Wrestling-IL

גרסה מלאה: לקראת דינמייט - קרב אליפות נשים, וורדלו נגד יריב מסתורי, BCC ועוד 4.5.2022
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
לקראת AEW Dynamite - 4.5.2022
Chesapeake Employers Insurance Arena, בולטימור, מרילנד

[Image: FRmkE28X0AIrrTj.jpeg.jpg]

אליפות הנשים של ROH:
דיאונה פוראזו (א') נגד מרצדס מרטינז (א' הזמנית).

[Image: FRnRZcQXEAIHFZQ.jpeg.jpg]

קרב העפלה לטורניר קרן אואן הארט:
בובי פיש נגד ג'ף הארדי.

[Image: FRnSE3IXoAM8foz.jpeg.jpg]

וורדלו נגד היריב המסתורי של MJF.

[Image: FRoDCQeWYAciwiq.jpeg.jpg]

הבוצ'ר, הבלייד ואנהליקו נגד בלאקפול קומבט קלאב (בריאן דניאלסון, ג'ון מוקסלי ו-ווילר יוטה)(ע' וויליאם ריגל).

[Image: FRoDbgmXMAEj5hw.jpeg.jpg]

כריס ג'ריקו נגד סנטנה.

קרב העפלה לטורניר קרן אואן הארט: דאנטה מרטין נגד ריי פיניקס.

וארסיטי בלונדס קוראים להאוס אוף בלאק.
לא יודע למה ג'ף הארדי נגד בובי פיש זה מאצ'אפ כל כך מצחיק בעיניי. 
(05-02-2022, 10:40 PM)SwitchBlade כתב: [ -> ]לא יודע למה ג'ף הארדי נגד בובי פיש זה מאצ'אפ כל כך מצחיק בעיניי. 

זה נטו בגלל הפורום פה, בגללך כמארק של ג'ף ודג השבט. אבל כן, זה מצחיק בטירוף.
גיא לא עשה את זה אז אני אעשה.

(05-02-2022, 10:17 PM)Mad King כתב: [ -> ]הבוצ'ר, הבלייד ואנהליקו נגד בלאקפול קומבט קלאב (בריאן דניאלסון, ג'ון מוקסלי ו-ווילר יוטה)(ע' וויליאם ריגל).

יש.
הבוצ'ר בקרב שלשות.

לעניין, קרב השלשות הזה לא הכי מעניין אותי כי זה חוזר על עצמו (למרות שאני מבין את הרצון לבנות את יוטה לבנה אחר לבנה כדי שאני אוכל לפתח לדמות שלו רגש מסוים). וורדלו נגד ביג אס נשמע מעניין, והכי חשוב - אני ממש מקווה שהאנגמן יחלים מהקורונה בזמן לסגמנט עם פאנק. לקבוע להם קרב ככה ל-DON ירגיש די קר. אני כמובן לא מאשים את AEW, דברים כאלה קורים אבל יש לזה השפעה. ג'ריקו מול סנטנה נשמע נחמד.
גיא נגד דג השבט גם מצ'אפ מעניין, אני רואה את גיא מוצמד ועושה לדג השבט המניאק את הג'וב אחרי שהוא לכלך עליו. כזה הוא גיא, גורם לכולם להיראות טוב גם אם זה על חשבונו.
הוכרז:

- קרב העפלה לטורניר קרן אואן הארט: דאנטה מרטין נגד ריי פיניקס.

- וארסיטי בלונדס קוראים להאוס אוף בלאק.
פנטאזי בוקינג קטן:
בלאק אוכל קללה מדנהאוזן, קינג ומתיוז עוזבים את הסטייבל כי הם מרגישים שבלאק רק תוקע אותם במקום ומתחילים לרוץ כטאג, בDON מקבלים בלאק - הוק.
דאנטה נגד ריי.

[Image: 27defa438ef5c7c169bddd2cd7714606.png]

התגעגעתי להשתמש בזה.