04-18-2022, 11:14 PM
![[Image: speed-o-sound-sonic.gif]](https://c.tenor.com/tGZKGQdj4GYAAAAC/speed-o-sound-sonic.gif)
- טוני קהאן צפוי לערוך הכרזה גדולה נוספת בתוכנית הקרובה של דיינמייט, והשמועות כבר חוגגות.
מרבית השמועות מצביעות על כך שההכרזה של טוני תהיה מופע משותף של AEW ו-NJPW בשיקאגו בחודש יוני. נשיא NJPW, טקאקי קידאני, טס לארה''ב בשביל המופע של NJPW בסופ''ש האחרון ורבים מאמינים שמטרת הביקור האמיתית היא פגישה עם טוני קהאן בשביל ללטש עוד את היחסים הקיימים של שני הארגונים ותכנונים לעתיד.
דייב מלצר ציין בראיון לפודקאסט SNME שהוא ניסה לברר על הנושא עם המקורות שלו בAEW, והוא אמנם לא קיבל אישור - אך אף אחד גם לא הכחיש את השמועות.
- החוזה של ג'ון מוקסלי בAEW צפוי להגיע לסיומו בקרוב, ככל הנראה כבר בחודש מאי, מה שכמובן התחיל רצף שמועות וספקולציות בנוגע לחזרה אפשרית שלו לWWE בעקבות קודי רודס שעשה את חזרתו ברסלמניה.
נראה שבינתיים דייב מלצר שם סוף לשמועות כשרשם בפורום הרשמי של האובזרבר שהוא דיבר עם מוקס בשבוע שעבר, ומוקסלי אמר לו שהוא "סופר מרוצה" בAEW כרגע.
- לפי שון רוס סאפ, אלכסה בליס הייתה לא מרוצה לאחרונה מהכיוון שלה וככל הנראה השמיעה את חוסר שביעות הרצון שלה מהקריאטיב לוינס מקמה'ן עצמו.
בתקופה האחרונה, בליס רמזה מספר פעמים בטוויטר שלה שהיא מצפה לחזור למסך ושהיא לא יודעת למה היא לא מופיעה מאז החזרה שלה באלימיניישן צ'יימבר.
בנקודה מסויימת בליס הייתה אמורה להיות מעורבת בפיוד של בקי לינץ' וביאנקה בלאייר, אך לאחר שזה ירד מהפרק נאמר שהקריאטיב של בליס ירד משמעותית בדרגת החשיבות שלו בעיניי WWE. בליס הייתה מאוד פתוחה עם התסכול שלה בנוגע לזה שלWWE לא הייתה שום תוכנית משמעותית בשביל החזרה שלה לאחר חצי שנה שהייתה בחוץ, וככל הנראה לקחה את התסכול הזה ישירות לוינס מקמה'ן.
- קודי רודס המשיך השבוע את טור המדיה שלו לאחר החזרה לWWE עם ראיון עם ריאן סאטין. קודי דיבר על תפקיד הEVP שלו בAEW והסביר שוב את ההחלטה שלו לעזוב:
Cody Rhodes כתב:"אני חושב שהתפקיד הזה, עשיתי בו עבודה טובה. הייתי מאוד פעיל. פתחתי מחלקה חדשה, המחלקה הקהילתית, ובראנדי הביאה את קולצ'ר סיטי לספייס של רסלינג וספורטס אנטרטיינמנט. היינו מאוד פעילים בכל המובנים וההיבטים של התפקיד הזה. אבל אני חושב שאולי העבודה הזאת התאימה יותר ל... רצינו ארגון רסלינג שמובא לכם ע''י המתאבקים, כמובן, זה היה חלק גדול מהמטרה שלנו, אבל אולי התפקיד הזה היה מתאים לי יותר בגיל 45 מאשר בגיל 33. אני נכנס עכשיו לשיא הקריירה שלי, אז לקבל החלטות פוליטיות כמו למנוע מעצמי לזכות באליפות עולם, ההחלטות האלה במבט לאחור לא היו ההחלטות הנכונות ולא מה שהייתי צריך לעשות. אני המתאבק הכי טוב בעולם, ריאן. אני אומר לך את זה מבלי להשמע מתרברב, זה פשוט בגלל שזה מה שאני עושה. אני מתאמן לזה, אני חי ונושם את זה, יש לי בית ספר עם ארבע זירות. אני מתייחס לזה כמו שאתלט בNFL יתייחס למשחק ולקבוצה שלו. אבל עם זאת, הייתי צריך לצאת החוצה ולעשות את זה. רציתי להיות גם וגם וזה היה קשה מידי, בגלל שלא הייתה לי את הבגרות לאזן את זה. זה כבר לא עניין של להיות אחד מהחבר'ה או לא, כי אני כבר לא אחד מהחבר'ה. אני אוהב את זה והייתי רוצה לחזור לזה, אבל כבר הייתי במעמד הזה. הייתי בצד השני. הייתי בישיבות ההפקה ודברים בסגנון הזה, הייתי חלק מההפקה הטכנית. אני חושב שזה היה משרת אותי טוב יותר בשלב מאוחר יותר בחיי כשאוכל להסתכל על מופע ולהגיד שאני לא רוצה להיות בטופ. אתה צריך תחרות מהסוג הזה בחדר ההלבשה - תחרות חיובית ואמיתית. אם אני לא יכול להיות המתאבק הכי טוב בעולם בטלוויזיה, כי אני מפחד להעליב קולגות, כי אני גם הבוס שלהם, זו הסיטואציה שהיינו בה. ניסיתי לאזן את זה, ואני לא יכול לאזן את זה לנצח. עכשיו אני לא אחראי על שום דבר יותר חוץ מלהיות מתאבק. ואני אומר לך שאני המתאבק הכי טוב בעולם, הרגשתי ככה כבר שנים, אבל עכשיו אני כבר לא בסיטואציה שאני צריך להזהר כשאני אומר את זה כי אין לי את החגורה. ברוק ורומן, הם איחדו את האליפויות שלהם ועכשיו יש לנו את האלוף האוניברסלי הבלתי מעורער. זאת האליפות הגדולה. אין לי אותה. זה ההבדל ביני לבין המתאבק השני הכי טוב בעולם, שלאחד מאיתנו יש את החגורה ולשני אין אותה."באותו ראיון, קודי הסביר שדן למברט הוביל באופן לא מכוון לחזרה שלו לWWE:
Cody Rhodes כתב:"דן למברט נתן לי את חגורת אליפות הWWWF, הוא הביא לי את התואר שבו אבא שלי מחזיק בתמונה הזאת מ1977. הוא נתן לי אותה ובאותו רגע הרגשתי כאילו ההחלטה התקבלה בשבילי. אני לא יודע אם הוא גרם בלי כוונה לרגע משנה-התעשיה הזה, אבל היו רגעים שהרגשתי שזה מה שחייב לקרות."
- לפי האינסיידר, שתי מתאבקות נוספות ברוסטר של NXT עברו שינויי שמות.
אלופת הנשים של NXT UK לשעבר, קיי לי ריי, תקרא מעכשיו אלבה פייר. כוכבת אמריקן נינג'ה וואריור לשעבר קייסי קטנזארו תקרא מעכשיו קטאנה צ'אנס.
בנוסף לכך, רצו באינטרנט שמועות שהשם של דקוטה קאי ישונה ל"קלאריס ריברס" והשם של אינדי הארטוול ישתנה ל"אינדיאנה הולו", אך שון רוס סאפ מדווח שאין תוכניות לשנות את השמות שלהן כרגע.
- לפי שון רוס סאפ, הקרב של ריה ריפלי נגד נעמי בסמאקדאון השבוע היה במקור אמור להיות קרב של ריה ריפלי נגד סשה בנקס והיה שינוי מאוחר בתסריט. כרגע לא ידוע מה הסיבה לשינוי.
- בראיון עם האתלטיק, טריפל H דיבר על הריבוט של NXT והשינוי לNXT 2.0 לפני כחצי שנה:
Triple H כתב:"הייתה נקודת זמן שהתוכנית הייתה בWWE נטוורק, היה לה קהל מעריצים והיינו צריכים להגיע לטלוויזיה. איך עושים את זה? היינו צריכים יותר ניסיון, היינו צריכים לעשות את המוצר יותר מקצועי בשביל שזה יהיה משהו שאנשים ירצו לראות. הגענו למקום הזה. המגיפה הרסה את זה קצת כי זה קרה ממש אחרי שעלינו לTV והיינו צריכים לשנות את הפוקוס שלנו, לעשות את זה בלי קהל. זה לגמרי שינה את מה שעשינו. לא יכלנו לגייס או לאמן טאלנטים במשך כמעט שנתיים, אבל התוכנית המשיכה. אז אמרנו, אוקיי, בואו נעשה לזה ריבוט ונחזור למה שהיינו במקור. חלק מהאנשים האלה אולי לא מוכנים להיות בטלוויזיה, אבל אנחנו נשים אותם בטלוויזיה, ואנחנו מאמינים שהמעריצים מעורבים מספיק כך שהמספרים אולי יירדו, אבל עדיין תהיה קבוצה מרכזית שתשאר, ועכשיו אנחנו יוצרים כוכבים חדשים כל הזמן. כאן אנחנו עומדים עכשיו. המספרים התייצבו. אנשים כמו ברון ברייקר שמתאמן רק שנה. חצי מהנשים היו כאן אולי שנה. יש המון דברים חדשים ומרעננים. אנשים היו אומרים שהטחינה הקבועה של NXT הייתה צד שלילי, הטחינה זה מה שטוב בזה. האנשים שכאן עכשיו, אני מקווה שבעוד שנה וחצי מעכשיו אף אחד מהם לא יהיה בNXT. ואלה שיגיעו לראו וסמאקדאון, שם הקסם קורה. זאת ליגת הפיתוח, הם לא לגמרי מוכנים להיות שמות גדולים, אבל אתם מגלים אותם לפני שהם יהפכו לשמות מפורסמים. דיברנו על השינוי הזה בכל אופן, זה היה הכיוון שלנו. זה קרה בתקופה שהייתי צריך לעזוב לזמן מה. למזלנו שון עשה את זה איתי לאורך כל הדרך, אז זה היה לא מורגש. אני עזבתי ועשיתי מה שאני צריך, אבל הצוות הזה עשה את העבודה. הם יצרו תוכנית שבה באמת אפשר לומר שזה הדור הבא של הכוכבים."בנוסף, האנטר התייחס למתאבקי NXT שעזבו את WWE לטובת AEW:
Triple H כתב:"אני אוהב את כל החבר'ה האלה. הם עזרו לנו להגיע לאן שהיינו צריכים ואני מודה להם על כך. האמת היא שהייתה נקודת זמן שהיינו אמורים לבנות את NXT. בנינו את NXT. באותו זמן ניסינו לבנות בראנד שיוכל לקבל תוכנית בטלוויזיה ולתחזק אותה. כל השמות האלה עזרו לנו להגיע לשם. בין אם מישהו האמין אם הם מתאימים בראו או סמאקדאון, זו לא החלטה שלי, אלה החלטות של וינס והחלטות של המעריצים, ואז, האם אנחנו יכולים להמשיך לעשות איתם עסקים? אם יש להם עבודה טובה, אני שמח בשבילם. אני שומר על קשר כמעט עם כולם. אני רוצה להאמין שהם הגיעו לכאן, לימדנו אותם המון, הבאנו אותם לרמה גבוהה שבה הם למדו איך ליצור טלוויזיה, איך להיות מקצועיים ואיך להצליח כאן. יכול להיות שבנקודה מסויימת הם יחזרו אלינו, ויכול להיות שלא כי הם כבר לא מתאימים לבראנד שלנו, וזה בסדר. הם הביאו אותנו למקומות מסויימים, אני אסיר תודה על כך והם אסירי תודה על כך. הם המשיכו לדברים אחרים, אבל הרכבת לא עוצרת. אנשים עוזבים קבוצות פוטבול ועוברים לקבוצות אחרות כל הזמן, זה בסדר."
- לפי שון רוס סאפ, אלוף ROH ג'ונת'ן גרשהאם חתם רשמית על חוזה בAEW. גרשהאם ערך את הקרב הראשון שלו בזירת AEW בBOTB עם ניצחון על דלטון קאסל, והוא צפוי להיות חלק קבע מROH עכשיו כשהארגון נמצא בבעלות טוני קהאן.
נכון לעכשיו, גרשהאם מפורסם לקרב נגד אדי אדוארדס בPPV רבליון של אימפקט רסלינג בחודש הבא, אך הקרב נמצא כרגע בסימן שאלה לאחר שגרשהאם ביטל הופעות באינדיז כתוצאה מפציעה.
לפי שון רוס סאפ, גרשהאם עבר בדיקות לזעזוע מוח לאחר הקלטות BOTB. הוא ככל הנראה ספג את הפציעה במהלך סיקוונס מוקדם במהלך הקרב עם קאסל, אך סיים את הקרב כמתוכנן.
- בראיון עם כריס ואן וליט, בריאן קייג' דיבר על המגעים שהיו לו עם WWE בעבר והתגובה שהוא קיבל מהם לאחר שהם החליטו שהם לא מעוניינים בו בNXT:
Brian Cage כתב:"הם התקשרו אליי ואמרו שהם עושים את טאף אנאף ורצו להחזיר אותי בשביל זה, אבל אז הם הורידו אותי מהרשימה. הם רצו להביא אותי לNXT, אבל אז הם שינו את דעתם שוב. שאלתי מה קרה והם אמרו 'אתה ממוצע במקרה הטוב ואנחנו כבר לא מעוניינים'. הם שלחו לי את זה בהודעה והייתי כל כך עצבני. נשארתי הכי מקצועי שיכלתי, היה המון שרציתי להגיד. חזרתי אליהם ואמרתי שאולי נעבוד שוב בעתיד, אבל האמת היא ששם הרצון שלי לחזור לשם נעלם. החיים האישיים והמקצועיים שלי נהיו מצויינים ברגע ששחררתי את זה. הם פנו אליי כמה פעמים ואנשים דיברו איתם כמה פעמים עליי וזה לא קרה. כשזה סוף סוף קרה, דחיתי את ההצעה שלהם כי בדיוק חתמתי בAAA וLU. הם היו בהלם שלא רציתי את ההצעה שלהם וזה הרגיש דיי טוב. היו עוד קצת דיבורים, אבל זה לא הלך לשום מקום. בסופו של דבר רציתי להגיע לAEW בגלל שהיו שם המון אנשים שרציתי לעבוד איתם. הרגשתי שאם הייתי נשאר באימפקט התקרה שלי תהיה מוגבלת."
- אחרי המון שמועות, נראה שFTR סוף סוף מקבלים את ברט הארט בתור המנג'ר שלהם, אבל זה לא קורה בAEW.
ארגון האינדי BTW מפרסם קרב של FTR (ע' ברט הארט) נגד ברוק אנדרסון ובריאן פילמן ג'וניור (ע' ארן אנדרסון) למופע שלהם בחודש יוני.
השמועות על כך שההיטמן יהיה המנג'ר החדש של FTR התחילו מהרגע שהשניים פיטרו את טולי בלנצ'ארד לפני כחודשיים ולא נרגעו מאז. כרגע נראה שמדובר במשהו חד פעמי במופע אינדי ולא נראה שברט יהיה דמות קבועה בAEW, אבל הכל אפשרי ברסלינג.