Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Rampage 8.4.2022
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4
קרב 1
בראיין דניאלסון נגד טרנט בארטה
מנצח:
בראיין דניאלסון אחרי הלבל לוק.

ראיון של הוק שלא אומר כלום ורק אוכל צ'יפס דנהאוזן יוצא מפח ומנסה לקלל אבל נכשל והוק זורק עליו את הצ'יפס ודנהאוזן לוקח את הצ'יפס ואוכל אותו.

פרומו של man of the Year ודאן למברט בזירה שנקטעים על ידי סמי גווארה וטאי קונטי.

קרב 2
"סוורב" סטריקלנד נגד QT מארשל
מנצח:
"סוורב" סטריקלנד.
אחרי הקרב ריקי סטארקס שהיה בשולחן השדרנים מאתגר את סטריקלנד וקית' לי לקרב שבוע הבא נגדו ופווארהוס הובס.

קרב 3 העפלה לטורניר קרן אואן הארט
רד וולט נגד ווילו נייטמר
מנצחת:
רד וולט אחרי רנינג ני.

קרב 4
ג'ון מוקסלי נגד ווילר יוטה
מנצח:
ג'ון מוקסלי.
אחרי הקרב ווילאים ריגל ובראין דניאלסון יוצאים החוצה ולוחצים יד ליוטה ומצרפים אותו לBCC.
לכו לראות מוקסלי-יוטה.
אני הראשון שיאמר את זה פה - אבל לכו לראות מוקסלי-יוטה.
קרב מעולה, ווילר יוטה בטופ של המתאבקים שהמנייה שלהם עולה בתקופה האחרונה, כנראה כוכב השבוע אחרי בלאייר. 

זה מעצבן שאפשר ליצור כוכב חדש בראמפייג' בתוך 20 דק' ולמרות זאת ברוב המוחלט של המקרים הם מעדיפים למלא את התכנית עם מאצ'אפים משעממים או קרבות 5-5. 
מוקסלי-יוטה זו דוגמה לאילו מאצ'אפים ואילו קרבות צריכים להיות בראמפייג'.
קצת מביע סייג מקיק-אאוט פעמיים לPS אבל נחליק הפעם. 

לדעתי הסטנדרט של ראמפייג' זה משהו כמו סטריקלנד/מארשל, שלא באמת שווה צפייה. 
מארשל לא מקבל היט כי הוא היל כזה טוב, אלא פשוט כי האקט שלו נורא וכולם רוצים שירד מהמסך. לראות אותו ואת אוגוגוגוגוגוגו ואת קומורודוקורוטודו שני המצחיקולים האלה - עדיין מקבלים במה בAEW של אחרי קודי רודס, זה מתסכל.

אני תופס מסטריקלנד כוכב אמיתי, אבל אני לא מחבב אותו בזירה.
רואים שהוא התאבק בNXT של 2019. 
האינפלציה של האתלטיות של המתאבק הממוצע יצרה בין היתר מתאבקים עם סט מהלכים יותר מידי מורכב ומבוסס על קפיצות סיבוביות שלא באמת עוזרות לקרב להיראות אמיתי או אינטנסיבי. 
אני הרבה יותר שמח לראות בלי-טו-באק שמבוצע מעולה מאשר קיפ-אפ לתוך סיבוב 360 עם רגל על החבלים ואז גלגול מסובב לבעיטה מסובכת למאחורה של הראש שמיד אח"כ מובילה למגה-אולטרה פייסבאסטר מהאפרון. זה הסגנון של סטריקלנד, ואני מציע שיירגע קצת. 
+ מה חשבתי עליו כשיוטה התחיל לדמם הוא שאם זה היה ריינס, ריינס היה ישר אומר "וואו, אני מתחיל לדמם עכשיו", ואז כשמוקס עושה לו PS הוא ממלמל "קיבלתי עכשיו את הפינישר של ג'ון מוקסלי האם אני אצליח לצאת מזה ב2?" ואז כשריינס תיאורטית עושה קיקאאוט הוא צריך למלמל "אני חזק, אני יכול, אם רק אאמין בלב הקלפים". 

אבל יוטה הוא מתאבק ולא שחקן אז הוא לא צריך לדובב את הרגשות שלו במהלך הקרב, שזו עוד נקודה לחיוב. 
ווילר יוטה דימם כל כך הרבה מול מוקסלי שחשבתי שזה קרב של CZW
קרב טוב. מחכה לפייאוף - ווילר צריך שינוי גישה בעקבות האימונים של בראיין ומוקסלי.

הוק צריך לקבל חוזה מדוריטוס
MJF דיבר בראיון עם אריאל הלוואני על זה שהוא לא עושה מהלכים בקרב לצורך שואו-אוף, אלא רק מה שחיוני ויקרב אותו לניצחון. ככה מוקסלי-יוטה הרגיש, וזה מה שהפך אותו לכל כך טוב.

זה לא היה קרב של כוריאוגרפיה ואתלטיות וספוטים, אלא מלחמה. זה גם היה מהמקרים הבודדים שסיום בעילפון בהכנעה הרגיש מתאים, גם כי באמת יש ערך בלשמור על יוטה וגם כי הוא באמת הגיע למצב שהיה קל להאמין שהוא נסחט לחלוטין, בלי שנשאר בו אחוז בודד של אנרגיה.
(04-09-2022, 10:18 AM)SwitchBlade כתב: [ -> ]+ מה חשבתי עליו כשיוטה התחיל לדמם הוא שאם זה היה ריינס, ריינס היה ישר אומר "וואו, אני מתחיל לדמם עכשיו", ואז כשמוקס עושה לו PS הוא ממלמל "קיבלתי עכשיו את הפינישר של ג'ון מוקסלי האם אני אצליח לצאת מזה ב2?" ואז כשריינס תיאורטית עושה קיקאאוט הוא צריך למלמל "אני חזק, אני יכול, אם רק אאמין בלב הקלפים". 

אבל יוטה הוא מתאבק ולא שחקן אז הוא לא צריך לדובב את הרגשות שלו במהלך הקרב, שזו עוד נקודה לחיוב. 

חחחח Smile

יפה על הרפרנס ליוגיהו. החזרת אותי איזה 20 שנה אחורה בזמן.
האוסוס= קריבו? דארק מג'ישן?
קרב פותח טוב, ריגל מצוין בקומנטרי.
ניסיתי להביא צ'אנס לסקורפיו סקיי ואז גווארה יצא אז דילגתי.

דבר ראשון - הייתי בטוח שיוטה יפני, מיפן.
בחיים לא שמעתי אותו חותך פרומו, אז כשהוא התחיל לדבר באנגלית בלי מבטא הייתי בשוק, גם כנראה מחקתי מהראש שלי שתמיד מכריזים אותו בפילדלפיה.
דבר שני - הקרב עצמו היה מדהים, אין לי מילים, יוטה נראה כמו כוכב, הוא עשה את כל הדברים הקטנים, הוא הציג את עצמו בתור כוכב בדיוק כמו מוקס אם לא מעל, הסגמנט שאחרי הקרב, הוא אולי קצת מיהר ללחיצת יד אבל עדיין מושלם, גם לרשום BPC בדם על החזה זה קווין סטים 2011 שיט, אגדי.
גם איך שמוקס הגיב אחרי שהוא ניצח, הכל היה בנוי סביב לגרום ליוטה להראות כמה שיותר טוב.
קרב שנדבר עליו הרבה בדצמבר, אני בטוח.
(04-09-2022, 11:34 AM)Kamigoye כתב: [ -> ]דבר ראשון - הייתי בטוח שיוטה יפני, מיפן.

אימא שלו היא יפנית אם אני לא טועה, הוא יפני-אמריקאי.
(04-09-2022, 12:33 PM)DarkArts כתב: [ -> ]אימא שלו היא יפנית אם אני לא טועה, הוא יפני-אמריקאי.

כן אבל אני מניח מאיך שהוא מדבר שהוא גדל באמריקה
עמודים: 1 2 3 4