Wrestling-IL

גרסה מלאה: חדשה מרעישה | MJF מחוץ ל-Double or Nothing?
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
על פי דיווחים של פייטפול, האינסיידר ולידור אדיר:

MJF היה אמור להגיע למפגש חתימות ותמונות למעריצים לפני האירוע הלילה, אנשים שילמו במיוחד בשביל לראות אותו אך הוא לא הגיע, שון רוס סאפ דיווח שהייתה טיסה ל-MJF החוצה מלאס וגאס מה שהיה אומר שהוא לא מופיע באירוע, האינסיידר אישרו את זה. בדיווח האחרון של האינסיידר נאמר ש-MJF נכון לעכשיו בלאס וגאס. כל המקורות דיווחו שזה לא וורק.

שון רוס סאפ מדווח שהוא שמע ממקור ב-AEW שהתיקשורת בין MJF ל-AEW הגיעה לשפל חדש, נאמר לטאלנט ולצוות לא להגיב בנושא, עוד נאמר שהיה ניסיון מ-AEW לדבר על חוזה חדש בתקופה האחרונה אך MJF פוצץ את זה.

עוד משון רוס סאפ - הוא מאשר שהוא ראה הוכחה פיזית לרכישת כרטיס טיסה של MJF, הוא מציין שהכרטיס נקנה לפני האקסס במחיר יקר, אך יחד עם זאת ש-MJF לא עלה על המטוס.

כרגע עוד לא ידוע מה יהיה עם הקרב שלו נגד וורדלו ב-DON.
(05-29-2022, 11:47 AM)StavHen כתב: [ -> ]אני לא יודע אם טוני הכין את עצמו להתמודד עם מקרה כמו MJF,הוא ציפה שהחברה שלו תרוץ חלק, הוא לא מכיר התנהלות כזו
לא ברור מה היה הטריגר אבל אם זה לא וורק והם הצליחו לגרום לטאלנט לשבור ככה את הכלים זה משהו שהוא לא מקובל בכלל.
אני מקווה שהעניינים יסתדרו והוא יישאר בחברה.

מעביר לאשכול הרשמי על החדשה.

אני לא חושב שהגורם המפתיע במקרה של MJF זה שהארגון לא ירוץ חלק.
הארגון הזה לא רץ חלק כבר מעל שנתיים - הכל זה כאוס אחד גדול של דיביוטים, וולוגים, טרנים וזירות שלא מתפוצצות. טאלנט זה יצור לא צפוי, כמעט כמו האנשים שמנהלים אותו.

לדעתי מה שמפתיע בכל העניין של MJF הוא השווי שלו ב2022.
אף אחד לא היה מצפה שהליצן הזה שהופיע בקרב הראשון בAll-In ב2018, יצדיק חוזה של כמה מיליונים ב2022. טוני הטיפש החתים הרים של טאלנט, בצורה ממש בולמוסית. 
מה שמצחיק בכל העניין הוא שטוני קיבל ביקורת על זה בזמן אמת, לא בדיעבד. המעריצים אמרו לו להפסיק להחתים, אבל הוא פשוט אכל ואכל בלי הפסקה, שרף את המזומנים שלו על חבר'ה כמו סוורב סטריקלנד וטוני סטורם, על משחק פלייסטיישן לAEW, במקום להתכונן לבלת"מ כמו זה של MJF. 

אני מתרשם לטובה מMJF.
בחור בן 25, מתנהל בלי בושה עם הדגים הגדולים.
הוא יודע כמה הוא שווה, הוא בא לעשות כסף, לא וולוגים, והוא ילך לאן שהכסף ייקח אותו. 
הblueprint שלו זה כמובן קודי, אבל כך או כך - MJF יכול להרשות לעצמו ללכת לשם כבר מחר, הוא לא ירד מתחת למידקארד, והוא ירוויח בהכרח כמה מיליונים בדרך, כנראה יותר משהיה מרוויח בכל הראן שלו בAEW. 
מתאבקים חדשים יחסית שאני מוכן בזה הרגע שלא יהיו בחברה בתמורה לזה ש-MJF חותם לחוזה ארוך:

קית׳ לי
סוורב סטריקלנד
כל ההאוס אוף בלאק
אוריילי
פיש
כל ATT
ג׳יי לית׳ל
סמואה ג׳ו
(05-29-2022, 12:09 PM)RoeeHardy כתב: [ -> ]מתאבקים חדשים יחסית שאני מוכן בזה הרגע שלא יהיו בחברה בתמורה לזה ש-MJF חותם לחוזה ארוך:

קית׳ לי
סוורב סטריקלנד
כל ההאוס אוף בלאק
אוריילי
פיש
כל ATT
ג׳יי לית׳ל
סמואה ג׳ו

סמואה ג'ו בסוף (ואני מסכים) רק מראה לכולנו כמה MJF שווה.

זה הפרוספקט הכי גדול בAEW, וטוני הולך לאבד אותו כדי שרובי סוהו תוכל להמשיך לעמוד ליד הקייטרינג רק כדי לצאת לראיון עם טוני שובאני. מילא קודי, אבל עזיבה של MJF ממש תוציא את האוויר מAEW לכמה חודשים לפחות, טוני יורה לעצמו פה ברגל.

אגב, 
אני מוכן לוותר על ג'ונגל בוי, גווארה ודארבי בשביל MJF בארגון. 
(05-29-2022, 12:08 PM)Roger כתב: [ -> ]מהההה WTF?!?!

אין לי שום מושג אם זה וורק או לא. מה שכן דיי בטוח שאם זה לא נמצא בחדשות מיינסטרים ולא חדשות היאבקות של מלצרים ומחלות אחרות למיניהם אז זה 100% לא וורק. בינתיים זה לא הגיע לשם.

האירוע צריך את MJF כמו אוויר לנשימה כרגע. הקרב שלו זו האטרקציה השניה הכי גדולה באירוע.

טוני, מר קהאן, תוציא את הראש שלך מתחת בבקשה ותפסיק להיות מגה-מארק מושפע כי זה מגניב שהקמת סביבך מעגל אוננות מפואר וזה נחמד ונוח שיש לך חברה ואתה מגיל קטן קורא אבסרבר וכל זה, אבל חלאס. אם בחברה שלך מישהו כמו אנדרדה אל אידולו, רובי סוהו, מלקאי בלאק או כל ריצ'קט אפס מWWE שלא מזיז באלפית האחוז את הרייטינג, מקבל יותר כסף מMJF שנותן פייט אגדי במיקרופון למישהו כמו פאנק שידוע בגאונות שלו על המיק, חבל לכולנו על הזמן. אם זה נכון והוא נותן למקס ללכת ולא אכפת לו בכלל ממה שוינס יכול לעשות איתו אחרי שאנחנו רואים את הבוקינג המדהים שקודי מקבל כל שבוע ולטווח הארוך גם, אז AEW לא קיימת בשביל המעריצים ולא קיימת בשביל לעשות כסף, אלא AEW זה חלום רטוב של מיליארדר בן 40 שהיה מארק כל חייו ויש לו הזדמנות לשחק בMyGM רק במציאות, והוא עושה את זה.

מעביר את התגובה לאשכול הרשמי.

זה עיתוי ממש ממש גרוע באמת, ביום של DON.
זה לא רק העניין סביב MJF, שהוא ענק, אלא גם הסנטימנט והדעות סביב AEW כרגע - מצד אחד מנופחים בצורה בלתי רגילה (בחיאת, 12 קרבות באירוע?), מצד שני מפילים את הנכס הכי גדול מכל הרוסטר המנופח הזה, סתם. בלי סיבה. 

#רובי_סוהו_צריכה_עבודה 
(05-29-2022, 12:12 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]סמואה ג'ו בסוף (ואני מסכים) רק מראה לכולנו כמה MJF שווה.

זה הפרוספקט הכי גדול בAEW, וטוני הולך לאבד אותו כדי שרובי סוהו תוכל להמשיך לעמוד ליד הקייטרינג רק כדי לצאת לראיון עם טוני שובאני. מילא קודי, אבל עזיבה של MJF ממש תוציא את האוויר מAEW לכמה חודשים לפחות, טוני יורה לעצמו פה ברגל.

אגב, 
אני מוכן לוותר על ג'ונגל בוי, גווארה ודארבי בשביל MJF בארגון. 

אלו שכתבתי זה רק נקודת ההתחלה של המו״מ, המחיר הראשוני שמבחינתי הוא No-brainer. ברור שאפשר עוד לעלות משם אם צריך, למרות שבמקרה של דרבי זה מאוד יכאב. דרבי לבד שווה כמו שליש מהרשימה הזו מבחינתי, אם לא יותר.
(05-29-2022, 12:15 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]מעביר את התגובה לאשכול הרשמי.

זה עיתוי ממש ממש גרוע באמת, ביום של DON.
זה לא רק העניין סביב MJF, שהוא ענק, אלא גם הסנטימנט והדעות סביב AEW כרגע - מצד אחד מנופחים בצורה בלתי רגילה (בחיאת, 12 קרבות באירוע?), מצד שני מפילים את הנכס הכי גדול מכל הרוסטר המנופח הזה, סתם. בלי סיבה. 

#רובי_סוהו_צריכה_עבודה 

אפרופו יום של DON - מנקודת המבט של MJF זה מבריק. בדיוק ביום שהכי צריכים אותו. הוא יודע את העבודה.
(05-29-2022, 12:16 PM)RoeeHardy כתב: [ -> ]אלו שכתבתי זה רק נקודת ההתחלה של המו״מ, המחיר הראשוני שמבחינתי הוא No-brainer. ברור שאפשר עוד לעלות משם אם צריך, למרות שבמקרה של דרבי זה מאוד יכאב. דרבי לבד שווה כמו שליש מהרשימה הזו מבחינתי.

ללא ספק כאב לי לכתוב את דארבי,
אבל צריך להיות אמיצים ולהכיר בסדר העדיפויות.

אני חושב שהמקרה של MJF והרוסטר המנופח של AEW זה ממש שיעור בכמות/איכות.
דארבי אחד שווה 30 סוורב סטריקלנדים. לא צריך 100 מתאבקים ברוסטר. עדיף חיזוק עצום לדינמייט מאשר כל הרוסטר של AEW אלביישן. 

וכולנו אמרנו את זה בזמן אמת, שוב. זה מקרה לא שכיח בו החוכמה היא לא בדיעבד. צעקו על טוני להפסיק והוא פשוט סירב. במקום להתעסק בפאנק-וורדלו אנחנו מדברים על no-show של MJF, זו פאשלה עצומה לAEW. זה גם מצחיק עד כמה אותו מעשה יכול להתפרש שונה עם שחקנים שונים - הno show של סשה בנקס מתפרש כל כך אחרת מאשר זה של MJF, כל הקונטקסט הוא אחר. אני כבר רואה בעיניי רוחי את התמונה של קודי וMJF עם האצבע המשולשת. זה יהיה ניצחון אדיר לWWE וגול עצמי מהמם לAEW. 
(05-29-2022, 12:09 PM)RoeeHardy כתב: [ -> ]מתאבקים חדשים יחסית שאני מוכן בזה הרגע שלא יהיו בחברה בתמורה לזה ש-MJF חותם לחוזה ארוך:

קית׳ לי
סוורב סטריקלנד
כל ההאוס אוף בלאק
אוריילי
פיש
כל ATT
ג׳יי לית׳ל
סמואה ג׳ו

מסכים איתך לגבי כולם ביחד ואפילו יותר. אדם קול, ג'וני אליט, רובי סוהו, טוני ניס (אם מישהו בכלל זוכר מי זה) או כל נידל מובר אחר באמת למעט ג'ף הארדי, דניאלסון וכו.

יכולות מיק' >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> קרבות אינדיריפיק
רובי סוהו בטח עומדת כרגע ליד עמדת הקייטרינג וכועסת על MJF שעשה no-show. 
עמודים: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14