קרב 1
דת' טריאנגל נגד מארק קוון, הבוצ'ר והבלייד
מנצחים: דת' טריאנגל אחרי בלאק ארראו על מארק קוון.
אחרי הקרב האורות נכבים והואס אוף בלאק בזירה יש סטיארדאון ביניהם לבין דת טריאנגל, האורות נכבים שוב והאוס אף בלאק נעלמו.
קרב 2
בר בולדר נגד שון ספירס
מנצח: שון ספירס אחרי הC4 ספייק.
מאחורי הקלעים, לקסי נייר מראיינת את טוני נייז ומארק סטרלינג.
מארק סטרלינג אומר שהקרב בDON לא יכול לקרות כי אין לו ציוד מתאים. נייז אומר לסטרלינג שזה בסדר והוא יעשה קרב הנדיקאפ נגד הוקהאוזן.
קרב 3
רבע גמר טורניר אואן הארט
רובי סוהו נגד ריהו
מנצחת: רובי סוהו אחרי הבלייד ראנר.
טוני שובאני בזירה ומזמין את ג'ייד קארגיל הבאדיז ומארק סטרלינג.
ג'ייד קארגיל אומרת לטוני להפסיק לחפור ולהגיע ישר לעניין. שובאני מכריז שהיקארו שידה נפצעה ולכן היא לא תיהיה כשירה לקחת חלק בטורניר לזכרו של אואן הארט ומתי שתחליף אותה זו קריס סטטלנדר. ג'ייד קארגיל אומרת שזה חדשות טובות ושואלת את סטרלינג למה הוא לבש סד צוואר אבל לפני שהוא מספיק לענות ג'ייד עוצרת אותו ואומרת שלאף אחד לא אכפת.
קרב 4
אליפות TNT
סקורפיו סקיי (א') נגד פראנקי קאזריאן
לקראת סוף הקרב דן למברט מסיח את דעתו של השופט בזמן שאיתן פייג תוקף את פראנקי עם האליפות ושם את סקיי על פראנקי אבל פראנקי יוצא ב2.
מנצח: סקורפיו סקיי אחרי TKO והוא עדיין אלוף הTNT.
אחרי הקרב סקורפיו סקיי מתעמת עם למברט ופייג' עד שבסוף פייג' אומר שהוא עשה את זה בשביל הקבוצה ושואל את סקיי באיזה צד הוא, סקורפיו סקיי מחייך ותוקף את פראנקי קאזריאן עם האליפות פייג' ועוזר לו עד שסמי גווארה וטאי קונטי באים מהקהל ומבריחים את סקיי פייג' ולמברט.
ראיתי רק את הקרב של קאז וסקיי ביוטיוב אז אני אגיב בינתיים רק על סמך זה.
קאזריאן בן 44 ונראה מעולה בזירה, מאוד קליל לגילו, הוא נתן קרב טוב. סקורפיו סקיי די בינוני. הסיום הוא אנטיקליימקס מסוים, אני לא מבין לאיזה כיוון AEW מכוונים. סמי גאוורה וטאי קונטי אמורים להיות הילים, סקורפיו סקיי מסתבר שגם היל, יש לי סיבה לתת היטים לשניהם עכשיו אז למה שאני אתעניין בפיוד ביניהם? אני חושב שכדאי לנתק ביניהם, וגם לרוץ עם קאזריאן נגד סקיי יכול להיות לא רע עם היכולת של קאז בזירה והעבר ביניהם. זה לא מה שירים את אליפות TNT לימי מירו אבל זה יכול להוציא אותה מהסחרור העלילתי שהיא חווה מאז שסמי גאוורה נכנס לתמונת האליפות.
תע"ה דג השבט.
אליפות 24/7>>> אליפות TNT
אליפות TNT היה קרב אדיר וקאזריאן הוא אחד מהמתאבקים שנדחקים לפינה בגלל כל ההחתמות החדשות וחבל כי עד עכשיו כל קרבות הסינגלס שלו היו בצבע אחר והתעלו לגמרי על הציפיות, הוא יכול לקדם המון טאלנטים צעירים אם יתנו לו הזדמנות.
אוהב את הכיוון של סקיי בתקווה שיוביל לפירוק ולקרב מול איתן פייג'.
ריהו - סוהו גם היה קרב טוב, לא אוהב את סוהו, לא אוהב את רובי ריוט, היא לא מתאבקת טובה מספיק בשביל כל הקרדיט שהיא מקבלת, מקווה שבAEW יבינו את זה במהרה ויחזרו למקורות עם ריהו, קריס וג'יימי.
הכיוון של סקיי לא ברור וכך גם של סאמי
לא ראיתי את הקרב, אבל אוסיף למה שרשמו על סוהו. היא גם לא באה בכלל טוב בעין עם כל הקעקועים, פיריסנגים וכו'.
אני מעדיף את ריהו שעודה סופלקסים בעודה בגודל של קיסם שיניים. היא נראת כמו מישהי שתחטוף מכה אחת אמיתית ותישבר לשניים
(05-13-2022, 03:06 PM)Bam Bam Bigelow כתב: [ -> ]הקרב נשים היה על הכיפאק. התקרה של הייטר היא שהיא aew אורג׳ינל. אם היא הייתה מפוטרת מwwe היא הייתה לפחות ברמה של סטורם וסוהו.
ריהו=הייטר
קאז היה טופ טייר טאלנט עוד מימי TNA. איך לעזאזל אף אחד לא לחץ איתו על ההדק אף פעם לעולם לא יהיה מובן לי.
היה רגע בזמן שTNA הוציאו אותו מהX דוויז'ן ודחפו אותו לקרבנות מול אנגל וכריסטיאן וצ'אנסים להיות אלוף עולם אבל לא הלכו על זה ואז תקעו אותו בתור סואסייד. מה לעזאזל.
(05-14-2022, 01:05 AM)The Tribal FISH כתב: [ -> ]קרב 4
אליפות TNT
סקורפיו סקיי (א') נגד פראנקי קאזריאן
לקראת סוף הקרב דן למברט מסיח את דעתו של השופט בזמן שאיתן פייג תוקף את פראנקי עם האליפות ושם את סקיי על פראנקי אבל פראנקי יוצא ב2.
מנצח: סקורפיו סקיי אחרי TKO והוא עדיין אלוף הTNT.
אחרי הקרב סקורפיו סקיי מתעמת עם למברט ופייג' עד שבסוף פייג' אומר שהוא עשה את זה בשביל הקבוצה ושואל את סקיי באיזה צד הוא, סקורפיו סקיי מחייך ותוקף את פראנקי קאזריאן עם האליפות פייג' ועוזר לו עד שסמי גווארה וטאי קונטי באים מהקהל ומבריחים את סקיי פייג' ולמברט.
לאאאאאא!!!!
(05-14-2022, 11:58 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]לאאאאאא!!!!
אני יודע שממש רצית להיות בקהל.