Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Rampage 3.6.2022
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: 94b54e-43c387a8f4af4524be1726b3d4955335-mv2.webp]

קרב 1:
היאנג באקס (מאט וניק ג'קסון) נגד הלוצ'ה בראדרס (פנטה אוסקורו וריי פיניקס)(ע' אלכס אברהמטז).
אלופי הזוגות ג'ורסיק אקספרס וההארדיז צפו מהשורה הראשונה.
המנצחים: יאנג באקס. ריי פיניקס יוצא ממלצר דרייבר, מאט ג'קסון מצליח להוריד את המסכה של פנטה שמכסה את פניו, היאנג באקס פוגעים בפיניקס עם BTE טריגר. אחרי הקרב חוגגים עם המסכה של פנטה.

קרב 2:
טים טאז (אלוף הFTW ריקי סטארקס ופאוורהאוס הובס) נגד ג'וברים.
המנצחים: טים טאז בסקווש מהיר.

קרב 3:
את'ינה נגד קיירה הוגאן.
אלופת הTBS ג'ייד קרגייל, רד וולווט וסטוקלי האטאווי.
המנצחת: את'ינה עם סוון דייבינג קאטר (לשעבר אקליפס).

האוס אוף בלאק בפרומו מאחורי הקלעים מציגים את ג'וליה הארט כחברה בסטייבל שלהם.

אלוף העולם CM פאנק יוצא לפרומו. הוא אומר שכשהגיע לאולם היום כל עצם בגופו צעקה עליו לוותר, וכוונתו בנוגע לכל העצמות בגופו כוללת את אלו השבורות, אך אומר שמגיע לקהל הסבר.
הוא אומר שכשהצטרף לAEW הוא אמר שימשיך להתאבק עד שהגלגלים יפסיקו לעבוד. הוא אומר שיש לו חדשות טובות ורעות. הטובות הן שהוא אהב כל שנייה שהוא היה בAEW עד עכשיו וכל רגע מול הקהל זאת מתנה וחוויה שחשב שלא יוכל לחוות יותר.
הוא אומר שהחדשות הרעות הן שהוא נפצע והוא נדרש בניתוח. הוא אמר לטוני קאהן שהוא לא רוצה לעצור את המקום כשהוא לא נמצא ויש אחרים שיכולים להחזיק במקומו. הוא נותן את הדוגמאות של בריאן דניאלסון וג'ון מוקסלי. הוא אומר שטוני אמר לו שהוא מאמין בCM פאנק והיה זקוק לשמוע את זה, כי לפעמים הוא מטיל ספק בעצמו.
הוא אומר שהוא לא ייתן לספק לנצח הפעם, וכשיחזור הוא יהיה יותר גדול יותר, מהיר יותר, רעב יותר ממה שהיה יותר אי פעם והוא יוכיח למה הוא הכי טוב בעולם.

מארק הנרי מראיין במסך המפוצל את המתאבקים במיין איבנט.

קרב 4: אליפות הTNT.
סקורפיו סקיי (א')(ע' דן למברט ואית'ן פייג') נגד דנטה מרטין (ע' מאט סיידל).
המנצח: סקיי אחרי TKO.

מוכרז לדינמייט:
באטל רויאל בתחילת התוכנית, המנצח יתאבק במיין איבנט.
הN1C ג'ון מוקסלי נגד המנצח בבאטל רויאל, המנצח יקבל קרב לאליפות הAEW הזמנית בפורביידן דור.
"האנגמן" אדם פייג' נגד דיוויד פינלי.
מבקש להשתמש בטיעון "כאן זה הקרב הפותח" לתוכנית הזאת. יאנג באקס והלוצ'ה בראדרס סיפקו את הסחורה כמצופה, 2 מהטאגים הטובים בעולם.

סקווש קליל לטים טאז, מקווה שיש להם כיוון טוב כי כנראה כרגע מורידים אותם מאליפות הזוגות.

אני מזהיר את כל הלידורים והרוג'רים למיניהם, אל תעזו להגיב על את'ינה, אני אהרוג אתכם. היא בכושר והייתה טובה היום, יש ציפייה יותר גבוהה ממנה לעומת הרובי סוהוים.

מאכזב לשמוע שפאנק נפצע, אבל כנראה הוא זקוק למנוחה הזאת, מקווה שיחזור יותר טוב.

קרב אליפות TNT היה טוב בין 2 טאלנטים מעולים, קרב כיפי ליום שבת.
רגע אז הוא ויתר על האליפות?
(06-04-2022, 10:27 AM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]רגע אז הוא ויתר על האליפות?

ויתר. הוא היה נראה פצוע קצת בדיינמייט, אני חושב שזאת רגל ימין למרות שאני תוהה מה מצריך שם ניתוח, ניתוח ברגל זה לבנאדם שלא מסוגל ללכת עליה ופאנק הלך יפה.

אני מאחל לו רק בריאות, זה חוסר מזל עצום.
(06-04-2022, 10:27 AM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]רגע אז הוא ויתר על האליפות?

כן
(06-04-2022, 10:48 AM)Bayley כתב: [ -> ]כן

לא, יהיה אלוף זמני כמו שסמי גווארה היה.
(06-04-2022, 10:47 AM)master of doom כתב: [ -> ]ויתר. הוא היה נראה פצוע קצת בדיינמייט, אני חושב שזאת רגל ימין למרות שאני תוהה מה מצריך שם ניתוח, ניתוח ברגל זה לבנאדם שלא מסוגל ללכת עליה ופאנק הלך יפה.

אני מאחל לו רק בריאות, זה חוסר מזל עצום.

ניתוח זה לא מצב שבנאדם לא מסוגל ללכת על הרגל. יכולה להיות רצועות קרועות בברך או ACL קרוע ויהיה אפשר עדיין ללכת, כך גם בכל שריר, יכול להיות קרעים ופציעות ועצמות שבורות אבל (כמובן שתלוי בחומרה) עדיין יהיה אפשר להפעיל עליהם עומס כלשהו גם אם מאוד מאוד קטן.
להתאבק זה כבר סיפור אחר ומעבר לזה הוא בכאבים נוראיים וממש קשה להתנהל ככה במיוחד בעבודה כמו שלו שהוא צריך להתנייד מעיר לעיר ולהתאבק בזירה ולקחת בומפים.
תוכנית גרועה לדעתי. MJF הציב סטנדרט בלתי אפשרי לכל מה שיבוא מיד אחר כך אבל גם שלא היחס לזה, תוכנית טיפוסית של AEW חוץ מהפרומו של פאנק.
קרבות, פליפים, סלטות, אף מהלך לא נראה טוב הכל נראה מזויף... AEW קיצר

מה שגם אכזב זה שתהיה תחרות עכשיו או משהו כדי להכתיר אלוף זמני. אני ממש ממש שונא את התואר הזה אלוף זמני ברסלינג. זה לא UFC וטוני חייב להפסיק לחשוב שפורמט של MMA מתאים גם לפורמט של פרו-רסלינג מכל בחינות ולהגיד כמה הוא רוצה להתחקות אחריי דנה וייט. זה לא עובד. תירוץ שהיה לו ללמה DON היה כל כך ארוך ומתיש היא בגלל שגם בUFC זה ככה.... לא טוני, לא...
קורה משהו עם החוזה של FTR ופספסתי? איך זה שהם לא היו ב-DON ולא בסצנת האליפות אחרי החודשים האחרונים שהיו להם?

(06-04-2022, 11:50 AM)Roger כתב: [ -> ]תוכנית גרועה לדעתי. MJF הציב סטנדרט בלתי אפשרי לכל מה שיבוא מיד אחר כך אבל גם שלא היחס לזה, תוכנית טיפוסית של AEW חוץ מהפרומו של פאנק.
קרבות, פליפים, סלטות, אף מהלך לא נראה טוב הכל נראה מזויף... AEW קיצר

מה שגם אכזב זה שתהיה תחרות עכשיו או משהו כדי להכתיר אלוף זמני. אני ממש ממש שונא את התואר הזה אלוף זמני ברסלינג. זה לא UFC וטוני חייב להפסיק לחשוב שפורמט של MMA מתאים גם לפורמט של פרו-רסלינג מכל בחינות ולהגיד כמה הוא רוצה להתחקות אחריי דנה וייט. זה לא עובד. תירוץ שהיה לו ללמה DON היה כל כך ארוך ומתיש היא בגלל שגם בUFC זה ככה.... לא טוני, לא...
גם ב-UFC זה קונספט מחורבן שגורם להכל להראות הרבה פחות חשוב וגדול ממה שהוא.
(06-04-2022, 11:42 AM)Roger כתב: [ -> ]ניתוח זה לא מצב שבנאדם לא מסוגל ללכת על הרגל. יכולה להיות רצועות קרועות בברך או ACL קרוע ויהיה אפשר עדיין ללכת, כך גם בכל שריר, יכול להיות קרעים ופציעות ועצמות שבורות אבל (כמובן שתלוי בחומרה) עדיין יהיה אפשר להפעיל עליהם עומס כלשהו גם אם מאוד מאוד קטן.
להתאבק זה כבר סיפור אחר ומעבר לזה הוא בכאבים נוראיים וממש קשה להתנהל ככה במיוחד בעבודה כמו שלו שהוא צריך להתנייד מעיר לעיר ולהתאבק בזירה ולקחת בומפים.

הניסוח שלי לא היה טוב, אבל הבנת את הכוונה. להתאבק עם רגל פצועה שזקוקה לניתוח ברוב המקרים זה לא אפשרי ברמה של מה שפאנק עשה נגד פייג' ובקרב המשולש, ובגלל זה אני נוטה להאמין שהפציעה היא לא קשה. קרע ברצועה בברך זה אחת הפציעות הכי קשות שיש, במצב כזה צריך לנטרל תנועה כמה שאפשר כי הרצועה בולמת זעזועים וכל פגיעה תהיה משמעותית יותר, פאנק היה מרגיש אם זה היה קורה.

אני חושב שזה הרצון לעשות את הלריאט המחורבן. זה נראה מהלך פשוט אבל כמות הלחץ שמופעלת על הרגל במצב כזה היא עצומה ובטח בצורה שפאנק עשה אותו עם העצירה שזיקקה את כל הלחץ לאזור הרגליים בניגוד להאנגמן שלרוב התנועה שלו חלקה.

אני גם לא מתחבר לקונספט של אלוף זמני. לא אהבתי את זה עם סמי ואני לא חושב שאני עומד לאהוב את זה עם מוקס/האנגמן. אם הפציעה לא כל כך קשה אפשר לשמור על פאנק ב-TV בלי להתאבק ולעשות טורניר לקביעת ה-N1C עד לרגע שהוא יהיה כשיר, ואם הפציעה קשה הוא היה צריך לוותר על התואר.
עמודים: 1 2