02-26-2022, 05:33 PM
![[Image: 0ad9617e93a41f6de5b9a382effcd2d2.gif]](https://i.pinimg.com/originals/0a/d9/61/0ad9617e93a41f6de5b9a382effcd2d2.gif)
- לפי ג'ון פולוק, וינס מקמה'ן צפוי להתחיל בקרוב פיוד נגד פאט מקאפי, שיוביל אותנו לרסלמניה 38.
מקאפי הכריז שוינס יתארח בתוכנית האירוח שלו בשבוע הבא, ולפי הדיווחים שם כנראה יקרה משהו שיצית את הפיוד. פולוק מדווח ש"סביר להניח" שזה יוביל לקרב ברסלמניה.
בראד שפארד דיווח מוקדם יותר השבוע שוינס שוקל חזרה לזירה, אך ציין שבאותו הזמן זה עדיין לא היה רשמי.
למרות שלקח חלק באנגלים פיזיים מאז - הקרב הרשמי האחרון של וינס היה נגד ברט הארט ברסלמניה 26. במידה והוא יתאבק - וינס יהיה האדם הכי מבוגר שלקח חלק בקרב ברסלמניה ובכך ישבור את השיא של ג'ימי סנוקה, שהיה בן 66 כשנכנס לזירה ברסלמניה 25.
פאט מקאפי התאבק בNXT פעמיים - בקרב יחידים נגד אדם קול באוגוסט 2020 ופעם נוספת בקרב וואר גיימס בדצמבר של אותה שנה.
- אחרי 11 שנים בחברה, סזארו עזב את WWE השבוע לאחר שהחוזה שלו הגיע לסיום. שני הצדדים היו במגעים לגבי דיל חדש, אך לא הצליחו לסגור על תנאים.
לפי דייב מלצר, העזיבה של סזארו הייתה החלטה שהגיעה יותר מהצד של WWE מאשר שלו. סזארו לא התכוון לעזוב את החברה, אך קיבל הצעה שהוא לא אהב. מלצר ציין שסזארו ככל הנראה קיווה לדיל ברמה שקיבלו לאחרונה קווין אואנס, AJ סטיילס וסמי זיין. מלצר ציין שלא הייתה תקשורת בין סזארו לבין AEW בזמן המו''מ שלו עם WWE וכרגע אין לו שום הצעות מהחברה המתחרה (לא אומר שלא יהיו בהמשך). מלצר מדווח שכרגע נראה שהדלת עדיין פתוחה לחזרה של סזארו לWWE.
לפי שון רוס סאפ, סזארו כן היה מאוכזב מהשימוש בו בחודשים האחרונים, ומההחלטה של WWE להשאיר אותו מחוץ לדברים מסויימים, כמו קרב הרויאל ראמבל.
סזארו הפסיד את שבעת הקרבות האחרונים שלו בWWE ולא ניצח קרב מחודש נובמבר. שון רוס סאפ מדווח שWWE הבינו שסזארו לא מתכוון לחתום על הדיל שהציעו לו והחליטו מאותו רגע להשתמש בו בהתאם ולג'בר אותו בדרכו החוצה.
- הקארד של רסלמניה 38 מתחיל לקבל צורה בשבועיים האחרונים, אך לפי WrestleVotes המון דברים עדיין לא סגורים סופית וWWE משאירים המון מקום להתגמש ולשנות דברים.
נאמר שזאת בין השאר אחת הסיבות לפרומו של אדג' בראו שבו הוא רמז לקרב ברסלמניה נגד קודי רודס, פין באלור, AJ סטיילס או דמיאן פריסט, אך לא קיבל כיוון ממשי.
הגנת האליפות של ברוק לסנר בMSG וגם הדחיה של הקרב על אליפות הזוגות של ראו בשבועיים גם נועדו לתת לקריאטיב יותר ספייס בתכנון הקארד של רסלמניה.
- שון רוס סאפ ציין בQ&A בפייטפול סלקט שהדיבורים על קודי רודס לWWE השתתקו באופן מחשיד בשבוע שעבר. SRS ציין שהוא לא יכול לאשר עם קודי חתום או לא, ולא שמע שום עדכון על הסיטואציה מאז שישי-שבת בשבוע שעבר. מהצד של WWE, הדיבור עדיין מאוד זהיר ואנשים עדיין אומרים "אם קודי רודס יגיע", ולא "כשקודי רודס יגיע".
SRS ציין שהוא ניסה לקבל תגובה מקודי על המצב, אך הדבר היחיד שנאמר לו זה שקודי הוא "עקר בית" עכשיו.
SRS מדווח שהסיבה שקודי רודס היה באורלנדו בשבוע שעבר הייתה מסיבת יום הולדת של חבר ולא ביקור בPC כפי שדווח.
מי שכן השיג תגובה מקודי היה דייב מלצר. קודי אמר למלצר שהוא ראה באינטרנט המון מידע שגוי ו"רעל" בנוגע לעזיבה שלו, אך אמר שהוא מתכוון לעמוד במילה שנתן לטוני קהאן ולא ידבר על הסיבות לעזיבה שלו. קודי השתמש במילים של דאסטי ואמר "עזבתי את הטריטוריה, פשוט הגיע הזמן".
- באשר לדיל החדש של AJ סטיילס - דייב מלצר מדווח שAEW לא פנו לסטיילס לפני שקיבל את ההחלטה לחתום מחדש בWWE, ולא היו מגעים בין שני הצדדים.
AEW וסטיילס היו במגעים כשהחוזה הקודם של סטיילס עמד להסתיים בשנת 2019, והרעיון היה שסטיילס, גאלוס ואנדרסון יגיעו לAEW ביחד בתוכנית הראשונה של דיינמייט ויתחילו בפיוד עם קני אומגה והיאנג באקס. הרושם באותה תקופה היה שסטיילס לא היה מעוניין במיוחד לוותר על הכסף הגדול שהרוויח בWWE, כשAEW היו רק בתחילת דרכם ולעשות את המעבר היה הימור בשבילו.
מלצר מדווח שהדיל החדש של סטיילס הופך אותו לאחד המתאבקים הכי מרוויחים בחברה, באותה קבוצה עם אדג' וגולדברג. מלצר הבהיר שהדיל החדש של סטיילס הוא גדול יותר מהדיל של קווין אואנס.
- במהלך ההופעה השבועית שלו בבאסטד אופן רדיו, טוני קהאן הרחיב על הדיל הגדול שהוא דיבר עליו בשבוע שעבר. טוני ציין שלא מדובר בטאלנט ספציפי, אלא בדיל גדול יותר שישפיע על כל התעשיה. טוני אמר שהוא מקווה שהוא יוכל להכריז על משהו רשמית בתוכנית הבאה של דיינמייט.
- לפי דייב מלצר, הסיבה שאלימיניישן צ'יימבר היה אירוע כל כך קצר היא בגלל שהוא שודר בערוץ חינמי בסעודיה, עם מגבלת זמן של שעתיים ו50 דקות.
האירועים הקודמים של WWE במדינה שודרו בערוצים בתשלום שהיו גמישים יותר עם הזמנים.
- בעקבות דיווחים לפני כחודשיים, קורי גרייבס אישר לTMZ שהוא אכן נמצא כשיר להתאבק:
Corey Graves כתב:"הלכתי והעברתי קצת זמן עם רופאים באמצע השנה שעברה. דיי קיבלתי את החשק. זאת אחת הפעמים הראשונות שאני אומר את זה בפומבי. אני כשיר רפואית להתאבק. זו לא מטרה מיידית שלי, זה פשוט משהו שהייתי צריך לדעת למען השפיות האישית שלי. המסע שלי בזירה נקטע וזה דיי אכל אותי במשך שנים. תמיד תהיתי 'מה אם יש סיכוי, מה אם תהיה הזדמנות', אז הלכתי ולקחתי את הצעדים הנדרשים, ומסתבר שאני יותר בסדר ממה שחשבתי."
- WWE ערכו לאחרונה תחרות פאוורליפטינג בPC עם מתאבקי NXT.
בקרב הגברים, ברון ברייקר סיים במקום הראשון בפער גדול עם 455 פאונדס (206 קילו). במקום השני סיימו ברוטוס קריד וטוני דיאנג'לו עם 385 פאודנס (176 קילו).
בקרב הנשים, זואי סטארק סיימה במקום הראשון עם 155 פאונדס (70 קילו). במקום השני סיימה אייבי נייל עם 145 פאונדס (65 קילו).
- לפי דייב מלצר, הרושם כרגע הוא שריי פיניקס יצטרך עוד שלושה שבועות בשביל להחלים מפציעת הכתף שלו, מה שאומר שהוא ככל הנראה לא יהיה כשיר בזמן להתאבק ברבולושן ב6/3.
- במהדורה האחרונה של הפודקאסט שלו, מאט הארדי חשף שבנקודה מסויימת בשנת 2004, WWE רצו להכניס אותו לטאג עם מארק הנרי שכלל שינוי גימיק בשבילו:
Matt Hardy כתב:"היה דבר אחד שהייתי לחוץ לגביו שלא קרה בסוף. הייתי אמור להיות מעורב במשהו שכלל טאג עם מארק הנרי. היו דיבורים על כך שנעבוד עם בוקר T ורוב ואן דאם כשהם היו אלופי הזוגות ונזכה באליפות. זה היה לקראת הסוף של מאט הארדי V1. מה שהוצע לי מוינס והקריאטיב היה שאני אפנה למארק הנרי, ובגלל שהוא שחור, היה לו משהו במשותף עם מאטיטיוד כי שנינו מדוכאים. הייתי אמור לדבר כמו אדם שחור. הם ידעו באותו זמן שג'ון סינה היה עושה את הראפ שלו, כשהיינו בטורים בינלאומיים אני והוא היינו עושים פריסטייל וצחוקים מאחורי הקלעים. הם ידעו שאני מעריץ גדול של ראפ ושאני מודע לדברים האלה. אז הייתה אמורה להגיע נקודה שבה אתחיל לדבר בסלנג שחור ולהגיד למארק הנרי 'גם מאטיטיוד מדוכא, יש לנו את זה במשותף'. הרגשתי לא בנוח עם זה באותו הזמן. מארק נפצע, ואולי זה היה סימן מ7 הדייטיס, כי זה לא קרה בסופו של דבר. זה היה משהו שהייתי מודאג לגביו כי זה היה משהו שהם רצו שאעשה ודחפו אותי לתוכו."