03-05-2022, 02:03 AM
![[Image: keith-lee-potential-feuds-aew.jpg]](https://lastwordonsports.com/prowrestling/wp-content/uploads/sites/15/2022/02/keith-lee-potential-feuds-aew.jpg)
(כתבתי את זה לאשכול חדשות שאני עובד עליו, אבל פאק איט - שיהיה אשכול בפני עצמו)
קית' לי אומר שההחלטה ללכת לAEW לא הייתה קשה עבורו בגלל שAEW מציעים חופש בזירה ומחוצה לה ולו''ז מצומצם. השיחה שלו עם טוני קהאן אישרה זאת.
למרות הקשיים שהיו לו בWWE, קית' לי עדיין אסיר תודה על התקופה שלו שם. הוא מציין שקרב נגד רנדי אורטון בדביוט ומאין אבנט של 25 דקות נגד דרו מקנטייר אלה פריבילגיות שלא כל אחד זוכה להן.
קית' לי מספר שהוא חלה קשה בקורונה. הוא סבל מחולשה, שיעולים, כאבים וקשיים בנשימה ובנקודה מסויימת היו לו חרדות שכל נשימה עלולה להיות האחרונה שלו. לאחר הקרב שלו נגד מאט רידל, WWE אמרו לו שיש משהו לא בסדר בדם שלו שקשור לסימפטומים אחרי הקורונה והוא היה צריך לקחת הפסקה ארוכה נוספת.
קית' לי לא בטוח אם ההפסקה הארוכה זה מה שגרם לWWE לוותר עליו. לקראת החזרה שלו הוא שמע את הרעיון של ברקאט, אבל לא הבין מה הרעיון אמור להיות ואמר לWWE שהוא לא מתחבר לזה, מה שהוביל לכך שהוא חזר בתור עצמו. לאחר הקרב השני שלו בחזרה, וינס מקמה'ן לקח אותו הצידה באמצע התוכנית ואמר לו שהוא צריך לעשות את הדמות הזאת עכשיו. קית' לי אמר לוינס שהוא הבוס והוא יעשה מה שהוא מבקש ממנו.
וינס לא אהב את צורת הדיבור של קית' לי ואמר לו שהוא "נשמע חכם מידי". וינס רצה שהוא יהיה יותר רועש ואינטנסיבי. קית' אומר שהוא יכול להיות אינטנסיבי, אבל זה קשה לו כשאין סיבה לכך כמו קרב תחרותי או סטוריליין. הוא מספר שהוא ניסה להכנס לדמות בכך שדיבר לעצמו ועשה פרצופים למראה, אבל זה לא הרגיש נכון. זה הגיע לנקודה שהוא היה צריך שמישהו יחטיף לו מכות מאחורי הקלעים בשביל שהוא יוכל להכנס לדמות.
קית' לי הניח שהשם החדש הוא מחווה למתאבק העבר ברקאט רייט, אבל לא הצליח לקבל תשובה ממשית לגבי זה מוינס והכותבים. הכיוון היחיד שהוא קיבל לדמות היה "תהיה אינטנסיבי, תהיה כועס". כשזה הגיע לפרומואים, WWE עדיין רצו שהוא יחתוך פרומואים כמו בעבר ונתנו לו הנחיה ספציפית לא לעשות רפרנסים לברקאט רייט. קית' לי אומר שהוא היה מבולבל וביקש מהכותבים לתת לו פרומואים מתוסרטים מילה במילה, כי הוא לא הבין מה הכיוון שלו אמור להיות.
קית' לי אומר שההגעה שלו לNXT הייתה שינוי גדול עבורו. הוא מספר שבגלל שהוא אינטרוברט ומעדיף להיות לבד רוב הזמן, אנשים מסויימים פירשו את זה בצורה לא נכונה וראו את זה כזלזול. הוא קיבל הנחיות מההנהלה לא לעשות דברים מסויימים, מה שהשפיע על העבודה שלו בזירה. לאחר שיחה על טריפל H, האנטר אמר לו 'האזיקים ירדו, פשוט תהיה עצמך', קית' הרגיש שהוא מצא את עצמו יותר והתחיל להיות אובר עם הקהל. בנקודה הזאת הייתה לו יותר השפעה על מהלך הקרבות שלו, ספציפית הקרבות נגד דייג'אקוביץ'.
לאחר החזרה שלו מההעדרות שלו לראו, WWE התחילו לשים עליו מגבלות שוב. הם אסרו עליו להשתמש בדאבל צ'ופ שלו ואסרו עליו להסתכל על הקהל. קית' לי אומר שהמגבלות גרמו לו לחשוב יותר מידי בזירה, וזה פגע ביכולת שלו לתת הנחיות ולהוביל את הקרב. קית' לי אומר שזה נורא חשוב לו, כי בגלל הגודל והכוח שלו יש סיכון גדול לפציעה במידה ויש אי הבנה ואין שיתוף פעולה.
קית' לי האמין שתומאסו צ'אמפה היה צריך להיות חלק מטים NXT בSVS 2019, אבל הוא נבחר לקבוצה בגלל הגודל שלו. רומן ריינס היה זה שבטח בו לסיום של הקרב. קית' מאמין שזה היה מוזר לסת' רולינס לשים אותו אובר בSVS, אבל הוא היה מקצועי. הוא לא מאמין שWWE ציפו לתגובה שהוא קיבל כשהוא נשאר אחרון עם רומן ריינס ומציין שהרגע הזה והרגע עם ברוק לסנר ברויאל ראמבל קרו בזכות זה שנתנו לו להיות עצמו.
קית' לי היה מופתע מהיחס הטוב שקיבל מברוק לסנר לאחר ששמע סיפורים על האופי שלו. הוא חושב שהספוט שלו היה אמור במקור ללכת למאט רידל, אך WWE החליטו ללכת איתו בגלל ההיט בין לסנר לרידל. קית' לי מספר שזמן התכנון של הראמבל, מתאבקים אחרים הציעו לברוק לסנר רעיונות והוא הסכים להכל, אבל ברגע האמת כולם הגיעו לזירה והוא פשוט זרק אותם החוצה. הוא היה בטוח שזה הולך לקרות גם איתו, אבל כשהוא הגיע לזירה הוא הבין שלסנר מוכן לעבוד איתו. קית' לי אומר שהוא ראה את התגובה של ברוק כשהוא נכנס לזירה וחשב שלסנר עשה בשבילו ב4 שניות יותר ממה שכל אחד אחר מסוגל.
קית' לי מספר שהוא ישב לארוחת ערב עם טוני קהאן ודיבר איתו על השחרור שלו מWWE. טוני אמר שהוא מרגיש שהוא צריך להודות לWWE. קית' לי אומר שהוא מרגיש בר מזל, כי הוא עבר מלעבוד עם הטופ גאיז בWWE ישירות לAEW. הוא אומר שהדבר הראשון שהוא שם לב אליו בחדר ההלבשה של AEW היה המון חיוכים על הפנים של אנשים. הוא אומר שהאווירה מאוד רגוע והרוסטר מרגיש מלוכד, וזה מאוד מרענן עבורו.
קית' לי אומר שבהתחלה הוא הרגיש שהיה לו קל בWWE בגלל שהוא דיבר ישירות עם וינס מקמה'ן, אבל אחרי שהוא חזר דברים השתנו והיה לו קשה להשיג שיחה עם אנשים.
קית' מספר שהיו לו מספר טרייאאוטס בWWE בין השנים 2008 ל-2013, בפעם האחרונה שהוא נכשל, ג'ים רוס אמר לו 'מה שלא יקרה, אני חושב שאתה טאלנט של מיליון דולר'. וויליאם ריגל אמר לו 'צא ותעשה לעצמך שם', וזה מה שהוביל לכך שהוא התחיל לקחת בוקינג מחוץ לסצנת האינדיז בטקסס ובסופו של דבר הגיע לROH. קית' לי נותן קרדיט לריימונד רואו (אריק מהויקינג ריידרס) שעשה המון בשביל לעזור לו ולשיין טיילור להגיע לROH.
קית' לי אומר שהפריצה הגדולה שלו הגיעה אחרי קרב עם דונובאן דייג'אק בביונד ב2016. הוא מספר שזו הייתה הפעם הראשונה שהוא פגש את דייג'אק ודיבר איתו. בחודשים לאחר מכן, השכר שלו הכפיל את עצמו פי 4 והרבה יותר פרומוטרים רצו להטיס אותו ולהשתמש בו.
קית' לי אומר שהקרב שלו נגד טומוהירו ישיי שינה את הצורה שבה הוא ראה רסלינג, והוא ממש רצה להגיע לNJPW לאחר מכן. הוא מספר שהוא דיבר עם NJPW, שהיה להם רעיון בשבילו והם נתנו לו את המסלול שדרכו הוא יוכל להגיע לחברה. קית' דיבר עם גייב ספולסקי ורצה לצאת מהחוזה שלו עם איבולב, בשביל שיוכל לחתום בNJPW, אבל גייב לא רצה לתת לו את השחרור שלו בגלל שהוא התחיל לעשות עסקים עם WWE באותו הזמן. שעתיים לאחר השיחה שלו עם גייב, הוא קיבל שיחה מWWE שהציעו לו חוזה. קית' התייעץ עם אבא שלו שהמליץ לו ללכת לWWE בשביל להגדיל את השם שלו. קית' מספר שבחוזה הראשון שלו בWWE הוא הרוויח פחות ממה שהוא הרוויח באינדיז, אבל בסופו של דבר הוא התעלה על זה והרוויח משמעותית יותר ברוסטר הראשי.
קית' לי מספר שהקאצ'פרייז "Bask in My Glory" מבוסס על משהו שדאסטי רודס אמר לו לאחר אחד הטרייאאוטס שלו. אחד הקרבות האחרונים שלו באינדיז לפני שהגיע לNXT היה נגד קודי רודס והוא סיפר את זה לקודי אחרי הקרב בניהם.
קית' אומר שהמטרה הכי גדולה שלו בAEW היא לעזור לחברה לגדול. המטרה "האנוכית" שלו היא לנסות להיות המתאבק המוביל של הארגון, כי הוא מעולם לא היה "מספר 1" בשום מקום שהוא עבד בו. קית' לי אומר שהוא מעולם לא היה בקרב סולם בקריירה שלו ורואה הזדמנות מעניינת בקרב שלו ברבולושן.