Wrestling-IL

גרסה מלאה: חדשות| רוק נגד ריינס ברסלמניה, סזארו בAEW, המעמד של קודי רודס ועוד
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
[Image: CwW2d3K.gif]

- במהלך הפרק האחרון של Young Rock, הסדרה על הרוק בצעירותו, נראה שקיבלנו את הרמיזה הכי גדולה לקרב בין הרוק לרומן ריינס ברסלמניה 39.
באחת הסצנות בפרק, רואים את משפחת אנואיי צופים בקרב של יוקוזונה. ג'ו הקטן (שגדל להיות רומן ריינס) רוצה שדוויין יתאבק מולו (ושיכיר בו), אבל דוויין אומר שקרב כזה צריך לשמור לרסלמניה.
האם זה יקרה כבר בשנה הבאה? כרגע אי אפשר לדעת, אבל מה שבטוח - זה קרב שWWE שומרים אך ורק לרסלמניה.

- האם סזארו כבר עשה את הדביוט שלו בAEW ולא שמנו לב?
מספר מעריצים שמו לב שמאז רבולושן, בתוכניות של AEW מופיע צלם שבאופן מחשיד עוטה מסיכה שמכסה את הפנים שלו. הצלם נראה "בנוי היטב" וגדול יותר מהצלמים האחרים, אך נכון לעכשיו הוא מופיע אך ורק כצלם ולא היה מעורב בסטוריליין בשום צורה. הצלם המחשיד משך תשומת לב, ותאוריה שהתפשטה באינטרנט לאחרונה סוברת שהאדם מאחורי המסיכה הוא קלאודיו קסטניולי AKA סזארו.
בשבוע שעבר, מארק הנרי אמר בבאסטד אופן רדיו שלמרות שזה לא קורה עכשיו, אנחנו עוד נראה את סזארו "בנקודה מסויימת" ואמר שהוא מאמין שהחזרה שלו תגרום לאנשים להגיד "הולי שיט, זה המתאבק שתמיד רציתי לראות", מה שהגביר את הספקולציות.
נכון לעכשיו שום דבר לא ידוע באמת, אך סזארו כרגע הוא פרי אייג'נט וחופשי לחתום בכל ארגון בכל רגע שיבחר.
[Image: FNOIOqVXsAIYY8x?format=jpg&name=360x360]

- לפי האינסיידר, קודי רודס מוגדר נכון לעכשיו בתור הבייביפייס השני בחשיבותו בראו. במקום הראשון מדורג בובי לאשלי, ובמקום השלישי AJ סטיילס.
ברשימת ההילים - הטופ היל בראו כרגע הוא סת' רולינס, אחריו קווין אואנס ובמקום השלישי אדג' ודמיאן פריסט.

- לפי דייב מלצר, הסיבה שריי מסטריו החמיץ את ראו השבוע היא בגלל בעיה רפואית. נכון לעכשיו לא ידוע באיזו בעיה בדיוק מדובר והאם מסטריו צפוי להחמיץ תוכניות נוספות. מסטריו פורסם במקור לקרב נגד ויר מהאן, אך דומיניק מסטריו החליף אותו והתאבק נגד ויר במקומו.

- לפי ספורטס אילוסטרייטד, התוכנית המקורית של WWE לפיוד של פאט מקאפי נגד אדם קול בNXT הייתה בשלב מסויים להצמיד אותו לחברו הטוב, הקוורטרבק של הגרין ביי פאקרס, ארון רוג'רס, כאשר הרעיון היה שרוג'רס ומקאפי יתקפו את קול בתוכנית של NXT לאחר הקרב בין קול למקאפי בטייקאובר.
הרעיון לא יצא לפועל בסופו של דבר, אך הדיווח של SI מציין שWWE מודעים לכך שפאט מקאפי מקורב להמון מפורסמים שהם יוכלו להביא לאנגלים בעתיד.

- במהלך הקלטות לבל אפ לאחר NXT השבוע, אלופת הנשים של ROH לשעבר, רוק-C עשתה את הדביוט שלה בWWE עם ניצחון על סלואן ג'קסון. השם החדש של רוק-C יהיה רוקסן פרז. 

- אם בשינויי שמות עסקינו - ראול מנדוזה יקרא מעכשיו קרוז דל טורו. 
מנדוזה התאבק בWWE תחת שמו האמיתי מאז שנת 2016 ובשנה האחרונה היה חלק מלגאדו דל פנטזמה עם חואקין וויילד וסנטוס אסקובר.

- לפי שון רוס סאפ, קאון וטואה ליונה, שעשו את הדביוט המחודש שלהם בתור הקליינטים החדשים של טולי בלנצ'ארד בסופרקארד אוף הונור, חתמו רשמית על חוזים בAEW/ROH.
טואה ליונה אישר את הדיווח בראיון לקופין רדיו ותיאר את תהליך ההחתמה שלו ושל קאון לאחר ההופעות שלהם בדארק:
Toa Liona כתב:"אחרי הקלטות דארק הייתה לי שיחה עם טוני קהאן והוא פחות או יותר אמר לי 'תשאר מוכן'. הכנתי את הגיר שלי, דיברתי עם קאון ולשנינו יש את אותו סוג של מיינדסט. שנינו אוהבים לטחון, אנחנו אוהבים לעבוד קשה. זו הייתה השותפות המושלמת לשים אותי ואותו ביחד. כשזה קרה, נאמר לנו להישאר בהיכון וכשקיבלנו את שיחת הטלפון, קיבלנו את ההזדמנות, היינו חייבים לנצל אותה עד הסוף."

- בראיון למטרו UK, תומאסו צ'אמפה דיבר על העליה המתקרבת שלו לרוסטר הראשי, והבהיר שלא תהיה לו בעיה לגלם גימיק קומי במידה וזה מה שיתבקש ממנו:
Tommaso Ciampa כתב:"מבחינה יצירתית, לא קשה לרצות אותי, כי אני רואה את זה במובן של 'תנו לי 5 דקות, ואני אעשה מזה את ה5 דקות הכי טובות שאוכל'. מה שזה אומר, מה שזה לא יהיה, מה שיבקשו ממני לעשות, אם קומדיה זה העתיד שלי, אז יהיה מה שיהיה. אני לא יודע. איך שאני רואה את זה - אין לזה סוף. אז אם אעשה קומדיה לכמה חודשים, זה לא אומר שלא אוכל לחזור לעשות משהו אחר שאני נהנה ממנו מאוחר יותר. זה לא נגמר."
בהמשך הראיון, צ'אמפה ציין את ריי מסטריו, אדג', AJ סטיילס ורומן ריינס בתור יריבי חלומות ברוסטר הראשי.

- לפי שון רוס סאפ, וונדי צ'ו חתמה לקראת סוף 2021 על חוזה חדש של מספר שנים בWWE, ממש לפני הריפאקג' שלה לגימיק הנוכחי.
וונדי צ'ו חתמה בWWE במקור בפברואר 2019 לאחר ראן קצר בROH, היא העבירה תקופה ארוכה בחוץ עם פציעה ואז חזרה תחת הגימיק של המכשפה הסינית, מיי יינג. הגימיק נגנז עם השינוי לNXT 2.0.

- נראה שהמנג'ר של דיימונד מיין, מלקולם ביוונס מרחיב אופקים מחוץ לרסלינג. ביוונס הכריז שהוא יערוך מופע סטנד אפ ראשון בניו יורק ב5/5. 

- קאירי (סיין/הוג'ו) הכריזה בטוויטר שלה שהיא תתרום את כל ההכנסות ממכירות המרצ'נדייז שלה בתקופה הקרובה לשינג'ירו אוטני, שמאושפז כרגע עם פציעת צוואר חמורה וצפוי לעבור היום ניתוח קשה.

אלוהים בבקשה רק לו שיעשו את צ'אמפה קומי בבקשה
הלוואי שיכנס תחת הסטייבל של אדג' ולאט לאט יחזור להיות ההיל המטורף שהוא יכול להיות.

קודי רודס מדורג בתור בייביפייס יותר גבוה מסטיילס? יפה.
מחכה לקרב בניהם זה אמור להיות טוב.
(04-14-2022, 12:14 AM)Jon_M0xley כתב: [ -> ]אלוהים בבקשה רק לו שיעשו את צ'אמפה קומי בבקשה
הלוואי שיכנס תחת הסטייבל של אדג' ולאט לאט יחזור להיות ההיל המטורף שהוא יכול להיות.

קודי רודס מדורג בתור בייביפייס יותר גבוה מסטיילס? יפה.
מחכה לקרב בניהם זה אמור להיות טוב.

כולנו יודעים שוינס שמע את השם "תומאסו" ומה שעבר לו בראש זה "תומאסינו ספגטי".
(04-14-2022, 12:17 AM)Rainmaker כתב: [ -> ]כולנו יודעים שוינס שמע את השם "תומאסו" ומה שעבר לו בראש זה "תומאסינו ספגטי".

חחחחחחחחח לקרוא וינס-> עובר בראש-> תומאסינו ספגטי-> הגיף שלך
חחחחחחחח
אף אחד לא רוצה לראות את דוויין חוזר לזירה, כבר לפני 10 שנים הוא בקושי זז.
(04-14-2022, 12:17 AM)Rainmaker כתב: [ -> ]כולנו יודעים שוינס שמע את השם "תומאסו" ומה שעבר לו בראש זה "תומאסינו ספגטי".

אנחנו כבר בשלב שזה לא יהיה אפילו "תומאסינו", אלא רק "ספגטי".
לאשלי מוגדר כפייס למה? הוא נראה אדיוט שהוא מחייך והרבה יותר מתאים לו לעבוד עם MVP, בכל זאת הכריזמה על המיק' לא בשמיים,
סטיילס פייס קלאסי ויותר מתאים לו, מקווה שהשינוי הזה יזיז אותו למיין איבנט.

רולינס ואגד' טופ הילס, יותר טוב מזה לא יכולנו לבקש, אני גם חושב שאואנס אנדררייטד, אבל לצערי זה לא ישנה הרבה
ריינס רוק במניה יכול להיות ענק ומאכזב בו"ז.

סזארו יעשה את הדביוט שלו בAEW במוקדם או במאוחר, מקווה שהוא יפרח שם ווינס יאכל את הכובע
סזארו צריך מנג'ר ולהיות היל רצחני עם איך שהוא בנוי, בכיף הייתי שם עליו אליפות עולם בAEW