05-23-2022, 02:15 PM
![[Image: 55-2.gif?resize=540%2C304&ssl=1]](https://i0.wp.com/wanabrar.com/blog/wp-content/uploads/2015/12/55-2.gif?resize=540%2C304&ssl=1)
- לפי WrestleVotes, הרושם כרגע הוא שהסיטואציה עם סשה בנקס ונעמי "תחמיר לפני שהיא תשתפר". למרות שהשתיים מקבלות המון תמיכה ברשת, המצב הפוך לגמרי כשזה מגיע להנהלת הWWE.
לפי ווייד קלר, הדעות על בנקס ונעמי בקרב הרוסטר חלוקות. יש אנשים ברוסטר שמאוכזבים מהן ולא מביעים סימפטיה, אך יש גם כאלה שמעריכים את מה שעשו ומצטערים שאין להם את האומץ לעשות את אותו הדבר.
בעוד שבמקרה של נעמי הרושם הוא שהעזיבה ככל הנראה קשורה למצב החוזה שלה, במקרה של בנקס נראה שיש תסכול ארוך טווח עם הקריאטיב. דייב מלצר ציין שבנקס הייתה מתוכננת לקרב נגד שארלוט פלייר ברסלמניה, אך זה השתנה כשרונדה ראוזי חתמה על חוזה חדש. WWE נתנו לבנקס את אליפות הזוגות בתור פיצוי, אבל היא הייתה מתוסכלת מהסיטואציה עוד באותו הזמן.
באשר לנושא האייג'נט שצעק על בנקס ונעמי לאחר השיחה שלהן עם וינס מקמה'ן ולפני שהחליטו לקום וללכת - ווייד קלר מדווח שהיו שני אייג'נטס ממונים על הקרב המשושה במאין אבנט של ראו: פיטי וויליאמס ומולי הולי. קלר ציין שנאמר לו שפיטי וויליאמס "אף פעם לא צועק", מה שמשאיר כנראה את מולי הולי בתור החשודה העיקרית.
- בראיון לטוקיו ספורטס, מנכ''ל בושירואד טקאקי קידאני אמר שיש סיכוי שהאיסור על רעש של הקהל בNJPW יוסר בגמר הBOSJ ב3/6:
Takaaki Kidani כתב:"בארה''ב ומדינות אחרות, האיסור על תרועות הוסר מזמן. לפי ווילר יוטה, שמתאבק בAEW בארה''ב, המתאבק המפורסם בריאן דניאלסון מהסס לבוא ליפן עד שהאיסור הזה יבוטל. זה מראה כמה זה חשוב למתאבקים. אני לא יודע אם נפתח את כל האולם או רק חלק ממנו לרעש של הקהל, אבל אם זה יתאפשר, אני חושב שNJPW יוכלו לעשות את זה במופע הקרוב בניפון בודוקן ב3/6. אם זה אפשרי, אני אשקול את זה בהקדם האפשרי."
- לפי דייב מלצר, קרב הזוגות המעורב של סמי גווארה וטאי קונטי נגד סקורפיו סקיי ופייג' ואן זאנט עדיין היה מתוכנן לDON נכון לשבוע שעבר, וכנראה יוכרז לאירוע במהלך השבוע הקרוב, אלא אם כן היו שינויים משמעותיים בתוכניות של AEW.
- לפי ווייד קלר, ההחלטה לשים את אליפות הזוגות המאוחדת על האוסוס בסמאקדאון הייתה החלטה שהתקבלה בשלב מאוחר יחסית - ב24 השעות האחרונות לפני התוכנית.
- רוברט רוד חזר לזירה בלייב אבנטים של הסופ''ש האחרון ועבד בשני קרבות נגד ויר מהאן. רוד לא התאבק מאז הבאטל רויאל לזכר אנדרה הענק בסמאקדאון לפני רסלמניה.
רוד עבד כפייס ונכנס עם שיר הכניסה הישן שלו, 'Glorious Domination'. כרגע לא ידוע האם מדובר בשינוי קבוע עבורו או סתם ניסיון זמני.
- וויל אוספריי נאלץ להחמיץ מופע של RPW ביום ראשון כתוצאה מוירוס בכליות. אוספריי חשב בהתחלה שהוא סובל מהרעלת מזון, אך המצב שלו החמיר והוא הובהל לבית החולים עם חום של 40 מעלות וסחרחורות.
אוספריי היה אמור להגן על אליפות RPW במשקל כבד נגד מינורו סוזוקי. סוזוקי עדיין עבד במופע וניצח במאין אבנט את מייקל אוקו, שנאלץ לעבוד כפול בשביל להחליף את אוספריי.
- בראיון עם באסטד אופן רדיו, מיקי ג'יימס נתנה את הטייק שלה על הסיטואציה של סשה בנקס ונעמי וההצרה הרשמית של WWE:
Mickie James כתב:"בכנות, כשראיתי את ההצהרה, הייתי קצת בהלם שWWE אפילו שחררו הצהרה כזאת. לא האמנתי שוינס אישר את ההצהרה הזאת. חשבתי לעצמי 'מי כתב את הדבר הזה?', אני לא זוכרת אף פעם שהם שחררו הצהרה. תמיד יש את 'הקארד נתון לשינויים', והיו בעבר אנשים שעזבו. פשוט עזבו, ארזו והלכו הביתה. או שהוגדרו בתור 'לא מקצועיים', אבל זה אף פעם לא יצא החוצה. אז אני מוצאת את זה מעט אירוני. אני לא מבינה למה שהם ישחררו הצהרה. זה כאילו הם מכרו לזה מאוד מהר."
- בסיום הלייב אבנט של סמאקדאון בקדר ראפידס, איווה, רומן ריינס חתך פרומו ואישר שהוא לא יעבוד בלייב אבנטים מעכשיו:
Roman Reigns כתב:"מעומק ליבי, אני מעריך את כולכם. גרמתי לאינטרנט לדבר לפני שבוע או בשבוע לפני זה. אני לא הולך לעשות המון לייב אבנטים כאלה בימי ראשון בהמשך. זה יכול להיות האחרון שלי."
- צ'לסי גרין התארחה השבוע בפודקאסט של הכותב לשעבר כריס דאן. דאן חשף שבזמן שפול היימן היה בראש צוות הקריאטיב של ראו, הוא הציע לו רעיון לסטוריליין בין צ'לסי לבקי לינץ':
Chris Dunn כתב:"הוא (היימן) היה תומך גדול שלך וכולנו העלנו רעיונות. רעיון אחד שאני הצעתי לו היה, כמו שבשנות ה80 הסטוריליינים הכי מוצלחים היו סיפורים של מערכות יחסים. אם מסתכלים על שנות ה80, מערכת היחסים הכי גדולה שלא יכלה לקבל פייאוף הייתה האלק הוגאן ומין ג'ין, אז בנקודה מסויימת הצעתי שנהפוך את צ'לסי למראיינת בראו ל6-9 חודשים כדרך להכניס אותה לפיוד עם בקי לינץ'. זה היה משהו שדחפתי מאוד חזק. לצערי, הכל השתנה."