסאות לקונצ'רטו,
לוצ'זאורוס מגיע לזירה, ג'אנגל בוי מגיע מאחורי כריסטיאן, כריסטיאן בורח מהזירה דרך הקהל.

מאחורי הקלעים שובאני מראיין את דניאל גרסיה,
שובאני שואל את גרסיה על הניצחון הגדול שלו בשבוע שעבר,
גרסיה אומר שזה לא הניצחון הגדול של שבוע שעבר, זה הניצחון הגדול ביותר של כל הזמנים.
גרסיה אומר שהוא 'שוחט הדרקונים', הוא מציע לדניאלסון לחזור שוב, ושהוא ינצח אותו שוב.

בזירה אית'ן פייג' עומד וחותך פרומו.
אית'ן פייג' שואל למה הוא לא בTV כל שבוע, למה הוא לא מופיע על האוטובוס, למה אין בובה שלו בחנויות.
אית'ן פייג' אומר שמגיע לו טוב יותר.
פייג' לא מבין למה הקהל מעודד אותו - הרי שהחולצות שלו יוצאות למכירה הם לא קונים, הם קונים חולצות של אורנג' קאסידי, פאנק וקינגסטון.
סטוקלי האת'וואי נמצא שם בזירה, הוא שואל אותו מה הוא עושה, סטוקלי לוחש משהו באוזן של פייג', פייג' נרגע - סטוקלי מציע לפייג' את הכרטיס שלו ופייג' לוקח את הכרטיס.

טוני שובאני נמצא מאחורי הקלעים עם 2.0 ועם אנה ג'יי.
מאט מדבר על כך שבשבוע הבא כריס ג'ריקו הולך להיות האלוף בפעם השנייה בהיסטוריה.
אנה ג'יי מדברת על עצמה.
אנה ג'יי חונקת עובד הפקה. 

קרב 5: קרב פח זבל
הגאן קלאב מול האקליימד
מנצחים: האקליימד, מקס קאסטר זורק את אוסטין גאן מהרמפה לפח, קאסטר קופץ על קולטן גאן עם המייק דרופ לשולחן, בוואנס זורק את קולטן גאן לפח לניצחון.
אחרי הקרב האקליימד זורקים את הפח (עם קולטן ואוסטין בתוכו) מהרמפה.

קרב 6: המנצח יפגוש את ג'ון מוקסלי לקרב על אליפות העולם בשבוע הבא
כריס ג'ריקו מול אלוף הפיור של ROH ווילר יוטה
מנצח: כריס ג'ריקו בהכנעה, אחרי הליונטיימר.

אחרי הקרב ג'ריקו ממשיך עם ההכנעה. 
ג'ון מוקסלי יוצא מהקהל להצלה.

ג'ריקו שואל את מוקסלי אם הוא רוצה את ליונהארט, השורד האחרון של הדאנג'ן של סטו הארט?
ג'ריקו אומר שזה מה שהוא יקבל.
תכנית טובה של דיינמייט.

צריך לספר לטוני קהאן שהסגמנט הפותח לא חייב להיות תמיד קרב לא משנה כמה הוא לא מעניין. אורנג' קאסידי אובר וג'יי לית'ל אחלה מתאבק, אבל הם לא מעניינים. מי שכן מעניין זה וורדלו שהופיע לדקה אחת. לדעתי הסגמנט של האליט היה צריך לפתוח את התכנית. הקרב בין קאסידי ללית'ל היה טוב, לית'ל התמקד ברגל של קאסידי לאורך כל הקרב והיה חייב לנצח פה.

הסגמנט של אדם קול והגאנג מרענן ויפיח חיים בדשדוש שנמצא בכל דבר שעירב את קול מאז שהוא הגיע ל-AEW. יש עוד דרך לעבור כדי שאני אכנס לאנגל הזה ב-100% אבל לפחות קורה משהו. אני מת על האנגמן, הוא מרגיש יותר גבוה מהסצנה הזאת. היה גם איזה שלב שציפיתי לקני, אבל נזכרתי שזה בסה"כ סגמנט בדיינמייט ולקני מצפה חזרה יותר משמעותית.

פרומו טוב של מוקסלי מאחורי הקלעים, התרגלנו.

הסגמנט של ג'אנגל בוי וכריסטיאן הרג אותי מצחוק, לא יודע להסביר למה. הפרצוף של כריסטיאן והמשחק דרגת בי מובי של שנות ה-70 היו במקום.

הייטר ובייקר-ת'אנדרסטורם היה מעולה. ג'יימי הייטר כוכבת ואי אפשר להתעלם מזה, מתאבקת מעולה. השאר גם היו טובות מאוד, מלבד אנה ג'יי(ד קרגיל) מדובר בטופ 4 של הארגון והן סיפקו את הסחורה.

אדי קינגסטון הרג אותי עם ההתפרצות לסגמנט של טאי וסמי, זה היה טיימינג טוב. אדי קינגסטון חם, אני חושב שזה זמן טוב ללחוץ איתו על ההדק לקראת רימאץ' עם פאנק על האליפות. אני לא חושב שהוא חומר לאליפות אבל פיוד שלו עם פאנק יושב טוב אחרי מה שהיה איתם בפול גיר שנה שעברה. בקיצור, תנו לו לנצח את סמי, זאת ההחלטה הנכונה.

המיני פרומו של טאז בשולחן השדרנים גם היה מצחיק, כי הוא פגע בדיוק במשהו שאחד המשתמשים פה כתב שבוע שעבר - "טאז מיתמם בשולחן השדרנים כאילו הוא לא אמר לסטארקס לבקש עוד קרב, להוק לקחת את האתגר ולהובס לתקוף את סטארקס". MOM.

פאוורהאוס הובס הוא אדם מזעזע. פשוט מזעזע. אני שונא אותו. הקהל היה צריך לתת לריקי פופ יותר גדול לדעתי. בנימה רצינית, הם נתנו 4 דקות לכל האנגל הזה וקידמו אותו די סבבה, הובס נראה כמו מפלצת, סטארקס מדהים ואני מקווה שהוא יצא מהפיוד הזה בעמדה הרבה יותר גבוהה מהעמדה שלו עכשיו. הובס לא. הוא איש רע ומגיע לו להתאבק בפרישואו עם מארשל החמוד.

הפרומואים של מירו ודארבי היו מעפנים.

כריסטיאן נתן הופעה טובה מאוד נגד מאט הארדי. הוא בכושר טוב ומתאבק טוב בזירה למרות הגיל שלו, הבדלי הרמות היו ברורים. למרות שאני לא מתחבר עדיין לצורה שהפיוד בינו לבין ג'אנגל בוי מתנהל אני התחלתי להיות קצת מושקע בו, העבודה של כריסטיאן טובה.

אית'ן פייג' מעולה על המיק, אבל אני לא חושב שיהיה אנגל מעניין שנוגע אליו ואל סטוקלי, בטח לא בצורה שדיינמייט מתנהלת כשמתאבקים בקליבר של פייג' מופיעים פעם בשבועיים שלושה. נראה.

אנה ג'יי כמובן הייתה ההיילייט של הפרק. עובד ההפקה הזה צריך להרגיש בר מזל.

קרב פח זבל בין האס בויז לאקליימד היה אחלה בידור. מקס קאסטר היה חייב להזכיר את וינס וזה ישב במקום. הקרב היה טוב, אני חושב שהייתי מקבל כל סיום כי אני מחבב את האס בויז וחושב שהם אנדרייטד וגם האקליימד הם צמד טוב.

ג'ריקו נגד יוטה היה טוב. היה לי ברור שג'ריקו מנצח, לא אהבתי שיוטה נכנע למרות שההכנעה נראתה טוב מאוד. מוקסלי הרגיש כמו בוס כשהוא נכנס בסוף, אני לא יודע למה אבל זה פתאום ריגש אותי לחשוב על העזיבה שלו לטיפול בהתמכרות שלו לאלכוהול, כשעכשיו הוא עומד בתור האלוף של הארגון גם אם זה רק זמני. הוא נראה מעולה, אולי במעמד הכי גבוה שהוא הרגיש אי פעם.

תע"ה לגיא התותח. תוצאות אגדיות.
[Image: FZRs-6gWAAAAaSJ.jpg]

אל תבכה ילדון, אל תבכה.
אחלה של תכנית.

- סוף סוף UE בוגדים בבאקס יא אללה זה לקח חצי שנה יותר מידי.
הסגמנט היה סימון וי סה"כ. 
פייג' והבאקס ביחד שוב? סביר. כמובן שקני אומגה זה הבקשה היחידה של קהילת הרסלינג העולמית, אבל קני אומגה עדיין לא כשיר, אני מקבל את פייג', הוא אחלה תחליף.

- קאסידי מפסיד נקי? מצוין. התחלנו. אני מחכה לירידה נוספת בסטטוס שלו, יופי, ככה צריך.
אני מחבב ניצחונות נקיים, שמח שזה מה שהיה הפעם. מה שכן - ג'יי ליט'ל? באמת? אין לי כוח אליו. יש 50 מתאבקים שהייתי שם על פניו בAEW.

- אית'ן פייג' הכי מעניין מאז שהגיע לAEW.
פרומו ממש טוב לדעתי, אמשיך לעקוב.

- האדם הנתעב הזה, פאוורהאוס "ברוטוס" הובס.
לראות אותו עושה לי PTSD משבוע שעבר. איך הוא מעיז להראות את הפרצוף שלו מול מיליוני לבבות שבורים? 
סטארקס בדרך להיות מגה פייס ואני רק מקווה שהחזרה של קני ופאנק לא תהרוס לו.

- מהצד השני של בריכת הטאלנט בAEW - ג'ונגל בוי עדיין מתקשה להיות מעניין.
שמישהו יסביר לי למה אני אמור להניח שהוא אובר?
הוא לא בן אדם אינטנסיבי, למה נותנים לו לעשות את התקיפות האלה כל פעם? למה לוצ'ה דינוזאור הוא הכינור השני בדואו הזה? זה פריים קיין. יא אללה.. 

- אנה ג'יי עם אותו נאום כמו בשבוע שעבר.
אני לא מרוצה, לדעתי היא על דרך המלך ללהפוך את עצמה לאקט קומי ואני לא מבין למה לעשות את זה?

- סוף סוף ג'יימי היית'ר מקבלת ניצחון גדול בדינמייט.
אני שמח שטוני סטורם הפסידה, אין לי כוח אליה, מתאבקת משעממת. על ת'אנדר רוזה אין בכלל מה לדבר, המתאבקת המשעממת ביותר. 
בייקר והיית'ר הן העתיד של מחלקת הנשים, הגיע הזמן שהיית'ר פשוט תנצח את סטורם נקי. יש דרג ויש זרג.

- ברצינות, הובס נראה כמו מיליארד דולר בכניסה שלו. 
לא מבין למה אנחנו ממשיכים לדחוף בכוח את ג'ונגל בוי עם כ"כ הרבה זמן מסך, כשיש לנו פרוספקטס גדולים יותר ממנו ויותר אובר ממנו כבר בנמצא בAEW.

- האקליימד סוף סוף מקבלים ניצחון גדול בדינמייט.
קאסטר ממשיך להיות מתאבק מביך ולא חלק, אבל לזכותם ייאמר שהם סחבו את היריבות הזאת. העלו את הערך גם שלהם וגם של הטעויות הגנטיות של בילי גאן. השורה על וינס מקמהן הייתה סבירה וצפויה, הפרצוף של בוואנס היה 100. הבן אדם הזה כ"כ כריזמטי שאין להאמין בכלל.

- מירו מדבר לחדר חשוך. מחכה כבר שהוא יחזור לעבוד בAEW שוב.

- אין לי כוח לדארבי אלין. 

- מקווה שהקרב בין ליונהארט לבין מוקס לא יהיה אוברבוקד שיטפסט. 
חוץ מזה אני חושב שמוקס קצת מוזיל את ערך האליפות עם 800 אלף הגנות בחודש. 

בגדול אחלה תכנית, עדיין יש בעיות, העלילות יחסית חלשות וכשהן מתקדמות זה אחרי המון מריחה, יש הרבה בלגאן, יותר מידי טאלנטים לא מעניינים, יותר מידי טאלנטים שמורים, הם צריכים להזיז עניינים, AO בחודש הבא. 
סך הכל הפרק היה מעולה לעומת מה שהיה לאחרונה, כמובן שלא מספיק.

קרב ראשון טוב, קאסידי עובר, לית'ל מעולה, תוצאה מעניינת וניצחון של וורדלו בהגנה על החגורה בשבת. סבבה.

UE סגמנט מעולה, בוצע טוב, קרה מה שצריך לקרות, יהיה עוד קצת הסברים בנוגע ליחסים בין האנגמן לבאקס וברגע שקני יחזור, יהיה יותר מעניין ביניהם (חזרה אחורה לסוף של פול גיר).

קרב הנשים היה טוב, שואוקייס נהדר לג'יימי, זה נראה שהם כן מעלים הילוך בנוגע ללחוץ על ההדק איתה.

הובס נראה נהדר. שיר הכניסה מעולה, סטארקס כחביב הקהל יעבוד טוב, נוטף כריזמה. יהיה פיוד מעולה.

קרב זקנים הרצתי.

קרב פח זבל היה טוב, בידור נהדר. ראפ של קאסטר היה מעולה עם כל מה שהיה צריך להיאמר, מקווה ש2 הטאגים יתקדמו מפה.

מיין איבנט בסדר ביחס לציפייה מג'ריקו, רק מקווה שיפסיד שבוע הבא.

הפך לכוכב בשנתיים. 
(08-04-2022, 09:57 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]

הפך לכוכב בשנתיים. 

גם השינוי הפיזי שלו, הרוויח את זה.

הפך לכוכב בשנתיים. 

איכס. מאחל לו להצטרף לסטייבל של ג'ריקו

הפך לכוכב בשנתיים. 

ההיל טרן הראשון (על דארבי ומוקסלי) היה בדיוק מה שהפך אותו למפלצת שהוא היום.
(08-04-2022, 11:02 PM)master of doom כתב: [ -> ]איכס. מאחל לו להצטרף לסטייבל של ג'ריקו

איזה פה מלוכלך יש לך, לא מכובד לדבר ככה באתר פה.
עמודים: 1 2