ATT חותכים פרומו בזירה אבל נעצרים על ידי סמי גווארה וטאי קונטי שהורסים את האוטו של למברט.
קרב 1
היאנג באקס נגד טופ פלייט.
מנצחים: היאנג באקס.
קרב 2
האוס אוף בלאק נגד סטו גרייסון, איוול אונו ופואגו דל סול
מנצחים: האוס אוף בלאק.
קרב 3: העפלה לטורניר קרן אואן הארט.
ג'יימי הייטר נגד סקיי בלו
מנצחת: ג'יימי הייטר
קרב 4
פאוורהאוס הובס נגד קית' לי
מנצח: קית' לי
ציטוט:ATT חותכים פרומו בזירה אבל נעצרים על ידי סמי גווארה וטאי קונטי שהורסים את האוטו של למברט.
מעניין אם טאז או אחד מהמארקים שעובדים שם יפרסם סרטון של לסנר הורס את האוטו של ריינס ואז יכתוב משהו יעני עוקצני מטופש כזה..
(04-01-2022, 04:23 PM)The Tribal FISH כתב: [ -> ]קרב 3: העפלה לטורניר קרן אואן הארט.
ג'יימי הייטר נגד סקיי בלו
מנצחת: ג'יימי הייטר
כמו שצריך, עכשיו היא רק צריכה לנצח את כל הטורניר
לא מאמין שביזבזו קית' לי- הובס בסתם ראמפייג'...
גם מה הקשר של פואגו לדארק אורדר? יש להם מספיק אנשין בקבוצה שיכלו למלא את המקום שלו.
צפיתי בבאקס-טופ פלייט ולי-הובס. שני הקרבות סבלו ממחסור בזמן (שמן הסתם היה צפוי לפי הקארד) אבל כן נתנו ציפייה להמשך, בין אם זה האין רינג של הזוגות או ההמשך של הפיוד שנבנה עם סוורב וסטארקס.
באקס-TF היה סביר. היו רגעים טובים, היו רגעים מבוצ'בצ'ים. כשטופ פלייט עושים את הדברים "הפשוטים" (שוטגאן דרופקיק, דייבים, הפינישר של WGTT) זה נראה מצוין, כשהם עושים דברים שאי אפשר לשחזר גם במשחקי מחשב זה נראה רע.
אני עדיין לא בטוח בכלל לגבי דריוס והאם הוא מספיק טוב כדי לעצור את ריצת הסינגלס של דנטה.
אם כבר דיברתי על less is more... הכניסה של האוס אוף בלאק, איף. בלאק ממשיך להוכיח למה חופש קרייאטיבי זה לא *תמיד* התשובה להכל.
הקרב עצמו עלה על הציפיות וגם הסוף מעולה. ברודי קינג ובלאק הרשימו, מרפי כרגיל לא בא לידי ביטוי. הוא צריך קרבות 1-1.
נהניתי מאוד מקית' לי-הובס עד הבלאגן שהיה בסוף. הובס כ"כ מרשים, לא נופל בכלל מוורדלו בעיניי. אנחנו צריכים לראות אותו בכל שבוע בדיינמייט. בקרב הזה הוא הראה גם פוטנציאל להיות בייביפייס מאוד מוצלח.
זה מרגיש שקית' לי טופח עוד ועוד בכל שבוע ובהתאמה הוא גם יותר איטי בזירה, אבל זה עדיין לא הגיע לשלב שזה פוגע בקרבות שלו. עדיין מקווה שמתישהו הוא יחזור לכושר של סוף 2019-תחילת 2020. יכול להיות שריצה קצרה במחלקת הזוגות עם סוורב זה יהיה הדבר הנכון בשבילו לתקופה הקרובה.
הקארד לדיינמייט נהדר. יש להם את היכולת לספק קארדים כאלו בכל שבוע גם בדיינמייט וגם בראמפייג'.