Wrestling-IL

גרסה מלאה: לקראת דינמייט | 24.2.2021 - ארצ'ר נגד פיניקס בקרב העפלה לרבולושן, סטינג יופיע
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2
[Image: 123.png]

לקראת דינמייט - 24.2.2021 :
- לאנס ארצ'ר נגד ריי פיניקס בקרב העפלה לקרב הסולם N1C ברבולושן.
- סטינג יופיע.
- ג'ון מוקסלי נגד ריאן נמת'.
- ריקי סטארקס ובריאן קייג' נגד בריאן פילמן ג'וניור וגריף גאריסון.
- ג'ייק הייגר נגד ברנדון קאטלר.
- האנגמן אדם פייג' נגד אייזה קאסידי.
- דוקטור בריט בייקר נגד ניילה רוז, טורניר הנשים, חצי גמר ארה"ב.
נמת׳ אחרי ששרד את פאק בקושי ורואה את הקרב הבא שלו:
Huh
(02-21-2021, 03:39 PM)lidoradir כתב: [ -> ]ג'ון מוקסלי נגד ריאן נמת'

נמת' הוא אפילו לא ברמה של DARK, כיצד הוא מקבל ספוט דו-שבועי בדינמייט?

בעבר נפוטיזם היה הולך יחד עם טאלנט, היום כל דומיניק מסטיריו או ריאן נמת' יכולים לצעוד עם הקשרים המשפחתיים שלהם ולקבל במה שלא מגיעה להם. בפעם הבאה אשמח לראות טאלנטים מובחרים יותר ממנו מקבלים את הספוט הזה. נקודה סופר שלילית לAEW. 

(02-21-2021, 04:00 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]
(02-21-2021, 03:39 PM)lidoradir כתב: [ -> ]ג'ון מוקסלי נגד ריאן נמת'

נמת' הוא אפילו לא ברמה של DARK, כיצד הוא מקבל ספוט דו-שבועי בדינמייט?

בעבר נפוטיזם היה הולך יחד עם טאלנט, היום כל דומיניק מסטיריו או ריאן נמת' יכולים לצעוד עם הקשרים המשפחתיים שלהם ולקבל במה שלא מגיעה להם. בפעם הבאה אשמח לראות טאלנטים מובחרים יותר ממנו מקבלים את הספוט הזה. נקודה סופר שלילית לAEW. 

יש לו מספיק טאלנט כדי להפסיד בTV כל שבוע, שזה מה שהוא עושה. הוא מכר מעולה לפאק, ואם הסקוואש הזה היה נגד מישהו אחר הוא יכל להיות פחות טוב ואפקטיבי. לכן הוא מועיל.
הייפ מטורף לפיניקס-ארצ'ר.
הולך להיות אחלה פרק.
קצת חבל לי שלקחו את ארצ'ר מול פיניקס, כי אני די בטוח שארצ'ר הולך לקחת את הקרב הזה, במיוחד לאור הדחיפה שהוא קיבל בשבועות האחרונים ומגיע לו, אבל גם למתאבק נהדר כמו פיניקס מגיע להיות בקרב שכזה(קרב הסולם באירוע).
יהיה מעולה לראות סוף סוף את טים טאז עושים קצת אקשן בדינמייט אחרי שלא ראינו אותם מתאבקים נראה לי חודשיים.
מה פשר הקרב של ג'ייק הייגר? הייתי מעדיף לא לראות אותו בקרב, גם ככה הוא לא וואו.
(02-21-2021, 11:35 PM)Nirm08 כתב: [ -> ]מה פשר הקרב של ג'ייק הייגר?

אחרי קרב האליפות של היאנג הבאקס נגד סנטאנה ואורטיז, האינר סירקל התחילו לתקוף את הבאקס. ברנדון קאטלר ניסה להציל את הבאקס, ביגר פשוט תקף אותו על הרמפה
(02-22-2021, 11:56 AM)TomerLami99 כתב: [ -> ]
(02-21-2021, 11:35 PM)Nirm08 כתב: [ -> ]מה פשר הקרב של ג'ייק הייגר?

אחרי קרב האליפות של היאנג הבאקס נגד סנטאנה ואורטיז, האינר סירקל התחילו לתקוף את הבאקס. ברנדון קאטלר ניסה להציל את הבאקס, ביגר פשוט תקף אותו על הרמפה

צודק, שכחתי מזה לגמריי, תודה על התזכורת.
מצד אחד ארצ'ר חזק, מצד שני פיניקס בקרב סולם הולך להיות מטורף, מצד שלישי פיניקס חולה בראש עדיף שהוא לא יהיה בקרב סולם שלא יהרוג את עצמו
[Image: EvAMnmmXYAU5tM6?format=jpg&name=large]

הליינאפ המלא להערב, נוסף ממש עכשיו: עוד מידע על ההחתמה של פול ווייט ועל התכנית החדשה של ימי שני AEW Dark: Elevation
עמודים: 1 2