03-02-2022, 05:41 PM
![[Image: 8ce9663db7660c71262887a339a60731.gif]](https://i.pinimg.com/originals/8c/e9/66/8ce9663db7660c71262887a339a60731.gif)
- במהלך הקרב של RK-ברו נגד הסטריט פרופיטס בראו, רנדי אורטון ספג פציעה כתוצאה מהפרוג ספלאש של מונטז פורד. הפציעה של אורטון הובילה לשינוי מיידי בסיום של הקרב, לאחר שהפרוג ספלאש פגע בצלעות של אורטון והשאיר אותו במצב שהוא לא יכול לזוז. אורטון ורידל היו אמורים לנצח את הקרב במקור אחרי סדרה של RKOs, אך הפציעה שינתה את הכל.
לפי שון רוס סאפ, הרושם הראשוני של WWE הוא שהפציעה של אורטון היא פציעה שטחית קלה ושהוא לא ייעדר זמן רב, אך הם ימשיכו להיות בבקרה על הסיטואציה.
SRS ציין שאין היט על מונטז פורד מאחורי הקלעים בעקבות התקרית ושWWE רואים את זה כתאונה בלבד.
- לפי האינסיידר, ריקושט מוגדר נכון לעכשיו בתור הבייביפייס השני הגדול בסמאקדאון, מאחורי דרו מקנטייר, וצפוי ככל הנראה לקבל פוש משמעותי בתקופה הקרובה.
לפי הדיווח - ביג E, קופי קינגסטון ושינסקה נקאמורה מוגדרים כרגע כחלק ממחלקת הזוגות בבראנד ולא מתאבקי יחידים.
עם זאת, לפי רינגסייד ניוז, WWE עדיין לא סגורים סופית על הרעיון של פוש גדול לריקושט, ויכול מאוד להיות שזה יהיה פוש לטווח קצר בלבד.
- אלוף UFC ומתאבק WWE לשעבר, קיין וולסקז, נעצר לאחר תקרית יריב יום שני באשמה לניסיון רצח.
לפי עדכון של מרקורי ניוז, וולסקז רדף אחרי אדם שהואשם בהטרדה מינית של קרוב משפחה שלו, קטין מתחת לגיל 14, ואחרי אבא שלו, ובמהלך המרדף ירה באבא לפחות פעם אחת.
- בראיון לבאסטד אופן רדיו, סמואה ג'ו אישר שהוא הופשט מאליפות NXT לאחר שנמצא חיובי לקורונה:
Samoa Joe כתב:"אובחנתי עם קורונה. זה קרה במהלך סוף השבוע. אישתי הכינה מרק ולא יכלתי להריח אותו. היא אמרה, 'וואו, נכון שזה מריח מעולה?', ואני אמרתי 'לא', ואז אובחנתי כחיובי ביום שבת. באותו זמן וינס רצה ללכת לכיוון חדש עם NXT והוא רצה שהפתיחה החדשה של NXT 2.0 תתחיל עם משהו גדול ואני הסכמתי איתו. אמרתי לו 'תקשיב, אם זה המצב, אז זה כנראה עדיף בשביל החזון שלך ומה שאתה רוצה מהמוצר'. עברתי לעבוד מאחורי הקלעים ועבדתי עם הטאלנט ברמה אישית. לקחתי אנשים הצידה, עבדתי איתם והתמקדתי בפרוספקטים המבטיחים המצויינים שהבאנו, ואנשים היו ממש ממש רעבים ללמוד וממש ממש התרגשו מההזדמנות החדשה שניתנה להם וזה היה ממש מרענן עבורי. כשאתה עובד עם טאלנטים צעירים ורעבים זה ממריץ את הרוח שלך, אז נכנסתי לזה מאוד ועבדתי עם מאט בלום על שינויים בדברים וטכניקות אימון, לעבור על מה שאנחנו עושים ולראות איפה אנחנו יכולים להשתפר. זה היה הסוף של התקופה שלי בWWE, כשממש נשאבתי לזה."
- לפי WrestleVotes, הWWE שקלו את הרעיון שאנדרטייקר יהיה הנכנס היחידי להיכל התהילה השנה, אך הרעיון נדחה ונכנסים נוספים יוכרזו בשבועות הקרובים.
- תומאסו צ'אמפה התייחס בפוסט באינסטגרם שלו לשינוי השיר שלו בראו:
Tommaso Ciampa כתב:"בואו נתייחס לפיל שבחדר. באופן אישי, אני אוהב את המוזיקה החדשה. יותר חשוב, אני אוהב את המסר - Fight to Survive (להלחם בשביל לשרוד). זה מתחבר אליי ברמה עמוקה. כולנו מתמודדים עם הקשיים שלנו בחיים, מכשולים שאנחנו צריכים להתגבר עליהם, לכולנו יש מלחמה משלנו. בין אם זה מאבק עם בריאות הנפש, סרטן, נכות פיזית, ספק עצמי או כל דבר אחר. אנחנו תמיד צריכים לבחור להלחם בשביל לשרוד. בשנים האחרונות נהייתי מעורב יותר בעמותות וארגונים ללא מטרות רווח כמו Give Kids the World Village. המגיפה התפשטה במדינה. ובכנות, במצב הנוכחי, אני מעדיף להפיץ מסר כמו "להלחם בשביל לשרוד" מאשר "אף אחד לא ישרוד". אני בטוח שזה שיעור שאני אעדיף ללמד את הבת שלי. הייתי בביזנס כבר 17 שנה. הפלטפורמה שלי מעולם לא הייתה גדולה יותר. עכשיו זה הרגע שלי, בכל המובנים, ובכל יום אני בוחר "להלחם בשביל לשרוד"."
- לפי שון רוס סאפ, קרב השלשות שהוכרז לרבולושן בדיינמייט בשבוע שעבר היה אמור להיות במקור קרב זוגות של דארבי אלן וסטינג נגד אנדראדה אל אידולו ומאט הארדי. כרגע לא ידוע מה הסיבה שהובילה להוספה של אייזיה קאסדי וסמי גווארה לקרב.
- למרות ההכרזה של ROH שהם יחזרו לקיים מופעים והקלטות TV החל מחודש אפריל, השמועות שהארגון מעוניין במכירה ממשיכות לזרום.
שון רוס סאפ מדווח שהוא שמע ממספר ארגונים שדיברו עם ROH בנוגע למכירה או שיתוף פעולה פוטנציאליים. מספר מתאבקי ROH לשעבר וכאלה שעדיין קשורים בארגון גם שמעו שהאפשרות של מכירה עדיין על השולחן.
נאמר שלמרות שהארגון יצא להפסקה בסוף שנת 2021, העניין ברכישה התברר כגדול מהצפוי עם מספר ארגוני רסלינג וגם חברות תקשורת שהביעו עניין.
בנוגע למחיר - SRS מדווח שהוא שמע שלושה מספרים ממקורות שונים. מנהל בכיר בארגון רסלינג אחר שהביע עניין ברכישה של ROH בתחילת 2020 שמע שהמחיר הוא 40 מיליון דולר, אך SRS אומר שאדם מקורב לצד של ROH טוען שהמחיר היה 20 מיליון. מעריץ עשיר שלא מעורב בתעשיית הרסלינג גם ניסה לרכוש את הארגון בשלב מאוחר יותר, והוא שמע שROH רוצים 30 מיליון דולר על שליטה של 50% בארגון.
הארגון נמצא בבעלות חברת התקשורת סינקלר מאז שנת 2011.
- לפי האינסיידר, אמארי מילר פונתה על אלונקה לאחר הקרב שלה נגד לאש לג'נד בNXT השבוע ועברה בדיקות רפואיות מאחורי הקלעים. נכון לעכשיו לא ידוע מה הסטטוס שלה והאם מדובר בפציעה רצינית.
- נקודות מראיון של EC3 עם שון רוס סאפ לקראת הפתיחה של CYN:
EC3 מכחיש שמועות שעלו ברדיט שהארגון שלו ממומן ע''י פוליטיקאים ימניים קיצוניים ואומר שאין לו משקיעים. הוא אומר שיש לו דיל בשירות סטרימינג שיוכרז בימים הקרובים.
כאשר נשאל האם הארגון יהיה ידידותי ללהט''ב - EC3 אומר שהרעיון שלו הוא לתת לאנשים שיש להם סיפור ייחודי לספר את ההזדדמנות לספר אותו.
EC3 מכחיש את השמועות שבריאן קייג' וטסה בלנצ'ארד יהיו חלק מהארגון. כשנשאל על אלברטו דל ריו וטדי הארט, EC3 לא נותן תשובה ממשית ("נשמע שהם יעלו כסף ואין לי כסף").
EC3 חוזר ואומר שאין לו משקיעים או ספונסורים, ואז אומר בצחוק שאם משתמשים בקוד "CYN" בMyPillow.com אפשר לקבל הנחה של 88%. שון רוס סאפ אומר שיש משמעות בעייתית ל-88, אבל EC3 אומר שלא היה לו מושג לגבי זה ואומר שהוא סתם זרק מספר.
EC3 מאשר שההשראה שלו מאחורי הארגון היא פייט קלאב.
בנוגע לשימוש באוסטין אריס למרות העבר הבעייתי שלו, EC3 אומר שאריס לקח תקופת שבתון במקסיקו, ועכשיו רוצה לחזור עם סיפור רדמפשן והוא מרגיש שCYN יהיה המקום המושלם לסיפור הזה. כאשר SRS מציין שהיו סיפורים בעייתיים שנגעו לאריס בפרשת ספיקינג אאוט, EC3 אומר שהוא לא שמע שום דבר מהטאלנטים בארגון. הוא אומר שהוא יהיה קשוב למעריצים, אבל הוא גם יודע מה מידע שקרי יכול לעשות לקריירה של מישהו. SRS מציין שאריס הפיץ בטוויטר מידע שקרי לגבי חיסון הקורונה, EC3 אומר "אני לא יודע מי פונה למתאבק בשביל ייעוץ רפואי".
EC3 אומר שהם מכרו את כל הכרטיסים הרגילים למופע הראשון שלהם באורלנדו וכרגע נשארו רק כרטיסי VIP. המכירות בדלאס הולכות טוב בינתיים, הוא מאמין שהן ישתפרו עוד לאחר שהם יכריזו על קרבות למופע.
- הקרבות שהוכרזו בינתיים למופע הראשון של CYN ביום שבת הקרוב:
אוסטין אריס נגד ג'וש וודס
דיימו (קיליאן דיין) נגד ג'יימי סטנלי
EC3 וטיטאן (ברון סטרומן) נגד הרייצ'ס (דאץ' ובייטמן)
- דייבי בוי סמית' ג'וניור, ששוחרר מWWE בחודש נובמבר הכריז שהוא יערוך את החזרה שלו לרסלינג כחלק מטורניר הזוגות השנתי של הNWA, הקרוקט קאפ, בתור השותף של דאג וויליאמס.
- ג'רי ג'ארט פרסם בפייסבוק שלו שסקוט הול מאושפז כרגע לאחר שנפל ושבר את האגן. זו לא הפעם הראשונה שהבאד גאי סובל מבעיות באגן, והוא כבר עבר ניתוח גדול בשנת 2013.
- לפי האינסיידר, רוב קונוואי היה מאחורי הקלעים בNXT השבוע ועבד כמפיק/אייג'נט. קונוואי עבד כמאמן אורח בPC מספר פעמים בעבר.