Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | AEW Dynamite 16.3.2022
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4 5 6
קרב 1 - 3 על 3:
אדם קול ורדרגון (אוריילי ופיש) נגד אלוף העולם האנגמן פייג' ואלופי הזוגות ג'ורסיק אקספרס 
מנצחים: אדם קול ורדרגון בהצמדה, אחרי הבום על ג'אנגל בוי, רדרגון מחזיקים את פייג' ואת לוצ'זורוס בזמן ההצמדה. 

מאחורי הקלעים טוני שובאני מראיין את קית' לי, פאוורהאוס הובס וריקי סטארקס. טוני מודה להם שהם הסכימו לא לגעת זה בזה במהלך הראיון.
טוני מכריז שביום שישי, ראמפייג', קית' לי יתאבק 1 על 1 נגד מקס קאסטר. 
ריקי פונה לקית' לי וטוען שהוא כנראה אירי, כי היום זה יום המזל שלו, הוא לא מקבל מכות היום. 
ריקי אומר לקית' לא להופיע בתכנית שלו, ראמפייג', אבל בגלל שהוא עשה דברים בדרך שלו - הם היו צריכים לטפל בו. 
ריקי אומר שאם קית' יגיע שוב לראמפייג' - הוא והובס יעשו שוב מה שהם עשו בעבר. 
קית' שואל את ריקי אם "מה שהם עשו בעבר" כולל אגרוף לפנים של ריקי ואת זה שהוא שוב יתעלף כמו כלב קטן. 
קית' מצחקק ואומר להם שהם יתראו בשישי. 

קרב 2 - קרב זוגות:
בריאן דניאלסון וג'ון מוקסלי (ע' וויליאם ריגל שנמצא בשולחן השדרנים) נגד ווילר יוטה וצ'אק טיילור (ע' דנהאוזן)  
במהלך הקרב דניאלסון ומוקס מבודדים את יוטה, יוטה נלחם בהם לבד. 
מנצחים: בריאן ומוקס בהכנעה, מוקס מכניע את יוטה בחניקה אחרי שבריאן דרך על הפנים של יוטה 

אחרי הקרב ריגל מגיע לזירה לברך את מוקס ובריאן. 
BF לוקחים את יוטה המובס למאחורי הקלעים. ווילר יוטה נעצר, נוטש את BF והולך לכיוון מוקס, בריאן וריגל. 
ווילר יוטה נכנס לזירה, צ'אנטים של 'יוטה' נשמעים, ווילר יוטה מושיט לריגל את היד ללחיצה, ריגל נותן סטירה לפנים של יוטה, מוקס, בריאן וריגל מסתכלים על ווילר יוטה ומהנהנים, ומחייכים, ריגל מציע ליוטה ללכת לפני שזה יהיה יותר מידי עבור BF. 

מאחורי הקלעים טוני שובאני מראיין את FTR.
FTR אומרים שהם מכבדים את טולי, אבל הוא התפזר, לכן הם היו חייבים לפטר אותו.
היאנג באקס נכנסים לראיון, מציעים לFTR לפטר גם את הסטייליסט שלהם, ואומרים להם שלא משנה מה - הם תמיד יהיו מס' 2 בארגון. 

מקס קאסטר ואנתוני בואנס נמצאים מאחורי הקלעים,
הם חותכים פרומו על קית' לי. 
ריקי סטארקס והובס מופיעים.
ריקי אומר להם שיש להם הזדמנות גדולה בשישי - לעשות מה שריקי והובס לא הצליחו לעשות. 
סוורב סטריקלנד מופיע - הוא אומר שראמפייג' הולכת להיות הבית של סוורב. סוורב צוחק והולך. 

ג'ריקו, 2.0, ג'ק סוואגר ודניאל גרסיה נמצאים בזירה - לכבוד טקס ההערכה לכריס ג'ריקו.
2.0 מדברים על כך שג'ריקו צריך לקבל הערכה, לקבל יחס של אל, לא רק בתור התרומה שלו כמתאבק - אלא גם בתור התרומה שלו כבן אדם. 
ג'ריקו מתחיל לדבר, ג'ריקו מציע לכולם לחשוב על זה - כדור הארץ קיים 4.5 מיליארד שנים, וכולנו קיבלנו את המזל לחיות בתקופה של כריס ג'ריקו. 
ג'ריקו אמר שהוא בנה ארגונים - כולל AEW. אם אין ג'ריקו אין AEW. 
ג'ריקו אומר שבמקום לקבל הערכה - אנחנו מעליבים אותו, והוא קורא את מה שכותבים עליו. 
ג'ריקו אומר שהרוסטר לא מעריכים אותו, שהIC לא מעריכים אותו, שסאמי קונטי הפנה לו את הגב, ושאדי קינגסטון הביך אותו בPPV. 
ג'ריקו אומר שהאנשים שבזירה מעריכים אותו - וזה למה הם הJericho Appreciation Society. 
ג'ריקו אומר שהסיבה היחידה שהוא הצליח כמו שהוא הצליח - היא כי הוא לא מתאבק, אלא בדרן מקצועי (sports entertainer).
דניאל גרסיה אומר שאם ג'ריקו יקרא לעצמו ככה - אז גם דניאל גרסיה כזה. 
דניאל אומר ששמו הוא דניאל גרסיה - ושהוא גם sports entertainer. 
ג'ריקו מספר שגרסיה עבר תאונה לפני כמה שנים, ובגלל שג'ריקו תרם כסף להחלמה שלו - גרסיה מעריך את ג'ריקו. 
ג'ריקו נותן שמות חדשים ל2.0. הוא מספר שהם מעריכים אותו בגלל שלפני שנה הוא קיבל שיחה מחברו לשעבר 'קווין' שאמר לו ששני חבר'ה בדיוק פוטרו, וג'ריקו נתן להם עבודה בAEW. 
ג'ריקו פונה לג'ייק הייגר - ג'ריקו אומר שהבחור הזה גיבה אותו מאז 2010. ג'ריקו קורא להייגר הקרוב ביותר אליו, יד המלך. הייגר אומר שהם הJAS. ושהם מכסחים מתאבקים. 

קרב 3 - אליפות TNT
וורדלו מול אלוף TNT סקורפיו סקיי
במהלך הקרב שון ספירס מופיע עם כיסאות, וורדלו עומד מחוץ לזירה ומסתכל על ספירס, MJF תוקף את וורדלו. 
מנצח: סקורפיו סקיי ברול-אפ, אחרי התקיפה של MJF.

אחרי הקרב MJF וATT תוקפים את וורדלו. 
וורדלו נלחם בכולם לבדו, וורדלו מסתכל על MJF, שמנסה לברוח, וורדלו תופס את MJF - וורדלו מכין את MJF לפאוורבומב, אבל ספירס תוקף את וורדלו, ATT משתלטים על וורדלו. 
שון ספירס מכה את וורדלו עם הכיסא.
וורדלו מתעלף, MJF מוסר צ'ק לדן למברט (שילם לATT). 
MJF מכה את וורדלו עם הטבעת. 

מאחורי הקלעים מארק סטרלינג וג'ייד קארגיל מתראיינים.
קארגיל שואלת מי הולכת להיות זאת שמקבלת את ההזדמנות להיות המפסידה מס' 30 שלה. 

קרב 4 - קרב זוגות
ההארדיז (ג'ף הארדי ומאט) נגד פרייבט פארטי
מנצחים: ג'ף הארדי ומאט בהצמדה, אחרי סוואנטון בומב

אחרי הקרב הAFO מגיעים, 
הAFO מקיפים את ההארדיז שנמצאים בזירה. 
דארבי וסטינג מגיעים מהרמפה - הם מבריחים את AFO. 

מאחורי הקלעים טוני שובאני מראיין את רד וולווט.

קרב 5 - אליפות הנשים, קרב כלוב
ת'אנדר רוזה נגד אלופת הנשים בריט בייקר
רוזה מקבלת כניסה מיוחדת
מנצחת: ת'אנדר רוזה בצמדה, אחרי פינישר על הנעצים - ת'אנדר רוזה היא אלופת הנשים החדשה 
אחרי הקרב רוזה חוגגת עם האליפות, קונפטי מפוזר באולם 
אני עכשיו רואה ובקרוב אכתוב
רואה עם הילדים תוכנית לכל המשפחה בה שתי נשים בביגוד מיניאמלי מנהלות קרב בתוך כלוב - מסביר להם על חשיבות רפואת הפה, וכיצד המיקרו-אקלים הסוציולוגי במקסיקו לצד מורשת ההמאיה והאצטקים יצרו את התרבות היחודית.
לבריט בייקר יורד דם מבמצח
מה זאת האלימות הנוראית הזאת? ילדים צופים בזה!
מעביר ערוץ למשהו חינוכי יותר - השרדות.
HOLY SHIT!!!
הפרומו של ג'ריקו זהב.
מעניין לאיזה כיוון הולכים עם בריאן ומוקסלי, אולי יוטה יתהפך ויחבור אליהם.
והקרב המרכזי, איזה מטורפת בריט בייקר, לא יודע מאיפה מגיע החוסר פחד הזה לעשות מהלכים כל כך מטורפים.
(03-17-2022, 05:44 PM)RoeeHardy כתב: [ -> ]שסאמי קונטי הפנה לו את הגב

גאוני שלך גיא.
שמח שרוסה ניצחה אבל זה היה צריך לקרות כבר ברבולושן, אני מבין שרצו לתת לה את האליפות בעיר הבית שלה אבל יכלו לעשות את זה שתאנדר אלופה ולמצוא לה יריבה או לתת לבריט רימאץ׳ כאן אבל אין תלונות על הקרב עצמו, הקרב היה מצוין
תוכנית שהיו בה דברים טובים מאוד ודברים פחות טובים, כשהדברים הפחות טובים לא הפריעו לי כמו בדרך כלל.

הדבר היחיד שמעניין אותי בריין של סקורפיו זה לראות למי הוא יפסיד.
התפתחות מעניינת עם ווילר יוטה. נקווה שהם ישלבו גם את מוריאריטי בסטוריליין. אם כבר התפתחות מעניינת אז חזרנו ל-FTR/באקס, כשהבאקס זרקו רמז לגבי ברט הארט שאולי יהיה המחליף של טולי. הקרב הראשון ביניהם היה בינוני ולא עמד בציפיות, אנחנו צריכים לקבל תיקון. החדשות הטובות זה שכנראה נקבל את הרימאטץ' הזה בו אני מניח ש-FTR ינצחו, החדשות הרעות שכנראה זה אומר שהם משהים את טלנובלת האליט לתקופה הקרובה או במילים אחרות קני עדיין לא קרוב לחזרה, וגם שהבריסקוס כבר לא יגיעו ל-AEW.
פרומו מצוין של ג'ריקו ושמח שסוף סוף יש ל-2.0 וגרסיה כיוון חוץ מלהידחף לכל מקום ואחרי זה להפסיד. אם ג'ריקו יצליח לגרום ל-2.0 להיות טאג טים לגיטימי ולשים את גרסיה במקום שסמי נמצא בו כרגע אז הוא עשה את שלו. להוריד את הכובע בפניו על הירידה במשקל ועל הרצון לעזור לטאלנטים צעירים. לא חשבתי שיש בו את המוטיבציה לזה.
תכנית טובה מאוד.

- קרב השלשות היה מעולה.
ג'אנגל בוי התאבק טוב מאוד היום, ללא ספק שיפור. יותר אינטנסיבי, יותר חד, רשמית עקף בעיניי את סאמי "בחור לחתונה" גווארה. 
הספוט עם המונסולט המשולש היה וואו.
קול מצמיד את ג'ק היה תוספת נחמדה, הוא היה חייב לקבל את הניצחון הזה מן הסתם.

- מוקס/בריאן/ריגל/יוטה היה שיא הערב.
בדיוק היום כתבתי שיוטה צריך להתרחק מהמתאבק המזעזע תפוז קאסידי - והנה זה קרה (ראיתי רק עכשיו ולא קראתי לפני). 
זה בוצע מעולה - יוטה היה ה-כוכב של הקרב, בפער, נתן הופעה מרשימה, צ'אקי טי סתם היה פילר וטוב שהתייחסו אליו ככה.
יוטה מפנה את הגב לBF, מקבל סטירה מריגל.. לא סתם הדגשתי את זה - רגע ענק. 
עומר - עכשיו אני תומך ב100% במארקיות שלך ליוטה.

ג'ריקו נראה מעולה.
הסגמנט היה מוצלח מאוד.
אני עלול לחשוב שג'ריקו שוב שואב את גרסיה מאור הזרקורים - אבל אולי הפעם זה יהיה מוצלח.
האנגל של ספורט אנטרטיימנט יהיה מעולה, כבר שבועיים לתוך זה הם מקבלים המון היט. ג'ריקו חתך פרומו מוצלח, הבעיה היחידה זה סוואגר - ש14 שנים לתוך הקריירה שלו - הוא עדיין לא מצליח להסתדר עם המיק'.

וורדלו/סקיי היה סביר מינוס.
וורדלו נלחם ב5 אנשים היה מצוין בשביל לבסס אותו כפייס טראגי.
אבל סקיי לצערי לא מספיק טוב או מעניין - הבוקינג סביב סקיי חייב להיות מושלם כדי שאתעלם מכמה שהוא משעמם עם האליפות. שבוע שעבר זה עבד, השבוע הוא יותר נחשף בתור אנטי-דראו בעיניי, מקווה שהריין שלו יגמר בהגנה הבאה ומאז לא לראות אותו במקום כזה בקארד יותר.

ההארדיז מקבלים יחס של מלכים כטאג.
לדעתי קיבלנו גרסה יותר בשרנית של ג'ף - הוא לפעמים עולה ולפעמים יורד במשקל, הפעם הוא בכושר קצת פחות טוב, אבל מניח שבקרוב הוא יחזור לעניינים.
בSvS הוא היה יותר חלק בזירה. 
על מאט אין מה לדבר.
להצמיד אותם לPP היה מוצלח בגלל שהם שמרו על הקרב דינמי. 
AFO לא מעניינים אותי כל כך, אפילו לא אנדרדה. אני רק מתעניין בדארבי/ג'ף/סטינג. 

רוזה/בייקר היה סימון וי בעיניי - לא יותר.
לא התחברתי כל כך להתרגשות סביב רוזה, אבל שיהיה בהצלחה אני יודע.. 

השיא של הערב זה ווילר יוטה. 
הפרק הזה היה קצת שונה. הקרב הראשון והקרב האחרון (אגיע אליו בפרטים) היו צואתיים ממש. כל מה שהיה בין לבין היה סבבה ואפילו ממש טוב.

כל קרב של ג'ונגל בוי והלטאה האנאבולית אני שונא. ג'ונגל בוי הוא כביכול "פילר" של החברה והוא מיועד להיות כוכב גדול וכו', אבל הוא שונא לעשות פרומואים (הוא אמר את זה במפורש), אין לו כריזמה, יש לו שיר כניסה מטומטם, יש לו שותף מגושם שלא יודע באמת להתאבק, אלא יודע רק לעשות צ'וקסלאם (לעיתים הוא גם כמעט מחסל למתאבקים את הקריירה עם זה) ולטפוח או על האמות של הידיים שלו או על הירך שלו. זה שהוא יודע לעשות סלטה מהפינה ממש לא אומר שיש לו מושג מה הוא עושה בזירה. הוא לא ידע לקבל SNAPMARE מבובי פיש באיזשהו שלב בקרב. קרב טרמפולינה לא הגיוני ומשעמם שאחרי 5 דקות כבר רציתי שיגאלו אותי וזה יגמר.
ברור שקול ינצח כי התוכנית בינו לבין פייג' צריכה להימשך - כי למה פאקינג לא?? זה היה המיין איבנט הכי צפוי שניתקלתי בו אבר. הסיכוי שאדם קול היה באמת מנצח שקול לסיכוי שCM פאנק יפסיד נקי לג'ובר בדארק אלביישן. פייג' אלוף מחריד, כריזמה של צנון, פרומואים חסרי השראה ששומעים מכל מתאבק כמעט, WHITE MEAT בייביפייס שלא מביא שום דבר חדש, אלוף שלא מתאבק כמעט (מאז פול גיר - אולי 5 קרבות בדיינמייט, 0 קרבות בראמפייג'). ואדם קול.... לא ראיתי מתאבק שמגיע לחברה ומקבל בוקינג כל כך חלש, כל כך שם זין על איך שהוא נראה, עושה קומדיה שמביישת את חוגי תיאטרון ולידים ביסודי במתנ"סים בארץ, ממשיך להגיד שהוא בלתי מנוצח למרות שהוא הפסיד למתאבק קומדיה עם חיבוק מזויף אחד הקרבות הכי גדולים שלו. אני באמת לא יודע מה היה עדיף לו: להישאר בWWE ולזרום על החומר הגרוע של וינס והחברים, או לעבור לAEW. פתאום להיות המנהל הקירח של קית' לי נשמע סבבה אחרי מה שהוא עושה בAEW..

אני מאוד אוהב את השילוב של בריאן ומוקסלי ובמיוחד את השילוב שלהם עם ריגל. כל השיט של דניאלסון ומוקסלי נראה כאילו הם בקונטקסט של קרב, קרב אלים ותחרותי, הכי חשוב תחרותי. יש לי מספיק חוסר הגיון ומספיק חבורות של ג'וברים מאוננים שמחכים לתפוס מישהו שקופץ עליהם. אני אוהב שבקרבות שלהם הם נותנים המון סטרייקים, בוקסים, בעיטות וכאלה. זה מאוד מאוד מאוד חסר בAEW. המקום היחיד שזה תופס זה שכמעט בכל קרב יש את הקטע השנוא עליי ביותר שהוא "תן לי מרפק מזויף לחלק התחתון של הצוואר (רצוי לטפוח על האמה), אני לא אמכור שיט ואז אני אתן לך ונמשיך עד הספוט הבא" - אני כל כך פאקינג שונא את זה!! לקראת סוף הקרב הזה לעומת זאת זה היה הגיוני לשם שינוי. דניאלסון דיבר על זה בפרומו הראשון שלו עם מוקסלי וזה בא לידי ביטוי בזירה - סטוריטלינג 101. אהבתי גם את הקטע בסוף עם הסטירה של ריגל.

מאט ג'קסון זה השחקן הכי גרוע בעולם. האח המקריח שלו טיפה יותר טוב. בכל מקרה, מתעב את שניהם בכל מאודי ומקווה מאוד שעוד כמה שנים הם יתאדו כמו קודי.

הפרומו שלל ג'ריקו היה אחלה. כשהוא אמר שהוא לא פרו-רסלר כולם ידעו שמילים האסורות יבואו. הוא הוציא על SPORTS ENTERTAINER טריידמארק. דרך פשוטה אך יעילה לעצבן את המעריצים. אני מרוצה שגרסיה איתו. אני רואה בדניאל גרסיה פוטנציאל להיות בריאן דניאלסון הבא ואני חושב שהוא צריך לעלות מסת שריר קצת, לעבוד על פרומואים ומבטים - יש לו מראה ייחודי והוא דיבר מאוד טוב בסגמנט הזה, וכמובן להשתפר בזירה עוד ולתרגל ולמוד לעבוד יותר טוב וכו', אבל זה כנראה גם ככה יקרה. אני מבסוט מזה שגם IC התפרקו ולא עשו מזה כל כך רעש ובלאגן או איזה קרב או אנגל גדול.

אליפות TNT - היה קרב סבבה, וורדלו מתחיל פחות או יותר להיות אובר למרות הפרומו המאוד שטוח שהוא עשה שבוע שעבר, אבל ג'יזס אני שונא שבכל קרב תמיד יש מישהו ברינדסייד ותמיד מתערבים ותמיד תוקפים אחרי הקרב או יש ראן-אין וכל הדברים האלה.

הארדיז נגד PP - התפרקות נוסטלגית והכנה להארידז + סטינג ודארבי נגד אנדאדה אל עילגו והג'וברים שאיתו. הופתעתי שככה נותנים בטלויזיה אחרי שבוע את הקרב הראשון של ההארדיז, כנראה כי השבוע לא הגיע שום נידל-מובר חדש בהפתעה, ושבוע שעבר באו 2, אז זה איזשהו פיצוי.

המיין איבנט הזה... הפאקינג מיין איבנט הזה...
אז מALL OUT התחלתי לעקוב באדיקות אחרי AEW. פתאום באו כוכבים גדולים חדשים שאני מאוד אוהב וגם האולמות חזרו להיות עם קהל אז נתתי להם הזדמנות. לפעמים אני מאוד אוהב את מה שאני רואה וחושב שזה הכרחי שהם קיימים ושהם תקווה מאוד גדולה לכולנו ולפעמים אני חושב שהם חושבים שהקהל כל כך טיפש וזורקים זין ואומרים "פאק איט, גם ככה באינטרנט יגידו שזה טוב".
זה לחלוטין היה הקרב הכי גרוע, סלופי, דבילי, מזויף, חסר קצב והכי הכי הכי חסר היגיון שראיתי בטוח מאז שהתחלתי עם AEW ואולי ב10-15 שנה האחרונות. בריט בייקר בונה מגדל כיסאות ועוברת מפינה לפינה ומרכיבה מגדל, ורוזה פשוט מסתכלת עליה ושכובה שעתיים על הפינה. זה קרה פאקינג פעמיים!! פעם אחת בריט עוברת מפינה לפינה כדי להביא מלא כיסאות ועושה לה וויט נויז על הערימה. אחרי זה, למרות שבריט נחתה על הפאקינג ערימה בצורה שטוחה עלך הגב - 0 מכירה!!! 0 מכירה!!! קמה כדי לסדר את המגדל כיסאות המגוחך הזה שהבאמפ עליו נראה פחות כואב אפילו מבאמפ רגיל על הזירה. ואז הטאמב טקס כי ברור למה לא...
רוזה מקבלת באק דרופ מבייקר על הנעצים, ופאקינג קמה כאילו כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רואים את כל הנעצים על הירך שלה, והיא קמה הופ על הרגליים!!!!! ואחרי זה גם נלחמת בבריט בייקר!!!!! פשוט מדהים... בואו נחרבן על כל הרעיון של רסלינג עד הסוף
רוזה עושה פאוורבומב לבריט שטוח על הנעצים - 0 מכירה שוב!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני ממש ממש לא מגזים. אני ממליץ ללכת לראות שוב את זה. היא שכבה על הרצפה 2 שניות ומיד התגלגלה על הרגליים מחוץ לזירה, בעירנות מלאה ובפיקחות מלאה לקחה כיסא ודפקה לרוזה בראש.
זה הקרב הכי מביש והכי מפגר בהיסטוריה עם 0 היגיון ומי שאהב את זה או בוחר להתעלם מזה נמצא בהכחשה. פאק כל מי שהשתתף בזה או היה לו חלק בזה. האליפות נשים לא חשובה יותר בכלל בעיני, וגם לא רוזה וגם לא בייקר שסופר הערכתי את שתיהם, בעיקר את רוזה.

עוד דברים שהפריעו לי קצת בתוכנית:
נשיכות - חלאס, פשוט חלאס.....
השדרן הראשי עם המסיכה, מארק - אני חושב שהוא סוג של AI של שדרן היאבקות שפיתחו ומנסים אותו בAEW. הוא כל כך כל כך כל כך גרוע... הוא לא שונה מרובוט כל כך, הוא פשוט אומר שמות של מהלכים שהוא למד או מתפלל את האיבנטים הבאים ואת הקרבות של התוכנית.
עוד דבר - לפני כמה חודשים היה קרב ין קאסידי וכריס סטאלנדר נגד אדם קול ובריט בייקר. בסיום הקרב קאסידי בטעות נכנס בבייקר וגורם לה ליפול מהפינה של הזירה לשולחן, ושם הי מכרה את זה כאילו היא פאקינג מתה!!!!!!!!!!!!!! אדם קול היה צריך להתפוצץ על קאסידי כי הוא גרם לנזק כל כך גדול חברה העדינה שלו!!!! אחרי הקרב ראו את אדם קול והרופאים בודקים את בייקר אם בנס היא עוד עדיין איתנו וחיה בעולם הזה!! ובמיין איבנט הזה... 18 בומפים לכיסאות, נעצים, דימום... ולא!!!! אפ על הרגליים.. צריכים להספיק עוד לא למכור עוד ספוטים...
(03-17-2022, 05:44 PM)RoeeHardy כתב: [ -> ]קרב 5 - אליפות הנשים, קרב כלוב
ת'אנדר רוזה נגד אלופת הנשים בריט בייקר
רוזה מקבלת כניסה מיוחדת
מנצחת: ת'אנדר רוזה בצמדה, אחרי פינישר על הנעצים - ת'אנדר רוזה היא אלופת הנשים החדשה 
אחרי הקרב רוזה חוגגת עם האליפות, קונפטי מפוזר באולם 

לא יכלו לעשות את הנצחון באירוע?
עמודים: 1 2 3 4 5 6