Wrestling-IL

גרסה מלאה: תוצאות | WWE Monday Night RAW 28.2.2022
הינך צופה בגרסה קלה (ארכיון) של התוכן כרגע. צפה בגרסה המלאה עם העיצוב המלא.
עמודים: 1 2 3 4
[Image: 20211126_Raw_EDGE_FC_Tonight--c5067e4804...7bb33e.jpg]

קווין אואנס שואו - קווין אואנס וסת' רולינס פותחים את התוכנית, אואנס אומר לרולינס שהם עדיין לא השיגו מקום ברסלמניה וזה לא בסדר, רולינס אומר שיש להם עוד הזדמנות וזה דרך אליפות הזוגות של ראו, אואנס אומר לרולינס ששום דבר לא יסיח את דעתו מלהפוך לאלוף הזוגות איתו בשבוע הבא ולהגן עליהם ברסלמניה, אואנס אומר ששום דבר לא יסיח את דעתו, לא האנשים בטקסס ולא האגדות של טקסס כמו JBL ומייקלס. הם מזמינים את האורחים שלהם אלופי הזוגות של ראו אלפא אקדמי. אואנס אומר להם שבשבוע הבא הם יזכו להם באליפות הזוגות של ראו, הוא אומר להם שלא יקחו את זה אישי כי זה ביזנס והם צריכים להיות ברסלמניה. גייבל אומר שהוא ואוטיס קורעים את התחת שלהם ומגיע להם להיות בבמה הגדולה מכולם, רולינס עונה לו שהם עדיין יכולים להיות ברסלמניה אבל זה יהיה נגדם ברסלמניה אחרי שהם יזכו להם באליפות. גייבל ואואנס מתחילים להשתיק אחד את השני בלי הפסקה, אואנס נותן לגייבל סטאנר, זה מוביל לקרב הבא.

קווין אואנס וסת' רולינס ניצחו את אלופי הזוגות של ראו אלפא אקדמי, אואנס מעיף את גייבל ורולינס תופס אותו, רולינס נותן לגייבל באקל בומב, אואנס נותן לגייבל סטאנר, רולינס נותן לגייבל סטומפ ומצמיד אותו לניצחון.

אומוס ניצח את טי באר, טי באר נכנס לקרב ועומד על האפרון ואומוס מעיף אותו, טי באר מתאושש והקרב בסופו של דבר מתחיל, אומוס מחסל אותו מהר ומצמיד אותו לניצחון אחרי צ'וקסלאם.

ביאנקה בלאייר, ליב מורגן וריה ריפלי ניצחו את אלופת הנשים של ראו בקי לינץ', דודרופ וניקי A.S.H, לקראת סוף הקרב בקי לינץ' תופסת לביאנקה את השיער, ביאנקה מצליפה בבקי לינץ' מספר פעמים ובקי עוזבת את הזירה, בקי צורחת מכאבים, ביאנקה בלאייר מצמידה את ניקי A.S.H לניצחון אחרי KOD.

תומאסו צ'אמפה ניצח את רוברט רוד לצד זיגלר, שיר חדש לצ'אמפה, במהלך הקרב צ'אמפה פוגע בזיגלר שניסה לעלות לאפרון, צ'אמפה הצמיד את רוד לניצחון ברולאפ. מיד אחרי הקרב רוד תוקף את צ'אמפה, זיגלר נכנס לזירה ונותן לצ'אמפה סופרקיק, זיגלר אומר לצ'אמפה שהיה לו מזל פעם אחת ומחר ב-NXT הוא וברייקר יהיו נגד פעמיים אלופי הזוגות לשעבר והם יוכיחו את זה.

אלופת 24/7 דנה ברוק ורג'י ניצחו את טאמינה וטוזואה, רג'י הצמיד לניצחון את טוזואה, אחרי הקרב דנה ברוק מנשקת את רג'י, מחוץ לזירה טאמינה מנשקת את טוזואה.

קווין פטריק מראיין את הסטריט פרופטס מאחורי הקלעים, הם אומרים שאם הם ינצחו הערב את רנדי ורידל אולי הם יהיו הבאים בתור, הם אומרים שהם צריכים לשמור על הדייויז'ן מפני אלפא אקדמי, הם אומרים שלא משנה מי יזכה באליפות בשבוע הבא הם יצטרכו להגן ברסלמניה, הסטריט פרופטס אומרים שהם פנויים.

ריי ודומיניק מיסטריו יוצאים לזירה, ריי מדבר על האתגר של מיז ולוגאן פול לקרב מולם ברסלמניה, הוא אומר שהם הסכימו לאתגר אבל עדיין מיז תקף אותם כמו שהוא יודע. ריי אומר שהם השפילו אותם אבל הוא אומר להם שלא יטעו כי ברסלמניה הבולשיט שלו נגמר. דומיניק אומר שהערב הם לא מתמקדים במישהו מפגר מהולייוד והמעריץ שלו. מיז יוצא החוצה, מיז מזכיר את ההישגים שלו ב-WWE : מנחה של מיז TV, נשוי למאריס וביחד הם הפכו את האליפות הביניבשתית להכי יוקרתית ב-WWE, ניצח את ג'ון סינה בקרב המרכזי של רסלמניה, היחידי בהיסטוריה שעשה פעמיים גראנד סלאם. מיז אומר ששבוע שעבר היה אחד הרגעים הגדולים שלו לצד לוגאן פול, מיז מזכיר שלוגאן פול היה נגד פלויד מייוות'ר וממשיך לפאר אותו. מיז מדבר על התקיפה שלהם משבוע שעבר, מיז אומר שהוא שמע עידוד מהקהל ואומר שהוא סוף סוף מקבל את הכבוד שמגיע לו, מיז אומר שהוא ולוגאן יותר טובים מהמיסטריוס והם בינלאומיים והם מדהימים.

ההארט ביזנס ניצחו את ריי ודומיניק מיסטריו, לקראת סוף הקרב מיז מגיע ומפריע לדומיניק, ריי רודף אחרי מיז שבורח דרך הקהל, שלטון בנג'מין מצמיד את דומיניק לניצחון ברולאפ, פייסאוף בין מיז שנמצא באיזור של הקהל לריי ודומניק שבזירה.

אלופות הזוגות של הנשים כרמלה וקווין זלינה מאחורי הקלעים, זלינה אומרת לכרמלה שהיא ראתה את הפרק הראשון בסדרה החדשה של קורי וכרמלה, היא שואלת את כרמלה למה הם מדברים כל כך הרבה על סקס וכרמלה צוחקת, זלינה אומרת שהן מסכימות לאתגר של נעומי וסשה בנקס לקרב ברסלמניה.

הסטריט פרופטס ניצחו את רנדי אורטון ורידל, מונטז פורד קופץ על רנדי בפרוג ספלאש(נוחת חזק על הכתף של רנדי) ומצמיד אותו לניצחון, רנדי ניסה לשים את הרגל על החבלים אך אנג'לו דוקינס הזיז לו את הרגל.

קווין פטריק מראיין את קווין אואנס וסת' רולינס מאחורי הקלעים, רולינס אומר שיש להם את המומנטום ובשבוע הבא הם יזכו באליפות הזוגות של ראו ואז יהיו ברסלמניה ויש להם הרבה אפשרויות, הוא אומר שאולי הם יהיו נגד האוסוס בקרב אליפות נגד אליפות, אואנס אומר שהדבר הכי טוב אחרי ההגנה ברסלמניה תיהיה לעזוב את טקסס, אואנס מדגים לקווין פטריק והולך.

אוסטין ת'אורי נמצא במשרד של וינס מקמהן, ת'אורי מדבר עם וינס על פט מקאפי, ת'אורי אומר שבפעם האחרונה שוינס התראיין הוא הכה את המראיין והפחיד אותו למוות, ת'אורי שואל את וינס מה יקרה אם בראיון אצל מקאפי יקרה משהו, מה יקרה אם מקאפי יגיד לוינס משהו שיעצבן אותו, מה יקרה אם מקאפי יקפוץ על וינס, ת'אורי אומר לוינס שהוא יכול להיות שם איתו ולהיות הגב שלו, וינס אומר לת'אורי שזאת לא תוכנית כזאת והולך. ת'אורי אומר שאולי היא כן יכולה...

קרב על אליפות ארה"ב
פין באלור ניצח את דמיאן פריסט וזכה באליפות ארה"ב, באלור הצמיד את פריסט לניצחון אחרי קופ דה גראס. אחרי הקרב פריסט לוקח את המיקרופון ואומר לבאלור שצריך להודות בזה שהקהל סחב אותו לזכייה באליפות ארה"ב שלו. פריסט שואל את באלור אם הוא שמע את המוטיבציה והכבוד כי הוא לא שמע את זה במהלך כל הריין שלו אחרי שהוא קרע את התחת. פריסט אומר לבאלור שהוא יזכה בחזרה באליפות ארה"ב וכל האהבה והמוטיבציה לא תזיז לו, פייסאוף בין השניים ופריסט מפתיע את באלור ותוקף אותו, פריסט מעיף את באלור על שולחן השדרנים.

אדג' יוצא לזירה, אדג' אומר שהגיע הרגע שהוא חיכה לו, שמישהו יקבל את האתגר שלו לרסלמניה. אדג' אומר שהדרך שלו לרסלמניה תתבהר הערב, אדג' שואל את הקהל אם הם רוצים לראות מי זה יהיה... בהתחלה אף אחד לא יוצא ואדג' שואל מה קרה למקום הזה. AJ סטיילס יוצא החוצה, סטיילס נעמד מול אדג' ואומר לו שהוא מסכים. אדג' אומר שהוא שמח שהוא הסכים כי הוא רוצה את הקרב הזה הרבה זמן, סטיילס רוצה את הקרב הזה הרבה זמן, הקהל רוצה את הקרב הזה הרבה זמן, אדג' אומר לסטיילס שהוא רוצה את הבולדוג AJ ולא את ה-AJ שהיה הכלבה של אומוס כל השנה. אדג' מושיט את ידו בכוונה ללחוץ את ידו של סטיילס, סטיילס עושה צעד קדימה ואדג' מתחיל לתקוף את סטיילס, הם נכנסים לברול קצר, סטיילס מנסה פנומנאל פורארם אך אדג' מתחמק, אדג' נותן לסטיילס לואו בלו, אדג' נותן לסטיילס אגרופים בלי הפסקה, אדג' יוצא מהזירה ולוקח כיסאות, אדג' מניח כיסא אחד מתחת לראש של סטיילס, אדג' מחזיק את הכיסא השני וחושב, אחר כך הוא מפיל את הכיסא. אדג' מרים את הכיסא ונותן לסטיילס קונצ'רטו. אדג' מחסל את סטיילס בקונצ'רטו נוסף.
[Image: 082_RAW_02282022CA_18762--d95b0a9543828e...ec5fce.jpg]
כותב רק כדי להיות ראשון -
הסיום של RK-BRO והסטריט פרופיטס - בוץ'?
כול התוכנית נרדמתי אבל חצי שעה האחרונה היה טוב ממש
[Image: Screenshot-1.jpg]

ביג W, תוכנית מעולה - דעות בהמשך.
(03-01-2022, 01:30 PM)ser duncan the tall כתב: [ -> ]כותב רק כדי להיות ראשון -
הסיום של RK-BRO והסטריט פרופיטס - בוץ'?

לפי התגובה של הזוגות אני חושב שכן. רנדי חטף את הספלאש על הכתף ואז ניסה להתגלגל לחבלים כדי לפסול את הספירה בלי להרים את הכתף, ולא הצליח. פורד מיד אחרי הספלאש דיבר עם רנדי, הוא שם לב שהוא נחת עליו חזק.
(03-01-2022, 01:52 PM)master of doom כתב: [ -> ]לפי התגובה של הזוגות אני חושב שכן. רנדי חטף את הספלאש על הכתף ואז ניסה להתגלגל לחבלים כדי לפסול את הספירה בלי להרים את הכתף, ולא הצליח. פורד מיד אחרי הספלאש דיבר עם רנדי, הוא שם לב שהוא נחת עליו חזק.

אני גם מניח שכן. אבל אנג'לו דוקינס מופיע שם ומזיז לרנדי את הרגל. מוזר.
(03-01-2022, 01:54 PM)lidoradir כתב: [ -> ]אני גם מניח שכן. אבל אנג'לו דוקינס מופיע שם ומזיז לרנדי את הרגל. מוזר.

אחלה תמונה אל עליון
סוף סוף פריסט הצנון המשעמם מפסיד.

האם אדג' סוף סוף חוזר להיות היל אחרי 11 שנים ארוכות? אני מאוד מקווה, לדעתי הוא ההיל הטוב ביותר אי פעם. מי שראה אותו בתקופה עם ויקי גאררו יודע.
כמובן שאדג' עושה את העבודה הכי טובה שלו כהיל אבל כסגמנט זה היה פשוט מוזר. מזמין מאתגר. מקבל אחד לכאורה באקראיות. ואז עושה עליו טרן כי.... מה? זה לא פיוד דמים שהוביל לשינוי בדמות. זה לא שהוא צריך לברוח לטקטיקות זולות כדי לנצח, אחרת הוא לא היה מאתגר בצורה כל כך פתוחה מלכתחילה. 
אולי אני קשה מדיי אבל אני מרגיש שאני צריך הסבר לשינוי דרסטי בדמות של אדג'. למרות שזה שינוי שאני בעדו.
אדג׳ זה אדג׳ ואני מאמין ששבוע הבא נקבל הסבר לשינוי הפתאומי הזה שלו, הרצון ״להיות זכיר״ וכמו שאמר לסטיילס שהוא רוצה את סטיילס האמיתי, הוא מוציא את ״אדג׳ האמיתי״... לא חסר איך לצאת מזה. רק שידברו על זה בבקשה ולא סתם יתקדמו ככה.

אדג׳-סטיילס. הייפ. הקרב הראשון ברסלמניה השנה שאני מרגיש הייפ אליו.
עמודים: 1 2 3 4