- 14 פעמים אלוף עולם.
- 10 פעמים אלוף ה-WWE.
- 4 פעמים אלוף עולם במשקל כבד.
- אלוף העולם במשקל כבד הכי צעיר בהיסטוריה.
- אלוף ביניבשתי.
- אלוף ארה"ב.
- 4 פעמים אלוף זוגות.
- זוכה MITB.
- פעמיים מנצח רויאל ראמבל.
- הכי הרבה קרבות בהיסטוריה של ראו.
- הכי הרבה קרבות בהיסטוריה של ה-PPV.
רנדי זה פשוט מתאבק שתמיד היה שם (לפחות בעידן שצפיתי) תמיד אהבתי את אורטון עוד מהפיוד עם טייקר ב2005 ועד להופעה הראשונית שלו עם הויפר והקעקועים.
ללא ספק מכונת עבודה, אחד ההילים הטובים שהיו בחברה, ואם נדבר תכלס אולי הפינישר הכי טוב אי פעם ודי שמרו עליו.
המתאבק שאני הכי אוהב בכל הזמנים, המתאבק שגדלתי עליו ובזכותו אני רואה ההאבקות.
המתאבק היחידי שהיה לי פוסטר שלו בחדר שלי, בין המתאבקים הבודדים שיוצאים לזירה ועדיין יש לי צמרמורת כל פעם מחדש, לשמוע את התגובות שהוא מקבל כל שבוע מחדש, זה מדהים. 20 שנה של רנדי אורטון, פאק. 20 שנה שהוא נמצא ב-WWE, נמצא בטופ העולמי של עולם ההאבקות. אחד המתאבקים הכי גדולים בכל הזמנים, הפינישר הכי גדול ואייקוני בכל הזמנים. הולך ומשתבח ככל שהשנים מתקדמות, לא משנה באיזה סטוריליין ישימו אותו, הוא תמיד יהיה מעניין, הוא תמיד יהיה רמה מעל כולם.
ב-2017 סוף סוף הגשמתי את החלום וזכיתי לטוס ולהיות במופע של WWE, כמובן שההייליט הכי גדול בשבילי היה לראות את רנדי אורטון בלייב כמה מטרים ממני וזה היה מרגש ביותר, זאת הייתה המטרה הראשית, אם רנדי אורטון לא היה מפורסם להופיע לא הייתי חושב על לטוס בכלל. מאז יצא לי לראות אותו עוד פעמיים ואני מקווה שזה יקרה שוב. רנדי ציין בכל הראיונות האחרונים שלו שהוא לא קרוב בכלל לפרישה, הוא רוצה להתאבק עוד 10 שנים והוא מסוגל לזה. #תודה שזכינו.
בונוס - הייתי חייב להכין גיפים של ה-RKO שראיתי בלייב :