Wrestling-IL

גרסה מלאה: דיון| הפוסטר בוי הבא
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4 5 6
[Image: 0__0627ba60db5dda.jpg]

בכל עשור וקצת יש לWWE פוסטר בוי
פוסטר בוי בעיניי זה מישהו שהחברה מציגה בצורה הכי חזקה הכי שולט,הפרצוף שלה

בשנות ה80 היה לנו את האלק הוגאן
בשנות ה90 היו לנו 2, דה רוק וסטון קולד סטיב אוסטין
בשנות ה2000/2010 היה לנו את ג'ון סינה
וכיום ב2020 יש לנו את רומן ריינס

הדיון לדעתי הוא מי יהיה הפוסטר בוי הבא? מי יהיה הפוסטר בוי לאחר שרומן ריינס יילך לככב בהוליווד?
האם הוא כבר חלק מהרוסטר,האם זה כוכב NXT שעוד לא פרח
מה דעתכם?
האם שקשה לי לראות מישהו מהרוסטר הראשי נכנס לנעליים של "הפוסטר בוי" הבא.
אני לא חושב שריינס הולך לשום מקום בזמן הקרוב, אבל דבר אחד שאי אפשר להכחיש הוא שרומן ריינס הוא לא הכוכב שWWE איחלו שהוא יהיה. הוא לא פופולארי כמו סינה בשום פרמטר מבחינת מכירות, רייטינג ואינטרקציה עם הקהל ואין לו את המיינסטרים אפיל שהיה לסינה.

אם אני מסתכל על הרוסטר הראשי כרגע אני יכול לראות כמה מתאבקים שיכולים להגיע למיינאבנט יום אחד, אבל אני לא רואה אף אחד כרגע שיכול להיות באמת ה"דבר הגדול הבא".
כמובן שאי אפשר באמת לדעת, אף אחד לא חשב שסטאנינג סטיב אוסטין יהפוך להיות סטון קולד.
אבל אם אני צריך לשים את הצ'יפים שלי על מתאבק אחד ברוסטר כרגע זה ברון ברייקר.
אהבתי את הדילוג האלגנטי על מייקלס וברט.

אני חושב שהטופ גאי הבא לא בחברה כרגע.
האחד שאני הייתי הולך איתו כרגע הוא כרמלו הייז. צעיר, כריזמטי, מתאבק טוב, לוק טוב. 
אני לא מאמין שוינס ילך איתו כי הייז נמוך. הוא יותר נמוך מאדם קול (תראו את הקרב שהיה להם בNXT), והגודל של קול תמיד היה מה שעבד לרעתו בWWE.
אני לא חושב שהייז ילך לפח, יש לו המון תומכים (מייקלס, מייקל הייז), אבל אני חושב שפריצה שלו למאין אבנט תהיה מאבק.

השניים האחרים שאנשים מסתכלים עליהם הם אוסטין ת'אורי וברון סטיינר. 
סטיינר הוא האחד שאני רואה את WWE הולכים איתו, ואני חושב שהם כבר סימנו אותו בתור טופ גאי פוטנציאלי, אבל איתו השאלה היא האם הם יצליחו לדחוס אותו לתבנית של "טופ גאי של WWE" והאם הקהל יקבל את זה ככה.
אני חושב שכרגע הוא יותר מידי סטיינר, וזה לא משהו שמשתלב טוב בנוף של WWE והיסטורית לא בא בטוב לוינס. אני חושב שWWE כן רואים בו איכויות מסויימות ומנסים לעשות לו חינוך מחדש, להפוך אותו מסטיינר לסינה. אם עוקבים אחרי NXT, אפשר להרגיש את השינוי הזה קורה מאז שהוא הופיע בראו בפעם הראשונה. מבנה קרבות שונה, הוא פחות אינטנסיבי, הוא מחייך יותר. 

לגבי ת'אורי... יכול להיות שאני טועה, אבל אני אף פעם לא ראיתי בו את סינה. אני ראיתי אותו בתור רנדי אורטון. היל מוצלח, מספר 2 טוב, לא הטופ פייס.
לדעתי פשוט אין לו את הכריזמה שיש לסינה, אין לו נוכחות של טופ גאי באמת. 
הפוש הנוכחי שלו גם לא עוזר, כי זה לא פוש של מישהו שהולך להיות הטופ פייס הבא, זה פוש של מישהו שזוכה בMITB ומקבל ריין מעאפן אחרי פדיה. היו אנשים שקפצו למעלה בעזרת זה (רולינס), ואני חושב שת'אורי הוא בחור מוכשר שיכול לעלות למעלה. התקרה שלו מאוד גבוהה, אבל יש תקרה. 
(05-11-2022, 03:23 PM)McRainmaker כתב: [ -> ]אהבתי את הדילוג האלגנטי על מייקלס וברט.

אני חושב שהטופ גאי הבא לא בחברה כרגע.
האחד שאני הייתי הולך איתו כרגע הוא כרמלו הייז. צעיר, כריזמטי, מתאבק טוב, לוק טוב. 
אני לא מאמין שוינס ילך איתו כי הייז נמוך. הוא יותר נמוך מאדם קול (תראו את הקרב שהיה להם בNXT), והגודל של קול תמיד היה מה שעבד לרעתו בWWE.
אני לא חושב שהייז ילך לפח, יש לו המון תומכים (מייקלס, מייקל הייז), אבל אני חושב שפריצה שלו למאין אבנט תהיה מאבק.

השניים האחרים שאנשים מסתכלים עליהם הם אוסטין ת'אורי וברון סטיינר. 
סטיינר הוא האחד שאני רואה את WWE הולכים איתו, ואני חושב שהם כבר סימנו אותו בתור טופ גאי פוטנציאלי, אבל איתו השאלה היא האם הם יצליחו לדחוס אותו לתבנית של "טופ גאי של WWE" והאם הקהל יקבל את זה ככה.
אני חושב שכרגע הוא יותר מידי סטיינר, וזה לא משהו שמשתלב טוב בנוף של WWE והיסטורית לא בא בטוב לוינס. אני חושב שWWE כן רואים בו איכויות מסויימות ומנסים לעשות לו חינוך מחדש, להפוך אותו מסטיינר לסינה. אם עוקבים אחרי NXT, אפשר להרגיש את השינוי הזה קורה מאז שהוא הופיע בראו בפעם הראשונה. מבנה קרבות שונה, הוא פחות אינטנסיבי, הוא מחייך יותר. 

לגבי ת'אורי... יכול להיות שאני טועה, אבל אני אף פעם לא ראיתי בו את סינה. אני ראיתי אותו בתור רנדי אורטון. היל מוצלח, מספר 2 טוב, לא הטופ פייס.
לדעתי פשוט אין לו את הכריזמה שיש לסינה, אין לו נוכחות של טופ גאי באמת. 
הפוש הנוכחי שלו גם לא עוזר, כי זה לא פוש של מישהו שהולך להיות הטופ פייס הבא, זה פוש של מישהו שזוכה בMITB ומקבל ריין מעאפן אחרי פדיה. היו אנשים שקפצו למעלה בעזרת זה (רולינס), ואני חושב שת'אורי הוא בחור מוכשר שיכול לעלות למעלה. התקרה שלו מאוד גבוהה, אבל יש תקרה. 

דילוג לא מכוון אבל יותר הסתכלתי על פוסטר בוי,פספוס שלי לגמרי

יאפ ברון סטיינר לחלוטין, אני יכול לדמיין פיוד של סינה אורטון 2031 ברון נגד ת'אורי,אבל לדעתי השם ת'אורי לא שם של מאיין איוונט יכול להיות שזה רק אני
(05-11-2022, 03:40 PM)StavHen כתב: [ -> ]דילוג לא מכוון אבל יותר הסתכלתי על פוסטר בוי,פספוס שלי לגמרי

יאפ ברון סטיינר לחלוטין, אני יכול לדמיין פיוד של סינה אורטון 2031 ברון נגד ת'אורי,אבל לדעתי השם ת'אורי לא שם של מאיין איוונט יכול להיות שזה רק אני

עוד מעט יעבור לוינס הג'וק עם השמות והוא יחזור להיות אוסטין ת'אורי.
(05-11-2022, 04:02 PM)McRainmaker כתב: [ -> ]עוד מעט יעבור לוינס הג'וק עם השמות והוא יחזור להיות אוסטין ת'אורי.

מהפה שלך לאלוהים,לפני שיקראו לתומאסו צ'מפה, רק צ'מפה שם של פיטבול
[Image: 0__0627bc3f5c9f7a.jpg]

מייי גאד,
לא לא לא לא חשבתי שצחקתי בתגובה למעלה , לא!!
(05-11-2022, 04:11 PM)StavHen כתב: [ -> ][Image: 0__0627bc3f5c9f7a.jpg]

מייי גאד,

כן זה כבר קרה, אבל אל תדאג, זה לא שינוי השם הכי גרוע שהיה.
(05-11-2022, 04:11 PM)StavHen כתב: [ -> ][Image: 0__0627bc3f5c9f7a.jpg]

מייי גאד,

אבל... הם שינו את השם שלו לפני שבועיים. הוא צ'אמפה מהרגע שעלה לראו.
אני חושב שאם דודרופ קיבלה קרב אליפות ברויאל ראמבל, צ'אמפה יהיה בסדר.
עמודים: 1 2 3 4 5 6