04-05-2022, 03:36 PM
![[Image: 1.png]](https://i.ibb.co/SdwW1FX/1.png)
כיאה לטאגליין, זו הייתה תחרות ההימורים הכי גדולה שלנו עד היום.
44 משתתפים, 14 קרבות, 4 בונוסים, מנצח אחד.
לשמחתי לא היו מחלוקות מיוחדות בתוצאות ההימורים (למעט אחת שמיד אתייחס אליה). המילוי של הטופס עבר יחסית חלק, ובניגוד למה שגיא חשב, מסתבר שלרובכם יש כמה תאי מוח מתפקדים. אמנם כמעט כולם התבלבלו בלפחות קרב אחד כלשהו (טעויות נפוצות: מקינטייר, המיסטיריוס) וגיא בתגובה מבקש למסור שההורים שלכם בטח מתחרטים על זה שנולדתם, אבל זה בסדר, אני לעומתו סולח ומבין. אה כן, והיו גם כמה שרק מילאו את הטופס ולא שלחו תגובה באתר, בניגוד לשורה שהודגשה וציינה בדיוק את זה. ברכות, גיא חושב שאם היו מחליפים את החמצן שאתם נושמים בפסולת רדיואקטיבית העולם כנראה היה מקום טוב יותר. שכחתי מישהו? אה כן, היה ליצן בזוי אחד שבכוונה טרח למלא כל הימור בצורה אחרת מאיך שביקשתי, אני לא אגיד שמות, רק אומר שהוא אוהב לעשות רשימות של קרבות לקראת רסלמניה.
ומעל כולם בלט אחד, פרגדיים שיפט, שהייתה לו שורה יפה ומוכנה עם השם שלו ומשום מה הרגיש צורך להוסיף אחת חדשה כי הוא פתית שלג מיוחד, וזו איכשהו אפילו לא הטעות הכי חמורה שהג'וק הזה עשה לאחרונה. ולמרות זאת, אני מבטיח שהתייחסתי אליו באופן הראוי לו והייתי הוגן ואובייקטיבי.
ולטבלה:
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/PgGDy5n/Untitled.png)
פעם אחת זה מקרה, פעם שנייה זה צירוף מקרים, פעם שלישית זו כבר אקסיומה.
ברכות ללידור, 3 פעמים זוכה ההימורים של הפורום, שמוסיף לניצחונות בשני אירועים של AEW גם את הניצחון היוקרתי באירוע הגדול של השנה ומבסס את עצמו כטופ גאי של הביזנס. לידור עצמו סופר 4 ניצחונות כולל ניצחון ישן בכספ, אבל כאן בליגה של הגדולים אנחנו לא מחשיבים הישגים באינדיז.
את הפרס לידור לא יקבל כמובן והוא ילך למקום השני, אז תנו כפיים למוטי!
אני לא אשתף בכל הפרטים, אבל תאמינו כשאני אומר שבכל הנוגע למאחורי הקלעים של הפורום, למוטי מגיעה תודה ענקית על הפעילות של האתר. שאר האדמינים יודעים על מה אני מדבר. תסמכו עליי, זה מגיע לו.
קצת על המחלוקת הבודדת שלמעשה הכריעה את זהות המנצח והייתה יכולה בתסריט מסוים לתת למוטי גם את המקום הראשון בפועל, מעבר לזכייה בפרס - ההכרעה הגיעה לשאלת הבונוס על מספר הפינישרים בין ריינס ללסנר. לידור היה על 23 נקודות, מוטי על 22, כשמוטי מקבל את היתרון מבחינת שובר השוויון. לידור הימר על 8 פינישרים, מוטי על 6. הספירה שלי הייתה כזו: ספיר על הברקייד, ספיר בזירה, F5, ספיר לפינה שפגע גם בשופט, ספיר לגב, ספיר שהפך לקימורה, הספיר שסיים את הקרב. סך הכל - שבעה, מה שאומר שלידור הוא המנצח. היו לנו דיונים על האם הספיר לגב הוא ספיר פרופר או לא, או האם הספיר לתוך הקימורה באמת פגע או שזה היה קאונטר. לידור כמובן הציג את דעתו המקצועית והלא מוטה שהיו חד משמעית שבעה פינישרים בקרב. בסוף הבנתי שאם נתחיל עם התפלספויות זה לא יגמר לעולם, והוחלט להחשיב את כולם. אז לידור הוא המנצח הרשמי, אבל מוטי היה רחוק ספיר גבולי אחד ממהפך. אם תרצה מוטי, זה כאילו הפסדת את האליפות בגלל קיזוז. הפרחים לרומן.
אני מניח שאני צריך הסבר לנפילה שלי:
כמו שאתם יכולים לראות בטבלה, התבססות על חכמת ההמונים פחות אפקטיבית ברסלמניה. הכל יכול לקרות ב-WWE. הימרתי על שני קרבות ספציפיים נגד הזרם, ולא רק ששני ההימורים התבררו כטעות, ארבעה קרבות אחרים הסתיימו בתוצאה הפוכה מדעת הרוב וגרמו להתרסקות קולוסאלית. לפחות עדיין סיימתי בפער עצום מעל גיא.
ועכשיו לסטטיסטיקות!
44 משתתפים ניפצו את השיא הקודם שעמד על 36. זו הייתה הופעת בכורה לשישה משתמשים חדשים בהימורים. אני מצפה בשנה הבאה להגיע ל-50.
כמה האירוע היה לא צפוי? מתוך 14 קרבות היו רק שלושה שנתפסו כבאנקר, ואחד מהם הסתיים באפסט הכי גדול שהיה עד היום. Shalev_the_rock היה המהמר הבודד שפגע כמו גדול בשארלוט. פעם שנייה שהוא צובר הישג כזה.
הבאנקרים האחרים היו ריינס-לסנר (4-40) עם DarkArts, Shalev_the_rock, wwehof ו-SwitchBlade (אוי תודה על זה לסנר) שזרקו את הנקודות לפח, ומקנטייר-קורבין עם עוד מהמר בודד (הכל טוב קארוסי?) שהלך על קורבין, ושליו שמשום מה הלך על מקנטייר ולא בחר בדרך ניצחון (ובכך זרק לפח את ההישג על הפגיעה בשארלוט).
קרבות נוספים שהסתיימו בניגוד לזרם: פול ומיז ונגד המיסטריוס (35-9), מקאפי נגד ת'יאורי (32-12), שיימוסים-קינגסטונים (27-17).
הקרב הכי מפוצל היה הקרב המרובע על אליפות הנשים. היו בתכל'ס שני זוגות של פייבוריטיות, נעומי וסשה עם 26 וליב וריפלי עם 17. Golden Lover TM שניצח בהימורים הקודמים היה היחיד שהלך על כרמלה וזלינה. מתוך המהמרים על נעומי וסשה, 11 בחרו בהכנעה ואכלו את הלקרדה (כולל עבדכם הנאמן), תשעה חכמים לא הימרו על דרך ורק שישה הלכו על ניצחון בהצמדה (בליסטרה, מאסטר אוף דום, KB24, באם באם ביגלו, הגובלדי גוקר ומוטי).
וינסנט מקמהן היה המשתתף היחיד שהימר על אלפא אקדמי בקרב הזוגות, כנראה שמאז הוא עידכן את התסריט ושכח לשנות. רנדי ורידל הובילו בגאון עם 33 קולות בעוד הפרופיטס הסתפקו ב-10.
שלושה אנשים בלבד הימרו על רולינס כמנצח בקרב נגד היריב המיסתוקודי. לשניים מהם קוראים תומר. השלישי הוא במבה (לא נורא, אני גאה בך).
אמנם 38 משתתפים בחרו בלאשלי על פני אומוס, אבל 15 מתוכם לא בחרו בדרך ניצחון. אחד מהם היה KB24 שבמידה והיה הולך על הצמדה, היה מסיים במקום הראשון.
אפרופו KB, הוא הדיח את hpt מהמקום השלישי ברגע האחרון בזכות שאלת הבונוס על הפינישרים, אחרי ש-hpt היה במרחק נגיעה לסים לראשונה בטופ 3.
הבחירה של שאלות הבונוס הייתה מאוד מוצלחת באירוע הזה. בשאלת השולחן ההימורים התפלגו פחות או יותר בצורה שווה בין 3 אופציות, כשרק שני אנשים הימרו שאף אחד לא יעבור דרך שולחן (HeartBreakKid ובליסטרה). רק 17 איש הימרו נכון שמקנטייר ישתחרר מה-EOD (יודעים מי לא היה אחד מהם? לידור, שהציע את השאלה הזו) ורק 12 הימרו נכון שהסגמנט בין אוסטין ואוואנס יהפוך לקרב. בשאלת הפינישרים ההימורים נעו בין 3 ל-9, כשהממוצע והמספר הפופולרי ביותר היו שניהם 6. העם איתך, מוטי.
בממוצע כל אחד הימר על דרך ניצחון ב-12 קרבות ושמר על זהירות ב-2.
המשתמש הכי זהיר היה (כרגיל) WheelerYUTA עם 8 קרבות. קצת תעוזה לא תזיק בנאדם.
הניצחון של לידור נבע מכך שמתוך ארבעה הימורים שלו נגד הזרם הוא פגע בשלושה (שיימוסים, מקאפי, פול ומיז). במצב בו נשארו שלושה קרבות בלבד הוא היה במקום השמיני, אבל רצף של 3 הצלחות רצופות כששתיים מתוכן נגד הזרם הביאו לו מהפך סנסציוני. כולם ניצחונות של הילים. מעניין מה זה אומר.
לידור מוקסלי נתן את התחרות הכי טובה שלו עד היום. זה לא הספיק לו נגד הלידור האדיר.
שובר השוויון עומד על 156,352 צופים. הממוצע היה 166,407, והמשתמש שהגיע הכי קרוב היה DarkArts עם 156,200! לא רע, לא רע בכלל. ההישג הזה מנע ממנו לסיים במקום האחרון על חשבון wwehof.
זהו זה! תודה רבה לכל מי שהשתתף, אך אל תיפול רוחכם, בקרוב תגיע הפתעה נוספת.
לפני שנה בדיוק התחלנו את מסורת ההימורים, מרסלמניה 37 לרסלמניה 38, עשר תחרויות בסך הכל עם 62 משתמשים שונים שלקחו חלק. אז כמובן שזה מתבקש - סטטיסטיקות על הסטטיסטיקות של כל התחרויות עד היום! כולל דירוג מלא ומשוקלל של ההישיגים של כל המשתתפים בכל התחרויות!
בואו לראות מי לא סתם יודע לחזות מה עובר לוינס וטוני בראש, אלא גם עושה את זה יותר טוב מכולם ועל בסיס קבוע, וכמובן, מי מהמר כל כך גרוע שגם אם היו נותנים לציפור לנקר תוצאות בטופס היא הייתה משיגה תוצאות יותר טובות ממנו.
נתראה.
![[Image: 1.png]](https://i.ibb.co/kgDRgNd/1.png)
![[Image: DPP_0504-M.jpg]](http://getlostphotography.smugmug.com/Other/2013-02-09-PWS-Thank-you-Jerry/i-2mPjxcm/1/M/DPP_0504-M.jpg)